Τυρί που παρασκευάζεται από ωμό γάλα πρόβειου. Η γεύση του είναι πλούσια και επίμονη, με βουτυρώδη υφή που τείνει προς το λαδερό.
Χαρακτηριστικά Αισθητηριακά
Η γεύση του είναι πλούσια και επίμονη, με βουτυρώδη υφή που τείνει προς το λαδερό, με τέλεια αλμυρή γεύση. Το εσωτερικό του είναι συμπαγές με μικρές ανώμαλες τρύπες από μηχανική προέλευση, χρώματος άχυρου και με κοντή αλλά όχι θρυμματιστή πάστα.
Προέλευση: Ζαμόρα
Τύπος γάλακτος: Ολόκληρο και ωμό πρόβειο
Τύπος παρασκευής: Ενζυματική πήξη
Πηγμένο γάλα: Ζωικό πήγμα από αρνί
Τύπος οικογένειας: Ωριμασμένο τυρί με πιεσμένη πάστα, μη μαγειρεμένο, με μούχλα/πλυμένη κρούστα
Ωρίμανση: Από τρεις έως πέντε μήνες.
Οι εγκαταστάσεις μας είναι απόλυτα προετοιμασμένες για να παρέχουν πλήρη υπηρεσία σε οχήματα μεγάλης χωρητικότητας.
Στην Neumáticos Hermanos Peña είμαστε ειδικοί στη συντήρηση βιομηχανικών οχημάτων όπως ντάμπερ, εκσκαφείς, ισοπεδωτές κ.λπ.
Προμήθεια και συντήρηση ταινιών μεταφοράς για κάθε είδους βιομηχανία, εξόρυξη, λατομεία… Επιπλέον, πραγματοποιούμε εργασίες σύνδεσης και επισκευών.
Η Hermanos Peña έχει καταφέρει να κάνει τα συνεργεία της σημείο αναφοράς ποιότητας στο Bierzo, στο βορειοδυτικό τμήμα της Ισπανίας, με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας. Ως αποτέλεσμα, στην Hermanos Peña είμαστε μια εταιρεία που διαθέτει ένα από τα πιο ζητούμενα χαρακτηριστικά από τους πελάτες, την επαγγελματική εμπειρία.
Το 100% Ιβηρικό Χοιρομέρι μας, που τρέφεται με βελανίδια, έχει έντονο και φωτεινό χρώμα με μεγάλη παρουσία λευκών ραβδώσεων στην υφή του. Στη γεύση του, εκτιμάται ένα έντονο και επίμονο άρωμα, ενώ γίνονται αντιληπτές νότες ξηρών καρπών, αποκτώντας μια ζουμερή ισορροπία μεταξύ του βαθμού αλμυρότητας και της προσεκτικής ωρίμανσης, μαζί με μια μακρά και ευχάριστη επίγευση που προσδιορίζει περαιτέρω την εμπειρία αυτού του αριστουργήματος.
SKU:613001
βάρος:4.5 – 5 Kg
Τυρί Añejo παρασκευασμένο από ωμό γάλα από πρόβατα churra. Με ξηρή φλούδα σε γκρι χρώμα που υποδηλώνει ωρίμανση σε πολύ κρύες και υγρές συνθήκες.
Χαρακτηριστικά Αισθητηριακά
Με ξηρή φλούδα σε γκρι χρώμα που υποδηλώνει ωρίμανση σε πολύ κρύες και υγρές συνθήκες. Η κοπή είναι τυφλή με μικρές τρύπες μηχανικής προέλευσης. Σε καστανό κίτρινο χρώμα και με υφή κοντή και ξηρή. Η γεύση είναι πολύ δυνατή και έντονη, με υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, με οξείες νότες και πικάντικες νότες που υποδηλώνουν βαθιά ωρίμανση.
Προέλευση: Παλένθια
Τύπος γάλακτος: Ολόκληρο και ωμό από πρόβατα churra
Τύπος παρασκευής: Ενζυματική πήξη
Πηγμένο γάλα: Ζωικό πήγμα από αρνί
Τύπος οικογένειας: Ωριμασμένο τυρί με πιεσμένη ζύμη, μη μαγειρεμένο, με μούχλα/πλυμένη φλούδα
Ωρίμανση: Μεταξύ δώδεκα και δεκαπέντε μηνών.
ES: 70.22
MG/ES: 55%
Ph: 5.3
CINa: 2%