Το λάδι κανola είναι πολύ διαδεδομένο στην Ευρώπη και δεν είναι σπάνιο να διασχίζουμε πεδία κανόλας στις εξοχές μας. Αυτό το λάδι χρησιμοποιείται επίσης συχνά στις μαργαρίνες και τα λιπαρά.
Έχει πράγματι πολύ ενδιαφέροντα διατροφικά χαρακτηριστικά: ένα σχετικά χαμηλό ποσοστό κορεσμένων λιπαρών, περίπου 7%, και μια αναλογία μεταξύ Omega 6 και Omega 3 γύρω από 2 έως 3. Η κατανάλωση αυτού του λαδιού συνιστάται συχνά καθώς βοηθά στην επαναρύθμιση της διατροφής μας, η οποία είναι συχνά πολύ πλούσια σε κορεσμένα λιπαρά και σε «προφλεγμονώδη» Omega 6 για τον οργανισμό μας.
Η γεύση του είναι αρκετά έντονη, με μια χαρακτηριστική ραγισμένη γεύση, και δεν εκτιμάται πάντα από το ευρύ κοινό. Αυτό εξηγεί γιατί δεν είναι τόσο παρούσα στις συνταγές μαγειρικής.
Ωστόσο, χρησιμοποιείται πολύ στις μαργαρίνες μας και αποτελεί ένα από τα κύρια συστατικά μας. Η ενσωμάτωσή της σε πολλές από τις συνταγές μας επιτρέπει
Ζώνες μεταφοράς
Αξεσουάρ
Δείτε τις γραμμές παραγωγής μας σε βίντεο
Θάλαμοι ζύμωσης
Δημιουργούμε θαλάμους ζύμωσης σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Είναι εξοπλισμένοι με περιστρεφόμενα ράφια από ανοξείδωτο χάλυβα και διατίθενται σε όλα τα μεγέθη.
Η Hom'art είναι μια κατσαρόλα από πηλό, φτιαγμένη χειροποίητα με την τέχνη και τις παραδοσιακές τεχνικές των κεραμιστών του Bouffioulx, στο Βέλγιο.
Πρόκειται για μια διαιτητική μέθοδο μαγειρέματος που δεν απαιτεί τη χρήση λιπαρών ουσιών. Στην πραγματικότητα, τα φυσικά λιπαρά των τροφίμων και οι χυμοί από κρέατα, ψάρια, πουλερικά,… καθώς και το νερό από τα λαχανικά και η αλληλεπίδραση με την υγρασία είναι περισσότερο από αρκετά. Η ''Martin’s Cook'' επιτρέπει την αλληλεπίδραση μεταξύ όλων των στοιχείων και προσφέρει τις αυθεντικές γεύσεις των τροφίμων.
Η ''Martin’s Cook'' δεν απαιτεί μεγάλες μαγειρικές ικανότητες, αλλά μια αγάπη για τα προϊόντα και την απόλαυση του τραπεζιού, της συντροφικότητας,... Οι συνταγές είναι αμέτρητες λόγω της απλότητας της χρήσης της από όλους.
Οι συνταγές μπορούν να προετοιμαστούν εκ των προτέρων. Η ''Martin’s Cook'' θα τοποθετηθεί τότε στο ψυγείο.
- Συσκευή έγχυσης για όλους τους τύπους βάφλας;
- Ρομπότ που προορίζεται για την αυτόματη αφαίρεση βάφλας;
- Αυτόματες βούρτσες;
- Σύστημα καθαρισμού;
- Σύστημα λίπανσης για τις βάφλες.
Οι κρέμες καραμελέ συσκευάζονται σε πακέτα των 12 σε χαρτόκουτο. Είναι επίσης δυνατή η συσκευασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.
Κατεψυγμένες μπορείτε να αντικαταστήσετε το αλουμινένιο σκεύος με την κατσαρόλα Régas 11,5 εκ. Συμβουλή: Μπορείτε επίσης να αποψύξετε χωρίς σκεύος!
Προετοιμασία: Η βάση πρέπει να αποψυχθεί και μπορεί στη συνέχεια να αποθηκευτεί στο ψυγείο για 5 ημέρες. Η κρέμα καραμελέ χρειάζεται ακόμα να καψαλιστεί.
Για εστιατόρια και μικρές κοινότητες. 3 μεγέθη κοπής πατάτας τηγανητής: 7, 9 και 11 mm.
Χειροκίνητος κόφτης πατάτας τηγανητής 7 mm με πλέγμα και πιεστήριο χωρίς βάση.
200x450x250mm
Αναφορά: 601461
Μάρκα: ici ensemble