Προϊόντα για μάγειρα (4)

raffinert ηλιέλαιο - Αγοράστε υψηλής ποιότητας raffinert ηλιέλαιο για μαγείρεμα

raffinert ηλιέλαιο - Αγοράστε υψηλής ποιότητας raffinert ηλιέλαιο για μαγείρεμα

Αγοράστε υψηλής ποιότητας ραφιναρισμένο ηλιέλαιο για μαγείρεμα, την καλύτερη ποιότητα μαγειρικού ελαίου. Έχουμε διαθέσιμες όλες τις γεύσεις και παραδίδουμε παγκοσμίως.
Σακούλες Κενού για Μαγείρεμα

Σακούλες Κενού για Μαγείρεμα

ομαλές σακούλες για μηχανές κενού θαλάμου
Αγκάρ Αγκάρ E-406, 25 κιλό σακούλα - Ψήσιμο και Μαγείρεμα

Αγκάρ Αγκάρ E-406, 25 κιλό σακούλα - Ψήσιμο και Μαγείρεμα

Το Agar-Agar εξάγεται από ορισμένα είδη κόκκινων φυκιών όπως οι Gelidiaceae και Gracilariaceae (τάξη Rhodophyceae). Το Agar-Agar έχει μια αδύναμη χαρακτηριστική οσμή. Το αλεσμένο Agar-Agar συνήθως βρίσκεται σε δέσμες από λεπτές, δερματώδεις, κολλημένες λωρίδες ή σε κομμένη, χνουδωτή ή κοκκώδη μορφή. Μπορεί να είναι ελαφρώς κίτρινο-πορτοκαλί, κίτρινο-γκρι έως ανοιχτό κίτρινο ή άχρωμο. Είναι ελαστικό σε υγρή κατάσταση και εύθραυστο σε ξηρή κατάσταση. Η σκόνη Agar-Agar είναι λευκή έως κίτρινη-λευκή ή ανοιχτού κίτρινου χρώματος. Η αντοχή του γέλης μπορεί να τυποποιηθεί με την προσθήκη δεξτρόζης και μαλτοδεξτρίνης ή σακχαρόζης. Ιδιότητες: - θερμοαναστρέψιμο - σταθερό pH - ανθεκτικό σε θερμοκρασίες έως 90 °C - πήζει μετά την ψύξη - χορτοφαγικό - κατάλληλο για vegan διατροφή - κατάλληλο για λακτο-χορτοφαγική διατροφή - χωρίς γλουτένη - χωρίς λακτόζη - Κοσέρ, ΧΑΛΑΛ Εφαρμογές: - Παγωτό - Γέμισμα γλυκών - Μαρμελάδα - Ζελέ - Μαρμελάδα - Φρουτοσαλάτες - Γλάσο για τούρτες - Γέμισμα για αρτοσκευάσματα και ζαχαροπλαστική - Φρουτοκοκτέιλ
Διττανθρακικό νάτριο E-500 (ii) - Ψήσιμο και Μαγείρεμα

Διττανθρακικό νάτριο E-500 (ii) - Ψήσιμο και Μαγείρεμα

Το νάτριο υδρογονοανθρακικό είναι ένα νατριούχο άλας του ανθρακικού οξέος και ανήκει στα υδρογονοανθρακικά. Η ένωση αυτή δεν πρέπει να συγχέεται με το νάτριο ανθρακικό (σόδα, χημικός τύπος Na2CO3). Περιστασιακά, για το νάτριο υδρογονοανθρακικό χρησιμοποιούνται επίσης οι παρωχημένοι και χημικά ανακριβείς κοινές ονομασίες διπλό ανθρακικό νάτριο και νάτριο διβicarbonικό. Στην αγορά, η ένωση προσφέρεται επίσης με τις ονομασίες σόδα μαγειρικής, σόδα ψησίματος, σόδα τροφίμων καθώς και με τις εμπορικές ονομασίες Bullrich-Salz και Kaiser Natron. Το νάτριο υδρογονοανθρακικό είναι μια άχρωμη, κρυσταλλική στερεά ουσία, η οποία αποσυντίθεται σε νάτριο ανθρακικό απελευθερώνοντας νερό και διοξείδιο του άνθρακα σε θερμοκρασίες άνω των 50 °C. Εφαρμογές: Το νάτριο υδρογονοανθρακικό χρησιμοποιείται στα τρόφιμα ως διογκωτικό και σε σκόνες αναβράζοντος τύπου. Εκεί υπάρχει ένα μείγμα σόδας με μια σταθερή οξύ όπως το κιτρικό οξύ. Επίσης, συναντάται σε δισκία μπάνιου και σε σκόνες πυρόσβεσης. Στην αποσκληρυνση του νερού...