Το Mayi Tuz είναι φυσικό αλάτι που βράζει κάτω από τη γη στην περιοχή Κırıkkale Delice της Κεντρικής Ανατολίας, κοντά στα σύνορα με το Çorum Sungurlu. Ο τόπος προέλευσης του Mayi Tuz είναι η μεγαλύτερη φυσική πηγή αλατιού στην Τουρκία. Δεδομένου ότι το Mayi Tuz ανήκει στην κατηγορία των αλάτων που προέρχονται από φυσικές πηγές, κρυσταλλώνεται χωρίς να χρειάζεται διαδικασία εκλεπίσματος. Η παραγωγή...
...Η ECOPROLIVE δημιουργεί το 2019 καρυκεύματα με PREBIOFENOL που συνδυασμένα μαεστρικά με τα καλύτερα μπαχαρικά του κόσμου, προσφέρουν μια μεσογειακή γεύση καθώς και διατροφική ισορροπία, καθώς είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, σίδηρο, προβιοτική ίνα και πρωτεΐνη.
Η ιδανική μίξη συστατικών για να χρησιμοποιηθεί σε ατελείωτους συνδυασμούς.
Συστατικά: Αλάτιπηγής, PreBIOfenol*, κουρκουμάς, σκόνη σκόρδου, μανιτάρι shiitake, μαύρο πιπέρι.
Το Memlaha tuzu είναι ένα φυσικό αλάτι που προέρχεται από τις αλμυρές πηγές της περιοχής Türkiye/çorum/sungurlu, όπου δραστηριοποιούνται εδώ και αιώνες. Συλλέγεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με ειδική μέθοδο από τις αλμυρές λίμνες και είναι γνωστό και ως kaymak tuzu. Δεν χρησιμοποιούνται πρόσθετα υλικά και δεν έχει υποστεί διύλιση, διατηρώντας την φυσική του κατάσταση, σύμφωνα με τις αξίες τ...
... από το βραχώδες υλικό του Ιμαλαΐου, το αλάτι των αρχαίων θαλασσών διατηρήθηκε στην αρχική του καθαρότητα και με όλο τον πλούτο των μετάλλων του. Εξάγεται κόβοντας μεγάλους κρυστάλλους, πλένοντάς τους με νερό, στεγνώνοντάς τους στον ήλιο και τελικά αλέθοντας τους σε λεπτή σκόνη. Το κρυσταλλικό αλάτι από την Salt-Range* του Ιμαλαΐου είναι επίσης γνωστό ως λευκός χρυσός ή αλάτι της ζωής. Μαζί με το...
...
Ενέργεια: 468 kj / 110 kcal
Λίπη: 0.3 g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0 g
Υδατάνθρακες: 21 g
Εκ των οποίων σάκχαρα: 14 g
Πρωτεΐνες: 6 g
Αλάτι: 0.6 g
BCAA: 1380 mg
Γλουταμίνη: 150 mg
Μαλτοδεξτρίνη: 4.7 g
Ταυρίνη: 60 mg
Ασβέστιο: 128 mg (16% RI*)...
...Παραγωγή στην Ιαπωνία με παραδοσιακή μέθοδο φυσικής ζύμωσης, η σάλτσα σόγιας Koikuchi, σε αντίθεση με τις σάλτσες σόγιας της αγοράς, δεν παράγεται με βιομηχανική μέθοδο αλλά με την αρχαία αυθεντική μέθοδο που περιλαμβάνει μακρά ζύμωση, που επιτυγχάνεται με φυσικά συστατικά: σόγια, σιτάρι, αλάτι, καθαρό νερό πηγής και koji.
Η σάλτσα σόγιας Koikuchi Nipponia έχει ισορροπημένη γεύση umami, με καθαρό...
...Το "Gravad" προέρχεται από τα νορβηγικά και σημαίνει "θάβω", - ο σολομός αποθηκεύεται υπό πίεση με αλάτι και ζάχαρη για να διατηρηθεί.
Σήμερα, τα φιλέτα σολομού μαρινάρονται (τοποθετούνται) με αλάτι, ζάχαρη, άνηθο, μπαχαρικά, λίγο νερό πηγής και ουίσκι. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ο σολομός ζυμώνεται και ωριμάζει σε μια άλλη λιχουδιά. Η διαδικασία μαρινάρισματος διαρκεί περίπου τρεις ημέρες και καθιστά τον Gravad-σολομό διατηρήσιμο για αρκετές ημέρες. Η παραδοσιακή συνταγή - η συνταγή του σπιτιού μας - προσδίδει στον σολομό την ιδιαίτερα λεπτή, πικάντικη και αρωματική γεύση του.