Ένα οργανικό, εξαιρετικά σκληρό και ανθεκτικό ορυκτό με γωνιώδη δομή κόκκων. Είναι ιδανικό για κοπή με υδροβολή καθώς και για αμμοβολή.
Ινδική άμμος γρανάτη ως νέα προϊόντα
Τομείς εφαρμογής:
- Κοπή χάλυβα, ανοξείδωτου χάλυβα, αλουμινίου, πέτρας, γυαλιού, πλαστικών κ.λπ.
- Μέσο αμμοβολής
Κόκκοι:
80 mesh: 0,15 - 0,35 mm
120 mesh: 0,05 - 0,20 mm
Συσκευασία: Big Bag (1 τόνος); Σακούλες 25 kg σε 1 τόνου σε ευρωπαϊκή παλέτα
Καταγωγή και Ιστορία: Η Μάκα, γνωστή και ως περουβιανός ginseng. Πρόκειται για ένα χόρτο, διετές φυτό που είναι εγγενές στις Άνδεις του Περού. Το φυτό καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά πριν από περίπου 2.000 χρόνια. Η Μάκα αναπτύσσεται σε υψόμετρα άνω των 3.800 μέτρων σε βραχώδη εδάφη. Η Μάκα αναπτύσσεται καλά σε θερμοκρασίες έως -10 βαθμούς Κελσίου. Η Μάκα καλλιεργείται κυρίως για την κατανάλωση της ρίζας. Η ρίζα της Μάκας ποικίλλει σημαντικά σε μέγεθος και σχήμα. Η Μάκα είναι ένα φυτό που μοιάζει με ραπανάκι, το οποίο οι Ισπανοί συνήθιζαν να δίνουν στα άλογά τους με τη συμβουλή των Ίνκας. Στην περιοχή Χουνίν του Περού, η Μάκα καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες. Είναι μια εύκολα διαθέσιμη και πολύ θρεπτική πηγή τροφής. Καταναλώνεται φρέσκια με κρέας, μαγειρεύεται σε υπόγειους φούρνους με ζεστές πέτρες (πατσαμάνκας) ή αποξηραίνεται πριν μαγειρευτεί σε χυλό με γάλα. Ένα ιδιαίτερο ποτό που παρασκευάζεται από τη Μάκα ονομάζεται λαϊκά "Μάκα τσίκα".
Η Λουκούμα μας προέρχεται από το Οξαπάμπα, μια περιοχή που βρίσκεται σε υψόμετρο 2000 μέτρων στις Άνδεις του Περού. Το δέντρο Λουκούμα, το οποίο μπορεί να φτάσει ύψος 20 μέτρων, καλλιεργούνταν ήδη πριν από τον 13ο αιώνα και είναι γνωστό ως "Χρυσός των Ίνκας".
Ο καρπός της Λουκούμα αναγνωρίζεται από την καφέ φλούδα του και την έντονα κίτρινη σάρκα του με τους δύο σχετικά μεγάλους σπόρους. Έχει μέγεθος περίπου πορτοκαλιού και γεύση σαν μάνγκο.
Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ σκόνη Λουκούμα είναι ιδανικός σε ποτά, ταμπλέτες και smoothies λόγω της ελαφριάς γλυκύτητάς του, εξουδετερώνει τις έντονες και πικρές γεύσεις και είναι χορταστικός.
100 % σκόνη καρπού Λουκούμα, χωρίς πρόσθετα, σε ποιότητα ωμής τροφής: 5 κιλά
Προέλευση: Περού
Ανδεσίτης ως πρωτογενές αλεύρι πέτρας
Χρειάζεστε έναν βελτιωτικό εδάφους;
Ο ανδεσίτης είναι η καλύτερη επιλογή εδώ. Οι χημικές του ιδιότητες ξεπερνούν όλες τις άλλες ηφαιστειακές λιπάσματα.
Διαθέσιμες διάφορες ποιότητες.
Η Pharma Greven προσφέρει διάφορα εκχυλίσματα και ως αποθέματα.
Αναμένουμε τις ερωτήσεις σας.
Εκχύλισμα: Εκχύλισμα Rhodiola Rosea
Ο κοκο-καπρυλάτης/καπράτης είναι ένα συστατικό που χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία καλλυντικών, το οποίο προέρχεται από το λάδι καρύδας και χαρακτηρίζεται από τις ενυδατικές και μαλακτικές του ιδιότητες.
Η ιστορία αυτού του συστατικού χρονολογείται από την αρχαία Ινδία, όπου η χρήση του λαδιού καρύδας ήταν πολύ κοινή στην παραδοσιακή ιατρική. Σήμερα, ο κοκο-καπρυλάτης/καπράτης χρησιμοποιείται σε διάφορες καλλυντικές εφαρμογές, είτε ως μαλακτικός παράγοντας για κρέμες και ενυδατικές λοσιόν, είτε ως παράγοντας περιποίησης για τα μαλλιά, είτε ως συστατικό σε μακιγιάζ και προϊόντα προσωπικής φροντίδας.
Για την παραγωγή του κοκο-καπρυλάτη/καπράτη, χρησιμοποιείται μια μέθοδος κλασματοποίησης του λαδιού καρύδας, που επιτρέπει τη διαχωριστική διαδικασία των πιο ελαφρών και πτητικών συστατικών του λαδιού. Αυτό περιλαμβάνει κυρίως τα λιπαρά οξέα καπρυλικό και καπρικό, που είναι τα κύρια συστατικά του κοκο-καπρυλάτη/καπράτη.
ΒΑΡΟΣ: 25kg
Άλλες συσκευασίες VRAC και ΣΑΚΟΥΛΕΣ: 125γ, 250γ, 500γ, 1 κιλό, 5 κιλά - Η αραχίδα είναι πιο κοινώς γνωστή ως φιστίκι, το οποίο είναι στην πραγματικότητα ο σπόρος της αραχίδας. Είναι μια «φιστίκι της γης» που καλλιεργείται σε υποτροπικές και εύκρατες περιοχές. Οι ωμές αραχίδες VIJAYA, όλες στρογγυλές και ροζ, είναι ποικιλίας Baisha και έχουν αυτή τη μοναδική τραγανή γεύση του μπιζελιού.
Βρείτε επίσης τις ωμές αποφλοιωμένες αραχίδες VIJAYA, καθώς και τις ψητές αλατισμένες αραχίδες.
Αναφορά:23001
Ο Robusta Pupuan Kaffee καλλιεργείται στην περιοχή Tabanan στο Μπαλί, η οποία είναι γνωστή για το ιδανικό υψόμετρο των 500 έως 1.000 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Αυτή η περιοχή προσφέρει ένα δροσερό κλίμα, το οποίο είναι τέλειο για την καλλιέργεια Robusta καφέ. Ο καφές επεξεργάζεται μέσω υγρής επεξεργασίας, επεξεργασίας με μέλι και φυσικής επεξεργασίας, γεγονός που του προσδίδει μια μοναδική γεύση και μια δελεαστική σοκολατένια αρωματική νότα. Οι κόκκοι καλλιεργούνται σε υψόμετρο 500-700 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, γεγονός που οδηγεί σε μια λιγότερο πικρή γεύση, η οποία υποστηρίζεται από τις δροσερές καιρικές συνθήκες και την διαπολιτισμική φύτευση με φυτά κακάο.
Gludex300, αναστραμμένο υγρό φυσικό γλυκαντικό με υψηλή γλυκαντική δύναμη; έχει γλυκαντική δύναμη έως 15% μεγαλύτερη σε απόδοση και ποιότητα από την κρυσταλλική ζάχαρη IC 45.
Η λούφα, γνωστή και ως φυτική γάντι, χρησιμοποιείται από την εποχή των Φαραώ και των Βασιλισσών της Αιγύπτου για τις ιδιότητες που μαλακώνουν το δέρμα. Αυτό το φυσικό απολεπιστικό καλλιεργείται στην Άπω Ανατολή και είναι γνωστό για την ικανότητά του να αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, να διεγείρει τους ιστούς και να προάγει την κυκλοφορία του αίματος. Η λούφα είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους λάτρεις της περιποίησης του δέρματος που αναζητούν έναν φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο για να διατηρήσουν το δέρμα τους υγιές. Η μοναδική της υφή και οι απολεπιστικές της ιδιότητες την καθιστούν απαραίτητη σε κάθε ρουτίνα περιποίησης του δέρματος.
Η εταιρεία μας P.N.O ARPOL ασχολείται από το 1990 με την εισαγωγή και εξαγωγή φρούτων και λαχανικών. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων στην κατηγορία premium καθώς και για επεξεργασία (κατάψυξη / πίεση).
Η πηγή UNIBAR 250 προσφέρει μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ της σκληρότητάς της (που κυμαίνεται μεταξύ 160 και 230 HB) και της αντοχής της στη φθορά, διαθέτοντας καλή κατεργασιμότητα και επιτρέποντας ποιοτικές επιφάνειες φινιρίσματος.
Λόγω της γραφίτινης δομής της, η μείωση του θορύβου και η απορρόφηση των κραδασμών είναι αξιοσημείωτες σε αυτή την κατηγορία.
Description :
Η ακατέργαστη ελαιόλαδο από κραμβέλαιο παράγεται με ψυχρή πίεση των σπόρων κραμβέλαιου, χωρίς να υποστεί διαδικασία διύλισης. Αυτή η μέθοδος παραγωγής επιτρέπει τη διατήρηση των φυσικών ακαθαρσιών, των κεριών και των πτητικών συστατικών, δίνοντάς της ένα χρυσό κίτρινο χρώμα, πιο παχύρρευστη υφή και πιο έντονη γεύση. Το χαρακτηριστικό της άρωμα, που συχνά περιγράφεται ως καρυδένιο ή χορτώδες, την καθιστά προτιμώμενο λάδι από εκείνους που εκτιμούν τα μη επεξεργασμένα και πλούσια σε γεύση προϊόντα.
Origine : Ουκρανία.
Conditionnement : Γυάλινη φιάλη 1L και 2L / Πλαστική φιάλη 1L, 2L και 5L. / Δοχεία 5L, 10L, 25L / Δεξαμενή 1000L.
Délicieux, réconfortants et entièrement naturels, nos cacaos sont un véritable plaisir pour les sens. Découvrez toutes les saveurs et laissez vous emporter par votre tasse de chocolat chaud. Doux et puissant, ce cacao brut est idéal pour cuisiner, ou pour un réveil tout en douceur. Subtil, profond, il est parfait pour redécouvrir et apprécier le véritable goût du cacao finement torréfié ! Sans sucre ajouté. Sachet de 60 grs.
Référence:CAC002
En stock:33
Το οξείδιο του μαγνησίου χρησιμεύει ως πηγή μαγνησίου σε πρόσθετα ζωοτροφών και γάλα για μοσχάρια. Οι ενώσεις μαγνησίου χρησιμοποιούνται επίσης ως πρόσθετα σε λιπάσματα.
Η οξική οξύ είναι ένα άχρωμο, καυστικό, εύφλεκτο υγρό που έχει ξινή γεύση και οσμή. Η παραγωγή της γίνεται μέσω ζύμωσης από αιθανόλη ή καρβονυλίωσης με μεθανόλη ή οξείδωσης της ακεταλδεΰδης. Αραιωμένη με νερό, αναφέρεται στο νοικοκυριό ως ξίδι. Η οξική οξύ χρησιμοποιείται εδώ και πολλούς αιώνες στην Ευρώπη και την Ασία ως καρύκευμα. Εκτιμάται ότι η ανακάλυψή της χρονολογείται περίπου το 5000 π.Χ. Στη φύση, η οξική οξύ βρίσκεται σε φυτικά χυμούς και αιθέρια έλαια.
Χρήση:
Τεχνικά:
* Αποκαθαριστής
* Διαλύτης
Τρόφιμα:
* Καρύκευμα
* Οξυντικό
* Συντηρητικό
Καλλυντικά:
* Μειώνει τη βασική οσμή και γεύση
* Ρύθμιση του pH
CAS: 64-19-7
INCI: Οξικό οξύ
Αποθήκευση: σε δροσερό, ξηρό, σκοτεινό μέρος, σε κλειστά δοχεία
Πρόσθετο τροφίμων: E260
Χημικός τύπος: C2H4O2
Τη γευόμαστε με όλους τους τρόπους: ωμή, μαγειρεμένη, γλυκιά, αλμυρή, σε πάστα, σε λάδι ή αναμεμειγμένη με άλλες εξίσου νόστιμες λιχουδιές. Μμμ! Η φουντούκι, προέλευση και ιδιότητες
Η φουντούκι, γνωστή και ως αβελίνα, είναι ο καρπός της κοινής φουντουκιάς: Corylus avellana.
Η λέξη φουντούκι προέρχεται από την προσθήκη του παραρτήματος -ette στη λέξη καρύδι, ενώ η λέξη καρύδι προέρχεται από το λατινικό nux που σημαίνει «όλος ο καρπός με κέλυφος και αμύγδαλο», «καρύδι».
Ean13:3701511700959
Αναφορά:NOIBIOGIFFONI1