... κινητήρα μειωτήρα.
Διατίθενται διάφορες χωρητικότητες και μοντέλα ανάλογα με τις απαιτήσεις του κόσου.
Τομείς Εφαρμογής
◾ Στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων
◾ Σε μύλους αλευριού και σιμιγδαλιού
◾ Σε εργοστάσια μακαρονιών
◾ Σε μύλους ζωοτροφών
◾ Σε άλλες παρόμοιες βιομηχανικές εγκαταστάσεις...
...Είμαστε χονδρέμποροι σιμιγδαλιού και προσφέρουμε διάφορους τύπους, συμπεριλαμβανομένου του Allzweckmehl και του Premium-Weizenmehl. Το αλεύρι μας παράγεται από 100 % βιολογικά καλλιεργημένο σιτάρι και είναι ιδανικό για όλες τις τύπους ψησίματος. Εξάγουμε το αλεύρι μας σε σακούλες των 10 kg και 25 kg και εγγυόμαστε υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορες παραδόσεις.
Exotic City, ο πιο σημαντικός χονδρέμπορος προϊόντων από την Αφρική και την Ασία στην Ευρώπη.
Εξαιρετικά τοποθετημένο στην βιομηχανική ζώνη του Alleur χάρη στις κοντινές συγκοινωνιακές διευκολύνσεις, το Exotic City διαθέτει ένα εργονομικό κτίριο, που πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.
Σήμερα συγκεντρώνει περισσότερες από 4.000 αναφορές σε 2.500m² αποθηκών, με 500m² γραφ...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει προϊόντα σιμιγδαλιού από τη γκάμα για χονδρέμπορους και δίκτυα διανομής στον τομέα Horeca. Τα προϊόντα προέρχονται από καλαίσθητες γραμμές συσκευασίας και έχουν πολύ υψηλή ποιότητα προϊόντος, καθώς δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτή την ποιότητα για όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε.
Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας στον τομέα Horeca ποιοτικά...
...Το αλεύρι σιταριού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή υψηλής ποιότητας ζυμαρικών ομάδας Α. Επίσης, χρησιμεύει ως πρόσθετο στη ζαχαροπλαστική και χρησιμοποιείται στην παραγωγή ημιτελών προϊόντων (ζυμαρικά, χινκάλι κ.λπ.), πίτσας, τηγανίτων και στη ζαχαροπλαστική. Η προσθήκη 20-50% αλευριού σιταριού στη ζύμη θα σας βοηθήσει να την κάνετε λιγότερο κολλώδη και να της δώσετε εξαιρετικό χρώμα. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το αλεύρι ως υποκατάστατο των αυγών. Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων.
Βάρος: 500 γρ.
...Τα φύλλα brick με σκόρδο παρασκευάζονται από μια πολύ λεπτή ζύμη που αποτελείται από αλεύρι και σιμιγδάλι.
Κατηγορίες: Βιομηχανία Τροφίμων Φύλλα Brick...
Η οικογένεια Vidmar δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια. Λόγω της κοινής μας πάθους για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, έχουμε αναπτύξει τοπικά, βιολογικά και vegan ζυμαρικά από διάφορες αλεύρες, που δεν προκαλούν κούραση και "φούσκωμα στην κοιλιά σου".
Η αποστολή μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους ανθρώπους σχετικά με έναν υγιεινό τρόπο ζωής μέσω υγιεινής διατρ...
... σιμιγδαλιού σκληρού σίτου και νερό, μέσω συμπίεσης (έκθλιψης), στη μήτρα ή καλούπι (σχήμα) για να βγει στην επιλεγμένη μορφή.
Αντιστοιχία μεταξύ Φρέσκιας Ζυμαρικής και Ξηρής Ζυμαρικής:
Να κάνουμε την ποιότητα επιλογή για μια καλύτερη ζωή.
270 kcal/100g για τη Φρέσκια Ζυμαρική
350 kcal/100g για τη Ξηρή Ζυμαρική
Φρέσκια Μεσογειακή Ζυμαρική Made In Italy "Νάπολη"
Ψυγειακά Μεταφορικά Στεφ...
Η Makenas Grain Milling Technology, που ιδρύθηκε το 2000, είναι κατασκευαστής μηχανημάτων άλεσης αλεύρου, σιμιγδαλιού, καλαμποκιού και σιλό από χάλυβα, με έδρα την Τουρκία. Με εγκαταστάσεις παραγωγής 28.000m2 (10.000m2 κλειστός και 18.000m2 ανοιχτός χώρος), είμαστε μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρεία. Διαθέτουμε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων: •Διαχωριστές Σιτηρών, •Οριζόντιοι Λειαντήρες •Ξηρ...
Η δραστηριότητά μας ως φούρνοι είναι τριάντα χρόνια, οικογενειακή, και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά δεδομένων των καταγωγών μας, είμαστε από το Γκρανιάνo, την πατρίδα της ζυμαρικής, όπου η μυρωδιά της σιμιγδαλιού από σκληρό σιτάρι διαχέεται στον αέρα.
Η παρασκευή ψωμιού, γλυκών και όλων όσων προέρχονται από το αλεύρι είναι για εμάς μια μεγάλη πάθος, που έχουμε μετατρέψει σε επάγγελμα...
... σιμιγδαλιού από σκληρό σιτάρι. Η σιμιγδάλι που παράγεται από σκληρό σιτάρι είναι η κύρια πρώτη ύλη για την παραγωγή ζυμαρικών, κους-κους και, σε ορισμένες περιπτώσεις, γλυκών. Η SEDİROGLU χρησιμοποιεί την PeriTec, μια μοναδική διαδικασία που αναπτύχθηκε από την Satake, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κοπή του σκληρού σιταριού, παρέχοντας σιμιγδάλι σχετικά απαλλαγμένο από κόκκους.
Πλήρεις...
... για ψωμί, μπισκότα ή γλυκά, δημιουργούμε για εσάς μια προσαρμοσμένη σύνθεση. Σκεφτόμαστε μαζί σας και σας προσφέρουμε λύσεις για να περιορίσετε το κόστος τροφίμων, είτε είστε παραδοσιακός φούρναρης είτε διευθύνετε μια βιομηχανική αρτοποιία. Εκτός από τη βιολογική μας γκάμα, μπορείτε επίσης να βρείτε τη συμβατική γκάμα αλευριού και σιμιγδαλιού στους Μύλους του Oudenaarde.