Ο καφές Arabica Kintamani προέρχεται από το νησί Μπαλί, το οποίο είναι γνωστό όχι μόνο για την φυσική του ομορφιά, αλλά και για τον μοναδικό του καφέ. Ο καφές καλλιεργείται στην περιοχή Kintamani, η οποία διακρίνεται για τη ομοιογενή γεωργική της δομή. Οι καφελιές φυτεύονται μαζί με άλλες καλλιέργειες όπως λαχανικά και πορτοκάλια κάτω από δέντρα σκιάς και φροντίζονται με οργανικά λιπάσματα. Ο καφές επεξεργάζεται μέσω μιας υγρής διαδικασίας, η οποία παράγει μεγαλύτερους πράσινους κόκκους από ότι σε άλλες περιοχές. Η γεύση του καφέ Kintamani είναι φρέσκια και εσπεριδοειδής, χωρίς να αφήνει επίγευση, και έχει μέτριο σώμα με ένα δυνατό, γλυκό άρωμα.
Οι βιοαποικοδομήσιμοι βαλβίδες WICOVALVE® W606E και W6016E έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τη βιομηχανία καφέ και μπορούν να κομποστοποιηθούν σε συνδυασμό με βιοαποικοδομήσιμα σύνθετα υλικά σύμφωνα με το -
βιομηχανικό πρότυπο EN 13432.
Με τις βιοαποικοδομήσιμες βαλβίδες, η εκτενής γκάμα WICOVALVE® συμπληρώνεται πολύ καλά. Βασίζονται στις ευρέως διαδεδομένες βαλβίδες καφέ W606 και W616 και προορίζονται για θερμική σφράγιση. Σε συνδυασμό με βιοαποικοδομήσιμα σύνθετα υλικά, ο καβουρδιστής καφέ μπορεί στο μέλλον να προσφέρει μια συσκευασία που είναι πλήρως αποικοδομήσιμη και προστατεύει τον καφέ σε κόκκους από την απώλεια αρώματος. Μια παγκόσμια καινοτομία που καλύπτει άριστα τη αυξανόμενη ζήτηση για βιολογικές συσκευασίες.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας WICOVALVE® στη διεύθυνση www.wicovalve.com.
Σχεδιάσαμε την Classe 11 με μία μόνο πρόθεση: Να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ποιοτικού εσπρέσο. Μια ελαφριά, γρήγορη και διαισθητική τεχνολογία, που θα γίνει το νέο σημείο αναφοράς του τομέα.
Classe 11
CLASSE 11
Just Forward »
Σχεδιάσαμε την Classe 11 με μία μόνο πρόθεση: Να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ποιοτικού εσπρέσο. Μια ελαφριά, γρήγορη και διαισθητική τεχνολογία, που θα γίνει το νέο σημείο αναφοράς του τομέα.
Ο ειδικός αποκαλυκτικός για αυτόματες μηχανές καφέ, μηχανές εσπρέσο, φίλτρα, μηχανές καψουλών και πακέτων σε μορφή δισκίου. Εύκολο στη δοσολογία, κάθε δισκίο είναι ατομικά συσκευασμένο. Ένα δισκίο είναι αρκετό για κάθε εφαρμογή.
Ο καθαριστικός παράγοντας εσωτερικών χώρων κατάλληλος για τρόφιμα για την καφετιέρα σας, που επιπλέον φροντίζει και προστατεύει. Μοναδικός στην αγορά.
Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να διατηρήσετε την καφετιέρα σας υγιεινά καθαρή. Ακόμα και το λίπος του καφέ δεν είναι πρόβλημα και μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα με τον ειδικό καθαριστικό τύπο.
Και το καλύτερο – τα σημαντικά λιπαντικά με βάση το σιλικόνη παραμένουν ανέγγιχτα. Μετά τον καθαρισμό, δεν είναι απαραίτητο να λιπάνετε ξανά τα κινούμενα μέρη.
Ο καφές Arabica Java Ijeng Raung έχει μια μακρά ιστορία που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα, όταν εισήχθησαν τα πρώτα φυτά καφέ στην περιοχή Ijen και Raung. Ο καφές καλλιεργείται σε υψόμετρο 900 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και διακρίνεται για την υψηλή οξύτητα, το έντονο άρωμα και την υποτονική λουλουδάτη μυρωδιά του. Το μέτριο σώμα και η μοναδική γλυκιά γεύση του τον καθιστούν αγαπημένο ανάμεσα στους λάτρεις του καφέ. Οι κερασιές του καφέ συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται προσεκτικά πριν υποβληθούν σε υγρή ζύμωση. Ο καφές προσφέρεται σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένου του ξηρού πράσινου καφέ, του καβουρδισμένου καφέ και του αλεσμένου καφέ.
Ο Robusta Pupuan Kaffee καλλιεργείται στην περιοχή Tabanan στο Μπαλί, η οποία είναι γνωστή για το ιδανικό υψόμετρο των 500 έως 1.000 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Αυτή η περιοχή προσφέρει ένα δροσερό κλίμα, το οποίο είναι τέλειο για την καλλιέργεια Robusta καφέ. Ο καφές επεξεργάζεται μέσω υγρής επεξεργασίας, επεξεργασίας με μέλι και φυσικής επεξεργασίας, γεγονός που του προσδίδει μια μοναδική γεύση και μια δελεαστική σοκολατένια αρωματική νότα. Οι κόκκοι καλλιεργούνται σε υψόμετρο 500-700 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, γεγονός που οδηγεί σε μια λιγότερο πικρή γεύση, η οποία υποστηρίζεται από τις δροσερές καιρικές συνθήκες και την διαπολιτισμική φύτευση με φυτά κακάο.
Ο ινδονησιακός καφές είναι παγκοσμίως γνωστός για τα πολύπλοκα και πλούσια γευστικά του προφίλ. Η μοναδική γεωγραφική θέση της Ινδονησίας και το τροπικό κλίμα προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για την καλλιέργεια πρώτης ποιότητας κόκκων καφέ Arabica και Robusta, τους οποίους η Kaffkao Trading επιλέγει προσεκτικά και προμηθεύεται απευθείας από τοπικούς αγρότες.
Arabica Καφές
Ο καφές Arabica από την Ινδονησία διακρίνεται για τη ήπια αλλά και βαθιά γεύση του, συχνά με νότες σοκολάτας, ξηρών καρπών και εξωτικών μπαχαρικών. Χάρη στο ηφαιστειακό έδαφος και τις υψηλές καλλιεργητικές περιοχές, όπως στην Ατσεχ, τη Σουλαβέση και στα υψίπεδα της Ιάβας και του Μπαλί, ο Arabica αναπτύσσει μια λεπτή οξύτητα και ένα απαλό, ισορροπημένο άρωμα. Ο καφές μας Arabica είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για τους λάτρεις του καφέ που προτιμούν ένα κομψό, πλούσιο προφίλ και εκτιμούν τις λεπτές αποχρώσεις.
Κύρια χαρακτηριστικά:
- Γεύση: Σοκολάτα, καραμέλα, ελαφρές φρουτώδεις νότες
- Οξύτητα: Ήπια και ισορροπημένη
- Υψόμετρο καλλιέργειας: 1.200 - 1.800 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας
- Προέλευση: Ατσεχ, Σουλαβέση, Ιάβα, Μπαλί
Robusta Καφές
Ο καφές Robusta από την Ινδονησία είναι πιο ισχυρός και έντονος από τον Arabica και προσφέρει ένα γεμάτο, γήινο άρωμα με μια πινελιά μπαχαρικών και σκούρας σοκολάτας. Καλλιεργείται κυρίως σε χαμηλότερες φυτείες σε περιοχές όπως η Σουμάτρα, η Ιάβα και το Μπαλί και περιέχει περισσότερη καφεΐνη από τον Arabica. Αυτός ο Robusta είναι ιδανικός για εσπρέσο ή ισχυρές μίξεις καφέ και εκτιμάται ιδιαίτερα από τους λάτρεις της έντονης γεύσης του καφέ.
Κύρια χαρακτηριστικά:
- Γεύση: Μπαχαρικά, σοκολάτα, με ελαφρώς καπνιστή νότα
- Οξύτητα: Χαμηλή, γεμάτη και ισχυρή
- Υψόμετρο καλλιέργειας: 200 - 800 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας
- Προέλευση: Σουμάτρα, Ιάβα, Μπαλί
Η Kaffkao Trading προσφέρει αυτές τις ινδονησιακές ποικιλίες καφέ ως ακατέργαστους κόκκους για χονδρεμπόρους και διασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα μέσω άμεσων συνεργασιών με τοπικούς παραγωγούς. Και οι δύο ποικιλίες αντικατοπτρίζουν τον αυθεντικό χαρακτήρα της Ινδονησίας και παράγονται σύμφωνα με βιώσιμα και ηθικά πρότυπα.
Ο ειδικός αποκαρβωτής για πλήρως αυτόματες μηχανές καφέ, μηχανές εσπρέσο, πορτοκαλί φίλτρα, μηχανές καψουλών και πακέτων
Με υψηλής ποιότητας πρόσθετα για την προστασία και τη φροντίδα των σφραγίδων, μεταλλικών και πλαστικών μερών.
Ο ειδικός αποκαρβωτής για αυτόματες μηχανές καφέ, μηχανές εσπρέσο, φίλτρα, μηχανές καψουλών και πακέτων
Με υψηλής ποιότητας πρόσθετα για την προστασία και τη φροντίδα των σφραγίδων, μεταλλικών και πλαστικών μερών.
Δυνατή σκόνη καθαρισμού για τέλεια ποιότητα εσπρέσο και καφέ. Η ειδική φόρμουλα καθαρισμού αφαιρεί αποτελεσματικά τα υπολείμματα λίπους και ελαίου καφέ χωρίς να αφήνει ίχνη.
Οι premium ταμπλέτες καθαρισμού μας προσφέρουν επαγγελματικό καθαρισμό για τέλεια ποιότητα espresso και καφέ. Η ειδική φόρμουλα καθαρισμού αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τα υπολείμματα ελαίου του καφέ.
Το Coffee Clean μας καθαρίζει και φροντίζει το περίβλημα, την ομάδα παρασκευής και ολόκληρο το εσωτερικό της καφετιέρας. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να διατηρήσετε μια πλήρως αυτόματη καφετιέρα υγιεινά καθαρή.
Ο πατενταρισμένος καθαριστής μύλου προσφέρει επαγγελματικό καθαρισμό για αυτόματες μηχανές καφέ και μύλους όλων των τύπων. Τα λίπη και τα έλαια του καφέ στον μύλο αφαιρούνται εντελώς χωρίς να χρειάζεται αποσυναρμολόγηση.
Για να διασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα προϊόντος και να προσφέρουμε την πιο ευχάριστη εμπειρία, η σειρά καφέ μας πωλείται αποκλειστικά σε κόκκους και κάψουλες. Σακούλα 140γρ / 10x κάψουλες
Ποικιλία: Caturra & Catuaï (Αραβικά)
Περιοχή καλλιέργειας: Pico de Orizaba (1100-1700 μ. υ. δ.)
Ο πατενταρισμένος καθαριστής μύλου προσφέρει επαγγελματικό καθαρισμό για αυτόματες μηχανές καφέ και μύλους κάθε τύπου. Τα λίπη και τα έλαια του καφέ στον μύλο αφαιρούνται εντελώς χωρίς να χρειάζεται αποσυναρμολόγηση.
Το Coffee Clean μας καθαρίζει και φροντίζει το περίβλημα, την ομάδα παρασκευής και ολόκληρο το εσωτερικό της καφετιέρας. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να διατηρήσετε μια πλήρως αυτόματη καφετιέρα υγιεινά καθαρή.