Ποιος από εσάς έχει πάει στη Σικελία χωρίς να σταματήσει σε ένα από τα γραφικά εστιατόρια ή τα ταβερνάκια της; Όλοι σίγουρα θα έχουν ακούσει για αυτές τις διάσημες γεμιστές σαρδέλες. Δοκιμάστε και την πρακτική και μοντέρνα εκδοχή μας: δελεαστικά σουβλάκια για να μοιραστείτε είτε όρθιοι είτε στο τραπέζι.
Ένα δεύτερο πιάτο που εκφράζει όλα τα αρώματα της θάλασσάς μας, που εκπροσωπείται με δεξιοτεχνία από μία από τις πιο αγαπημένες πρώτες ύλες: το ξιφία. Νόστιμα ρολά που κλείνουν μέσα τους πολλή νοστιμιά, καλυμμένα με μια νόστιμη πανάρισμα, για να τα απολαύσετε μαζί με μια καλή συνοδευτική σαλάτα.
Ορίστε ένα δεύτερο πιάτο νόστιμο, όπου φρέσκες φέτες μελιτζάνας λειτουργούν ως κέλυφος για το ψάρι ράτσα, δημιουργώντας μαλακά, πικάντικα και πανέ ψημένα ρολά. Μια πραγματική απόλαυση γεύσεων και αρωμάτων, ικανή να συνδυάσει με σοφία το άρωμα της θάλασσας με την καλοσύνη της γης.
Σύμβολο της σικελικής γαστρονομίας, δεν μπορούν να λείπουν από τα μενού σας. Είναι οι σαρδέλες α μπεκαφίκο: μια συνταγή με εξαιρετική γεύση που χαρακτηρίζεται από σταφίδες και κουκουνάρι, αλλά είναι περίπλοκη στην παρασκευή. Σας την προτείνουμε σε βολικά ρολά που μπορείτε να μαγειρέψετε και να απολαύσετε ανά πάσα στιγμή.