Το μαγείρεμα χυλού κριθαριού είναι μια ευχαρίστηση. Οι σακούλες μαγειρέματος σας γλιτώνουν από το να στέκεστε πάνω από την κατσαρόλα και να την πλένετε στο τέλος του μαγειρέματος. Η συσκευασία πρέπει να βυθιστεί σε βραστό αλατισμένο νερό και να βράσει για 12 έως 17 λεπτά. Πιστέψτε με, ακόμη και ένας αρχάριος μάγειρας μπορεί να τα καταφέρει με τη διαδικασία.
Έτσι ώστε το χυλό από σόργο να είναι πάντα στο τραπέζι σας, έχουμε συμπεριλάβει το σόργο στη σειρά έτοιμων πιάτων της TM "TERRA". Για την παραγωγή σόργου, χρησιμοποιούνται σπόροι σόργου υψηλής ποιότητας που καλλιεργούνται σε εγχώρια χωράφια.
Ο χυλός από σόργο είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν ενεργό τρόπο ζωής και εκτιμούν τον χρόνο τους. Χάρη σε ειδικές σακούλες μαγειρέματος, το πιάτο είναι εύκολο να παρασκευαστεί, και κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος δεν καίγεται και δεν κολλάει στα τοιχώματα της κατσαρόλας.
Το ρυζόγαλο που παρασκευάζεται από αυτό το υπέροχο δημητριακό θα είναι μια εξαιρετική συνοδευτική επιλογή για ψάρι και κρέας, ενώ ταιριάζει επίσης με λαχανικά και φρούτα. Η προετοιμασία του δεν είναι δύσκολη και γίνεται γρήγορα. Οι κόκκοι είναι καθαροί - δεν χρειάζεται να τους ταξινομήσετε ή να τους πλύνετε. Το ρύζι σε ανακυκλωμένες σακούλες δεν καίγεται και αφήνει τα σκεύη σχεδόν καθαρά.
Για να ετοιμάσετε μια συνοδευτική πιάτο: ρίξτε τουλάχιστον 1 λίτρο νερού σε μια κατσαρόλα και βράστε το, βάλτε μια σακούλα με ένα μείγμα δημητριακών, λαχανικών, κρέατος και βοτάνων μέσα, προσθέστε αλάτι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να είναι έτοιμο για 20-25 λεπτά.
Γνωρίστε ο ένας τον άλλον! Μπροστά σας είναι ο "Βασιλιάς του ρυζιού" - το ρύζι Basmati! Με την λεπτή υφή και την έντονη καρυδιά γεύση του, δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Οι κόκκοι του ρυζιού Basmati είναι οι πιο μακριές, και η ποικιλία αυτή είναι η πιο ακριβή. Κατά το μαγείρεμα, οι κόκκοι επιμηκύνονται χωρίς να βράσουν και να κολλήσουν μεταξύ τους, κάτι που είναι σημαντικό για τα συνοδευτικά πιάτα και τα πιάτα της ανατολικής κουζίνας, συμπεριλαμβανομένων των χμσλι και πιλάφ.
Οι σύγχρονοι άνθρωποι εκτιμούν κάθε λεπτό του χρόνου τους. Επομένως, τα άμεσα δημητριακά TERRA θα γίνουν ένα μαγικό ραβδί. Μεταξύ των προϊόντων μας, οι αγοραστές θα βρουν επίσης σιτάρι άνοιξης Νο. 2 σε σακούλες μαγειρέματος. Τα δημητριακά ολικής αλέσεως, φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας σιτάρι, μαγειρεύονται για 12-17 λεπτά σε βραστό, αλατισμένο νερό.
Για να ετοιμάσετε μια συνοδευτική πιάτο: ρίξτε τουλάχιστον 1 λίτρο νερού σε μια κατσαρόλα και φέρτε το σε βρασμό, βάλτε μια σακούλα με μείγμα δημητριακών με λαχανικά, μανιτάρια και χόρτα μέσα, προσθέστε αλάτι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να είναι έτοιμο για 20-25 λεπτά.
Βγάλτε τη σακούλα, σηκώνοντάς την από τη θηλιά με ένα πιρούνι. Αφήστε το νερό να στραγγίξει. Ανοίξτε τη σακούλα κόβοντάς την με ψαλίδι. Βάλτε τα περιεχόμενα της σακούλας σε ένα πιάτο, ανακατέψτε. Αν επιθυμείτε, προσθέστε φυτικό λάδι ή βούτυρο.
Το κουσκούς, γνωστό από γραπτές πηγές από τον 13ο αιώνα, είναι ένα από τα βασικά τρόφιμα στην περιοχή του Μαγκρέμπ στην Αφρική. Είναι λιγότερο κοινό σε άλλες περιοχές της Αφρικής, στη Γαλλία, στην επαρχία Τράπανι της Σικελίας (Φρεγκόλα), στο Ισραήλ και σε ορισμένες περιοχές της Μέσης Ανατολής. Εξωτερικά, το κουσκούς μοιάζει με σιτάρι, η βάση του ήταν ιστορικά το σιτάρι, αν και ανάλογα με την περιοχή, το κουσκούς παρασκευαζόταν επίσης από σόργο, ρύζι ή ακόμη και κριθάρι. Η βάση του σύγχρονου κουσκούς είναι η σιμιγδάλι, η οποία με τη σειρά της παρασκευάζεται από σκληρό σιτάρι.
Ρίξτε τουλάχιστον 1 λίτρο νερού στο τηγάνι και φέρτε το σε βρασμό. Ρίξτε μια σακούλα δημητριακών μέσα, προσθέστε αλάτι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά χωρίς καπάκι για 25-30 λεπτά. Βγάλτε τη σακούλα, κρεμώντας την από τον βρόχο με ένα πιρούνι. Αφήστε το νερό να στραγγίξει. Ανοίξτε τη σακούλα σκίζοντάς την ή κόβοντάς την με ψαλίδι. Βάλτε τα έτοιμα δημητριακά σε ένα πιάτο και καρυκεύστε κατά βούληση.
Αυτή η σαλάτα θα είναι ένα εξαιρετικό πιάτο για οποιοδήποτε τραπέζι και μπορεί να είναι ένα πλήρες γεύμα ή ένα συνοδευτικό πιάτο για τα κυρίως πιάτα κρέατος και ψαριού. Χαλαρές φακές με τυρί cottage, η ευχάριστη αρωματική γεύση του άνηθου με κόλιανδρο και μια ελαφριά πικάντικη γεύση σκόρδου ταιριάζουν επίσης πολύ καλά με βρασμένο ρύζι.
Ρίξτε τουλάχιστον 1 λίτρο νερού στην κατσαρόλα και φέρτε το σε βρασμό. Βάλτε μια σακούλα δημητριακών μέσα, προσθέστε αλάτι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά χωρίς καπάκι για 35-40 λεπτά. Βγάλτε τη σακούλα, κρεμώντας την από τη θηλιά με ένα πιρούνι. Αφήστε το νερό να στραγγίξει. Ανοίξτε τη σακούλα σκίζοντας την ή κόβοντάς την με ψαλίδι. Βάλτε τα έτοιμα δημητριακά σε ένα πιάτο και καρυκεύστε κατά βούληση.
Τα κριθάρι κομμάτια TM "TERRA" Νο. 1 είναι μια πραγματική πηγή χρήσιμων ουσιών. Το κριθάρι, από το οποίο παράγουμε τα κριθάρι κομμάτια, είναι της υψηλότερης ποιότητας.
Ολόκληρο το δημητριακό συσκευάζεται σε μερίδες σε θερμικές σακούλες. Έτσι, για να ετοιμάσετε ένα χορταστικό πρωινό ή ένα συνοδευτικό για το δείπνο, αρκεί να βράσετε νερό και να βάλτε τον απαιτούμενο αριθμό μερίδων σε αυτό. 35 λεπτά και το πιάτο είναι έτοιμο. Καλή όρεξη!
Νόστιμο χυλό από μπιζέλια για πρωινό, χορταστική σούπα για μεσημεριανό και μια υγιεινή συνοδευτική επιλογή για δείπνο. Όλα αυτά μπορούν να παρασκευαστούν από ψιλοκομμένα μπιζέλια TERRA. Ο σπόρος που προσφέρουμε στο τραπέζι σας είναι φτιαγμένος από ποιοτικές ποικιλίες μπιζελιών.
Οι κόκκοι μπιζελιών μας δεν είναι μόνο χρήσιμοι. Είναι εύκολο και βολικό να παρασκευαστούν. Η συσκευασία περιέχει πέντε σακουλάκια ανθεκτικά στη θερμότητα με καθαρό σπόρο. Για να αποκτήσετε ένα έτοιμο πιάτο, η σακούλα μαγειρέματος πρέπει να βυθιστεί σε βραστό νερό. Σε 30-40 λεπτά, ο νόστιμος χυλός θα είναι έτοιμος και τα σκεύη θα παραμείνουν καθαρά.
Νόστιμο, υγιεινό και θρεπτικό χυλό καλαμποκιού θα είναι διαθέσιμο σε όλους, εάν παρασκευαστεί από αλεσμένο καλαμπόκι TM "TERRA" Νο. 3. Για την παραγωγή των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε επιλεγμένο καλαμπόκι υψηλής ποιότητας που καλλιεργείται στην Ουκρανία.
Ρίξτε τουλάχιστον 1 λίτρο νερού στο τηγάνι και φέρτε το σε βρασμό. Βάλτε μια σακούλα δημητριακών μέσα, προσθέστε αλάτι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά χωρίς καπάκι για 35 λεπτά. Βγάλτε τη σακούλα, κρεμώντας την από τον βρόχο με ένα πιρούνι. Αφήστε το νερό να στραγγίξει. Ανοίξτε τη σακούλα σκίζοντάς την ή κόβοντάς την με ψαλίδι. Βάλτε τα έτοιμα δημητριακά σε ένα πιάτο και καρυκεύστε κατά βούληση.
Θέλετε κάτι εξωτικό; Τότε πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε το ρύζι TERRA TM Γιασεμί. Αυτό το ρύζι έχει ένα μοναδικό πικάντικο, λεπτό άρωμα, οι άψογοι χιονάτοι κόκκοι του είναι τόσο παρόμοιοι με τα άνθη γιασεμιού. Αυτό το ρύζι είναι το πιο λευκό σε σύγκριση με άλλους τύπους ρυζιού.
Οι μερίδες μαγειρέματος περιέχουν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, έτοιμο προς μαγείρεμα. Για να το κάνετε αυτό, απλά τοποθετήστε την σακούλα σε βραστό νερό, προσθέστε αλάτι και μειώστε τη θερμότητα. Δεν χρειάζεται να στέκεστε και να ανακατεύετε το χυλό. Απλά να είστε υπομονετικοί για 35 λεπτά.
Οι κόκκοι μπουλγκούρ είναι κόκκοι σιταριού σκληρού που έχουν καθαριστεί από ακαθαρσίες, υγρανθεί, ατμιστεί, στη συνέχεια αποξηρανθεί και αλεσθεί. Στις ανατολικές χώρες, το μπουλγκούρ αγαπιέται ιδιαίτερα και χρησιμοποιείται ως πλήρης υποκατάστατο του ρυζιού - χρησιμοποιείται για την παρασκευή πιλάφι, το ψήσιμο κέικ, την παρασκευή παχύρρευστων σούπας ντομάτας, τη δημιουργία γεμίσεων για πίτες και σαλάτες. Θέλετε να γίνετε πιο όμορφοι; Τότε συμπεριλάβετε το μπουλγκούρ στη διατροφή σας.
Για να κάνουμε το χυλό νόστιμο και τη διαδικασία μαγειρέματος ευχάριστη, βάζουμε τα δημητριακά σε ειδικές σακούλες μαγειρέματος. Αυτή η μέθοδος εξαλείφει την ανάγκη για πλύσιμο, μέτρηση της απαιτούμενης ποσότητας προϊόντος και νερού. Αφού τοποθετήσετε τη σακούλα σε βραστό αλατισμένο νερό, μετά από 12-17 λεπτά θα έχετε ένα νόστιμο πιάτο, και σημειώστε ότι δεν θα χρειαστεί να πλύνετε την κατσαρόλα από τον καμένο χυλό.
Ο ατμισμένος ρύζι είναι πολύ πιο εύκολος στην παρασκευή από τον κανονικό ρύζι. Λόγω της μικρής περιεκτικότητας σε γλουτένη, οι ατμισμένοι κόκκοι διατηρούν την ακεραιότητά τους κατά την παρασκευή. Γίνονται μόνο μαλακοί, αλλά δεν καταρρέουν και δεν κολλάνε μεταξύ τους. Είναι επίσης βολικό ότι τα πιάτα που παρασκευάζονται από αυτόν τον ρύζι μπορούν να απολαύσουν ακόμη και μετά την επαναθέρμανση. Ο σπόρος δεν θα κολλήσει και η γεύση του θα διατηρηθεί.