...Χρήση: Εμβάπτιση σε λάδι, πέστο, χούμους, αϊόλι, τάπας, ως υποκατάστατο σκελίδων σκόρδου
Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "Σκόρδο σε σκόνη Καλιφορνέζικο" ως διαφημιστικό μέσο ή δώρο. (Για αιτήματα, παρακαλούμε στείλτε email στο: info@gojundgoj.de)
Ευχαρίστως προσφέρουμε τα προϊόντα μας και ως ιδιωτική ετικέτα, σε μεγάλες συσκευασίες και για μεταπωλητές.
...Μύλος και γουδί από ξύλο ελιάς, διάμετρος, χειροποίητης κατασκευής, για να φτιάξετε το αϊόλι σας, να συνθλίψετε μπαχαρικά, σκόρδο, καρυκεύματα.
Απαραίτητο σε κάθε καλή κουζίνα, το γουδί από ξύλο ελιάς.
Χειροποίητο εργαλείο, αυτό το αντικείμενο είναι φυσικό, χωρίς βερνίκι.
15 μοντέλα από 7 εκ. διάμετρο έως 30 εκ.
Από 1500€ έως 150,00€...
...το κρεμμύδι και τον μαϊντανό. Προσθέστε τη σάλτσα ντομάτας και το λευκό κρασί. Ενσωματώστε τους γεμιστούς σωλήνες και αφήστε να σιγοβράσουν για 25-35 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Στη στιγμή του σερβιρίσματος, ανακατέψτε το αϊόλι με τη σάλτσα. Σερβίρετε με ζυμαρικά ή ρύζι.
Στις Τεχνικές Παρασκευής Σαλτσών έχουμε μια πρόκληση: με φυσικά και πρώτης ποιότητας προϊόντα, να παράγουμε τις καλύτερες σάλτσες, βινεγκρέτες και ντρέσινγκ, για να συμβάλλουμε στην απόλαυση της καθημερινής διατροφής όλων των καταναλωτών μας.
Παράγουμε ιδιωτικές μάρκες (Olivera d'Atenea και Bio d'Atenea), καθώς και μάρκες για τρίτους. Διαθέτουμε εκτενή εμπειρία στην ανάπτυξη νέων προϊόντων (από τ...
... ταιριάζουν επίσης πολύ καλά με τα πιο ξηρά ροζέ. Όσον αφορά το κύριο πιάτο, τα ροζέ με ανοιχτόχρωμο χρώμα, πιο ελαφριά, ταιριάζουν τέλεια με πικάντικα πιάτα και εξωτική κουζίνα όπως κους κους, κάρυ, αϊόλι, και ανατολικές σπεσιαλιτέ. Τα πιο ισχυρά και με περισσότερο χαρακτήρα ροζέ θα απολαύονται ως πιάτο αντίστασης. Συμβαδίζουν εύκολα με πιάτα σε σάλτσα (ιδίως σάλτσα ντομάτας) και με την κουζίνα του Νότου. Ρατατούι, μελιτζάνες παρμεζάνας, λαζάνια, πίτσες και αρνί σε σάλτσα θα γίνουν ακόμα πιο υπέροχα! Κρασί βασιλιάς των μπάρμπεκιου.
...Ιδανικό για συνοδεία με τηγανητές πατάτες. Νόστιμη σάλτσα μπράβα με έντονη πικάντικη γεύση. Χρησιμοποιούνται φυσικά προϊόντα στην παραγωγή, χωρίς πρόσθετα, χρωστικές, αρωματικές ουσίες ή συντηρητικά. Φτιαγμένο με αϊόλι και μπαχαρικά.
Βάρος: 0,140 γρ...
... diable, αϊόλι. Σειρά πέστο με βότανα, πέστο με σκόρδο των αρκούδων, πέστο με τσουκνίδα. Σάλτσα, σάλτσα γκρέιβι, προϊόν από τη Γαλλία, παραδοσιακή γαλλική κουζίνα μαγειρεμένη από σεφ. Εργασία κατά παραγγελία.
Το εστιατόριο Univers Pizza, που βρίσκεται στην πόλη La Seyne sur Mer, κοντά στο Six Fours, στο Var, ανοίγει τις πόρτες του σε όλους όσους αγαπούν την παραδοσιακή κουζίνα με προσανατολισμό στην Προβηγκία. Το Univers Pizza υποδέχεται τους πελάτες του 7 ημέρες την εβδομάδα, μεσημέρι και βράδυ, με τις πίτσες του ψημένες σε ξυλόφουρνο και άλλες σπεσιαλιτέ όπως η Παέγια με θαλασσινά, οι Ταπας ή οι διάσημοι Αϊόλι. Το εστιατόριο προσφέρει τη δυνατότητα να φάτε επιτόπου, να παραγγείλετε για να πάρετε ή να σας παραδώσουν, με ελάχιστη παραγγελία από 9€.