Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
... αναζητούν μια διακριτική γεύση και μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Η ικανότητά του να συμπληρώνει μια ευρεία γκάμα πιάτων τον καθιστά απαραίτητο στην κουζίνα. Ο Ajo Spring Violeta δεν βελτιώνει μόνο τη γεύση των φαγητών, αλλά προσφέρει επίσης μια πινελιά κομψότητας σε οποιαδήποτε συνταγή. Η χαμηλή πολυπλοκότητα καλλιέργειάς του και η υψηλή απόδοσή του διασφαλίζουν ότι πάντα θα υπάρχει αρκετός για να καλύψει τη ζήτηση, καθιστώντας αυτόν τον σκόρδο μια πρακτική και νόστιμη επιλογή για κάθε περίσταση.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Σκόρδο που καλλιεργείται στην Ισπανία. Διαθέσιμο από Ιούνιο έως Μάιο. Διαθέσιμα μεγέθη: 40, 40-50, 50-60 και 60+. Συσκευασμένο από 150 γρ καθαρού βάρους έως 20 Kg κουτιά. Διαθέσιμα πιστοποιητικά Global Gap, Grasp, Spring.
Η PROACO καλλιεργεί εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια μια ευρεία ποικιλία από σκόρδα πρώτης ποιότητας, μεταξύ των οποίων, σκόρδο μοβ, λευκό, άνοιξη λευκό, άνοιξη βιολετί και βιολογικό σκόρδο. Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες επιφάνειες για την καλλιέργεια μοβ σκόρδου στην Ισπανία, αποτελώντας έναν από τους κύριους χονδρεμπόρους της χώρας.