...Σχεδιασμένη για να κόβει τα ανώτερα και κατώτερα πιάτα της κρούστας του τυριού.
Η αυτόματη μηχανή εκτελεί τη λειτουργία κοπής και αφαίρεσης του ανώτερου και του κατώτερου πιάτου από τη φόρμα, με ρυθμιζόμενο πάχος ανάλογα με τις ανάγκες.
Η μηχανή Spiattatrice επεξεργάζεται το τυρί σε κατακόρυφη θέση προκειμένου να διαχειρίζεται τις διαδικασίες με εξαιρετική ακρίβεια.
Όπως όλες οι μηχανές της Caseartecnica Bartoli, διαθέτει μικρές διαστάσεις που επιτρέπουν την εξοικονόμηση χώρου εργασίας.