Προϊόντα για cfx384 αφή (5)

Μυρμηκικό οξύ 94%

Μυρμηκικό οξύ 94%

ΦΟΡΜΙΚΟ ΟΞΥ 94%
Προσαρμογέας Κάμερας Huvitz - HSZ-CP1 (Προσαρμογέας TV)

Προσαρμογέας Κάμερας Huvitz - HSZ-CP1 (Προσαρμογέας TV)

Ο προσαρμογέας HSZ-CP1 είναι κατασκευασμένος από ανόδιο αλουμίνιο και διαθέτει ενσωματωμένο φακό μείωσης 1x για να επιτευχθεί καλύτερο οπτικό πεδίο στον τριπλό σωλήνα Huvitz. Αυτός ο προσαρμογέας έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα μικροσκόπια Huvitz σειράς HRM και HSZ: Εφαρμόζει ιδιαίτερα σε αισθητήρες CMOS / CCD μεγέθους 2/3" και 1". Παρακαλούμε προσέξτε το μέγεθος του αισθητήρα της υπάρχουσας κάμεράς σας, ή επιλέξτε τον κατάλληλο προσαρμογέα αν θέλετε να παραγγείλετε μία από τις κάμερες C-Mount.
Ξανθάνη (E415)

Ξανθάνη (E415)

Είναι μια διαλυτή ίνα που μπορεί να διασπαστεί στο έντερο, αν και δεν χωνεύεται. Το τελικό προϊόν έχει υψηλό ποσοστό διαλυτότητας στο νερό και είναι μια λευκή, ρέουσα σκόνη χωρίς ξένη οσμή. Για τις κετογονικές, χωρίς γλουτένη και vegan δίαιτες, η ξανθάνη είναι αποδεκτή. Περίπου δύο χρόνια είναι η διάρκεια ζωής της ξανθάνης. Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό χώρο. Η Foodcom παρέχει σακούλες 25 κιλών ξανθάνης στους εμπορικούς της εταίρους.
Προσαρμογέας Κάμερας Huvitz - HSZ-CP050 (Προσαρμογέας TV)

Προσαρμογέας Κάμερας Huvitz - HSZ-CP050 (Προσαρμογέας TV)

Ο προσαρμογέας HSZ-CP050 είναι κατασκευασμένος από ανόδιο αλουμίνιο και διαθέτει ενσωματωμένο φακό μείωσης 0,5x για να επιτευχθεί καλύτερο οπτικό πεδίο στον τριπλό σωλήνα Huvitz. Αυτός ο προσαρμογέας έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα μικροσκόπια Huvitz σειράς HRM και HSZ: Εφαρμόζει ιδιαίτερα σε αισθητήρες CMOS / CCD μεγέθους 1/1.8", 1/2" και 1/2.5". Παρακαλούμε προσέξτε το μέγεθος του αισθητήρα της υπάρχουσας κάμεράς σας ή επιλέξτε τον κατάλληλο προσαρμογέα αν θέλετε να παραγγείλετε μία από τις κάμερες C-Mount μας.
Ξανθάνη (E415)

Ξανθάνη (E415)

Το ξανθάνη είναι ένα πολυσακχαρίτη που χρησιμοποιείται ευρέως ως πρόσθετο τροφίμων και κατατάσσεται στην ΕΕ με τον κωδικό E415. Το προϊόν προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ιδιοτήτων τροποποίησης της υφής. Η ξανθάνη παράγεται από φυτά όπως το καλαμπόκι ή τη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο μέσω ζύμωσης με βακτήρια Xanthomonas campestris.