Οι πλάκες Ramor® διαθέτουν εξαιρετικές βαλλιστικές ιδιότητες, σε συνδυασμό με υψηλή σκληρότητα και αντοχή.
Η σειρά Ramor® 400 έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές που απαιτούν προστασία από εκρήξεις.
Οι μηχανές αποστείρωσης χρησιμοποιούνται σε προϊόντα τροφίμων.
Είναι η διαδικασία που γίνεται πριν τα προϊόντα μπουν στη συσκευασία του μπουκαλιού.
Υπάρχουν διάφορα μοντέλα.
Αποστείρωση με το σύστημα ατμού
Αποστείρωση με υπεροξείδιο του υδρογόνου.
Αποστείρωση με UV λάμπα
Χρησιμοποιείται πίεση αέρα 7-8 bar στα συστήματα.
Το σύστημα ελέγχου γίνεται μέσω plc.
Λειτουργική τάση 220 βολτ 50 hz
Τάση ελέγχου 24 βολτ dc
Το σύστημα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το μπουκάλι ή το κουτί του προϊόντος.
Χρησιμοποιούνται οθόνες hmi 10 ιντσών, 7 ιντσών ή 4.3 ιντσών.
Είναι εγγυημένο για 2 χρόνια κατά των εργοστασιακών ελαττωμάτων.
Θερμή μεταφορά, άμεση και έμμεση
Στην άμεση θερμή μεταφορά, η εικόνα εκτυπώνεται ανάποδα στο υλικό βάσης και στη συνέχεια καλύπτεται με κόλλα. Πριν από τη μεταφορά, η κόλλα ενεργοποιείται με θερμότητα και το αντικείμενο έρχεται σε άμεση επαφή με την εικόνα. Η εικόνα κολλάει τώρα στο αντικείμενο και μπορεί να καεί.
Αυτός ο τρόπος είναι ευνοϊκός, καθώς δεν υπάρχουν φθαρτά εξαρτήματα. Ανάλογα με τον τύπο της μηχανής, μπορούν να διακοσμηθούν κωνικά, κυλινδρικά, οβάλ και επίσης ορθογώνια αντικείμενα. Η επιφάνεια που θα διακοσμηθεί θα πρέπει να είναι επίπεδη, δηλαδή ούτε κοίλη ούτε κυρτή.
Για κοίλες ή κυρτές επιφάνειες ή ανάγλυφα, προτείνουμε την έμμεση θερμή μεταφορά. Εδώ η "κόλλα" βρίσκεται στο χαρτί, στο οποίο εκτυπώνεται μια σωστή εικόνα.
Με τη θέρμανση, αυτή η κόλλα λιώνει κάτω από την εικόνα, η οποία απομακρύνεται από το χαρτί με έναν επίσης θερμαινόμενο σιλικόνινο σφουγγάρι.
Σχόλιο
Το Château Giscours γνωρίζει πώς να διατηρεί τη θέση του στην καρδιά των λάτρεις: με το εξαιρετικό κρασί του φυσικά, Cru Classé de Margaux, αλλά και με εξαιρετικά ποιοτικές παραλλαγές, όπως το Haut-Médoc de Giscours. Δίνει στον λάτρη τη δυνατότητα να απολαύσει την τεχνογνωσία του Cru Classé με έναν πολύ προσιτό προϋπολογισμό. Ιδανικά τοποθετημένο σε όμορφες γαλλικές αμμοχάλικες, το Cru Classé de Margaux εκτείνεται σε 100 εκτάρια αμπελώνα: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, με συμπλήρωμα cabernet franc και petit verdot. Διοικείται από την οικογένεια Albada Jelgersma από το 1995, το κτήμα συνεχίζει την αναζήτησή του για την αριστεία χάρη στη δυναμική του Alexander van Beek.
Γευσιγνωσία
Πλούσιο, σάρκινο, το Haut-Médoc de Château Giscours είναι πάντα με μεγάλη κομψότητα τανινών και εξαιρετική αρωματική καθαρότητα που υπογραμμίζεται από λεπτές μπαχαρικές νότες; είναι φτιαγμένο για μακροχρόνια παλαίωση.
Ποικιλίες: Cabernet Sauvignon (55%), Merlot (45%)
Παραγωγός: Οικογένεια Albada Jelgeresma (Château Giscours) στη Labarde (33460)
Μορφές και συσκευασίες: Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6
Μέθοδος παραδοσιακού μποζολέ: Μηχανική μακροχρόνια εκχύλιση. Το κρασί ξεκουράζεται σε ανοξείδωτη δεξαμενή για να διατηρήσει όλη την τραγανότητα του φρούτου που είναι χαρακτηριστικό του Μποζολέ.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Εντυπωσιακό ρουμπινί χρώμα, βαθύ και με λαμπερές ανταύγειες. Εκφραστικό, η μύτη προσφέρει αρώματα μπαχαρικών, καβουρδισμένων και βανίλιας, καθώς και φρουτώδεις νότες από μούρα και κεράσια. Η επίθεση στο στόμα είναι γεμάτη αρμονία, στρογγυλή και απολαυστική. Ο ουρανίσκος αποκαλύπτει καβουρδισμένες και βανιλιές γεύσεις, αναμεμειγμένες με μικρά μαύρα φρούτα.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΟΥ
Σερβίρετε στους 15°C με ψητό κουνέλι, ψητό φιλέτο ή μαύρο λουκάνικο με τηγανητές πατάτες. Θα συνοδεύσει επίσης υπέροχα τυριά όπως το Délice de Bourgogne ή μια Tomme de Montagne.
Περιοχή: Μποζολέ
Ποικιλία: Gamay Noir
Αμπελώνας: γρανιτικά εδάφη – ηπειρωτικό κλίμα
Αυτή η μπύρα Rossa υψηλής ποιότητας έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 7%. Συσκευασία 12 φιαλών των 50 cl, προσφέρει μια μοναδική και ισχυρή γεύση, ιδανική για να συνοδεύει τα γεύματά σας ή για μια χαλαρωτική βραδιά. Απολαύστε την κομψότητα της PERONI Gran riserva rossa σε κάθε ποτήρι.
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
Κόκκινο Κρασί Bordeaux Supérieur
Οι πρώτες αναφορές για την ίδρυση του αμπελώνα Seigneurie de Picon χρονολογούνται από το 1070. Για εννέα αιώνες, η ιδιοκτησία του κτήματος σπάνια έχει αλλάξει, αντικατοπτρίζοντας μια παράδοση διατήρησης της κληρονομιάς της γης του. Με την πάροδο των ετών, ο αμπελώνας έχει επαναφυτευτεί σταδιακά, και το οινοποιείο έχει πλήρως ανακαινιστεί και προσαρμοστεί στις σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης.
Το Château Picon βρίσκεται στην κοινότητα Eynesse, κοντά στη μπατίστα Sainte-Foy-la-Grande. Το επιβλητικό κτήμα 81 εκταρίων είναι χτισμένο σε ένα οροπέδιο που προσφέρει θέα στην κοιλάδα Dordogne.
Επωφελείται από ένα εξαιρετικό terroir, που χαρακτηρίζεται από μια αμμώδη επιφανειακή γη και υπογείους ασβεστόλιθους. Οι αμπελώνες, με μέση ηλικία 35 ετών, είναι κυρίως στραμμένοι προς τον νότο. Είναι διατεταγμένοι σε συνεχόμενη διάταξη γύρω από το château και το οινοποιείο.
Το κρασί: Βρισκόμενο στη μέση του λόφου, στα σύνορα μεταξύ Meursault και Puligny-Montrachet, αυτό το 1er Cru des Charmes αποδίδει το καλύτερο του σε αυτή την cuvée της οικογένειας Michelot. Η ισορροπία είναι γοητευτική ανάμεσα σε ώριμα εσπεριδοειδή, λευκά φρούτα, φουντούκι, βανίλια και μια νόστιμη βουτυρώδη υφή. Ένα νέκταρ με υπέροχο μήκος που διατηρεί ωστόσο μια καλή πεπτικότητα χάρη σε λεπτές μεταλλικές νότες. Ένα Meursault πολύ υψηλού επιπέδου!
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Λευκό κρασί
Ποικιλία: 100% Chardonnay
AOC: Meursault 1er Cru
Φύλαξη: Έτοιμο προς κατανάλωση από τώρα και για φύλαξη μέχρι το 2035
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 11-13°C
Ταυτόχρονα, ο J. Petit-Laroche δημιουργεί στους τόπους που ονομάζονται «MAUCAILLOU» και «CAUBET», σε μισό εκτάριο, μια νέα αμπελουργική έκταση που θα πάρει το όνομα Château MAUCAILLOU.
«MAUCAILLOU» σημαίνει «κακοί βράχοι», με την έννοια που την καταλάβαιναν οι αγρότες του μεσαίωνα, καθώς αυτός ο τύπος εδάφους με χαλίκι ήταν ακατάλληλος για οποιαδήποτε καλλιέργεια δημητριακών, που ήταν η κύρια πηγή επιβίωσης εκείνη την εποχή. Στη συνέχεια, συνειδητοποιήθηκε ότι αυτές οι κορυφές από χαλίκι αποτελούσαν έναν προτιμώμενο terroir για αμπελώνες υψηλής έκφρασης.
Έτσι γεννήθηκε το MAUCAILLOU, ένα αμπελουργικό κάστρο γεμάτο ταλέντα, καθώς τα κρασιά του δεν σταματούν από το 1889 να είναι τακτικά τιμημένα, σε όλο τον κόσμο, σε διαγωνισμούς και «τυφλές γευστικές δοκιμές» μεταξύ επαγγελματιών.
Το Περού ανήκει στις πιο δασωμένες χώρες του κόσμου, με πάνω από το μισό του Περού να καλύπτεται από δέντρα – και ένα μεγάλο μέρος αυτού είναι τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Δεν είναι περίεργο που το Περού βρίσκεται στις 10 πιο βιοποικιλόμορφες χώρες του κόσμου.
Δυστυχώς, η αποδάσωση και η υποβάθμιση των δασών είναι σοβαρά ζητήματα στο Περού, που προκαλούνται από τη μονοκαλλιέργεια, την εξόρυξη, την κατασκευή δρόμων και την παράνομη υλοτομία.
Δεδομένου ότι ο κακάο αναπτύσσεται σε αγροδασοκομία, η καλλιέργειά του δίνει στους αγρότες την ευκαιρία να αποκτούν εισόδημα, ενώ προστατεύουν τα δάση και διατηρούν τη βιοποικιλότητα. Ο κακάο Περού Ουκαγιαλί είναι οργανικά παραγόμενος και πιστοποιημένος· δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα ή χημικά λιπάσματα.
Ο κακάο Περού Ουκαγιαλί προέρχεται από ποικιλίες Τρινιτάριο. Το προφίλ γεύσης του χαρακτηρίζεται από μια ισορροπημένη σοκολατένια βάση, χαμηλή σε οξύτητα, με αξιοσημείωτες γλυκές νότες καραμέλας και ξηρών καρπών και υποδείξεις φρουτώδους γεύσης.
Μετά την χειρονακτική συγκομιδή, οι αγρότες μεταφέρουν τους υγρούς κόκκους κακάο σε μια κεντρική μονάδα ζύμωσης.
Προέλευση: Περού
Περιοχή: Κεντρικός Αμαζόνιος
Ποικιλία: Τρινιτάριο
Υποδείξεις: Καραμέλα, ξηροί καρποί, φρούτα
SKU: 5430002193212
ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάο
Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ
Συνολικά λιπαρά: 52g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g
Υδατάνθρακες: 5g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0g
Πρωτεΐνη: 15g
Αλάτι: 0g
Αυτό το εκλεκτό κρασί έχει έντονη και γεμάτη γεύση με νότες από σκούρους καρπούς και μπαχαρικά. Παραγωγή στην Ιταλία, το MEDAINA Barolo DOCG είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του κρασιού, με 75 cl καθαρής απόλαυσης σε κάθε φιάλη. Ιδανικό για να συνοδευτεί με πιάτα κρέατος ή ωριμασμένα τυριά.
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
Κόκκινο Κρασί Bordeaux Supérieur
Οι πρώτες αναφορές για την ίδρυση του αμπελώνα Seigneurie de Picon χρονολογούνται από το 1070. Για εννέα αιώνες, η κτήση σπάνια άλλαξε ιδιοκτησία, αντικατοπτρίζοντας μια παράδοση διατήρησης της κληρονομιάς της γης της. Με την πάροδο των ετών, ο αμπελώνας έχει αναφυτευτεί σταδιακά, και το οινοποιείο έχει πλήρως ανακαινιστεί και προσαρμοστεί στις σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης.
Το Château Picon βρίσκεται στην κοινότητα Eynesse, κοντά στη μπατίστα Sainte-Foy-la-Grande. Η επιβλητική κτήση 81 εκταρίων είναι κτισμένη σε ένα οροπέδιο που κοιτάζει την κοιλάδα Dordogne. Απολαμβάνει μια εξαιρετική terroir, που χαρακτηρίζεται από μια αμμώδη επιφανειακή γη και αργιλώδη-ασβεστολιθικό υπέδαφος.
Οι αμπελώνες, με μέση ηλικία 35 ετών, είναι κυρίως στραμμένοι προς τον νότο. Είναι διατεταγμένοι σε μια συνεχόμενη διάταξη γύρω από το château και το οινοποιείο.
Σχόλιο
Δεύτερο κρασί του Château d'Issan (3ο Μεγάλο Κρασί Κατηγορίας), παραγόμενο από τους πιο νέους αμπελώνες. «Regum mensis aris que deorum»: «Για το τραπέζι των βασιλιάδων και το βωμό των θεών», αυτή είναι η ρήση του Château d'Issan. Πράγματι, αυτό το κρασί σερβιρίστηκε στον γάμο της Αλιένoρ της Ακουιτανίας και του Ερρίκου Πλανταγενέτη το 1152. Το συναντάμε επίσης στην αυλή του αυτοκράτορα της Αυστρίας Φραντς-Ιωσήφ, στη Βιέννη, μερικούς αιώνες αργότερα. Από το 1945, το κτήμα, με το υπέροχο μεσαιωνικό του κάστρο, είναι στα χέρια της οικογένειας Cruse, η οποία το διαχειρίζεται με πάθος. Υπό την καθοδήγηση του Λιονέλ Κρουζ, το κάστρο ανακαινίζεται, οι εγκαταστάσεις εκσυγχρονίζονται και ο αμπελώνας ξαναφυτεύεται. Από το 1998, χάρη στις επενδύσεις που πραγματοποίησε ο γιος του, Εμμανουήλ Κρουζ, στον αμπελώνα και τις κάβες, τα κρασιά του Issan αντικατοπτρίζουν περισσότερο από ποτέ την αυθεντικότητα του εδάφους του Margaux. Το 2012, η οικογένεια Λορέντζετι γίνεται συνεργάτης κατά 50%.
Ποικιλίες: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (40%)
Παραγωγός: Οικογένειες Cruse και Lorenzetti στο Cantenac (33460)
Μορφές και συσκευασίες: Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6 - 2015
{"Dégustation":"Αυτό το κρασί με λαμπερό κόκκινο χρώμα εκφράζει γευστικά και έντονα αρώματα, με νότες κόκκινων φρούτων (φράουλα, βατόμουρο, κεράσι), υποστηριζόμενα από τόνους γλυκόριζας, δέρματος, δαμάσκηνου ή ακόμη και μπαχαρικών. Στο στόμα, είναι κομψό και γεροδεμένο, βελούδινο και γενναιόδωρο, με δύναμη και πολυπλοκότητα.","Commentaire":"Η περιοχή της AOC Lussac-Saint-Émilion εκτείνεται βόρεια του λόφου του Saint-Émilion. Απολαμβάνει ένα μικροκλίμα ευνοϊκό για την αμπελοκαλλιέργεια, με μέτρια βροχόπτωση και ζεστές θερμοκρασίες το καλοκαίρι. Στο Lussac, οι αμπελοτεμάχια εκτείνονται από κοιλάδες μέχρι οροπέδια, σχηματίζοντας ένα αμφιθέατρο που εκτίθεται πλήρως νότια. Αυτή η διάταξη ευνοεί την φυσική αποστράγγιση. Οι έδαφος είναι κυρίως αργιλοασβεστολιθικά.","Cépages":"Ποικιλίες: Merlot (75%), Cabernet Franc (20%), Cabernet Sauvignon (5%)","Producteur":"Παραγωγός: Μάρκα AG Vins","Formats et conditionnements":"Μορφές και συσκευασίες: Μπουκάλι (75cl) - Κουτί των 6 - 2022","Alcool":"Αλκοόλ: 14% vol."}
Το πνευματώδες ποτό: Το Ρούμι Βιέ από τη Neisson είναι ένα νόστιμο μείγμα αγροτικών ρουμιών που έχουν ωριμάσει μεταξύ 3 και 9 ετών σε γαλλικά δρύινα βαρέλια καθώς και σε παλιά βαρέλια bourbon. Στη μύτη και στον ουρανίσκο, απελευθερώνεται μια μεγάλη αρωματική ένταση: ξυλώδεις και μπαχαρένιες νότες (δρυς, βανίλια, πιπέρι, γαρίφαλο) αναμειγνύονται πολύ αρμονικά με αρώματα βερίκοκου, μαγειρεμένων λευκών φρούτων, ανανά, μέλι και ζαχαροκάλαμο. Μια λεπτή λουλουδάτη νότα ολοκληρώνει τον πλούτο αυτού του ρουμιού. Η επίγευση είναι φρέσκια, με φυτικές νότες ζαχαροκάλαμου. Ένα υπέροχο παλιό αγροτικό ρούμι για τους γνώστες!
Η εταιρεία: Η μικρότερη αποστακτήριο της Μαρτινίκας, η Neisson μοιάζει με ένα καλειδοσκόπιο από πράσινα και ροζ σπίτια που φαίνεται να έχουν προσπαθήσει να μιμηθούν την πλούσια γύρω βλάστηση. Από το 1932, τρεις γενιές έχουν διαδεχθεί η μία την άλλη διατηρώντας μια τεχνογνωσία που προέρχεται από την μεγαλύτερη παράδοση της Μαρτινίκας.
Τύπος: Παλιό αγροτικό ρούμι
AOC: Μαρτινίκα
Περιεκτικότητα: 70cl
Αλκοολικός βαθμός: 45%
Σχόλιο
Ιδανικά τοποθετημένο σε όμορφες γαλλικές αμμοχάλικες, το Cru Classé de Margaux διαθέτει 100 εκτάρια αμπελώνα: 60% Cabernet Sauvignon, 32% Merlot, με συμπλήρωμα Cabernet Franc και Petit Verdot. Διευθύνεται από την οικογένεια Albada Jelgersma από το 1995, το κτήμα συνεχίζει την αναζήτησή του για την αριστεία χάρη στη δυναμική του Alexander van Beek.
Γευσιγνωσία
Το Château Giscours αποκαλύπτεται κάτω από ένα όμορφο γκρανάτ. Αυτό το κρασί με διακριτική μύτη κρύβει νότες από υποβρύχια και κόκκινα φρούτα. Αυτές οι αρωματικές νότες από μαύρη σταφίδα και κεράσι αναδύονται και στο στόμα. Είναι ισορροπημένο, με ενδιαφέρον δυναμικό, καλή δομή και χαρακτήρα τανίνες.
Ποικιλίες: Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (35%)
Παραγωγός: Οικογένεια Albada Jelgersma στη Labarde (33460)
Μορφές και συσκευασίες: Φιάλη (75cl) - Ξύλινη κούτα των 6 - 2013
Τα Κομόρες αποτελούνται από 4 νησιά: το Μαϊότ και τρία νησιά ανεξάρτητα από τη Γαλλία που σχηματίζουν την Ένωση των Κομόρων (Γκραν Κομόρ, Ανζουάν και Μοέλι). Η Γκραν Κομόρ είναι ένα ηφαιστειογενές νησί.
Το νησί υποφέρει από σοβαρή έλλειψη νερού, οι ηφαιστειακοί βράχοι δεν συγκρατούν νερό και υπάρχουν λίγες πηγές. Ο κύριος οικονομικός πόρος είναι η καλλιέργεια βανίλιας. Η βανίλια, που εισήχθη στις Κομόρες πριν από τη δεκαετία του 1930, καλλιεργείται στα τέσσερα νησιά με παραδοσιακό τρόπο.
Αυτή η καπρίτσια ορχιδέα προσφέρει ένα όμορφο σύμπλεγμα λουλουδιών. Η γονιμοποίηση γίνεται χειροκίνητα από γυναίκες στο ξημέρωμα. Μια καλή εργάτρια "παντρεύει" 1000 έως 1500 λουλούδια βανίλιας την ημέρα. Κατά την περίοδο συγκομιδής, συλλέγεται λοβός προς λοβό, με ακρίβεια λίγο πριν από την "τεχνική ωρίμανση".
Προέλευση: Κομόρες
Περιοχή: Γκραν Κομόρ
Ποικιλία: Πλανιφόλια
Υποδείξεις: Φυτική, ανθώδης, ταραγκόν
SKU: 5430002193137
Ποια Πολυόλες: 25g °
Ενέργεια: 525Kcal, 2197kJ
Συνολικά λιπαρά: 49g
Ποια κορεσμένα λιπαρά: 30g
Υδατάνθρακες: 32g
Ποια ζάχαρη: 6g *
Πρωτεΐνη: 9g
Αλάτι: 0g
Το κρασί: Με τις ετικέτες La Tourtine και Cabassaou, η La Migoua ανήκει στις πιο όμορφες αμπελουργικές περιοχές του κτήματος Tempier αλλά και στα μεγαλύτερα κρασιά της ονομασίας Bandol. Ο terroir αυτής της επιβλητικής ετικέτας εκτείνεται σε 11 εκτάρια και βρίσκεται στο μασίφ του Beausset-Vieux, σε ύψος σχεδόν 300 μέτρων. Εδώ, η φύση είναι άγρια και η γαρίγκα περιβάλλει τους αμπελώνες.
Εάν η δύναμη του Mourvèdre και η μεγάλη τανική του δομή γίνονται φυσικά αισθητές κατά την γευσιγνωσία, η φρεσκάδα του Cinsault και η νόστιμη αρωματική του Syrah προσδίδουν σε αυτή την ετικέτα μια ωραία, εύπεπτη διάσταση. Η αρωματική εξελίσσεται σε ώριμα μαύρα φρούτα (μαύρη σταφίδα, μούρο, δαμάσκηνο), ισχυρές πικάντικες νότες (γαρύφαλλο, πιπέρι, γαρίγκα) καθώς και μια λουλουδάτη νότα (βιολέτα, τριαντάφυλλο). Μια άγρια υφή που αντηχεί τη γύρω φύση γίνεται επίσης αισθητή.
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλίες: 55% Mourvèdre, 25% Cinsault, 15% Grenache, 5% Syrah
AOC: Bandol
Φύλαξη: Έτοιμο προς κατανάλωση από τώρα και για φύλαξη μέχρι το 2051
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C
Το κρασί: Αυτή η μεγάλη κόκκινη ετικέτα του οίκου Tempier είναι ένα χαρμάνι όπου το Mourvèdre δίνει τον ρυθμό. Η παλέτα γεύσεων εκτείνεται σε νότες από πολτοποιημένες φράουλες και γοητευτικά μπαχαρικά (πιπέρι, κανέλα, γλυκόριζα) συνοδευόμενα από μια υπέροχη ξυλώδη νότα. Μπορείτε ήδη να απολαύσετε αυτό το εξαιρετικό κρασί, αλλά είναι με την πάροδο του χρόνου που αυτό το νέκταρ θα αποκαλύψει την μεγάλη του πολυπλοκότητα. Εδώ μπορούν να γίνουν υπέροχοι συνδυασμοί με βοδινό, αρνί ή θηράματα. Απόλαυση απόλυτη!
Περιεκτικότητα: 150cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλίες: 75% Mourvèdre, 14% Grenache, 8% Cinsault, 3% Carignan
AOC: Bandol
Φύλαξη: Να καταναλωθεί άμεσα και να διατηρηθεί μέχρι το 2040
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C
Το κρασί: Τι εκπληκτική χρονιά αυτή του 1985! Αυτό το γλυκό φυσικό κόκκινο κρασί έχει υποστεί οξειδωτική ωρίμανση σε εξωτερικό χώρο για 1 χρόνο σε ντεπόζιτο, ακολουθούμενη από 27 χρόνια (!) σε δρύινες δεξαμενές. Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική ετικέτα με χρώμα κεραμιδί, όπου αρώματα από αποξηραμένα δαμάσκηνα και μαρμελάδα μαύρων φρούτων συνδυάζονται με νότες μόκας, κακάο, αποξηραμένη σύκα, καρύδια και πιπέρι σε μια υποδειγματική ισορροπία. Μια φιάλη που πρέπει να απολαύσετε με τυριά με μπλε μούχλα ή σοκολατένια επιδόρπια. Μια απόλαυση γεμάτη πολυπλοκότητα και γεύση!
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Γλυκό φυσικό κόκκινο κρασί
Υπολείμματα σακχάρων: 103g/L
Ποικιλίες: 90% Γκρενάς, 5% Καριγνάν & 5% Μακαμπέο
AOC: Μαυρί
Φυλάξη: Έτοιμο προς κατανάλωση και μπορεί να διατηρηθεί μέχρι το 2050
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 14-16°C
Το ποτό: Η Tequila Blanco Cimarron έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει τέλεια με τα κοκτέιλ σας. Το φρουτώδες και ελαφρώς πιπεράτο προφίλ της, καθώς και οι απαλές νότες αγαύης, θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε νόστιμες Margarita, Tequila Sunrise και Paloma (για τους πιο γνώστες από εσάς). Επιπλέον, η συσκευασία των 1L την καθιστά εξαιρετική επιλογή σε σχέση με την ποιότητα της tequila. Το μόνο που μένει είναι να πάρετε το σέικερ στα χέρια σας!
Η εταιρεία: Όπως και η σειρά tequilas Don Fulano, η μάρκα Cimarron ανήκει στους Sergio και Enrique Fonseca, παραγωγούς αγαύης και αποστακτήρες εδώ και πάνω από 140 χρόνια. Αυτοί εκπροσωπούν τις 4η και 5η γενιές της οικογένειας και είναι αυτή τη στιγμή επικεφαλής της αποστακτήρια La Tequileña, που βρίσκεται από το τέλος του 19ου αιώνα στην ίδια την πόλη της Tequila.
Τύπος: Tequila 100% Agave
Περιεκτικότητα: 100 cl
Αλκοολικός βαθμός: 40%