Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερί τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Το βούτυρο κακάου είναι ένα φυσικό λίπος που εξάγεται από τους σπόρους κακάου, κυρίως από τις ποικιλίες Theobroma cacao, οι οποίες καλλιεργούνται ευρέως στην Αφρική. Το αφρικανικό βούτυρο κακάου εκτιμάται ιδιαίτερα για την ποιότητά του, την καθαρότητά του και τις μοναδικές του ιδιότητες, που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων.
Οι εκλεκτές κακάο μας, που προέρχονται από τη Δυτική Αφρική, μαρτυρούν τη δέσμευσή μας για ποιότητα και βιωσιμότητα, εμπλουτίζοντας τα προϊόντα σας με την ουσία της σοκολάτας.
Maison Wagram CBD Dark Chocolate
Επεκτείνετε τη γκάμα προϊόντων σας με σοκολάτα υψηλής ποιότητας εμπλουτισμένη με CBD. Σχεδιασμένη με κρεμώδες βούτυρο κακάο και γλυκιά βανίλια, η πινελιά CBD της θα ανταποκριθεί στις επιθυμίες των πελατών σας. Τα προϊόντα Maison Wagram είναι το αποτέλεσμα γαλλικής τεχνικής παραγωγής.
Επιλέγοντας τους κόκκους κακάου μας, οι πελάτες μας υποστηρίζουν άμεσα τους τοπικούς παραγωγούς και συμβάλλουν στη διατήρηση της τεχνογνωσίας τους και των παραδοσιακών γεωργικών πρακτικών τους.
Παράγοντας απομόνωσης
Απομόνωση μεταλλικών εργαλείων κατά την τοποθέτηση του CVI
Πλεονεκτήματα
- Εξαιρετικός διαχωρισμός μεταξύ CVI και μεταλλικών εργαλείων
- Λείες περιγράμματα
Λίστα
Ως ειδικοί στις πρώτες ύλες της Αφρικής, προσφέρουμε την εμπορία τροφίμων, προϊόντων που σχετίζονται με την κοσμετολογία, καθώς και λίθων και πετρωμάτων ως χονδρέμποροι.
Μορφή: 460ml Παγωτό με βέλγικη σοκολάτα (13%, περιέχει τουλάχιστον 50% στερεά ουσία κακάο) με σάλτσα από πάστα φουντουκιού (1%) και κομμάτια καραμελωμένων ψητών φουντουκιών (6%). Αφεθείτε στον πειρασμό του παγωτού μας με βέλγικη σοκολάτα και φουντούκια: ένα νόστιμο παγωτό με βέλγικη σοκολάτα που αναδεικνύεται από μια σάλτσα σοκολάτας-φουντουκιού και κομματάκια καραμελωμένων φουντουκιών. Ένα γλυκό παγωτό, χωρίς χρωστικές ή τεχνητές αρωματικές ουσίες, για απόλυτη απόλαυση.
Διαθέτουμε σε απόθεμα Nutella 1kg και 750g για ιδιώτες και επαγγελματίες με ημερομηνία λήξης έως 24.11.2024.
Συσκευασμένο σε 588 βάζα ανά παλέτα για το 1kg και σε 768 βάζα για το 750g.
Προέλευση: Γαλλία
Η ελάχιστη παραγγελία είναι μία παλέτα ανά παραγγελία.
100 % νόμιμο για κατανάλωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ)
ΧΩΡΙΣ THC (0% THC) Χωρίς ναρκωτική δράση
Παρασκευασμένο στην ΕΕ
Συστατικά Ζαχαροκάλαμο, σκόνη κρέμας, βούτυρο κακάο, σπόροι κάνναβης, μάζα κακάο, βανίλια, ξηρή μάζα κακάου τουλάχιστον 33%. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών και συστατικών σίτου. Από βιολογική γεωργία.
Απολαύστε αυτήν την νόστιμη σοκολάτα γάλακτος κάνναβης βιολογικής καλλιέργειας, με πικάντικα και γλυκά κομμάτια κάνναβης.
Περιεχόμενο: 100g
Το βούτυρο κακάου είναι ένα φυσικό συστατικό που εξάγεται από τους σπόρους κακάου. Είναι ένας τύπος φυτικού λίπους που διαθέτει πλούσια και κρεμώδη υφή σε θερμοκρασία δωματίου, και λιώνει απαλά με την επαφή με το δέρμα, προσφέροντας μια απαλή και πολυτελή αίσθηση.
Αυτό το βούτυρο εκτιμάται ιδιαίτερα για τα πολλαπλά οφέλη του στην κοσμετολογία και τη φροντίδα του δέρματος. Είναι πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά, απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνες, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικό ενυδατικό και επανορθωτικό για το δέρμα. Βοηθά στην τροφοδοσία, την καταπράυνση και την προστασία του δέρματος από τις βλάβες που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ελαστικότητα του και μειώνει την εμφάνιση των ραγάδων και των ουλών.
Ο μύλος κακάου έχει σχεδιαστεί για σεφ ή ζαχαροπλάστες και επιτρέπει την προετοιμασία μικρών ποσοτήτων πάστας σε σύγκριση με τους βιομηχανικούς επεξεργαστές.
Με αυτόν, μπορείτε να παρασκευάσετε σοκολάτα "Bean to Bar" με ικανότητα επεξεργασίας έως 20 μικρόμετρα, μια τέλεια επεξεργασμένη και αόρατη υφή, ρευστή και ελαστική που θα σας επιτρέψει να γεμίσετε τέλεια τις φόρμες σας.
Ποικιλία: Μεγάλη Δυτική Αφρική (GOA), Υβρίδιο
Προέλευση: Οι καρύδες προέρχονται από τις τροπικές περιοχές της Ασίας και της Πολυνησίας, αλλά σήμερα καλλιεργούνται σε πολλές τροπικές χώρες. Οι καρύδες μας προέρχονται από την Ακτή Ελεφαντοστού.
Περιγραφή προϊόντος: Η καρύδα είναι ένα εξωτικό φρούτο σε οβάλ σχήμα, με καφέ και ινώδη φλούδα και λευκή και ζουμερή σάρκα στο εσωτερικό. Χρησιμοποιείται συχνά στη μαγειρική για το γάλα της, το λάδι της και τη σάρκα της, και είναι επίσης δημοφιλής σε τροπικά ποτά.
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες ζαχαροπλαστικές σοκολάτας της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Μάστερ σοκολατοποιός του Βαλ ντε Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατοβιομηχανίες της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, σεβόμενοι την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ ντε Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Το βούτυρο κακάου είναι ένα φυσικό λίπος που εξάγεται από τους σπόρους κακάου (Theobroma cacao), τον ίδιο καρπό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή σοκολάτας. Είναι γνωστό για την απαλή του υφή, το χαμηλό σημείο τήξης του και το ελαφρύ άρωμα κακάου. Το βούτυρο κακάου χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων.
CHOCOLATS JANIN είναι μια εκλεπτυσμένη επιλογή από χειροποίητη σοκολάτα. Γκουρμέ καλάθι με χειροποίητη σοκολάτα για επιχειρήσεις, χειροποίητη σοκολάτα για εταιρικά σεμινάρια. Καλέστε στο 01 45 99 26 39
Ο κακάο είναι μια ουσία που προέρχεται από τους αποξηραμένους και πλήρως ζυμωμένους σπόρους του κακαόδεντρου, ενός τροπικού δέντρου που προέρχεται από την Κεντρική και Νότια Αμερική, γνωστό επιστημονικά ως Theobroma cacao. Ο κακάο είναι η κύρια πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας, σκόνης κακάο και βουτύρου κακάο.
Οι εκλεκτές μας κόκκοι κακάου, προερχόμενοι από τη Δυτική Αφρική, μαρτυρούν τη δέσμευσή μας για ποιότητα και βιωσιμότητα, εμπλουτίζοντας τα προϊόντα σας με την ουσία της σοκολάτας.
Προέλευση: Ακτή Ελεφαντοστού
Τύπος καλλιέργειας: Βιολογική, Συμβατική
Στυλ: Πρώτη ύλη, ζυμωμένη, αποξηραμένη/ταξινομημένη
Χρώμα: Καφέ
ΟΣΜΗ: Φρουτώδης, φουντουκιά
Ξένες ύλες: Μέγ. 1 %
Ελαττώματα: Μέγ. 3 %
Υγρασία: -7,5 % μέγ.
Μέσο μέγεθος: 22 ελάχιστο και όχι περισσότερο από 12 % εκτός της ζώνης
Διαστάσεις: Ελάχιστο 35/100 γρ.
Συσκευασία: Σακούλα από σάκκο
Δοκιμαστική παραγγελία: 14 μετρικοί τόνοι (ένα κοντέινερ 20 ποδιών)