Αναγκαστική ανόπτηση; Χρησιμοποιείται σε εγκαταστάσεις παραγωγής αλεύρου για να παρέχει υψηλή περιεκτικότητα σε υγρασία στο σιτάρι σε συντομότερο χρονικό διάστημα και με λιγότερο νερό.
Χρησιμοποιείται για να δώσει έντονη και τυποποιημένη προετοιμασία στο σιτάρι. Το σιτάρι που θα υγρανθεί εισέρχεται στην είσοδο της μηχανής με αυτόματο έλεγχο.
Η είσοδος του νερού ελέγχεται από έναν ηλεκτρονικό ή μηχανικό μετρητή ροής. Το σιτάρι και το νερό εισέρχονται στη μηχανή ταυτόχρονα.
Παρέχει 5% ανόπτηση ακόμη και στην πιο σύντομη απόσταση.
Αναγκαστική ανόπτηση; Έχει σχεδιαστεί για να προσθέτει (προετοιμάζει) τη μεγαλύτερη ποσότητα νερού στο σιτάρι. Τα κύρια σώματα, κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από μέταλλο, είναι εύκολα αφαιρούμενα.
Ο ρότορας αποτελείται από πολλές παλέτες διανομής πάνω του.
- Το σιτάρι και το νερό αναμειγνύονται σε όλο το σώμα χάρη στις παλέτες στον ταχέως περιστρεφόμενο ρότορα. Με αυτή τη δυνατότητα, εκτελεί τη διαδικασία ανόπτησης με την επιθυμητή ταχύτητα εφαρμόζοντας ισχυρή τριβή, τρίψιμο και πίεση στο σιτάρι. Είναι δυνατή η επίτευξη υψηλών ικανοτήτων με αυτή τη μηχανή.
Συστήματα μαγειρέματος υπό κενό για την καλύτερη ποιότητα προϊόντος I Συσκευές μαγειρέματος για μαρμελάδες - Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή συσκευών μαγειρέματος και βιομηχανικών συστημάτων μαγειρέματος για την παραγωγή μαρμελάδας, γλυκό του κουταλιού, κομπόστα και ζελέ. Οι υψηλές απαιτήσεις προϊόντων, οι ειδικές απαιτήσεις στην επεξεργασία πηκτίνης, η βέλτιστη κοκκομετρία και οι σύντομες χρόνοι διαδικασίας, ξυπνούν το πάθος μας.
Προσαρμόζουμε κάθε φορά τις λύσεις μας στους πελάτες, κατασκευάζοντας ατομικές ή αρθρωτές εγκαταστάσεις που ικανοποιούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις τους.
Νόστιμο, υγιεινό και θρεπτικό χυλό καλαμποκιού θα είναι διαθέσιμο σε όλους, εάν παρασκευαστεί από αλεσμένο καλαμπόκι TM "TERRA" Νο. 3. Για την παραγωγή των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε επιλεγμένο καλαμπόκι υψηλής ποιότητας που καλλιεργείται στην Ουκρανία.
Ρίξτε τουλάχιστον 1 λίτρο νερού στο τηγάνι και φέρτε το σε βρασμό. Βάλτε μια σακούλα δημητριακών μέσα, προσθέστε αλάτι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά χωρίς καπάκι για 35 λεπτά. Βγάλτε τη σακούλα, κρεμώντας την από τον βρόχο με ένα πιρούνι. Αφήστε το νερό να στραγγίξει. Ανοίξτε τη σακούλα σκίζοντάς την ή κόβοντάς την με ψαλίδι. Βάλτε τα έτοιμα δημητριακά σε ένα πιάτο και καρυκεύστε κατά βούληση.
Χωρίζει όλα τα είδη προϊόντων μεταξύ τους ομαδοποιώντας τα σε επιθυμητά μεγέθη. Υπάρχουν τρεις τύποι: κόσκινο πανιού, κόσκινο δόνησης και κόσκινο τύμπανου.
Είναι ένα από τα βοηθητικά εξοπλιστικά που αποτρέπει τα μεταλλικά και μεταλλικά μέρη από το να βλάψουν το σύστημα προσελκύοντάς τα. Οι περισσότερες από τις μηχανές που λειτουργούν σε εργοστάσια αλευριού και ζωοτροφών περιστρέφονται σε υψηλές ταχύτητες. Βίδες και παρόμοια μεταλλικά και μεταλλικά μέρη που σπάζουν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στο φυσικό περιβάλλον από το οποίο προέρχεται το προϊόν και σε άλλες μηχανές εισέρχονται στις εργαζόμενες μηχανές και συστήματα μας και προκαλούν ζημιά. Ο μαγνήτης βοηθά να πιαστούν αυτά τα κομμάτια πριν εισέλθουν στις μηχανές και τα συστήματά μας.
Οι μηχανές προκαθαρισμού τύπου τύμπανου μας παράγονται με χωρητικότητα από 20 έως 100 τόνους ανά ώρα. Με τη μηχανή προκαθαρισμού ÇSI, όλα τα ανεπιθύμητα ξένα υλικά (σκουπίδια, σκόνη, άχυρο κ.λπ.) σε όλα τα είδη σιτηρών (σίκαλη, κριθάρι, καλαμπόκι, ελαιοκράμβη, σόγια κ.λπ.) διαχωρίζονται τέλεια σε επίπεδο που δεν απαιτεί ξανά καθαρισμό.
Χάρη στην αεροστεγή θύρα και τον κυκλώνα, καθώς και το εξαιρετικό φίλτρο του, δεν αφήνει απολύτως κανένα απόβλητο στο περιβάλλον. Οι κοσκίνες μας, που έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τη δομή όλων των ειδών προϊόντων, τοποθετούνται εύκολα στη μηχανή. Χάρη στις βούρτσες που τοποθετούνται στις κοσκίνες, οι κοσκίνες καθαρίζονται συνεχώς καθώς η μηχανή λειτουργεί.
Με την υψηλή ισχύ αναρρόφησης και το σύστημα συλλογής σκόνης και φίλτρου, δεν αφήνει κανένα απόβλητο σκόνης στο περιβάλλον. Η μηχανή προκαθαρισμού, που έχει σχεδιαστεί από τους μηχανικούς της ÇSI χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, θα παρέχει τον καθαρισμό που χρειάζεστε για πολλά χρόνια.
Η πολυλειτουργική λύση για δύο τύπους μαγειρέματος: άμεσο, έμμεσο ή και τα δύο.
Η φωτιά μπορεί να ανάψει απευθείας στον βραστήρα που βρίσκεται μέσα στην καμπίνα μαγειρέματος, ή στην καμπίνα καύσης που βρίσκεται από κάτω. Εισάγοντας μια σχάρα στην καμπίνα μαγειρέματος, αποκτάμε μια δεύτερη επιφάνεια για την ταυτόχρονη τοποθέτηση πολλών κατσαρολών.
Έτσι, η φωτιά μπορεί να ανάψει είτε απευθείας στην καμπίνα μαγειρέματος είτε στην ξεχωριστή καμπίνα καύσης, ή και στις δύο ταυτόχρονα, ανάλογα με τις προτιμήσεις, με το πλεονέκτημα ότι διατηρεί τη επιφάνεια μαγειρέματος πιο ζεστή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε αυτή την τελευταία περίπτωση.
Η μηχανή ψυχρής πίεσης PMX45, σχεδιασμένη και παραγόμενη από την PARSMEGA, είναι μια μηχανή κοχλία ικανή να συμπιέζει όλα τα είδη σπόρων ελαίων.
Η μηχανή μας είναι κατάλληλη για όλα τα είδη σπόρων: κανόλα, λινάρι, σουσάμι, ηλίανθο, κάνναβη, σαφράν, σόγια, φουντούκι, φυστίκι, βαμβάκι, σπόρο σταφυλιού, κραμβέλαιο, λινέλαιο, κύμινο, μουστάρδα, παπαρούνα, τσουκνίδα, πικρό αμύγδαλο, ντομάτα, φουντούκι, σπόρο βερίκοκου κ.λπ.
Αυτός ο τύπος φίλτρων χρησιμοποιείται για να διαχωρίσει τα σωματίδια σκόνης από τον αέρα που είναι φορτωμένος με σκόνη, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με θετική ή αρνητική πίεση, η σακούλα φίλτρου καθαρίζεται με καθαρό αέρα υπό πίεση 0,5 bar που δεν περιέχει λάδι και νερό.
Θέλετε κάτι εξωτικό; Τότε πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε το ρύζι TERRA TM Γιασεμί. Αυτό το ρύζι έχει ένα μοναδικό πικάντικο, λεπτό άρωμα, οι άψογοι χιονάτοι κόκκοι του είναι τόσο παρόμοιοι με τα άνθη γιασεμιού. Αυτό το ρύζι είναι το πιο λευκό σε σύγκριση με άλλους τύπους ρυζιού.
Στις βιομηχανίες αλευριού και σιμιγδαλιού, εξασφαλίζει γρήγορη ανάμειξη του προϊόντος με νερό και βοηθά στη μείωση του χρόνου προετοιμασίας.
Οι ρότορές τους αποτελούνται από ατσάλινα παλέτα.
Είναι μια αποτελεσματική μηχανή στην αποφλοίωση καθώς ο σπόρος κινείται πιεζόμενος μέσα στη μηχανή.
Για την παραγωγή βασικών προϊόντων από φρούτα, λαχανικά, μαρμελάδες, ζελέ και σάλτσες, χρησιμοποιούνται οριζόντιοι ή κατακόρυφοι αναδευτήρες. Οι αναδευτήρες είναι ένα βασικό κριτήριο για την επίτευξη μέγιστης ποιότητας προϊόντος. Σκοπός τους είναι η ομοιόμορφη ανάμειξη και κατανομή της θερμοκρασίας με ελάχιστες δυνάμεις κοπής για τα προϊόντα. Δεδομένου ότι μπορούν να επιτευχθούν σύντομοι χρόνοι διαδικασίας σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας δεξαμενές διαδικασίας, η KASAG σας προσφέρει μια βέλτιστη τεχνολογία αναδευτήρων.
Για τους οριζόντιους αναδευτήρες, η KASAG διαθέτει πλέον και μια ειδική μηχανική σφράγιση για τα ρουλεμάν, η οποία έχει αποδειχθεί αξιόπιστη με την πάροδο των ετών. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τους αναδευτήρες και τις μηχανικές σφραγίσεις για ρουλεμάν μας για να επιτύχουμε βέλτιστη ποιότητα προϊόντων και αδιάλειπτη λειτουργία.
Η τροφοδοσία και ο έλεγχος των κινητήρων μέσα στο σύστημα γίνεται μέσω πινάκων MCC.
Περιέχει τον εξοπλισμό που απαιτείται για τους πίνακες MCC, τις κύριες μονάδες τροφοδοσίας και τον απομακρυσμένο έλεγχο.
Διαθέτει επίσης την απαραίτητη υποδομή επικοινωνίας για τα συστήματα PLC, κεντρικής αυτοματοποίησης και SCADA. Το σύστημα προστατεύει αυτόματα τους κινητήρες και όλο τον ηλεκτρικό εξοπλισμό στο πεδίο από υπερβολικές πτώσεις και αυξήσεις τάσης.
Χρησιμοποιείται για την κατακόρυφη μεταφορά όλων των ειδών προϊόντων σιτηρών. Η επιλογή του μειωτήρα γίνεται ανάλογα με την ικανότητα και το ύψος των ανελκυστήρων.
Οι αντλίες αέρα χρησιμοποιούνται σε συστήματα μύλου για να καλύψουν τον αέρα που απαιτείται από το υπερηχητικό φίλτρο και για να μεταφέρουν προϊόντα κατακόρυφα και οριζόντια.
Το δεντρολίβανο είναι ένα αρωματικό βότανο με πολύ διακλαδισμένο και ξυλώδες στέλεχος.
Λόγω της αντισηπτικής του δύναμης, το δεντρολίβανο χρησιμοποιείται για να μαρινάρει το κρέας, να του δίνει γεύση και να το διατηρεί από την αποσύνθεση. Χρησιμοποιείται επίσης στον ιατρικό τομέα για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων και στον αισθητικό τομέα, ως διεγερτικό καλλυντικό.
Διαθέσιμο σε συσκευασία ή πολυστυρένιο διαφόρων βαρών.