Τσάντα οργανωτής από τσόχα
- Υλικό: Υψηλής ποιότητας τσόχα
- Στη μία εξωτερική πλευρά υπάρχει εκτύπωση υψηλής ποιότητας (full color)
- Εσωτερικά: Δύο θήκες και δύο μικρές εσωτερικές τσέπες
- 1 x εξωτερική θήκη με φερμουάρ και 2 x εξωτερικές θήκες χωρίς φερμουάρ για μικροαντικείμενα
- Πλενόμενο σε πλυντήριο στους 40 βαθμούς
- Πωλείται χωρίς αξεσουάρ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 18 x 26 x 8 εκ. (Υ/Π/Β)
Κατασκευαστής: Arso
Κωδικός EAN: Διαθέσιμος
Οι τσάντες οργανωτές είναι διαθέσιμες και σε άλλο σχέδιο.
Ανακαλύψτε στο B2B χονδρικό μας κατάστημα online περισσότερες από 2000 προσφορές όπως αξεσουάρ » τσάντες » διακοσμητικά είδη σε τιμές χονδρικής.
Οι πιο φρέσκες και εκλεκτές ποικιλίες μακαντάμια, οι οποίες καλλιεργήθηκαν και συλλέχθηκαν, προετοιμάζονται με τους πιο υγιεινούς τρόπους που υπάρχουν.
Διαθέσιμες ποικιλίες μακαντάμια
- Ψητή και αλατισμένη μακαντάμια
- Ψητή μη αλατισμένη μακαντάμια
- Ψητή και αλατισμένη (ξηρή) μακαντάμια
- Ψητή μη αλατισμένη (ξηρή) μακαντάμια
- Θρυμματισμένη μακαντάμια
Συσκευασία: σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη
Χώρα προέλευσης: Αίγυπτος, Ιράν, Τουρκία
Αναφορά: PDK-PSVP2OJPUDZYIB2QBLNX
Εγκατάσταση Xenopus με σταθερά ενσωματωμένα ενυδρεία από γυαλί
Η εγκατάσταση έχει σχεδιαστεί για την εκτροφή Xenopus, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις απαιτήσεις διαβίωσης και για άλλους υδρόβιους οργανισμούς. Επιπλέον, είναι διαθέσιμα τα αυτόνομα ράφια XENOPUS "X50" και "XB60".
Κονιοποιημένο ρόφημα κακάο με Γκουαράνα
Το Guacao είναι ένα νόστιμο μείγμα από σκόνη κακάο, ζάχαρη από ακατέργαστη ζάχαρη και Γκουαράνα SINFO.
Κονιοποιημένο ρόφημα κακάο με Γκουαράνα.
Το Guacao είναι ένα νόστιμο μείγμα από σκόνη κακάο, ζάχαρη από ακατέργαστη ζάχαρη και Γκουαράνα SINFO.
Είτε ζεστό είτε κρύο, έχει υπέροχη σοκολατένια γεύση και αναζωογονεί τις ζωτικές δυνάμεις.
Αριθμός άρθρου: 03201
Ονομασία: Βιολογικό Guacao
Βάρος: 325 γρ. κονσέρβα
Χρόνος παράδοσης: 48 ώρες
Κάρδαμο (Elettaria cardamomum)
Ο κάρδαμος αναπτύσσεται σε τροπικές περιοχές, κυρίως σε ορεινές περιοχές της Ινδίας και των γειτονικών χωρών. Το μπαχαρικό ανήκει στην οικογένεια του τζίντζερ και χρησιμοποιείται κυρίως σε ινδικά και μεσανατολικά πιάτα. Είναι πράσινες λοβοί που περιέχουν μαύρους σπόρους που απελευθερώνουν αρώματα. Ο κάρδαμος έχει μια υπέροχη γλυκιά και πικάντικη μυρωδιά.
Η γεύση του κάρδαμου
Ο κάρδαμος έχει φρέσκια γεύση, με νότες από μπεργαμότο, λεμόνι και καμφορά, με μια υποψία ευκαλύπτου. Όταν χρησιμοποιείται, απελευθερώνει μια υπέροχη, ανθώδη γεύση. Το μπαχαρικό κυριαρχεί γρήγορα, οπότε μην το χρησιμοποιείτε υπερβολικά.
Τι μπορείτε να κάνετε με τον κάρδαμο
Με τον κάρδαμο μπορείτε να πειραματιστείτε με πολλούς τρόπους. Προσθέστε τον σε ένα στιφάδο ή κάρυ, χρησιμοποιήστε μια κουταλιά του γλυκού σε καρότο κέικ ή σε άλλο νόστιμο γλυκό.
Η σκόνη μελιού μας στην συμβατική παραλλαγή HALOGOLD 50 καθώς και στην οργανική ποιότητα ως HALOGOLD BIO είναι ελεύθερα ρέουσες, ανοιχτόχρωμες σκόνες, οι οποίες μετατρέπονται προσεκτικά σε σκόνη με τη βοήθεια μιας ειδικής διαδικασίας ψεκασμού ξηράνσεως, με σχεδόν ίσες αναλογίες καθαρού μελιού και μαλτοδεξτρίνης ποιότητας IP.
Έτσι προκύπτουν υψηλής ποιότητας, τυποποιημένα προϊόντα, τα οποία είναι ελεύθερα από τεχνητές γεύσεις, συντηρητικά ή χρωστικές. Και οι δύο πρώτες ύλες έχουν μακροχρόνια διάρκεια ζωής (24 μήνες ελάχιστης διάρκειας ζωής), είναι πολύ αρωματικές με έντονο άρωμα μελιού, ενώ είναι εύκολα και χωρίς προβλήματα αναμειγνύσιμες με άλλες ξηρές ουσίες και διαθέτουν εξαιρετικές ιδιότητες άμεσης χρήσης.
Έτσι, αυτές οι ειδικές πρώτες ύλες προσφέρουν καθολικές δυνατότητες χρήσης σε ολόκληρη τη βιομηχανία τροφίμων (εκλεκτά τρόφιμα, convenience, μπαχαρικά, βιομηχανία γλυκών και γαλακτοκομικών προϊόντων, αρτοσκευάσματα, παγωτό, συμπληρώματα διατροφής κ.λπ.), στη βιομηχανία καλλυντικών και φαρμάκων, αλλά και...
EIFIX EIGELB
Περισσότερη ποιότητα - με σιγουριά.
EIFIX EIGELB
Το κίτρινο του αυγού.
Στο κρόκο του αυγού βρίσκεται το καλύτερο του αυγού. Υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες, τα μέταλλα ασβέστιο, φώσφορος και σίδηρος, καθώς και οι βιταμίνες A, B και E το καθιστούν μια σημαντική πηγή θρεπτικών συστατικών. Με το παστεριωμένο Eifix Eigelb μπορείτε να παρασκευάσετε με ασφάλεια και εύκολα παγωτά όπως μαγιονέζα, γλυκά και παγωτό με υγιεινό και άψογο τρόπο - ακόμη και χωρίς θέρμανση, εγγυημένα χωρίς μικρόβια και σαλμονέλες.
Η Buckton Scott είναι ο προμηθευτής σας για οργανική καφεΐνη, διαθέσιμη άμεσα. Η οργανική καφεΐνη μας είναι ιδανική για τις βιομηχανίες ποτών, τροφίμων, διατροφικών συμπληρωμάτων και καλλυντικών.
Η Μορινγκα Ολιφερα είναι γνωστή στην Ευρώπη ως δέντρο ραπανάκι. Προέρχεται αρχικά από τον Ιμαλάϊο στην βορειοδυτική Ινδία. Σε εμάς, η Μορινγκα έγινε γνωστή μόλις με την τάση των "superfoods", ενώ το φυτό χρησιμοποιείται στην αιθέρια ιατρική εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Όλα τα μέρη του φυτού είναι αξιοποιήσιμα: Οι ρίζες έχουν παρόμοια γεύση με το ραπανάκι, γι' αυτό και προέρχεται το ευρωπαϊκό όνομα. Από τους καρπούς, που μοιάζουν με φασόλια, μπορεί να παρασκευαστεί λαχανικό. Οι σπόροι, όταν πιεστούν, παράγουν ένα πολύ πολύτιμο λάδι, το οποίο είναι σχεδόν αδιάβροχο. Επιπλέον, οι σπόροι έχουν την ικανότητα να δεσμεύουν τα αιωρούμενα σωματίδια και τα βακτήρια που περιέχονται στο νερό, καθαρίζοντας έτσι το μολυσμένο πόσιμο νερό. Τα φύλλα συνήθως αλέθονται σε σκόνη. Περιέχει πολλές πολύτιμες αμινοξέες, βιταμίνες και πρωτεΐνες.
Η κάψουλα από κυτταρίνη είναι καλύτερα ανεκτή από τη ζελατίνη και είναι κατάλληλη για χορτοφάγους και vegans.
Μια συσκευασία περιέχει 90 κάψουλες, που αντιστοιχούν σε απόθεμα για περίπου 8 ημέρες.
Η ακετυλένιο είναι σε καθαρή μορφή ένα άχρωμο και άοσμο αέριο, ελαφρύτερο από τον αέρα.
Λόγω ξένων αερίων σε τεχνικές ποιότητες, μπορεί να έχει ελαφριά οσμή σκόρδου. Το μη τοξικό αέριο είναι εύφλεκτο και σχηματίζει εκρηκτικά μείγματα με τον αέρα (περιοχή ανάφλεξης 1,5 – 83 όγκ.%). Μεταφέρεται και αποθηκεύεται σε φιάλες αερίου υπό πίεση, οι οποίες περιέχουν πορώδη πληρωτική ύλη. Διαλυμένο σε ακετόνη, γεμίζεται σε αυτές τις φιάλες με πίεση περίπου 19 bar.
Εφαρμογή: Λόγω των χημικών-φυσικών ιδιοτήτων του, η ακετυλένιο είναι εξαιρετική ως καθολικό καύσιμο αέριο. Σε συνδυασμό με οξυγόνο, μπορούν να επιτευχθούν θερμοκρασίες έως 3000°C. Χρησιμοποιείται στη συγκόλληση με αέριο, στη φλόγα συγκόλλησης, στην προθέρμανση και στην κατεύθυνση της φλόγας.
Σύνθεση: 99,0 % = τεχνική ποιότητα
Αριθμός UN: 1001
Βαλβίδα: Σύνδεση με βραχίονα M15x7,5 DIN 477 Νο. 3
Χρώμα: RAL 3009 καστανοκαφέ
Ενεργειακά αποδοτικός, φιλικός προς το περιβάλλον, εξοικονομεί χώρο και επιπλέον είναι οικονομικός – το υγροποιημένο αέριο της WESTFA είναι ένας πραγματικός πολυλειτουργικός και ελκυστική εναλλακτική λύση σε άλλες πηγές θέρμανσης.
Ποιοτικά βιολογικά φρούτα από την Παλαιά Χώρα. Διαθέσιμα και σε ποιότητα Bio-DEMETER. ΜΗΛΑ, ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ, Demeter-SECCO, Demeter-ΜΗΛΟΤΣΙΠΣ
Σας προσφέρουμε - εκτός από προϊόντα από τη συμβατική καλλιέργεια - ποιοτικά βιολογικά φρούτα από την Παλαιά Χώρα. Διαθέσιμα και σε ποιότητα Bio-DEMETER.
Η γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει μια ποικιλία από φρουτοσκευάσματα, όπως μήλα, ξηρούς καρπούς, ακατέργαστα μήλα από τους οπωρώνες, βιολογικό Demeter μήλο-σεκ και βιολογικά Demeter μήλο-τσιπς.
Η επιχείρησή μας είναι πιστοποιημένη κατά DE-ÖKO-006.
Διαθέσιμο σε τις εξής συσκευασίες:
Καλάθια (τοποθετημένα) – 4 Kg, 8kg,
Καλάθια (χύμα) 5kg, 10Kg, 20Kg Europool
Μεγάλο κουτί 350kg
Προσφορές για ατομικά μεγέθη και σχέδια συσκευασίας δημιουργούμε ευχαρίστως κατόπιν αιτήματος.
Καλάθια (τοποθετημένα): 4kg, 8kg
Καλάθια (χύμα): 5kg, 10Kg, 20Kg Europool
Foodtainer: 2-6
Τσάντα: έως 3,5 kg
Μεγάλο κουτί: έως 350kg
Η γλυκύτητα του ερυθριτόλης αντιστοιχεί περίπου στο 70% της γλυκύτητας της ζάχαρης. Η ερυθριτόλη είναι μια πρακτικά χωρίς θερμίδες, φυσική και φιλική προς τα δόντια εναλλακτική ζάχαρη.
Η γλυκύτητα του BIO ερυθριτόλης αντιστοιχεί περίπου στο 70% της γλυκύτητας της ζάχαρης. Η ερυθριτόλη είναι μια πρακτικά χωρίς θερμίδες, φυσική και φιλική προς τα δόντια εναλλακτική ζάχαρη. Οι κρύσταλλοι ερυθριτόλης μοιάζουν με τη ζάχαρη ή το ξυλιτόλη. Η γεύση είναι ήπια γλυκιά και μοιάζει περισσότερο με τη ζάχαρη από όλους τους αλκοόλες ζάχαρης. Η ερυθριτόλη διαλύεται εύκολα. Η ερυθριτόλη είναι η πιο ανεκτή από όλους τους αλκοόλες ζάχαρης, καθώς αποβάλλεται σχεδόν πλήρως αμετάβλητη.
FePa+ είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα λογισμικού για τη διαχείριση προγραμμάτων διακοπών όπως το Ferienpass ή το Ferienspass. Καλύπτει όλα τα βήματα από τον προγραμματισμό μέχρι την εγγραφή, την εκκαθάριση και τη στατιστική.
FePa+ είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο διαχείρισης για προγράμματα διακοπών. Ο προγραμματισμός, η εγγραφή, η εκτέλεση, η εκκαθάριση και η στατιστική γίνονται μέσω της ενιαίας διεπαφής του FePa+ για υπαλλήλους, εξωτερικούς διοργανωτές και παιδιά και εφήβους. Το FePa+ είναι ικανό για πολλούς δήμους, δηλαδή δύο ή περισσότεροι δήμοι μπορούν να προσφέρουν τις εκδηλώσεις τους σε μια κοινή πύλη, αλλά να τις εκκαθαρίζουν ξεχωριστά. Οι ακριβείς υπολογισμοί ηλικίας ανά ημέρα διασφαλίζουν ότι οι περιορισμοί ηλικίας τηρούνται αυστηρά. Μέσω ελεύθερων πεδίων, το FePa+ μπορεί να επεκταθεί κατά παραγγελία. Εξωτερικοί διοργανωτές μπορούν να προσφέρουν τις εκδηλώσεις τους μέσω της πύλης και να ανακτούν λίστες συμμετεχόντων. Οι στατιστικές μπορούν να προκαθοριστούν κατά βούληση και να κατεβαστούν οποιαδήποτε στιγμή με τρέχοντα δεδομένα σε μορφή Excel.
Οι ωμοί καρύδια συλλέγονται προσεκτικά και διασφαλίζεται ότι είναι φρέσκα και υψηλής ποιότητας. Εκτός από την πλούσια γεύση των καρυδιών και την ευελιξία της χρήσης τους στη μαγειρική, τα καρύδια είναι από τους πιο υγιεινούς τύπους ξηρών καρπών στον κόσμο.
Οι κύριοι τύποι ξηρών καρπών που καταναλώνονται είναι οι αγγλικοί καρυδιές, οι περσικοί καρυδιές (οι κοινές καρυδιές), οι μαύροι καρυδιές και οι λευκοί καρυδιές.
Τύποι ξηρών καρπών που προσφέρουμε:
- Ωμοί καρύδια με κέλυφος
- Ωμοί ξηροί καρποί χωρίς κέλυφος
- Ψημένα και αλατισμένα καρύδια
- Ξηροί καρποί ψημένοι χωρίς αλάτι
- Ξηροί καρποί με διάφορες γεύσεις (κατόπιν αιτήματος των πελατών)
- Θρυμματισμένα καρύδια
Συσκευασία: Κατόπιν αιτήματος των πελατών
Χώρα προέλευσης: Αίγυπτος, Ιράν, Τουρκία
Αναφορά: PDK-QVULUTZKZWOMTCI35IRX
Από πολλά χρόνια έχουμε αποκτήσει τη φήμη ενός αξιόπιστου προμηθευτή μελιού. Εκτός από την αξιόπιστη παράδοση και τη συνεργασία σε πνεύμα εταιρικής σχέσης, μπορούμε να προσφέρουμε σχεδόν όλες τις διαθέσιμες ποιότητες στην αγορά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ανάμεσα σε αυτές φυσικά περιλαμβάνονται και τα ολοένα και πιο ζητούμενα βιολογικά μέλια, καθώς και ιδιαίτερα ανοιχτές ή σκούρες ποικιλίες.
Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να αναμειγνύουμε ειδικές ποιότητες από περίπου 500 κιλά, όσον αφορά τη σύνθεση της προέλευσης ή σύμφωνα με τις ατομικές επιθυμίες χρώματος των πελατών.
Για την παράδοση χρησιμοποιούμε μόνο καθαρό, φυσικό και άρα ανόθευτο μέλι, το οποίο φυσικά πληροί τις γερμανικές κανονιστικές διατάξεις για το μέλι, όπως για το μέλι τροφίμων, βιομηχανίας ή ζαχαροπλαστικής. Μπορείτε να επιλέξετε από όλες τις κοινές τυποποιημένες συσκευασίες, όπως για παράδειγμα κουβάδες των 12,5 ή 25 κιλών, το 290 κιλών μιας χρήσης ή έναν πρακτικό τυποποιημένο βιομηχανικό κοντέινερ με μια...
Καταγωγή και Ιστορία: Η Μάκα, γνωστή και ως περουβιανός ginseng. Πρόκειται για ένα χόρτο, διετές φυτό που είναι εγγενές στις Άνδεις του Περού. Το φυτό καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά πριν από περίπου 2.000 χρόνια. Η Μάκα αναπτύσσεται σε υψόμετρα άνω των 3.800 μέτρων σε βραχώδη εδάφη. Η Μάκα αναπτύσσεται καλά σε θερμοκρασίες έως -10 βαθμούς Κελσίου. Η Μάκα καλλιεργείται κυρίως για την κατανάλωση της ρίζας. Η ρίζα της Μάκας ποικίλλει σημαντικά σε μέγεθος και σχήμα. Η Μάκα είναι ένα φυτό που μοιάζει με ραπανάκι, το οποίο οι Ισπανοί συνήθιζαν να δίνουν στα άλογά τους με τη συμβουλή των Ίνκας. Στην περιοχή Χουνίν του Περού, η Μάκα καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες. Είναι μια εύκολα διαθέσιμη και πολύ θρεπτική πηγή τροφής. Καταναλώνεται φρέσκια με κρέας, μαγειρεύεται σε υπόγειους φούρνους με ζεστές πέτρες (πατσαμάνκας) ή αποξηραίνεται πριν μαγειρευτεί σε χυλό με γάλα. Ένα ιδιαίτερο ποτό που παρασκευάζεται από τη Μάκα ονομάζεται λαϊκά "Μάκα τσίκα".
Τι είναι η βρώμη;
Η βρώμη είναι αποξηραμένα και αλεσμένα βρώμη. Είναι γεμάτη από υδατάνθρακες και επομένως ενέργεια. Χρησιμοποιείται ευρέως ως ζωοτροφή (άλογα) και ως πρώτη ύλη για χυλό, ψωμί, κέικ, μούσλι και γκρανόλα.
Πώς παρασκευάζεται η βρώμη;
Για να παρασκευαστεί η βρώμη, χρησιμοποιείται ολόκληρος ο σπόρος. Έτσι περιλαμβάνει το πίτουρο και το βλαστό και όχι μόνο το άμυλο του σπόρου. Η βρώμη είναι επομένως πάντα ολικής αλέσεως.
Υγιεινές ιδιότητες της βρώμης
Η βρώμη περιέχει πολλούς υδατάνθρακες και είναι επομένως μια καλή πηγή ενέργειας για τους αθλητές. Η βρώμη περιέχει επίσης πολύ μαγγάνιο. Είναι γνωστό ότι η βρώμη έχει χοληστερίνη-χαμηλωτική δράση. Τέλος, η βρώμη είναι ο μόνος γνωστός τύπος δημητριακού που περιέχει πρωτεΐνη. Η ποιότητα αυτής της πρωτεΐνης Avenalin είναι συγκρίσιμη με αυτή της σόγιας.
Τι είναι η ζάχαρη από άνθη καρύδας;
Η ζάχαρη από άνθη καρύδας είναι ένα γλυκαντικό φυσικής προέλευσης, που προέρχεται από το νέκταρ των ανθέων της καρύδας. Η ζάχαρη από άνθη καρύδας ονομάζεται επίσης ‘ζάχαρη καρύδας’. Η βιολογική ζάχαρη από άνθη καρύδας παράγεται αποκλειστικά με το χέρι και προσφέρει σε πολλές οικογένειες ένα σταθερό, τακτικό εισόδημα.
Το γλυκό χυμό των ανθέων καρύδας θερμαίνεται πάνω από μια απαλή φωτιά, με αποτέλεσμα να σχηματίζεται ένα συμπαγές μπλοκ ζάχαρης. Η ζάχαρη καρύδας είναι μια εύκολη εναλλακτική λύση για τη ζάχαρη τραπέζι, καθώς έχει την ίδια γλυκαντική δύναμη.
Πώς είναι η γεύση της ζάχαρης από άνθη καρύδας;
Η γεύση είναι ένας από τους λόγους για να αγοράσετε ζάχαρη από άνθη καρύδας. Η ζάχαρη έχει μια γεύση που θυμίζει καραμέλα. Αυτή η πλούσια, κρεμώδης γεύση είναι ιδιαίτερα αισθητή όταν η ζάχαρη λιώσει.
Λόγω της γεύσης καραμέλας, η ζάχαρη από άνθη καρύδας είναι μια ευπρόσδεκτη λιχουδιά για σχεδόν όλους τους τύπους γλυκών και τηγανίτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ζεστά ροφήματα ή κοκτέιλ. Οι δυνατότητες…
Προέλευση
Το αλάτι της ερήμου Καλαχάρι είναι ένα εξαιρετικό προϊόν. Το αλάτι εξάγεται από μια φυσική αλμυρή λίμνη στην έρημο Καλαχάρι στη Νότια Αφρική. Το αλάτι της ερήμου ξηραίνεται στον ήλιο και στη συνέχεια συσκευάζεται. Η περιοχή είναι πάντα ακατοίκητη και δεν έχει χρησιμοποιηθεί για βιομηχανικούς σκοπούς. Το αλάτι της ερήμου Καλαχάρι είναι ένα γκουρμέ αλάτι που είναι εντελώς απαλλαγμένο από αρνητικές περιβαλλοντικές επιρροές.
Η αρχική κατάσταση του αλατιού είναι χονδροειδής. Με τη βοήθεια ενός μύλου από ατσάλι, αλέθεται σε μεσαίο χοντρό και λεπτό αλάτι, όπως απαιτείται. Δεν προστίθενται άλλες τεχνητές ουσίες σε αυτό το αλάτι.
Συστατικά και Χρήση
Αυτό το προϊόν είναι πάνω από 280 εκατομμύρια ετών και περιέχει πολλά μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Οι κορυφαίοι σεφ ορκίζονται σε αυτό το φυσικό αλάτι της ερήμου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά πιάτα.
Συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του αλατιού της ερήμου Καλαχάρι:
93.7% NaCl
0.03% Ca
0.008% Mg
4.0% θειικό
0.006% κάλιο
Κάκαο Σκόνη Αλκαλοποιημένο Βιολογικό
Οι κακαόδενδροι από τους οποίους παράγεται η σκόνη κακάο προέρχονται από τη Νότια Αμερική. Οι κακαόδενδροι (Theobroma) παράγουν λοβούς μήκους 15 έως 25 εκ. Κάθε λοβός περιέχει 20 έως 40 φασόλια σε μια μορφή πολτού. Τα ωμά φασόλια έχουν μήκος περίπου 2,5 εκ. Μετά τη συγκομιδή, οι λοβοί ανοίγονται και αδειάζονται. Ο απομακρυσμένος πολτός τοποθετείται στη συνέχεια στον ήλιο για μερικές ημέρες για να ζυμωθεί. Κατά την ξήρανση, τα φασόλια σπάζονται σε μικρά κομμάτια και περνούν από έναν μύλο, για να διαχωριστούν τα φασόλια από τις φλούδες τους. Τα κομμάτια κακάου στη συνέχεια αλέθονται για 10 ώρες με μια πέτρα μέχρι να γίνουν μια λεπτή πάστα. Η πάστα κοσκινίζεται για να διαχωριστούν τα υπολείμματα από το βούτυρο. Τα υπολείμματα αλέθονται περαιτέρω σε σκόνη κακάο.
Αλκαλοποιημένο
Η ολλανδική (αλκαλοποιημένη) κακάο διαφέρει από την κακάο άλλων χωρών, γι' αυτό και η αλκαλοποιημένη κακάο ονομάζεται επίσης Dutched cacao στις Η.Π.Α. Η φυσική κακάο καλλιεργείται...