Το N2O ποιότητας τροφίμων είναι ένα υποξείδιο του αζώτου που, όπως μπορείτε να μαντέψετε, χρησιμοποιείται στη βιομηχανία τροφίμων και έχει επομένως την απαιτούμενη ποιότητα για αυτή τη βιομηχανία. Πράγματι, αυτή η μορφή υποξειδίου του αζώτου είναι καθαρισμένη και παρουσιάζει βαθμό καθαρότητας 99,7%.
Το υποξείδιο του αζώτου (N2O) ποιότητας τροφίμων χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, σε φορτιστές κρέμας σαντιγί. Αυτό το αέριο μπορεί να πωληθεί σε φορτιστές κρέμας σαντιγί και να εισαχθεί στον σιφόνι κρέμας σαντιγί, ή μέσω των γνωστών καψουλών κρέμας σαντιγί. Το υποξείδιο του αζώτου (N2O) μπορεί να αναμειχθεί με τις λιπαρές ουσίες που εισάγονται στον σιφόνι κρέμας για να σχηματίσει αφρό, κρέμα ή σαντιγί. Εκτός από αυτό το πλεονέκτημα, το πλεονέκτημα του υποξειδίου του αζώτου (N2O) στη βιομηχανία τροφίμων είναι επίσης ότι το υποξείδιο του αζώτου έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες. Και χάρη σε αυτό, η κρέμα σαντιγί παραμένει καλή έως και 10 ημέρες στο ψυγείο.
Το N2O σε ποιότητα τροφίμων είναι ένα διξείδιο του αζώτου, το οποίο, όπως μπορείτε να φανταστείτε, χρησιμοποιείται στη βιομηχανία τροφίμων και επομένως έχει την κατάλληλη ποιότητα γι' αυτό. Αυτή η μορφή του διξειδίου του αζώτου είναι καθαρισμένη και έχει βαθμό καθαρότητας 99,7%.
Το διξείδιο του αζώτου (N2O) σε ποιότητα τροφίμων χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων σε κάψουλες κρέμας. Αυτό το αέριο μπορεί να πωληθεί σε κάψουλες κρέμας και να εισαχθεί στον σιφόνι κρέμας, ή μέσω των επίσης γνωστών καψουλών κρέμας. Το διξείδιο του αζώτου (N2O) μπορεί να αναμειχθεί καλά με τις λιπαρές ουσίες που προστίθενται στον σιφόνι κρέμας για να παρασκευαστεί μια μους, κρέμα ή σαντιγί. Εκτός από αυτό το πλεονέκτημα, το διξείδιο του αζώτου (N2O) στη βιομηχανία τροφίμων έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι διαθέτει αντιβακτηριακές ιδιότητες. Έτσι, η σαντιγί παραμένει στο ψυγείο έως και 10 ημέρες.