Το αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη (SMP) είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν που δημιουργείται μέσω της εξάτμισης φρέσκου παστεριωμένου αποβουτυρωμένου γάλακτος στη διαδικασία ψεκασμού. Το SMP είναι ένα ευέλικτο συστατικό με υψηλό ποσοστό διασποράς και διαλυτότητας στο νερό, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για χρήση στη βιομηχανική παραγωγή. Η ευρεία γκάμα εφαρμογών του περιλαμβάνει την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων όπως γιαούρτι, ροφήματα με βάση το γάλα, υποκατάστατα τυριού, επιδόρπια, κρέμες για καφέ και τσάι και γάλα UHT.
Το SMP έχει διάρκεια περίπου 12 μηνών. Η ευχρηστία και η ροή του εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος σε διάφορους τομείς.
Το Αποβουτυρωμένο Γάλα σε Σκόνη (SMP) είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν που προκύπτει από την εξάτμιση φρέσκου παστεριωμένου αποβουτυρωμένου γάλακτος αγελάδας μέσω της διαδικασίας ψεκασμού. Το SMP είναι ένα πολυδιάστατο συστατικό με υψηλό δείκτη διασποράς και διαλυτότητας στο νερό, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για χρήση στη βιομηχανική παραγωγή. Η ευρεία γκάμα εφαρμογών του περιλαμβάνει την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, όπως γιαούρτια, ποτά με βάση το γάλα, υποκατάστατα τυριών, επιδόρπια, κρέμες για καφέ και τσάι, καθώς και γάλα UHT.
Το SMP έχει διάρκεια ζωής περίπου 12 μήνες. Η εύκολη διαχείριση και η ομαλότητα του εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας.