...Πιστοποιημένος σπόρος σκόρδου (Allium Sativum) ποικιλίας Edenrose. Ποικιλία που ονομάζεται «σκόρδο Lautrec», εμβληματική της περιοχής του Νοτιοδυτικού. Λευκοί βολβοί με ροζ ραβδωτές σκελίδες, λευκή σάρκα. Αυτή η ποικιλία ροζ σκόρδου, με στέλεχος, μπορεί να φυτευτεί τόσο το Φθινόπωρο όσο και την Άνοιξη*. Σκόρδο συσκευασμένο σε σακούλα 20kg. Άλλες συσκευασίες είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος. Πώληση από τον μήνα Οκτώβριο έως τον μήνα Μάρτιο. * οι περίοδοι φύτευσης και συγκομιδής δίνονται ενδεικτικά, μεταβλητές ανάλογα με τις χώρες και τις περιοχές φύτευσης.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
... αναζητούν μια διακριτική γεύση και μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Η ικανότητά του να συμπληρώνει μια ευρεία γκάμα πιάτων τον καθιστά απαραίτητο στην κουζίνα. Ο Ajo Spring Violeta δεν βελτιώνει μόνο τη γεύση των φαγητών, αλλά προσφέρει επίσης μια πινελιά κομψότητας σε οποιαδήποτε συνταγή. Η χαμηλή πολυπλοκότητα καλλιέργειάς του και η υψηλή απόδοσή του διασφαλίζουν ότι πάντα θα υπάρχει αρκετός για να καλύψει τη ζήτηση, καθιστώντας αυτόν τον σκόρδο μια πρακτική και νόστιμη επιλογή για κάθε περίσταση.
...Προέλευση και ιστορία
Ο κρεμμύδι είναι ένα βολβώδες φυτό και σχετίζεται με το σκόρδο και το πράσο. Αυτά τα βολβώδη φυτά αποθηκεύουν τροφή σε έναν βολβό που επιβιώνει το χειμώνα και έτσι μπορούν να είναι τα πρώτα φυτά που εμφανίζονται την άνοιξη. Το φυτό του κρεμμυδιού αναπτύσσεται από σπόρους, και το πρώτο έτος σχηματίζεται ο βολβός.
Από γραπτά που χρονολογούνται γύρω στο 3000 π.Χ. προκύπτει ότι...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Σκόρδο που καλλιεργείται στην Ισπανία. Διαθέσιμο από Ιούνιο έως Μάιο. Διαθέσιμα μεγέθη: 40, 40-50, 50-60 και 60+. Συσκευασμένο από 150 γρ καθαρού βάρους έως 20 Kg κουτιά. Διαθέσιμα πιστοποιητικά Global Gap, Grasp, Spring.
...Το σκόρδο των αρκούδων είναι ένα φυτό του υποβάθρου που αναγγέλλει την άνοιξη. Λέγεται ότι οι αρκούδες, μόλις βγουν από την περίοδο της χειμερίας νάρκης τους, τρέχουν να απολαύσουν αυτά τα φρέσκα φύλλα με την ευχάριστη μυρωδιά. Από εκεί προέρχεται και το όνομά του.
Είναι μια ποικιλία σκόρδου πολύ διαφορετική από το σκόρδο με βολβούς που γνωρίζουμε. Δεν χάνει τη σκόρδινη γεύση του, αλλά το σκόρδο...
...Είμαστε μια εταιρεία οπωροκηπευτικών που παράγει Ραδίκια, κυρίως Ραδίκιο Ιβέρνου και Ποικιλόχρωμο Καστελφράνκο, από τον Οκτώβριο έως τον Μάιο. Φυσικά, καθώς βρισκόμαστε στη Βενετία, τη γενέτειρα των Ραδικιών, καλλιεργούμε επίσης το Ραδίκιο Χιότζια, το Πρόωρο, το Βερόνα και το Ροζό καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Το την άνοιξη παράγουμε Φρέσκο Σκόρδο λευκό και μωβ, από τον Μάιο έως τον Ιούλιο...
Η PROACO καλλιεργεί εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια μια ευρεία ποικιλία από σκόρδα πρώτης ποιότητας, μεταξύ των οποίων, σκόρδο μοβ, λευκό, άνοιξη λευκό, άνοιξη βιολετί και βιολογικό σκόρδο. Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες επιφάνειες για την καλλιέργεια μοβ σκόρδου στην Ισπανία, αποτελώντας έναν από τους κύριους χονδρεμπόρους της χώρας.