Προϊόντα για με κακάο (47)

Origine Pure 100% Togo

Origine Pure 100% Togo

Η περιοχή Πλατό είναι γνωστή για το όμορφο φυσικό της περιβάλλον με τροπικά δάση και φυσικούς καταρράκτες. Ωστόσο, η κάλυψη από δέντρα έχει μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της γης και την απώλεια της βιοποικιλότητας. Τα δάση κόπηκαν λόγω της γεωργίας με καύση και καύση. Επίσης, το ξύλο είναι μια σημαντική πηγή ενέργειας, καθώς οι περισσότερα νοικοκυριά μαγειρεύουν με αυτό. Ενδιαφέρον είναι ότι η καλλιέργεια κακάου και καφέ είναι μια σημαντική προστασία για τα δάση του Τόγκο. Οι αγρότες καλλιεργούν αυτά τα φυτά παραδοσιακά κάτω από την οροφή των φυσικών δασών, μερικές φορές σε συνδυασμό με άλλες καλλιέργειες, σε ένα λεγόμενο σύστημα αγροδασοκομίας. Επειδή η επιβίωσή τους εξαρτάται από αυτό, οι αγρότες έχουν μεγάλο κίνητρο να μην κόβουν δέντρα. Αντίθετα, προστατεύουν τα δάση από περαιτέρω υποβάθμιση και – ως συνέπεια – βοηθούν στη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Αυτό το κακάο έχει πλήρη γεύση με ευχάριστους σοκολατένιους τόνους, χαμηλή οξύτητα, βοτανικές και ξυλώδεις νότες, καθώς και νότες γεύσης καρύδας και αμυγδάλου. Προέλευση: Τόγκο Περιοχή: Περιοχή Πλατό Ποικιλία: Φοραστέρο και Αμελονάντο Νότες: βοτανικές, ξυλώδεις, καρύδα SKU: 5430002193182 ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάου Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ Συνολικά λιπαρά: 52g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g Υδατάνθρακες: 5g εκ των οποίων ζάχαρη: 0g Πρωτεΐνη: 15g Αλάτι: 0g
Origine Βανίλια – Συλλογή

Origine Βανίλια – Συλλογή

Προέλευση Βανίλιας Κομόρες – Προέλευση Βανίλιας Μαδαγασκάρη – Προέλευση Βανίλιας Μεξικό – Προέλευση Βανίλιας Ινδία – Προέλευση Βανίλιας Ουγκάντα – Προέλευση Βανίλιας Παπούα Νέα Γουινέα – Προέλευση Βανίλιας Ταϊτή Συλλογή Προέλευσης Βανίλιας: Μαύρος Χρυσός
Προέλευση Βανίλια Ινδία

Προέλευση Βανίλια Ινδία

Η βανίλια Κεράλα προέρχεται από την περιοχή με το ίδιο όνομα στην Ινδία. Αν πρόκειται για βανίλια planifolia, όπως η συντριπτική πλειονότητα της βανίλιας στον κόσμο. Η Ινδία είναι μια χώρα πιο γνωστή για τα διάφορα μπαχαρικά της παρά για τη βανίλια, είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι οι αγρότες βανίλιας κάνουν θαύματα εδώ. Η βανίλια της Κεράλα είναι ένα πολύ όμορφο προϊόν που θα γοητεύσει τον άνθρωπο με έναν λεπτό τρόπο. Η καλλιέργεια βανίλιας έχει επαναφέρει τα χαμόγελα και την επιτυχία σε μια χούφτα αγροτών στην Κεράλα, σε μια εποχή που οι τιμές άλλων καλλιεργειών φυτειών είναι σε πτώση. Η παραγωγή στην Ινδία έχει καταγράψει αύξηση 10%, φτάνοντας περίπου τους 40 τόνους, χάρη σε ένα ευνοϊκό κλίμα που επικρατεί στις περιοχές παραγωγής. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ κόκκοι κακάο, βούτυρο κακάο, γλυκαντικά ινοσιτόλη, ερυθριτόλη, ριβόζη, κολλαγόνο, οκτανοϊκό οξύ (MCT καρύδας), λοβοί βανίλιας (1%), γλυκαντικό θωματίνη (καρπός κατεμφέ). Περιέχει τουλάχιστον 60% συστατικά κακάο. Προέλευση: Ινδία Περιοχή: Κεράλα Ποικιλία: Planifolia Υποδείξεις: Κάρδαμο, λεμονόχορτο SKU: 5430002193120 Ποια Πολυόλες: 25g ° Ενέργεια: 525Kcal, 2197kJ Συνολικά λιπαρά: 49g Ποια κορεσμένα λιπαρά: 30g Υδατάνθρακες: 32g Ποια ζάχαρη: 6g * Πρωτεΐνη: 9g Αλάτι: 0g
Σοκολάτα ιδιωτικής ετικέτας

Σοκολάτα ιδιωτικής ετικέτας

Η Inca’cao είναι μια γαστρονομική τέχνη που παράγει πολυτελή σοκολάτα με προσοχή σε μεταβολικά φιλικά συστατικά προσβάσιμα σε ένα ευρύ κοινό. Όπου η τεχνολογία τροφίμων και η γαστρονομική απόλαυση είναι ίσες. Τολμηρή τέχνη με προσανατολισμό στον τεχνίτη. Συγκεντρώνουμε παγκόσμια γαστρονομικά συστατικά και τα μεταμορφώνουμε σε μοναδικές δημιουργίες. Από τον σεβασμό και την ευημερία μεταξύ των καλλιεργητών κακάου και βανίλιας, έως μοναδικές δημιουργίες για τον πελάτη. Ένα γαστρονομικό ταξίδι εμπειρίας.
Συσκευασία Βουτύρου Καρπών (7)

Συσκευασία Βουτύρου Καρπών (7)

Φουντουκέρας Βούτυρο αμυγδάλου Βούτυρο φιστικιού Βούτυρο μακαντάμιας Βούτυρο κάσιου Βούτυρο φυστικιών Βούτυρο καρύδας Λάδι MCT Πολυκολλαγόνο Χωρίς λάδι φοινικέλαιου Μοναδική υφή ‘Cremeux’ SKU:5430002193526
Πολυδεξτρόζη

Πολυδεξτρόζη

Μια μεταβολική και φιλική προς το μικροβίωμα διαλυτή ίνα για εφαρμογές ψησίματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο ζάχαρης για τη μείωση των θερμίδων (περιέχει το 75% των θερμίδων της ζάχαρης). Μπορεί να προσφέρει όγκο, υφή, αίσθηση στο στόμα και συντηρητικές ιδιότητες, γι' αυτό χρησιμοποιείται κυρίως ως υποκατάστατο ζάχαρης, αμύλου και/ή λίπους. Συχνά χρησιμοποιείται για την προσθήκη περιεχομένου ίνας σε τρόφιμα. Η πολυδεξτρόζη δεν είναι γλυκαντική ουσία, είναι μια διαλυτή ίνα. Μάθετε περισσότερα για την πολυδεξτρόζη στο blog μας εδώ. Η γλυκύτητα είναι 0,1 της σακχαρόζης, οπότε πρέπει να την συνδυάσετε με μια γλυκαντική ουσία. Γλυκαιμικός δείκτης: 4 Γλυκαιμικό φορτίο: 1 Kcal: 1kcal /gr Διαθέσιμο σε: σακούλες 200g, 400g, 800g
Πολυκολλαγονικό Συμπλήρωμα

Πολυκολλαγονικό Συμπλήρωμα

Ο δικός μας κολλαγόνος συμπλέκτης της Inca’cao είναι ένα μείγμα Βοείου Κολλαγόνου (Τύποι I και III), Θαλάσσιου Κολλαγόνου (Τύπος I), Δριβόζης, Κολλαγόνου από το κέλυφος αυγού (Τύποι V και X), Κολλαγόνου από χόνδρο βοοειδών (Τύπος II), Ασκορβικό Οξύ, Υαλουρονικό Οξύ, λοβούς βανίλιας και γλυκαντικό θαυματίνη (καρπός κατεμφέ). Πολλοί άνθρωποι μας ρώτησαν γιατί ενισχύουμε τα προϊόντα μας με κολλαγόνο. Καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή κολλαγόνου από το σώμα μας αρχίζει να μειώνεται. Προσπαθούμε να αυξήσουμε την πρόσληψη κολλαγόνου με έναν άνετο τρόπο (μέσω σοκολάτας!) χωρίς να χρειάζεται να πίνουμε ζωμό οστών όλη μέρα. Το κολλαγόνο συμβάλλει στη δημιουργία κολλαγόνου του σώματος και στη φυσιολογική λειτουργία των οστών και των χόνδρων, των νυχιών, του δέρματος, των ιστών και πολλά, πολλά άλλα! Εκτός από αυτές τις 'υγειονομικές φράσεις μάρκετινγκ', ο πραγματικός λόγος είναι να υποστηρίξουμε το ήπαρ μας (χοληδόχο κύστη). Η γλυκίνη (33% στο κολλαγόνο) είναι απαραίτητη για την παραγωγή χολής. Η χολή είναι το απορρυπαντικό του σώματος για να διασπά εύκολα τα λιπαρά οξέα και να εξάγει τα λιποδιαλυτά αγαθά. Διαθέσιμο σε: 200g, 400g, 600g σακούλες
Αλμυρή Βούτυρη Καραμέλα

Αλμυρή Βούτυρη Καραμέλα

10% Κεραμιδικό οξύ προερχόμενο από καρύδα, σε αντίθεση με τα μακρά αλυσίδα λιπαρά οξέα, τα MCT παρακάμπτουν εντελώς το γαστρεντερικό σύστημα και πηγαίνουν κατευθείαν στο ήπαρ για παραγωγή κετονών. Ονομάζεται επίσης ‘η γλυκόζη των λιπαρών’. 10% Κολλαγόνο, μετά το νερό, το κολλαγόνο είναι το πιο άφθονο θρεπτικό συστατικό στο σώμα. Αποτελεί το 35% της συνολικής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες του σώματος. Μετά την ηλικία των 25 ετών, μειώνουμε την παραγωγή του δικού μας κολλαγόνου, επομένως το εξωγενές κολλαγόνο είναι κρίσιμο για τη μακροχρόνια υγεία. Είναι απαραίτητο για την παραγωγή χολής (33% γλυκίνη) για την μεταβολή του λίπους και αυξάνει την ελαστικότητα και την αποκατάσταση του δέρματος. Τα οστά σας αποτελούνται κατά 60% από μέταλλα, αλλά το 90% της πρωτεϊνικής μήτρας στα οστά σας είναι κολλαγόνο. Η διατροφή μας στερείται κολλαγόνου γιατί σήμερα κυρίως τρώμε κρέας μυών που είναι πλούσιο σε αμινοξύ μεθειονίνη και φτωχό σε γλυκίνη. Για να αντισταθμιστεί η μεθειονίνη, απαιτείται γλυκίνη. Το κολλαγόνο είναι πλούσιο σε γλυκίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη αμινοξέα. Έλαιο Μακαντάμια: πλούσιο σε Ωμέγα 7 (Παλμιτολεϊκό οξύ) SKU:5430002193007 Πολυόλες: 15,6g Ενέργεια: 386Kcal, 1455kJ Συνολικά λιπαρά: 34,1g Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 22,1g Υδατάνθρακες: 16,5g Εκ των οποίων ζάχαρη: 0,9g Πρωτεΐνη: 9,5g Αλάτι: 0,7g Ίνες: 7,4g
Το Πακέτο Spread (4)

Το Πακέτο Spread (4)

10% από Pure C 8 (Καπρυλικό οξύ) από παραγωγή κετονών καρύδας – 10% από Κολλαγόνο, ένα από τα πιο σημαντικά μακροθρεπτικά συστατικά – 10% από Γκι, πλούσιο σε βιταμίνες A, D, E, K, ωμέγα 3, Συζευγμένο λινελαϊκό οξύ (CLA) – 15% από καθαρά φουντούκια, πολύ πλούσια σε βιταμίνη E – Έλαιο Μακαντάμια πλούσιο σε Ωμέγα 7 (Παλμιτολεϊκό οξύ) – Χαμηλός Γλυκαιμικός Δείκτης – Φυσικός συνδυασμός γλυκαντικών Θωματίνη, Ριβόζη και Ερυθριτόλη – Προβιοτική ίνα 10% από Pure C 8 (Καπρυλικό οξύ) από παραγωγή κετονών καρύδας – 10% από Κολλαγόνο, ένα από τα πιο σημαντικά μακροθρεπτικά συστατικά – 10% από Γκι, πλούσιο σε βιταμίνες A, D, E, K, ωμέγα 3, Συζευγμένο λινελαϊκό οξύ (CLA) – 15% από καθαρά φιστίκια, πλούσια πηγή χολίνης, βιταμίνης E και βιταμίνης B6 – Έλαιο Μακαντάμια πλούσιο σε Ωμέγα 7 (Παλμιτολεϊκό οξύ) – Χαμηλός Γλυκαιμικός Δείκτης – Φυσικός συνδυασμός γλυκαντικών Θωματίνη, Ριβόζη και Ερυθριτόλη – Προβιοτική ίνα 10% από Pure C 8 (Καπρυλικό οξύ) από παραγωγή κετονών καρύδας SKU:5430002193441
Βούτυρο ξηρών καρπών φουντουκιού

Βούτυρο ξηρών καρπών φουντουκιού

Με MCT Με σύμπλεγμα κολλαγόνου Χωρίς φοινικέλαιο Μοναδική υφή ‘Crémeux’ Συστατικά: φουντούκια 75%, βούτυρο κακάο, σκόνη ελαίου MCT (έλαιο καρύδας, ίνες ακακίας), σύμπλεγμα κολλαγόνου. Παρασκευάζεται σε εγκατάσταση που χρησιμοποιεί επίσης δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, αυγά, γάλα, φιστίκια, καρύδια και σπόρους σουσαμιού. SKU:5430002193496 Ίνες:8g Ενέργεια:726Kcal, 3036kJ Συνολικά λιπαρά:70g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά:16g Υδατάνθρακες:4,5g εκ των οποίων ζάχαρη:3,8g Πρωτεΐνη:15g Αλάτι:0g
Βούτυρο φυστικιού

Βούτυρο φυστικιού

Οι περισσότερες αλοιφές ξηρών καρπών προωθούνται με το μήνυμα ‘φτιαγμένες από 100% φυστίκια’. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα έχετε μια υγρή πάστα φυστικιού που δεν είναι απλώσιμη. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσατε σχεδόν να την πιείτε με καλαμάκι. Μια καθαρή πάστα είναι σημαντική αν φτιάχνετε μια εφαρμογή ζαχαροπλαστικής. Αν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε ως σάλτσα ντιπ για τα λαχανικά σας, θα είναι πολύ υγρή. Επιλέγουμε να βάλουμε 78% φυστίκια και να ενισχύσουμε την υφή με άλλες υγιεινές λιπαρές ουσίες όπως το καθαρό βούτυρο κακάο και το λάδι MCT. Για να αυξήσουμε την πρόσληψη κολλαγόνου, εμπλουτίσαμε την αλοιφή φυστικιού με ένα πολυκολλαγόνο που περιλαμβάνει τύπους I, II, III, IV, V και X κολλαγόνου. Απλώσιμη για ψωμιά με ξηρούς καρπούς – Σάλτσα ντιπ για τα λαχανικά σας κατά τη διάρκεια ενός απογευματινού σνακ – Βάση σάλτσας Apero για κράκερ σπόρων – Ένα φλιτζάνι γκρανόλα με φυστίκια και ξύσματα πορτοκαλιού Sablé breton με φυστίκια – Παγωτό φυστικιού – Εφαρμογές ψησίματος όπως κέικ – Συνταγή για γαρνίρισμα για Friand με φυστίκια SKU:5430002193465 Ίνες:6,9g Ενέργεια:651Kcal, 2724kJ Συνολικά λιπαρά:55g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά:16g Υδατάνθρακες:10g εκ των οποίων ζάχαρη:3,8g Πρωτεΐνη:24g Αλάτι:0g
Βούτυρο ξηρών καρπών Μακαντάμια

Βούτυρο ξηρών καρπών Μακαντάμια

Με MCT Με σύμπλεγμα κολλαγόνου Χωρίς φοινικέλαιο Μοναδική υφή ‘Crémeux’ Συστατικά: καρύδια μακανά, 74%, βούτυρο κακάο, σκόνη ελαίου MCT (λάδι καρύδας, ίνες ακακίας), σύμπλεγμα κολλαγόνου. Παρασκευάζεται σε εγκατάσταση που χρησιμοποιεί επίσης δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, αυγά, γάλα, φιστίκια, καρύδια και σπόρους σουσαμιού. SKU: 5430002193489 Ίνες: 7g Ενέργεια: 777 kcal, 3252 kJ Συνολικά λιπαρά: 75g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 21g Υδατάνθρακες: 9,9g εκ των οποίων ζάχαρη: 3g Πρωτεΐνη: 10g Αλάτι: 0g
Μηνιαίο Spread (4) πακέτο

Μηνιαίο Spread (4) πακέτο

10% από καθαρό C 8 (Καπρυλικό οξύ) από παραγωγή κετονών καρύδας – 10% από κολλαγόνο, ένα από τα πιο σημαντικά μακροθρεπτικά συστατικά – 10% από γκι, πλούσιο σε βιταμίνες A, D, E, K, ωμέγα 3, συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) – 15% από καθαρά φουντούκια, πολύ πλούσια σε βιταμίνη E – Έλαιο μακαντάμια πλούσιο σε ωμέγα 7 (Παλμιτολεϊκό οξύ) – Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης – Φυσικός συνδυασμός γλυκαντικών Θωματίνη, Ριβόζη και Ερυθριτόλη – Προβιοτική ίνα 10% από καθαρό C 8 (Καπρυλικό οξύ) από παραγωγή κετονών καρύδας – 10% από κολλαγόνο, ένα από τα πιο σημαντικά μακροθρεπτικά συστατικά – 10% από γκι, πλούσιο σε βιταμίνες A, D, E, K, ωμέγα 3, συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) – 15% από καθαρό φιστίκι, πλούσια πηγή χολίνης, βιταμίνης E και βιταμίνης B6 – Έλαιο μακαντάμια πλούσιο σε ωμέγα 7 (Παλμιτολεϊκό οξύ) – Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης – Φυσικός συνδυασμός γλυκαντικών Θωματίνη, Ριβόζη και Ερυθριτόλη – Προβιοτική ίνα 10% από καθαρό C 8 (Καπρυλικό οξύ) από παραγωγή κετονών καρύδας
Συσκευασία γυαλιών (11)

Συσκευασία γυαλιών (11)

Καραμέλα με Αλάτι Σοκολάτα Φουντουκιού Εντατική Σοκολάτα Σοκολάτα Φιστικιού Βούτυρο Φουντουκιού Βούτυρο Αμυγδάλου Βούτυρο Φιστικιού Βούτυρο Μακαντάμια Βούτυρο Κάσιου Βούτυρο Φιστικιού Βούτυρο Πεκάν Λάδι MCT Πολυκολλαγόνο Χωρίς φοινικέλαιο Μοναδική υφή ‘Cremeux’
Μηνιαία συσκευασία βουτύρου ξηρών καρπών (4)

Μηνιαία συσκευασία βουτύρου ξηρών καρπών (4)

Βούτυρο φουντουκιού Βούτυρο αμυγδάλου Βούτυρο φιστικιού Βούτυρο μακαντάμιας Βούτυρο κάσιου Βούτυρο φυστικιών Βούτυρο καρύδας Λάδι MCT Πολυκολλαγόνο Χωρίς φοινικέλαιο Μοναδική υφή ‘Cremeux’
Σκόνη MCT καρύδας (vegan / ίνες ακακίας)

Σκόνη MCT καρύδας (vegan / ίνες ακακίας)

Η Vegan MCT Σκόνη είναι μια κρεμώδης και νόστιμη σκόνη που μπορεί να αναμειχθεί σχεδόν με οτιδήποτε. Η διαφορά μεταξύ λαδιού και σκόνης είναι ότι το ήπαρ σας (χοληδόχος κύστη) χρειάζεται να διασπάσει το λάδι σε μικρότερα σταγονίδια, ενώ η σκόνη είναι ήδη διασπασμένη σε μικρότερα σταγονίδια. Τα σταγονίδια στην MCT σκόνη είναι ενσωματωμένα από ίνες ακακίας, επομένως το ήπαρ σας μπορεί να αξιοποιήσει αποτελεσματικά αυτά τα σταγονίδια για να οξειδώσει σε κετονικά σώματα. Μια εύκολη και γρήγορη μέθοδος για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και να δημιουργήσετε επιπλέον ενέργεια. Η καθαρή MCT από καρύδα C8/C10 είναι υψηλής ποιότητας λιπαρά οξέα που ενισχύουν τη λειτουργία του εγκεφάλου, αυξάνουν την πνευματική εγρήγορση και μειώνουν τις λιγούρες για σνακ. Υπάρχουν φθηνότερες εκδόσεις MCT σκόνης με καζεΐνη ως μέθοδο ενσωμάτωσης. Προσπαθήστε να τις αποφύγετε. Διαθέσιμο σε: 200g, 400g σακούλες
Βούτυρο ξηρών καρπών με φιστίκι

Βούτυρο ξηρών καρπών με φιστίκι

Οι περισσότερες αλοιφές ξηρών καρπών προωθούνται με το μήνυμα ‘φτιαγμένες από 100% Φιστίκι’. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα έχετε μια υγρή πάστα φιστικιού που δεν είναι απλώσιμη. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσατε σχεδόν να την πιείτε με καλαμάκι. Μια καθαρή πάστα είναι σημαντική αν φτιάχνετε μια εφαρμογή ζαχαροπλαστικής. Αν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε ως σάλτσα ντιπ για τα λαχανικά σας, θα είναι πολύ υγρή. Επιλέγουμε να βάλουμε 80% φιστίκια και να ενισχύσουμε την υφή με άλλες υγιεινές λιπαρές ουσίες όπως καθαρό βούτυρο κακάο και λάδι MCT. Για να αυξήσουμε την πρόσληψη κολλαγόνου, εμπλουτίσαμε την αλοιφή φιστικιού με ένα πολυκολλαγόνο που περιλαμβάνει τύπους I, II, III, IV, V και X κολλαγόνου. Απλώσιμη για ψωμιά με ξηρούς καρπούς – Σάλτσα ντιπ για τα λαχανικά σας κατά τη διάρκεια ενός απογευματινού σνακ – Βάση σάλτσας Apero για κράκερ σπόρων – Γιαούρτι ελληνικό με φιστίκι/κεράσι το πρωί SKU:5430002193519 Ίνες:10g Ενέργεια:606Kcal, 2535kJ Συνολικά λιπαρά:49g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά:14g Υδατάνθρακες:14g εκ των οποίων ζάχαρη:6g Πρωτεΐνη:21g Αλάτι:0g Ίνες:10g