Οι φρυγανισμένες φέτες μπαγκέτας θα ικανοποιήσουν όλες τις γευστικές στιγμές της ημέρας: πρωινά, απεριτίφ, σαλάτες, σνακ... Έχουν γίνει ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Biscotte Roger.
Φρυγανισμένες Φέτες Μπαγκέτας
Σύνθεση: Αλεύρι σίτου (αλεύρι σίκαλης, γλουτένη), ηλιέλαιο, μείγμα δημητριακών (σίκαλη, κριθάρι, καλαμπόκι, βρώμη, σιτάρι, ρύζι, κεχρί), ζάχαρη, εκχύλισμα κριθαριού, μαγιά, αλάτι, σόγια, λιναρόσπορος, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, αντιοξειδωτικά: εκχύλισμα δενδρολίβανου, βιταμίνη Ε.
Παρασκευάζεται σε εργαστήριο που χρησιμοποιεί σόγια, αυγά και γαλακτοκομικά προϊόντα.
Συσκευασία: περίπου 36 φρυγανισμένες φέτες μπαγκέτας ανά κουτί.
Καθαρό βάρος: 200g.
Διατροφικά Χαρακτηριστικά:
Μέση διατροφική αξία ανά 100g:
Ενεργειακή αξία: 1624 KJ ή 408 Kcal.
Λιπαρά: 6.2 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0.9 g
Υδατάνθρακες: 72 g
εκ των οποίων σάκχαρα: 2.8 g
Διαιτητικές ίνες: 5.1 g
Πρωτεΐνες: 13 g
Αλάτι: 1.7 g
Κατασκευασμένο από λευκή αλεύρι (τύπου 55 ή 65) που παράγεται κοντά στους φούρνους μας (Σαρτρ, Καέν, Σεν). Ο όμορφος όγκος των μπαγκέτων μας, των μικρών ψωμιών ή των ψωμιών, καθώς και η χαρακτηριστική τους μυρωδιά, μαρτυρούν μια διαδικασία παραγωγής που είναι καλά ελεγχόμενη.
Από το 1999, η coolback αντιπροσωπεύει τη γεύση και τη φρεσκάδα σε υψηλή ποιότητα αρτοποιίας.
Κατεψυγμένα αρτοσκευάσματα
Ζύμη σίτου με φυσικό προζύμι.
Ιδιαίτερα τραγανή και αρωματική.
Ψημένη σε φούρνο πέτρας.
Αριθμός προϊόντος: 994808
Βάρος κατεψυγμένου προϊόντος: 80 γρ
Τεμάχια/Κουτί: 100
Κουτιά/Παλέτα: 24
Τεμάχια/Παλέτα: 2.400
Διάρκεια ζωής / Ημερομηνία λήξης: 9 / 12 μήνες
Βαθμός επεξεργασίας: προψημένο
Η ταπιόκα διακρίνεται από το γεγονός ότι αυξάνει την ιξώδη του προϊόντος χωρίς να το χρωματίζει. Οι ιδιότητες της ταπιόκας είναι πολύ παρόμοιες με τις ιδιότητες του αμύλου πατάτας. Χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές ψησίματος χωρίς γλουτένη για να βελτιώσει την εμφάνιση του πιάτου ή για να επιτύχει μια χρυσή κρούστα. Η άλεση με πέτρες μας επιτρέπει να διατηρούμε τη φυσική ισορροπημένη σύνθεση των σπόρων, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη, ενός σημαντικού δείκτη για όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους.
Βάρος: 300 γρ.
Πολλά διαφορετικά τελικά προϊόντα επηρεάζονται από αυτή την τεχνολογία.
Η γκάμα των συστατικών μας καλύπτει την έκταση αυτών των αναγκών.
Κρουασάν, σοκολατένια ψωμάκια, μπριός, με τεχνολογίες κατεψυγμένων ή μη ανυψωμένων.
Γαλέτες, φρουτοπιτάκια,…
Υψηλής ποιότητας φύλλα λεύκας για χονδρική πώληση
Τα φύλλα λεύκας χρησιμοποιούνται ευρέως στην κοσμετολογία - περιλαμβάνονται σε σαμπουάν και βάλσαμα. Τα φύλλα χρησιμοποιούνται στη λαϊκή και επιστημονική ιατρική. Στα φύλλα έχουν βρεθεί αιθέρια έλαια, ρητινώδεις ουσίες, φλαβονοειδή, σαπωνίνες (έως 3,2%), τανίνες (5-9%), ασκορβικό οξύ (έως 2,8%), αιθέριο έλαιο (0,04-0,05%).
Παρέχουμε αποξήρανση των προϊόντων μας που πληροί όλες τις απαιτήσεις για τη διατήρηση των μέγιστων ωφέλιμων ουσιών.
Χώρα προέλευσης - Ουκρανία
Τύπος: Συμβατικός
Μέρος του φυτού: Φύλλο
Ποσότητα: έως 15 τόνους ανά έτος
Συσκευασία: Όπως απαιτείται
Από τις Crepole που είναι φτιαγμένες με ζύμη από πολέντα, έχουμε κατοχυρώσει τους Crepolini που παρασκευάζονται κόβοντας τις Crepole σε λωρίδες περίπου 2 εκ. και τις βάζουμε να αποξηρανθούν στον φούρνο στους 280 βαθμούς, καλυμμένες με χοντρό αλάτι. Βγαίνουν μια μορφή μπισκότου που μπορείς να τσιμπολογάς οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, εξαιρετικά για απεριτίφ, για συνοδευτικά σε σαλάτες, κ.λπ.
Ο εστραγκόν είναι μοναδικός με τον δικό του τρόπο: είναι το μόνο φυτό της οικογένειας της αψιθιάς που δεν έχει έντονη πικρία στη γεύση. Το φυτό έχει έντονο πικάντικο και ξινό άρωμα, αναζωογονητική γεύση, και οι Γάλλοι σεφ εκμεταλλεύτηκαν πλήρως αυτές τις ιδιότητες, δημιουργώντας πολλές γαστρονομικές συνταγές με αυτό. Ο εστραγκόν, τόσο φρέσκος όσο και αποξηραμένος, χρησιμοποιείται για να καρυκεύσει μια μεγάλη ποικιλία πιάτων: συμπληρώνει καλά τις ομελέτες, πολλές τύπους σαλτσών.
Χρήση
Χρήση για την προετοιμασία σαλατών, ορεκτικών, σούπας, πιάτων για μεσημεριανό, ποτών, γλυκών πιάτων.
Γεύση
πικάντικη, ελαφρώς πικάντικη, αναζωογονητική
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 23
Λίπη (γ / 100γ)… 7,0
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 50
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 360
Με μια ασύγκριτη, παχιά και ελαφρώς σκούρα κρούστα, αυτό το ψωμί έχει μια χαρακτηριστική γεύση χάρη στο μείγμα αλεύρου σίτου (50%) και αλεύρου σίκαλης (50%). Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ψωμί που, με την προσθήκη προζυμιού, αποκτά μια κάπως πικρή και διαφορετική γεύση.
REF:P458A
EAN-13:8436017105308
EAN-14:18436017105305
ΠΡΟΜΑΓΕΙΡΑ (Γ):92 γ
ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ:80 γ
ΜΗΚΟΣ (CM):16 εκ
ΠΛΑΤΟΣ (CM):6 εκ
ΑΠΟΨΥΞΗ:20 λεπτά. | ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ:14 λεπτά. | 200ºC
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:600x398x263
ΜΟΝΑΔΕΣ:84 Μονάδες/Κουτί | 28 Κουτιά/Παλέτα
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΑ (KCAL/KJ):1147 / 274
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ (Γ):6,82
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (Γ):57,50
ΖΑΧΑΡΕΣ (Γ):1,36
ΛΙΠΗ (Γ):1,02
ΙΝΕΣ (Γ):3,86
ΑΛΑΤΙ (Γ):1,36
Το ψωμί είναι το πιο καταναλωθέν προϊόν στα τραπέζια μας. Γι' αυτό θέλουμε να δημιουργήσουμε συσκευασίες που μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε τη φρεσκάδα και τη γεύση των παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων για ακόμη περισσότερο χρόνο. Υψηλή διαφάνεια και γυαλάδα της μεμβράνης εξασφαλίζουν καλή έκθεση των συσκευασμένων αρτοσκευασμάτων. Η συσκευασία προορίζεται για μηχανές συσκευασίας.
ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ: LDPE, CPP
Θέλετε να προσαρμόσετε τα αλεύρια σας ώστε να αποκτήσετε ένα αλεύρι πολλαπλών εφαρμογών για την παρασκευή ειδικών ψωμιών και/ή ζαχαροπλαστικών;
Αναζητάτε έναν διορθωτή που να ισορροπεί τα αλεύρια σας για την παρασκευή προϊόντων ζαχαροπλαστικής;
Δημιουργείτε προϊόντα ειδικότητας όπως μπαγκέτες, τουρτέ και ρουστίκ ψωμιά και θέλετε να διορθώσετε τα αλεύρια σας ειδικά για αυτές τις εφαρμογές;
Η αλεύρι από μπιζέλια χρησιμοποιείται συχνά στην παρασκευή ψωμιού και τορτίγιας, στην παρασκευή ζυμαρικών, καθώς και σε ορισμένα γλυκά όπως ντόνατς και μπισκότα. Αρκεί να προσθέσετε μόνο 10-20% αλεύρι από μπιζέλια στο αλεύρι σίτου, και αυτά τα πιάτα θα αποκτήσουν ένα μοναδικό άρωμα μπιζελιού και θα γίνουν λίγο πιο υγιεινά. Τα μπιζέλια είναι πλούσια σε βιταμίνες C, B και PP, καθώς και σε μέταλλα όπως το ασβέστιο, το μαγνήσιο, το κάλιο, ο φώσφορος και ο ψευδάργυρος. Η άλεση σε πέτρινους μύλους επιτρέπει τη διατήρηση της ισορροπημένης φυσικής σύνθεσης του σπόρου, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη.
Βάρος: 400 γρ.
Το ψωμί μας 100% ολικής άλεσης έχει μια απαράμιλλη τοστ γεύση, τραγανή και αλευρωμένη κρούστα και όλα τα οφέλη των ολικών σιτηρών. Με μια πυκνή και σκούρα ψίχα, αυτό το ψωμί έχει μια χαρακτηριστική γεύση καθώς τα ολικά συστατικά του προσδίδουν μια ελαφρώς ξινή και πολύ ιδιαίτερη γεύση. Τα ολικά σιτηρά είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα και συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του πεπτικού μας συστήματος.
REF:C843A
EAN-13:8436017106305
EAN-14:18436017106302
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ (Γ):305 γ
ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ:260 γ
ΜΗΚΟΣ (CM):42 εκ
ΠΛΑΤΟΣ (CM):5 εκ
ΑΠΟΨΥΞΗ:20 λεπτά. | ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ:15 λεπτά. | 200ºC
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:600x398x263
ΜΟΝΑΔΕΣ:28 Μονάδες/Κουτί | 28 Κουτιά/Παλέτα
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΑ (KCAL/KJ):448 / 107
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ (Γ):7,95
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (Γ):47,05
ΖΑΧΑΡΑ (Γ):1,93
ΛΙΠΗ (Γ):1,36
ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (Γ):7,95
ΑΛΑΤΙ (Γ):1,25
Το ψωμί OKIN 1994 είναι το πιο εμβληματικό ψωμί της Okin, αυτό που έκανε τη διαφορά σε όλες τις συγκριτικές γευστικές δοκιμές. Ένα ψωμί πολύ πιστό στην παρουσία του, τη γεύση του, την υφή του και τη συντήρησή του. Ένα σίγουρο στοίχημα για να κάνετε τη διαφορά μέσω της ποιότητας. Με μια ελαφρώς ξινή γεύση, μια πολύ τραγανή κρούστα και μια μαλακή και αερώδη ψίχα.
REF:C407F
EAN-13:8436017106664
EAN-14:18436017106661
POIDS PRECUIT (G):460 g
POIDS CUIT:400 g
LONGUEUR (CM):53 cm
LARGEUR (CM):9 cm
DECONGELER:20 min. | TEMPÉRATURE AMBIANTE
CUISSON:20 min. | 200ºC
DIMENSIONS:598x398x309
UNITÉS:21 Unités/Carton | 24 Carton/Palette
VALEUR ÉNERGÉTIQUE (KCAL/KJ):1105 / 264
PROTÉINES (G):8,18
GLUCIDES (G):53,30
SUCRES (G):1,02
LIPIDES (G):1,14
FIBRES ALIMENTAIRES (G):3,98
SEL (G):1,25