...Η πρωτεΐνη από μπιζέλια προέρχεται από χρυσά ή κίτρινα μπιζέλια μέσω ξηρής και υγρής διαδικασίας. Στο στάδιο της ξήρανσης, η φλούδα των μπιζελιών αφαιρείται μηχανικά και αλέθεται. Αργότερα, η αλεύρι μπιζελιού ανακτάται και, χάρη στις υδροδιαλυτές του ιδιότητες, οι πρωτεΐνες διαχωρίζονται με φυγοκέντρηση και συλλέγονται.
Το τελικό προϊόν πρωτεΐνης μπιζελιού είναι μια μπεζ σκόνη με καθαρή γεύση.
... μπιζέλια: 1 %
Περιεκτικότητα σε μπιζέλια με φλούδα: 1 %
Περιεκτικότητα σε άλλες καλλιεργήσιμες φυτικές ύλες λεπτομερώς: περιεκτικότητα σε πικρό λούπινο 0.1%, 0.05 %
Περιεκτικότητα σε σκοτεινά μπιζέλια: 3 %
Περιεκτικότητα σε μπιζέλια που έχουν υποστεί ζημιά από έντομα: 1 %
Ζωντανά και νεκρά έντομα (Bruchus pisorum L. ή άλλα) σε κάθε στάδιο και τα υπολείμματά τους: απαράδεκτα
Περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα: Μόλυβδος (Pb) < 0,2 mg/kg...