Στη μαγειρική, οι νιφάδες καρύδας χρησιμοποιούνται κυρίως στη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής. Προστίθενται σε διάφορες τούρτες, γλυκά ρολά και αρτοσκευάσματα, τόσο ως μια λεπτή αρωματική γέμιση όσο και ως μια νόστιμη διακόσμηση για το τελικό προϊόν. Οι νιφάδες καρύδας χρησιμοποιούνται επίσης στην επικάλυψη σοκολατένιων λιχουδιών, μπαρών τροφίμων, γλάσου παγωτού, κράκερ, τραγανά μπισκότα, μούσλι, γλυκά και πολλές άλλες επιδόρπια.
Χρήση για
Επιδόρπια, αρτοσκευάσματα, μπισκότα, οποιαδήποτε προϊόντα αρτοποιίας, σάλτσες, πιάτα κρέατος και ψαριού.
Γεύση
Λεπτή, γλυκιά με άρωμα καρύδας
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 5,0
Λίπη (γ / 100γ)… 50
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 12
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)…520
Το Mugcake Καρύδας είναι σκόνη για να ψήνετε υγιεινά μάφιν στο φούρνο μικροκυμάτων με γεύση καρύδας και βανίλιας.
Χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη. Πηγή πρωτεϊνών και διαιτητικών ινών. Περιέχει πρεβιοτικά. Νόστιμο και αρωματισμένο κέικ με ισορροπημένα συστατικά σε 5 λεπτά. Εύκολο και γρήγορο στην παρασκευή. Χωρίς φούρνο, χωρίς μπλέντερ, χωρίς επιπλέον σκεύη. Ένα υγιεινό επιδόρπιο. Κατάλληλο για διατροφή και δίαιτες. Πλούσιο σε πρωτεΐνες, υγιεινούς υδατάνθρακες και διαιτητικές ίνες - ιδανικό για πρωινό ή σνακ. Χωρίς σακχαρόζη, γλυκόζη, φρουκτόζη ή άλλες προστιθέμενες ζάχαρες. Για να ψήσετε ένα μάφιν, θα χρειαστείτε μια μεγάλη κούπα, ένα πιρούνι, φούρνο μικροκυμάτων, ένα αυγό, κεφίρ ή γιαούρτι και σκόνη Mugcake. Οδηγίες μαγειρέματος: χτυπήστε ένα αυγό με ένα πιρούνι σε μια μεγάλη κούπα, προσθέστε 60-80 γρ κεφίρ ή γιαούρτι. Ανακατέψτε, προσθέστε 2 επίπεδες κουταλιές σκόνης Mugcake. Ψήστε στο φούρνο μικροκυμάτων για 2-3 λεπτά. Αφήστε να κρυώσει ελαφρώς, αφαιρέστε από την κούπα, κόψτε σε κομμάτια και απολαύστε με γιαούρτι, μαρμελάδα, πάστα ξηρών καρπών κ.λπ.
Καθαρό βάρος, κιλά: 0,164
Μεικτό βάρος, κιλά: 0,164
Διαστάσεις (Δ * Π * Υ), εκ.: 5 * 12 * 16
Συσκευασία: μεικτό βάρος: 4,94
Διαστάσεις (Δ * Π * Υ), εκ.: 28 * 20 * 30
Αριθμός τεμαχίων (κιλά) ανά παλέτα: 2400
Αριθμός κουτιών ανά παλέτα: 80
Περιέχουν ένα μείγμα αιθέριων ελαίων καθώς και φυτικών συστατικών και μέλι. Φυσική σύνθεση εμπλουτισμένη με βιταμίνη C. Χωρίς τεχνητές προσθήκες. Για παιδιά από 3 ετών και άνω.
Ενεργά Συστατικά: μέλι, εκχύλισμα ανθών λεύκας, βιταμίνη C, εκχύλισμα άνθους χαμομηλιού
Παρουσίαση: 12 παστίλιες (καραμέλες) σε συσκευασία blister.
Αυτή η μούρο της σολανώδους οικογένειας ήρθε στην Ευρώπη από την Περσία και λόγω των δυσκολιών στη μετάφραση, συχνά ονομαζόταν τρελό μήλο. Η μελιτζάνα ήρθε στη Ρωσία από τον Καύκασο, γι' αυτό και είχε το παρατσούκλι "Αρμενικό αγγούρι" για πολύ καιρό. Η σωστά αποξηραμένη μελιτζάνα έχει έντονο άρωμα και γεύση μανιταριών. Αυτή η χαρακτηριστική ιδιότητα την καθιστά αναπόσπαστο συστατικό σε πιάτα με μαγειρεμένα λαχανικά ή σε οποιοδήποτε ψητό.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα από κρέας, πουλερικά και πιάτα από θηράματα.
Γεύση
Πικάντικη, πικρή, πικάντικη
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 11
Λίπη (γ / 100γ)… 1,0
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 43
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 230
Το λάχανο Πεκίνου ήταν δημοφιλές στην Ευρώπη μόνο στις ασιατικές συνοικίες μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα. Αλλά τις τελευταίες δεκαετίες, έχει φτάσει στην κορυφή της γαστρονομικής δημοτικότητας, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας. Η θρεπτική του αξία και η εξαιρετική γεύση διατηρούνται στο αποξηραμένο προϊόν. Από το αποξηραμένο λάχανο Πεκίνου παρασκευάζεται μια νόστιμη κορεατική σούπα σιριαγκόκ, καθώς και εθνικά πιάτα όπως το Ναμπούλ, το Ττίγκε και το Μπαλέ. Συνοδευτικά του αποξηραμένου κινέζικου λάχανου, που βοηθούν να αναδείξει την πλήρη γευστική του δυναμική, είναι το σκόρδο και τα κρεμμύδια.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα κρέατος, πουλερικών και θηραμάτων.
Γεύση
Πικάντικη, γλυκιά
Θρεπτική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 26
Λίπη (γ / 100γ)… 3,5
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 34
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 270
Η Χλωρέλλα έχει ισχυρή αλκαλοποιητική δράση. Είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, καθώς και εξαιρετική πηγή φυτικής πρωτεΐνης, η οποία απορροφάται εύκολα από το σώμα.
Καθαρό Βάρος: 28 γρ.
Μεικτό Βάρος: 420 γρ.
Διάρκεια Ζωής: 24 μήνες
Συνθήκες Αποθήκευσης: Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία 18 ± 3 ° C και σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 75%. Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.: Πρωτεΐνες - 56γρ, λιπαρά - 13.5γρ, υδατάνθρακες - 17γρ
Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ. προϊόντος (kcal / kJ): 320 kcal (1385 kJ)
Συστατικά: Χλωρέλλα μικροάλγη
Βιολογικό: Όχι
Ωμό: Ναι
Χωρίς γλουτένη: Ναι
Το σουσάμι, γνωστό και ως σουσάμι, ήρθε στην Ευρώπη από την Αφρική. Οι μαύροι σπόροι είναι πιο πολύτιμοι από τους λευκούς ή καφέ σπόρους. Είναι πλούσιοι σε ρετινόλη, βιταμίνες B και E, ελαϊκό και λινελαϊκό οξύ. Το σουσάμι αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα που μπορούν να επιβραδύνουν τη γήρανση των κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα. Οι μαύροι σπόροι σουσαμιού προστίθενται σε σαλάτες, καρυκεύονται με πιάτα από ρόκα, μάραθο, ψάρι. Η ευχάριστη πικάντικη γεύση αυτών των σπόρων τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται με επιτυχία στην αρτοποιία και στην παρασκευή κοζινάκι. Το μαύρο σουσάμι είναι απαραίτητο για την παρασκευή σούσι.
Χρήση
Χρήση για την προετοιμασία όλων των τύπων αρτοσκευασμάτων και γλυκών, φρούτων, ζεστών ροφημάτων και πικάντικων πιάτων της ανατολικής κουζίνας.
Γεύση
Στυφή γεύση, ελαφρώς πικρή.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 19,0
Λίπη (γ / 100γρ)… 49,0
Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 12,0
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 570
Το πεκμέζ είναι οργανικός σιρόπι που παρασκευάζεται από χυμό χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή νερού. Παρέχει φυσική γλυκύτητα και περιέχει βιταμίνες και μικροστοιχεία.
Καθαρό βάρος: 250 γρ
Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ: 320 θερμίδες
Διάρκεια ζωής: 24 μήνες