CAPSULE DOLCE GUSTO CAFFE' MISCELA RED 48 ΤΕΜ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 80 ΤΕΜ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 10 ΤΕΜ
Miscela Red
Miscela Black
Miscela Green
Miscela Dek
Caffè e Cortado
Caffè e Sambuca
Miscela Dek
Παραγόμενο τον Μάρτιο, είναι ένα μέλι που τείνει να κρυσταλλώνεται ξαφνικά. Στην υγρή του κατάσταση έχει σκούρο κεχριμπαρένιο χρώμα με κοκκινωπές ανταύγειες, ενώ κατά την κρυστάλλωση αποκτά καφέ-πορτοκαλί αποχρώσεις. Η μυρωδιά είναι μέτρια έντονη και φρέσκια, θυμίζει καραμέλα, σκόνη καφέ, χαμομήλι, σαφράν. Το άρωμα είναι μέτρια έντονο και επίμονο από καραμέλα μού, ταμάρινδο, γλυκόριζα.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Στην κουζίνα μπορεί να συνδυαστεί με ώριμα και πικάντικα τυριά, με φρέσκα και πικάντικα αλλαντικά, πορκέτα και κοτετσίνo ή απλά να απλωθεί σε ψωμί ή φρυγανισμένες φέτες για το πρωινό.
Παραγόμενο μεταξύ άνοιξης και καλοκαιριού, δεν είναι ένα μέλι με ομοιογενή χαρακτηριστικά, αλλά πρόκειται για ένα προϊόν που χαρακτηρίζει κάθε τόπο και χρονιά, μπορεί να οριστεί ως το αποτύπωμα του ανθοκομικού πλούτου της περιοχής στην οποία παράγεται. Το χρώμα μπορεί να είναι χρυσό, κεχριμπαρένιο ή σκούρο. Το άρωμα μπορεί να κυμαίνεται από φρουτώδες, λουλουδάτο και λεπτό αν είναι ανοιξιάτικο; έως αρωματικό, καραμελωμένο, μενθολώδες, έντονο και επίμονο αν είναι καλοκαιρινό.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Γαρνίρει τούρτες και παγωτά, σε ροή πάνω από την panna cotta, γλυκαίνει ζεστά ροφήματα; συνοδεύεται προτιμότερα από φρέσκα τυριά και μαλακή ζύμη stracchino, taleggio.
Παραγόμενο τον μήνα Μάιο, είναι ένα μέλι με σχεδόν άχρωμες έως κίτρινες αποχρώσεις. Έχει πολύ ήπια, ανθώδη αρώματα και μια λεπτή γεύση από καραμέλα, βανίλια και γλυκιά αμυγδαλιά, που δεν παραμένει πολύ έντονη στη γεύση.
ΑΒΒΙΝΑΜΕΝΤΙ
Εξαιρετικός γλυκαντικός παράγοντας, τέλειος για να γλυκάνει τον καφέ, το τσάι και άλλα ποτά, χωρίς να αλλοιώνει τη γεύση τους. Ιδανικό για να σιροπιάσει και να γλυκάνει φρούτα, σε φρουτοσαλάτες και σε ζύμες για γλυκά. Συνοδεύει πολύ καλά τα τυριά, τις φρέσκες ρικότες και τα μπλε τυριά.
Confettura Extra di Mela Annurca με τη
φλούδα της και εκλεκτό μέλι από Sulla. Χωρίς
πρόσθετα σάκχαρα και συντηρητικά. Μόνο φρέσκα
φρούτα εποχής και χειροποίητο μέλι από την παραγωγή μας. 100% made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή, συνιστάται να καταναλώνεται σε θερμοκρασία
μεταξύ 5-10 °C.
Συστατικά: Μήλο 65%, μέλι από Sulla 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ιδανικό για γέμιση σε τούρτες και τάρτες, για το πρωινό
να απλώνεται σε ψωμί και φρυγανιές.
Να δοκιμαστεί με ωριμασμένα τυριά, για γαρνίρισμα και
συνοδεία λευκών κρεάτων.
Η καφε plantation της οικογένειας Los Santos είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην καλλιέργεια καφέ. Ονομάζουμε αυτόν τον καφέ THE DELICATE: έχει πολύ βελούδινο σώμα, ανθισμένες νότες chinotto και κόκκινων φρούτων. Ως εσπρέσο, είναι πολύ ισορροπημένος και ευχάριστος, ενώ ως φίλτρο καφέ, είναι σχεδόν σαν μια αγκαλιά.
Τοποθεσία: Λόνια Γκράντε, Ουτσουμπάμπα
Υψόμετρο: 1700 – 2000 μ.α.λ.
Ποικιλία: Caturra, Catuai
Διαδικασία: Πλυμένος
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: Κόκκινα φρούτα, Chinotto, βελούδινο σώμα
Βάρος: N/A
Διαστάσεις: 13 × 4 × 23 εκ.
Ψήσιμο: Ελαφρύ Ψήσιμο, Μεσαίο Ψήσιμο
Βάρος: 250 γρ.
Άλεση: Aeropress, Chemex, Espresso, Frenchpress, In Grani, V60
Παραγόμενο μεταξύ άνοιξης και καλοκαιριού, δεν είναι ένα μέλι με ομοιογενή χαρακτηριστικά, αλλά πρόκειται για ένα προϊόν που χαρακτηρίζει κάθε τόπο και χρονιά, μπορεί να οριστεί ως το αποτύπωμα του ανθοκομικού πλούτου της περιοχής στην οποία παράγεται. Το χρώμα μπορεί να είναι χρυσό, κεχριμπαρένιο ή σκούρο. Το άρωμα μπορεί να κυμαίνεται από φρουτώδες, λουλουδάτο και λεπτό αν είναι ανοιξιάτικο; έως αρωματικό, καραμελωμένο, μενθολώδες, έντονο και επίμονο αν είναι καλοκαιρινό.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Γαρνίρει τούρτες και παγωτά, σε ροή πάνω από την panna cotta, γλυκαίνει ζεστά ροφήματα; συνοδεύεται προτιμότερα από φρέσκα τυριά και μαλακή ζύμη stracchino, taleggio.
Παραγωγή τον Μάρτιο, είναι ένα μέλι που τείνει
a να κρυσταλλώνεται ξαφνικά. Στην
υγρή του κατάσταση έχει ένα σκούρο κεχριμπαρένιο χρώμα
με κοκκινωπές ανταύγειες, κατά την κρυστάλλωση
υιοθετεί καφέ-πορτοκαλί αποχρώσεις. Η οσμή
είναι μέτρια έντονη και φρέσκια, θυμίζει
καραμέλα, σκόνη καφέ, χαμομήλι,
σαφράν. Το άρωμα είναι μέτρια έντονο
και επίμονο από καραμέλα μού, ταμάρινδο,
γλυκόριζα.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Στην κουζίνα μπορεί να συνδυαστεί με ωριμασμένα
και πικάντικα τυριά, με φρέσκα και πικάντικα αλλαντικά, πορκέτα και
κοτετσίνo ή απλά να απλωθεί σε ψωμί ή φρυγανισμένες φέτες για το πρωινό.
Confettura Extra di Albicocca Ievulese και
ποιοτικό μέλι Τριφύλλι. Χωρίς πρόσθετα ζάχαρα
και συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι παραγωγής μας.
100% made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή, συνιστάται
να καταναλώνεται σε θερμοκρασία μεταξύ
5-10 °C.
Συστατικά: Αβοκάντο 65%, μέλι Τριφύλλι 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ιδανικό για γέμιση σε τούρτες και τάρτες, για το πρωινό
να απλώνεται σε ψωμί και φρυγανιές.
Αξίζει να δοκιμαστεί με ώριμα και πικάντικα τυριά.
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη σε 48 ώρες φυσικής ζύμωσης, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο γλυκές νότες σοκολάτας γάλακτος και καραμέλας όσο και πιο φρουτώδεις νότες πορτοκαλιού και πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που διατηρεί πάντα μια ισορροπία με μέτρια οξύτητα.
Τοποθεσία: Κορκίν, Κοπάν
Φάρμα: Κάρλος Εστεβέζ Μεχία
Υψόμετρο: 1450 – 1550 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Red Catuai
Διαδικασία: Αναερόβια ζύμωση 48 ώρες
Οργανοληπτικό προφίλ: Πορτοκάλι, λευκή σοκολάτα, πράσινο μήλο και καραμέλα
Μείγμα καφέ Arabica Specialty Turpial – Μεσαία Ψήσιμο
Ένα specialty blend που ισορροπεί τα φρούτα και τα μπαχαρικά του Περού και του Ρουάντα με τις πιο γλυκές και σοκολατένιες νότες της Βραζιλίας. Ένα μείγμα που έχει μελετηθεί και δημιουργηθεί από εμάς για να ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις, ακόμη και τις πιο απαιτητικές. Χάρη στο μεσαίο ψήσιμο, το μείγμα μας παραμένει πολύ αρωματικό με την κατάλληλη σώμα για espresso και moka.
Να το απολαμβάνετε καθημερινά: ο ιδανικός σύντροφος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας ή για τα διαλείμματα σας από τη δουλειά ή το διάβασμα.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο καφές έχει τη δική του εποχικότητα, επομένως ανάλογα με τις διαθεσιμότητες θα είναι δυνατό να δοκιμάσετε διάφορα μείγματα όλα έτοιμα για πειραματισμό.
100% καλύτεροι καφέδες Arabica από τη Βραζιλία, την Κολομβία, την Ονδούρα, την Κόστα Ρίκα και το Περού.
Βραζιλία: Ο "Santos" είναι ένας απαλός και ισορροπημένος βραζιλιάνικος καφές με καθαρό και λεπτό άρωμα. Μια σοκολατένια γεύση, γεμάτο σώμα, έντονα αρώματα και μια επίμονη επίγευση καθορίζουν την ουσία του.
Κολομβία: Οι περισσότεροι κολομβιανοί καφέδες είναι της ποικιλίας Arabica: εξαιρετικά αρωματικοί και γεμάτοι σώμα, με χαρακτηριστικά φουντουκιού και λουλουδάτη επίγευση και άρωμα.
Ονδούρα: Ισορροπημένος και γεμάτος καφές με γλυκιά αρωματική γεύση.
Κόστα Ρίκα: Εξαιρετικός καφές με κρέμα χρώματος φουντουκιού και άρωμα μήλων και χουρμάδων. Ελαφριά οξύτητα.
Περού: Λεπτοκατασκευασμένος καφές με φρουτώδη και κακαόχρωμη επίγευση. Η συγκεκριμένη καβουρδισμένη διαδικασία αποδίδει έναν πολύ πλούσιο και υφασμένο καφέ, γεμάτο σώμα με μια επίμονη επίγευση λουλουδιών και σοκολάτας.
100% Αραβικά Μείγμα – ένα ειδικό μείγμα που ισορροπεί τα φρούτα και τα μπαχαρικά του Περού και της Ρουάντας με τις πιο γλυκές και σοκολατένιες νότες της Βραζιλίας. Ένα μείγμα που δημιουργήσαμε για να ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις, ακόμη και τις πιο απαιτητικές.
Βραζιλία: Το "Σάντος" είναι ένας απαλός και ισορροπημένος βραζιλιάνικος καφές με καθαρό και λεπτό άρωμα. Μια σοκολατένια γεύση, γεμάτο σώμα, έντονα αρώματα και μια επίμονη επίγευση καθορίζουν την ουσία του.
Κολομβία: Οι περισσότεροι κολομβιανοί καφέδες είναι της ποικιλίας Αραβίκα: εξαιρετικά αρωματικοί και γεμάτοι σώμα, με χαρακτηριστικά φουντουκιού και λουλουδάτη επίγευση και άρωμα.
Ονδούρα: Ισορροπημένος και γεμάτος καφές με γλυκιά αρωματική γεύση.
Κόστα Ρίκα: Εξαιρετικός καφές με κρέμα χρώματος φουντουκιού και άρωμα μήλων και χουρμάδων. Ελαφριά οξύτητα.
Περού: Λεπτοκατασκευασμένος καφές με φρουτώδη και κακαόχρωμη επίγευση. Η συγκεκριμένη καβουρδισμένη διαδικασία αποδίδει έναν πολύ πλούσιο και υφασματοποιημένο καφέ, γεμάτο σώμα με μια επίμονη επίγευση λουλουδιών και σοκολάτας.
Κλασικό ιταλικό μείγμα με πολύ γεμάτη και πλούσια γεύση.
Ουγκάντα: Καφές Robusta με γεμάτο και πυκνό σώμα και πλούσια υφή. Όταν καβουρδίζεται, αποκαλύπτει ένα ισχυρό και επίμονο άρωμα με ωραία σοκολατένια αίσθηση.
Ινδονησία: Πλούσιος και εκλεκτός Robusta με ελαφριά καραμελένια αίσθηση, ιδανικός ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς γνώστες του καφέ. Μια ισχυρή και χαρακτηριστική γεύση με επίμονο φινίρισμα.
Βιετνάμ: Ρομπουστός και παραδοσιακά γεμάτος, εκλεκτικός και χαρακτηριστικός.
Κολομβία: Όλοι οι καφέδες από την Κολομβία είναι της ποικιλίας Arabica: εξαιρετικά αρωματικοί και γεμάτοι σώμα με υπέροχο φινίρισμα από φουντούκι και λουλούδια. Το INTENSO είναι πράγματι ο πιο κλασικός και παραδοσιακός καφές: ισχυρός και επιθετικός με πολύ γεμάτο σώμα μόλις μπει σε μια κούπα. Το καβούρδισμα ενισχύει τα μοναδικά του χαρακτηριστικά και δημιουργεί έναν καφέ που μπορεί να απολαύσει κανείς κάθε μέρα και κάθε ώρα της ημέρας!
Γάλα και καφές: ένα ευτυχισμένο ιταλικό μείγμα για το πιο δημοφιλές ζεστό ρόφημα στον κόσμο.
Κρεμώδες και πυκνό, ένα πραγματικό καπουτσίνο όπως στο μπαρ.
Μονοκαλλιέργεια 100% Αραβικά Ρουάντα - Ανοιχτό Ψήσιμο
Προερχόμενο από μία από τις πιο υπέροχες περιοχές του Ρουάντα για την καλλιέργεια καφέ, έχουμε αυτό το φανταστικό Καμπάγια που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις των φρουτώδους καφέ. Η λαμπρότητα αυτού του καφέ σου αφήνει μια επίμονη και ευχάριστη γεύση στο στόμα.
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη σε 48 ώρες φυσικής ζύμωσης, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο γλυκές νότες σοκολάτας γάλακτος και καραμέλας όσο και πιο φρουτώδεις νότες πορτοκαλιού και πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που διατηρεί πάντα μια ισορροπία με μέτρια οξύτητα.
Τοποθεσία: Κορκίν, Κοπάν
Φάρμα: Κάρλος Εστεβέζ Μεχία
Υψόμετρο: 1450 – 1550 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Red Catuai
Διαδικασία: Αναερόβια ζύμωση 48 ώρες
Οργανοληπτικό προφίλ: Πορτοκάλι, λευκή σοκολάτα, πράσινο μήλο και καραμέλα
Η καφε plantation της οικογένειας Los Santos στο Περού είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην καλλιέργεια καφέ. Αυτόν τον καφέ τον ονομάζουμε Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ: έχει πολύ βελούδινο σώμα, ανθισμένες νότες από chinotto και κόκκινα φρούτα. Ως εσπρέσο είναι πολύ ισορροπημένος και ευχάριστος, ενώ ως φίλτρο καφέ μοιάζει σχεδόν με ένα χάδι.
Τοποθεσία: Λόνια Γκραντέ, Ουτσουμπάμπα
Υψόμετρο: 1700 – 2000 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Caturra, Catuai
Διαδικασία: Πλυμένο
Οργανοληπτικό Προφίλ: Κόκκινα φρούτα, λουλούδια chinotto, βελούδινο σώμα
Προερχόμενο από μία από τις πιο θαυμάσιες περιοχές της Ρουάντας για την καλλιέργεια καφέ, έχουμε αυτό το φανταστικό Kabaya που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις του φρουτώδους καφέ. Η λάμψη αυτού του καφέ αφήνει μια επίμονη και ευχάριστη γεύση στο στόμα.
Τοποθεσία: Περιοχή Νυαμπίχου
Υψόμετρο: 2230 – 2290 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Κόκκινος Μπουρμπόν
Διαδικασία: Πλυμένο
Οργανοληπτικό Προφίλ: Σμέουρα, μαύρη σταφίδα και νότες λάιμ και κόλα.
Ένα μείγμα που αποτελείται από πολύτιμες ποικιλίες ρομποστά και προσεκτικά επιλεγμένη και καβουρδισμένη αραβικά, για να προσφέρει μια αξιοσημείωτη καφεΐνη και σώμα. Ένα έντονο άρωμα, ισχυρή και γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο, ικανό να προσφέρει μια ευχάριστη και διαρκή επίγευση.