...Ο τομέας Terre de Ghaya, ιδιοκτησία 30 εκταρίων που βρίσκεται στο Bédoin, στους πρόποδες του Mont Ventoux στην Νότια Κοιλάδα του Ροδανού, είναι ένα οικογενειακό αμπέλι όπου το πάθος για το κρασί μεταδίδεται από γενιά σε γενιά από τη δεκαετία του 1900. Αυτός ο τομέας, που διευθύνεται από έναν πατέρα και την κόρη του, ξεχωρίζει για μια φιλική προς το περιβάλλον οινοποίηση με τη μέθοδο της βαρύτητας...
... Ρούμι από Γαλλία ωριμασμένο σε παλιά βαρέλια Κονιάκ, Βιολογικό Ροδάκινο απόαμπέλι (Γαλλία), Βιολογική και δίκαιη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο (Βραζιλία), Θυμάρι-λεμόνι (Γαλλία)
Σερβίρεται κρύο, μόνο του ή σε κοκτέιλ, τόσο ως απεριτίφ όσο και ως χωνευτικό.
Διαστάσεις: 10 × 10 × 19 εκ.
Μακράν: 4 μήνες τουλάχιστον
Ποσοστό αλκοόλ: 33.6°
Βάρος: 1.2 κιλά...
... συντήρησης του εδάφους γίνονται με ακρίβεια με τον μεγαλύτερο σεβασμό στη μικροβιακή ζωή. Η φυτοπροστασία βασίζεται σε λεπτομερή παρατήρηση του φυτού και σε μεγάλη αντίδραση.
Συγκομιδή: Χειροκίνητη συγκομιδή σε κιβώτια των 20 κιλών με αερισμό. Τα σταφύλια επιλέγονται αυστηρά στο αμπέλι, σε χρυσό στάδιο, και είναι απαλλαγμένα από οποιαδήποτε σήψη.
Οινοποίηση και παλαίωση: Διαχωριστική πνευματική πίεση. Οι τελευταίες πιέσεις απορρίπτονται. Οι ζυμώσεις: αλκοολική και μαλακτική πραγματοποιούνται σε βαρέλια των 228l.
Cépage: 100 % chenin
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10 °C...
...λικέρ κίμμελ. GUIGNOLET d’ANJOU, σούπες σαμουρικών, κρέμες ροδάκινου απόαμπέλι, κρέμες κόκκινων φρούτων, κρέμες γκρέιπφρουτ, triple sec ORIGINAL COMBIER, ROYAL COMBIER. Κατασκευαστής σιροπιών από κόκκινα φρούτα, σιροπιών από ξηρούς καρπούς, μπαχαρικών και φυτών, σιροπιών εσπεριδοειδών, εξωτικών σιροπιών, αναζωογονητικών σιροπιών. Κατασκευαστής βιολογικής τσίπουρου, βιολογικών σιροπιών. Κρέμα καραμέλας, γλυκό από εσαλότα, μαρμελάδες πορτοκαλιού. Επίσκεψη στο αποστακτήριο από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο. Προσοχή, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είναι επικίνδυνη για την υγεία.