Η αμυγδαλιά είναι ένα πολύ αγαπητό τρόφιμο, σίγουρα για τη ευχάριστη γεύση της, αλλά κυρίως για τις πολλαπλές χρήσεις της στη μαγειρική και την κοσμετολογία και για τις αμέτρητες αρετές της.
Απολαμβάνεται μόνη της, σε γλυκά, σε πιάτα. Από αυτήν φτιάχνουμε φυτικό γάλα, λάδι, βούτυρο και τη χρησιμοποιούμε σε καλλυντικά προϊόντα.
Η αμυγδαλιά είναι ο καρπός της αμυγδαλιάς και διακρίνουμε την γλυκιά αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. dulcis, και την πικρή αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. amara, η τελευταία θεωρείται τοξική λόγω της περιεκτικότητάς της σε κυανιούχο οξύ. Είναι ένας ελαιούχος σπόρος, δηλαδή πλούσιος σε λιπίδια και συχνά ονομάζεται "ξηρός ελαιούχος καρπός". Αν η αμυγδαλιά κοπεί πριν την ωρίμανση, η φλούδα της είναι ακόμα πράσινη, το διάσημο πράσινο αμύγδαλο. Έτσι, οι πράσινες και φρέσκες αμυγδαλιές έχουν τρυφερή και γαλακτώδη σάρκα, με λεπτή γεύση. Στη Γαλλία, συλλέγονται τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.
Ean13:3770010599401
Référence:AmandeBioProvence1
Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο
Η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο παράγεται με το βράσιμο του χυμού του ζαχαροκάλαμου μέχρι να παραμείνει μια στερεά ουσία. Αυτό ονομάζεται επίσης κρυστάλλωση. Μετά από αυτό, οι ανωμαλίες κοσκινίζονται και παραμένει η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, προστίθεται μια μικρή ποσότητα μελάσας, που εξηγεί το μπεζ, κρεμ χρώμα. Αυτή η οργανική ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο έχει μια ελαφρώς βυνώδη ευχάριστη γλυκύτητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους για τους οποίους χρησιμοποιείται και η κανονική ζάχαρη.
Προδιαγραφές:
Στην οθόνη κόσκινου 13,9% (μέγιστο)
Υγρασία: 13% μέγιστο
Ξένη ύλη: 0,5% μέγιστο
Μαύρα και σπασμένα: 5% μέγιστο
Θρεπτικά συστατικά: Πρωτεΐνη, δεκάδες σημαντικά αμινοξέα, βιταμίνες B1, B2, B6, βιταμίνη E, Ασβέστιο, Φώσφορος, Σίδηρος,
Θρεπτικά συστατικά: Πρωτεΐνη, δεκάδες σημαντικά αμινοξέα, βιταμίνες B1, B2, B6, βιταμίνη E, Ασβέστιο, Φώσφορος, Σίδηρος, Ψευδάργυρος
80% λίπος,
9,2% πρωτεΐνη,
7,9% ζάχαρη,
6,4% ίνες
Χαρακτήρας: Πλούσια διατροφή, γλυκιά, τραγανή και νόστιμη, μοναδική γεύση, έχει περιγραφεί ως οι κορυφαίοι βρώσιμοι ξηροί καρποί στον κόσμο.
Επεξεργασία:
Οι ωμές μακαντάμιες μπορούν να ψηθούν με διάφορες γεύσεις όπως αλατισμένες,
λεμόνι, σκόρδο, κάρυ, πιπέρι και αναμειγνύονται σε αυτόματες μηχανές και συσκευάζονται σε σακούλες PP ή εκτυπωμένο σελοφάν κατόπιν παραγγελίας.
Τα φιστίκια χρησιμοποιούνται:
Ως σνακ, σε παγωτό, σοκολάτα, ζαχαρωτά και σε άλλες νόστιμες τροφές.
Λειτουργίες: Αποτελεσματική μείωση της αρτηριακής πίεσης; Αντιδιαβητική & αντικαρκινική δράση; Πρόληψη ρευματοειδούς αρθρίτιδας; Προστασία από ακτινοβολία; Αντιγήρανση.
Θραύσματα βασάλτου σύμφωνα με τον κανονισμό χειμερινής υπηρεσίας της Βιέννης
πλυμένα και χωρίς χαλαζία;
ανθεκτικά στην τριβή και χωρίς σκόνη;
φυσικό προϊόν από την Αυστρία;
τα θραύσματα βασάλτου πληρούν 100% τον τρέχοντα κανονισμό χειμερινής υπηρεσίας της Βιέννης.
Κεριά Σπειρώματα: Το σπείρωμα θα πρέπει να είναι επικαλυμμένο με λιωμένο παραφίνης και ο κάτοχος του σπειρώματος θα πρέπει να είναι προσαρτημένος. Σε μεγάλα κεριά, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ακατέργαστο σπείρωμα χωρίς την ανάγκη αυτής της διαδικασίας.
➢ Μήκος σπειρώματος: Μπορεί να κοπεί 2-3 εκ. πάνω από το κερί που θα φτιαχτεί.
Πρέπει να επιλέξετε το σπείρωμά σας ανάλογα με την πρώτη ύλη που χρησιμοποιείτε και το μέγεθος του κεριού που θα φτιάξετε.
Συστάσεις επιλογής σπειρώματος ανάλογα με τη διάμετρο του καλουπιού:
Κατάλληλο για καλούπια με διάμετρο 9mm – 3.5 εκ. / κατάλληλο για την κατασκευή κεριών tealight;
10mm – Κατάλληλο για καλούπια με διάμετρο 5-6 εκ.;
12mm – Κατάλληλο για καλούπια με διάμετρο 7 εκ.;
14mm – Κατάλληλο για καλούπια με διάμετρο 8 εκ.
Το λάδι από σπόρους κόλιανδρου παράγεται με ψυχρή έκθλιψη των σπόρων κόλιανδρου, που ανήκει στην οικογένεια των Σκιαδένων.
INCI ονομασία: CORIANDRUM SATIVUM SEED OIL
Ο τομέας των μεταφορών χύδην υλικών περιλαμβάνει την παράδοση άμμου, χαλικιού, μητρικού εδάφους, λίθων και θραυστών υλικών στο έργο σας.
Αναλαμβάνουμε επίσης την απομάκρυνση και την κατάλληλη διάθεση των παραγόμενων χύδην υλικών και αποβλήτων σε επαγγελματικά εργοτάξια καθώς και στον ιδιωτικό τομέα.
Η ποικιλία των χύδην υλικών στην οικοδομή, την υποδομή, τη γη και την οδοποιία, καθώς και για ιδιωτική χρήση σε κήπους και οικόπεδα, είναι τεράστια. Οι συνηθισμένες άμμοι και χαλίκια είναι επίσης στη γκάμα μας, όπως και σπανιότερα ορυκτά υλικά. Τα πιο κοινά από αυτά τα υλικά παρατίθενται εδώ.
Ανάλυση της παραγγελίας, αποστολή μετά την παραμετροποίηση του δείγματος, καθορισμός του μοντέλου παράδοσης στον πελάτη και μια μεταβλητή περίοδος 30 έως 60 ημερών μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας εκτιμάται για την παράδοση.
Ανακαλύψτε τα εξαιρετικά οφέλη των Καρυδιών Σέι, μιας φυσικής δύναμης για την περιποίηση του δέρματος και τη διατροφή. Συλλεγμένα από το αφρικανικό δέντρο Σέι, αυτά τα πολυλειτουργικά καρύδια είναι η πηγή του πολυτελούς Βουτύρου Σέι, που είναι γνωστό για τις βαθιές ενυδατικές και θεραπευτικές του ιδιότητες. Γεμάτα με απαραίτητες βιταμίνες και λιπαρά οξέα, τα Καρύδια Σέι προάγουν την ελαστικότητα του δέρματος, μειώνουν τη φλεγμονή και καταπολεμούν την ξηρότητα. Αλλά τα οφέλη τους εκτείνονται πέρα από την περιποίηση του δέρματος—τα Καρύδια Σέι είναι επίσης βρώσιμα, προσφέροντας μια πλούσια πηγή υγιών λιπαρών και αντιοξειδωτικών που υποστηρίζουν τη συνολική ευεξία. Ζήστε τις ολιστικές πλεονεκτήματα των Καρυδιών Σέι και απολαύστε το δώρο της φύσης για την ομορφιά και την υγεία, μέσα και έξω.
δωρεάν δείγμα για νέους πελάτες κατόπιν αιτήματος
Ο γρανάτης είναι μια φυσική άμμος με επιθετική δράση. Λόγω της περιεκτικότητας σε σίδηρο, αυτό το μέσο καθαρισμού δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Ο γρανάτης είναι κατάλληλος κυρίως στον τομέα της ελεύθερης εκτόξευσης ως μέσο καθαρισμού μίας χρήσης για την αφαίρεση υφιστάμενων επιστρώσεων, σκουριάς και άλλων ρύπων. Είναι ένα πολύ οικονομικό μέσο καθαρισμού.
Χώρα προέλευσης: Κίνα
mesh: 60
Σημείο τήξης: περίπου 1300 °C
Η Dr. Paul Lohmann® προσφέρει Οξείδιο του Μαγνησίου σε μορφή σκόνης, μικροποιημένη σκόνη σε ποιότητα τροφίμων/φαρμάκων καθώς και για συμπληρώματα διατροφής.
Για φαρμακευτικές εφαρμογές, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υπομαγνησιαιμίας.
Για εφαρμογές τροφίμων, χρησιμοποιείται ως ρυθμιστής οξύτητας και για εμπλουτισμό με μαγνήσιο.
Για βιομηχανικές εφαρμογές, όχι μόνο χρησιμεύει ως πρώτη ύλη μαγνησίου για γυαλί και κεραμικά, αλλά είναι επίσης ένας αποτελεσματικός φορέας για υπεροξείδια και περσουλφάτες.
CAS 1309-48-4
EINECS 215-171-9
Η Dr. Paul Lohmann® πραγματοποιεί ανάπτυξη προϊόντων και εφαρμογών σε στενή συνεργασία με τους πελάτες. Αυτό περιλαμβάνει την προσαρμογή χημικών και φυσικών παραμέτρων όπως η πυκνότητα όγκου, η υδροφορία, το μέγεθος σωματιδίων, η καθαρότητα ή η τιμή pH.
Κοκκώματα και άμμοι από το Φροχνσντορφ
Στην εξόρυξη Φροχνσντορφ, τα κοκκώματα και οι άμμοι μπορούν να κοσκινιστούν ξηρά και να παραληφθούν σε επιθυμητό μέγεθος. Πάνω από τα κοκκώματα και τις άμμοι βρίσκεται ο διάσημος πηλός Φροχνσντορφ. Αυτός ο πηλός έχει εξαιρετικές ιδιότητες για την παραγωγή πορσελάνης.
ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΣΕ ΚΕΛΥΦΟΣ
Διαθέσιμες ποιότητες: Υψηλή & Πρώτη
Μέγεθος: 5-6εκ
Προέλευση: Ουζμπεκιστάν
Συσκευασία: 15 | 25kg σακούλες pp. 250 | 500γρ σακούλες pouch
Διαθέσιμες επιλογές λιανικής συσκευασίας και ιδιωτικής ετικέτας.
Τρόπος χρήσης: Μαγείρεμα και ψησίμα
Άμεσες παραδόσεις από το Ουζμπεκιστάν. Ελάχιστη παραγγελία – 20 τόνους (Ένα πλήρες φορτηγό). Οργανώνονται επίσης μικτές φορτώσεις.
Το προϊόν είναι έτοιμο για αναχώρηση εντός 14 ημερών από τη στιγμή της παραγγελίας.
Η παράδοση πραγματοποιείται παγκοσμίως, με τον πιο κατάλληλο τρόπο: με πλοία, με τρένα ή με φορτηγά.
Οι πρώτες 2 παραδόσεις πραγματοποιούνται με όρους προπληρωμής. Εάν η συνεργασία αποδειχθεί επιτυχής, η αναβολή πληρωμής καθίσταται δυνατή.
Κωδικός SKU:5026/5027
Οι αδρανείς πέτρες προστίθενται στο σκυρόδεμα ως πρόσθετο υλικό. Το σκυρόδεμα με αδρανείς πέτρες από ασβεστόλιθο επιτυγχάνει υψηλή αντοχή σε θλίψη, κάμψη και διάσπαση. Αξιοσημείωτη είναι η αντοχή σε πράσινη κατάσταση και η πρώιμη αντοχή. Ο λόγος: Από τη μία, η τραχιά επιφάνεια θραύσης, και από την άλλη, η στενή συγγένεια με το συνδετικό υλικό τσιμέντο εξασφαλίζουν μια ιδιαίτερα ανθεκτική σύνδεση.
Οικολογικός ξηρός καρπός χωρίς φλούδα που προέρχεται από βιολογική γεωργία. Οι αμυγδαλές είναι ο τέλειος καρπός για μια υγιεινή διατροφή, καθώς περιέχουν φυσικά λιπαρά και αντιοξειδωτικά. Μια τέλεια εναλλακτική λύση για όσους είναι δυσανεκτικοί στη λακτόζη.
{"Region and Country":"Περιοχή και Χώρα\nΕπαρχία Δακ Λακ, Κεντρικά Υψίπεδα, Βιετνάμ\n\nStory\nΑν και ο κακάο εισήχθη στο Βιετνάμ στα τέλη του 1800, δεν άρχισε να καλλιεργείται σε πιο επαγγελματικό επίπεδο μέχρι τον 21ο αιώνα. Ο κακάο καλλιεργείται αυτή τη στιγμή στο Βιετνάμ από περισσότερους από 12.000 αγρότες, οι οποίοι συνήθως καλλιεργούν σε εκτάσεις 1 έως 3 εκταρίων. Καρύδες και φρουτόδεντρα όπως το πεπόνι, η μπανάνα και ο λωτός καλλιεργούνται επίσης στις εκτάσεις.\nΗ εταιρεία Anh Em Cacao ιδρύθηκε το 2017 από δύο φίλους από το σχολείο – τον Τρουόνγκ Μινχ Θάνγκ και τον Νγκουέν Ντουί Θόνγκ – οι οποίοι μοιράζονται ένα πάθος για τον κακάο και τη σοκολάτα. Μετά την αναγνώριση ότι η ποιότητα του κακάου που παράγεται στο Δακ Λακ θα μπορούσε να βελτιωθεί, έκαναν έρευνα για τη μικροβιακή βιοποικιλότητα και τις διαδικασίες μετά τη συγκομιδή για να βελτιστοποιήσουν την γευστική δυνατότητα των κόκκων.\nΑυτός ο κακάο θα γινόταν η βάση για μερικές από τις βραβευμένες σοκολάτες που άρχισαν να παράγουν οι Τρουόνγκ και Νγκουέν μέσω της μάρκας τους Tbros."}