Προϊόντα για pomuni νωπές (13)

Αποξηραμένα σωματίδια καρότου - HoReCa

Αποξηραμένα σωματίδια καρότου - HoReCa

Αυτή η ρίζα είναι καλή σε οποιαδήποτε μορφή. Το Αφγανιστάν θεωρείται η πατρίδα της. Από εκεί, το καρότο εξαπλώθηκε σταδιακά σε όλο τον κόσμο. Οι αρχαίοι Έλληνες το προίκισαν με ουράνια δύναμη, αποκαλώντας το φρούτο που φέρνει την αγάπη. Τουλάχιστον στη μαγειρική, ίσως δεν υπάρχει προϊόν που να μην ανταποκριθεί στα καρότα. Όταν αποξηραθούν, τα κοκκώδη καρότα αποθηκεύονται ιδανικά χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο και χωρίς να απαιτούν ειδικές συνθήκες. Και όταν έρθουν σε επαφή με το νερό, αποκαθιστούν γρήγορα τις ιδιότητές τους. Χρήση για Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα με κρέας, πιάτα με πουλερικά και θηράματα. Γεύση Γλυκιά Διατροφική αξία Υδατάνθρακες (γ/100γ) 49 Λίπη (γ/100γ) 0,5 Πρωτεΐνες (γ/100γ) 9,5 Ενεργειακή αξία (κкал/100γ) 240
Άμυλο ταπιόκας 300γρ

Άμυλο ταπιόκας 300γρ

Η ταπιόκα διακρίνεται από το γεγονός ότι αυξάνει την ιξώδη του προϊόντος χωρίς να το χρωματίζει. Οι ιδιότητες της ταπιόκας είναι πολύ παρόμοιες με τις ιδιότητες του αμύλου πατάτας. Χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές ψησίματος χωρίς γλουτένη για να βελτιώσει την εμφάνιση του πιάτου ή για να επιτύχει μια χρυσή κρούστα. Η άλεση με πέτρες μας επιτρέπει να διατηρούμε τη φυσική ισορροπημένη σύνθεση των σπόρων, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη, ενός σημαντικού δείκτη για όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους. Βάρος: 300 γρ.
Γκουαράνα - σκόνη

Γκουαράνα - σκόνη

Φυσική σκόνη γκουαράνα Καθαρό βάρος: 50 γρ Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ: 590 kcal Διάρκεια ζωής: 12 μήνες
Σπόροι άνηθου - HoReCa

Σπόροι άνηθου - HoReCa

Ένα στεφάνι από κοτσάνια και κλαδιά άνηθου στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία απονεμόταν στους διακεκριμένους μονομάχους. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαλατών, ορεκτικών, σούπας, πιάτων δεύτερου γεύματος. Χρησιμοποιείται για Ζεστές και κρύες σάλτσες, σούπες, πιάτα κρέατος, πιάτα πουλερικών, πιάτα ψαριών, πιάτα αυγών, καθώς και για τουρσί. Γεύση Πικρό χόρτο Διατροφική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 16 Λίπη (γ / 100γρ)… 15 Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 12 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 250
Αλεύρι αμάρανθου - φυσικό

Αλεύρι αμάρανθου - φυσικό

Φυσικό οργανικό αλεύρι αμάραντου Καθαρό βάρος: 200 γρ Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ: 440 θερμίδες Διάρκεια ζωής: 18 μήνες
Μαύρο σουσάμι - HoReCa

Μαύρο σουσάμι - HoReCa

Το σουσάμι, γνωστό και ως σουσάμι, ήρθε στην Ευρώπη από την Αφρική. Οι μαύροι σπόροι είναι πιο πολύτιμοι από τους λευκούς ή καφέ σπόρους. Είναι πλούσιοι σε ρετινόλη, βιταμίνες B και E, ελαϊκό και λινελαϊκό οξύ. Το σουσάμι αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα που μπορούν να επιβραδύνουν τη γήρανση των κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα. Οι μαύροι σπόροι σουσαμιού προστίθενται σε σαλάτες, καρυκεύονται με πιάτα από ρόκα, μάραθο, ψάρι. Η ευχάριστη πικάντικη γεύση αυτών των σπόρων τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται με επιτυχία στην αρτοποιία και στην παρασκευή κοζινάκι. Το μαύρο σουσάμι είναι απαραίτητο για την παρασκευή σούσι. Χρήση Χρήση για την προετοιμασία όλων των τύπων αρτοσκευασμάτων και γλυκών, φρούτων, ζεστών ροφημάτων και πικάντικων πιάτων της ανατολικής κουζίνας. Γεύση Στυφή γεύση, ελαφρώς πικρή. Διατροφική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 19,0 Λίπη (γ / 100γρ)… 49,0 Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 12,0 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 570
Σπόροι Σαρασάκι για Βλάστηση 600g

Σπόροι Σαρασάκι για Βλάστηση 600g

Οι πράσινοι βλαστοί φαγόπυρου ταιριάζουν με όλα τα πράσινα! Για παράδειγμα, με βότανα, αβοκάντο, αγγούρι, σέλινο. Συμπεριλαμβάνοντας το βλαστό φαγόπυρου στη καθημερινή σας διατροφή, αποκτάτε ισχυρή ανοσία, καλή υγεία, αίσθηση ελαφρότητας και εξαιρετική διάθεση. Βάρος: 600 γρ
Αποξηραμένα καρότα - HoReCa

Αποξηραμένα καρότα - HoReCa

Οι λωρίδες αποξηραμένων καρότων είναι μια εξαιρετική βοήθεια για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο να μαγειρέψουν. Αν αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο, η ταχύτητα μαγειρέματος ενός πιάτου θα αυξηθεί σημαντικά. Μετά από όλα, οι ρίζες δεν χρειάζεται να πλυθούν, να καθαριστούν, να τριφτούν ή να κοπούν. Αρκεί να βυθίσετε τις λωρίδες καρότου σε ένα υγρό. Αποκαθιστώντας τις σε γάλα, μετατρέπονται σε μια νόστιμη γέμιση πίτας ή βάση για μια βιταμινώδη σαλάτα. Μπορεί να προστεθεί σε τηγανητά, σε ζωμούς και σε κυρίως πιάτα. Χρήση για Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα με κρέας, πιάτα με πουλερικά και θηράματα. Γεύση Γλυκιά Διατροφική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 9,5 Λίπη (γ / 100γ)… 0,5 Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 49 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 240
Αλεύρι από μπιζέλια 400γρ

Αλεύρι από μπιζέλια 400γρ

Η αλεύρι από μπιζέλια χρησιμοποιείται συχνά στην παρασκευή ψωμιού και τορτίγιας, στην παρασκευή ζυμαρικών, καθώς και σε ορισμένα γλυκά όπως ντόνατς και μπισκότα. Αρκεί να προσθέσετε μόνο 10-20% αλεύρι από μπιζέλια στο αλεύρι σίτου, και αυτά τα πιάτα θα αποκτήσουν ένα μοναδικό άρωμα μπιζελιού και θα γίνουν λίγο πιο υγιεινά. Τα μπιζέλια είναι πλούσια σε βιταμίνες C, B και PP, καθώς και σε μέταλλα όπως το ασβέστιο, το μαγνήσιο, το κάλιο, ο φώσφορος και ο ψευδάργυρος. Η άλεση σε πέτρινους μύλους επιτρέπει τη διατήρηση της ισορροπημένης φυσικής σύνθεσης του σπόρου, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη. Βάρος: 400 γρ.
Σπόροι chia - φυσικοί βιολογικοί σπόροι chia

Σπόροι chia - φυσικοί βιολογικοί σπόροι chia

Φυσικοί οργανικοί σπόροι chia Καθαρό βάρος: 100 γρ Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ: 443 kcal Διάρκεια ζωής: 18 μήνες
Λουκούμα - σκόνη

Λουκούμα - σκόνη

Φυσική οργανική σκόνη λουκούμα Καθαρό βάρος: 50 γρ Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ: 329 θερμίδες Διάρκεια ζωής: 12 μήνες
Σιμιγδάλι καλαμποκιού 450γρ

Σιμιγδάλι καλαμποκιού 450γρ

Η σιμιγδάλι καλαμποκιού είναι καλαμποκάλευρα, που κυμαίνονται σε μέγεθος από 300 έως 800 μικρόμετρα (το μέγεθος του σιμιγδαλιού). Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων. Βάρος: 450 γρ.
Αλεύρι από πουλιά κερασιάς

Αλεύρι από πουλιά κερασιάς

Η αλεύρι από πουρνάρι έχει πικρή γεύση και μοιάζει με αμύγδαλα, αλλά ταυτόχρονα έχει και μια γλυκιά γεύση παρόμοια με αυτή των μύρτιλων. Λόγω της εξαιρετικής και εκλεπτυσμένης γεύσης του, το αλεύρι από πουρνάρι χρησιμοποιείται συχνά για την παρασκευή τηγανίτων, πίτας, μάφιν, τσιζκέικ, ψωμιού και, φυσικά, για το ψήσιμο της διάσημης τούρτας πουρνάρι. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα "Διασταυρωμένος Σπόρος". Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες. Βάρος: 400 γρ