Γιατί, πώς;
Δυναμώστε την επιχείρησή σας σε διασταυρούμενα ζητήματα θετικής υγείας, ομαδικής συνοχής και απόδοσης.
Δώστε στις ομάδες σας τα μέσα να μειώσουν το άγχος υπέρ της ποιότητας ζωής και της ευημερίας στην εργασία.
Ενθαρρύνετε τις κατάλληλες συμπεριφορές σχετικά με τη διατροφή, τον ύπνο και τη διαχείριση του άγχους, επιτρέποντας σε καθέναν να αναπτύξει το πλήρες δυναμικό του.
Προτείνουμε διασκεδαστικές λύσεις, αποδραματοποιώντας 3 κύρια θέματα της υγείας: σε μια θετική, εκπαιδευτική προσέγγιση, συνεργατική σε μικρές ομάδες που περιλαμβάνει τη συλλογική νοημοσύνη.
Η Sérotonine Plus Cabinet d'Expertise σας συνοδεύει εντός της επιχείρησης για μια διασταυρούμενη σκέψη και την υλοποίηση εργαστηρίων, συζητήσεων, διαλέξεων, διαδραστικών, σχετικά με τα προβλήματα του άγχους, της διατροφής και του ύπνου. Είμαι στη διάθεσή σας για το έργο σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο 07.83.05.35.58 ή μέσω email.
Ο μονοκαλσιούχος φωσφορικός άλας παράγεται από την αντίδραση του φωσφορικού οξέος και του ανθρακικού ασβεστίου. Ως δομικό στοιχείο των οστών, ο φώσφορος συμμετέχει σε πολλές σημαντικές βιοχημικές μετατροπές.
Ο μονοκαλσιούχος φωσφορικός άλας 25 κιλών εμφανίζεται με τη μορφή ρευστής σκόνης ή μικρών κόκκων λευκού ή γκρίζου χρώματος. Είναι εύκολος στην ανάμειξη με άλλες πρώτες ύλες. Το προϊόν είναι υπεύθυνο για την καλή ανάπτυξη των οστών και των ιστών, τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού και του νευρικού συστήματος, καθώς και για την αύξηση της παραγωγικότητας και της ανοσοποιητικής δύναμης.
Η ερυθριτόλη είναι μια φυσική αλκοόλη ζάχαρης/πολυόλη που έχει εγκριθεί για χρήση ως πρόσθετο τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Η ερυθριτόλη είναι σχεδόν 70% γλυκιά όσο η ζάχαρη και χρησιμοποιείται ως γλυκαντική ουσία μαζικής παραγωγής. Η ερυθριτόλη ανακαλύφθηκε το 1848 και απαντάται φυσικά σε ορισμένα φρούτα και ζυμωμένα τρόφιμα. Το προφίλ γεύσης της ερυθριτόλης είναι πολύ παρόμοιο με αυτό της ζάχαρης. Είναι μη καριογόνος και έχει την υψηλότερη πεπτική ανεκτικότητα από τις πολυόλες. Δεδομένου ότι είναι φυσική, δεν προκαλεί παρενέργειες και έχει γεύση σχεδόν ακριβώς όπως η ζάχαρη χωρίς τις θερμίδες.
Αριθμός EC: 205-737-3
Μοριακός τύπος: C4H10O4
Αριθμός CAS: 149-32-6
Υπηρεσία μετάφρασης. Τεχνικοί μεταφραστές. Ιατρικοί μεταφραστές. Μεταφραστές ιστοσελίδων. Επικυρωμένοι μεταφραστές. Σύστημα διαχείρισης ποιότητας πιστοποιημένο κατά ISO-9001:2008. Υπηρεσία μετάφρασης πιστοποιημένη σύμφωνα με EN-15038:2006. Γραφείο μετάφρασης για μεταφράσεις στους τομείς της τεχνολογίας, της ιατρικής, του δικαίου, των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, καθώς και για επικυρωμένες μεταφράσεις και διαδικτυακές μεταφράσεις στην Ελλάδα.