Η μηχανή ραδιοσκοπικής σάρωσης χρησιμοποιείται για να διαχωρίζει τις ουσίες χαμηλής πυκνότητας από τα προϊόντα σιτηρών υψηλής πυκνότητας, όπως το σιτάρι, το κριθάρι, το καλαμπόκι και παρόμοια.
Διαχωρίζει ξένες ουσίες όπως σκόνη, άμμο και μικρούς σπόρους στο σιτάρι.
Το σιτάρι που εισέρχεται στη μηχανή από την είσοδο σιταριού γεμίζει στον δονητή και διανέμεται ομαλά σε όλο το πλάτος του αεραγωγού.
Εδώ, στο οριζόντιο κανάλι αναρρόφησης, το προϊόν διαχωρίζεται από τα υλικά χαμηλής πυκνότητας μέσω του διπλού ρυθμιζόμενου τοίχου του.
Ο ανεμιστήρας της μηχανής ραδιοσκοπικής σάρωσης είναι τοποθετημένος στο κύριο σώμα μέσω ρουλεμάν.
Το εξωτερικό σώμα είναι κατασκευασμένο από λαμαρίνα, και το πόδι καθώς και η έξοδος που βρίσκεται στο πόδι είναι τοποθετημένα στο σώμα.
Πίτσα έτοιμη σε 2 λεπτά
Με το PIÙTRECENTO, οι απολαύσεις του τραπεζιού μεγαλώνουν. Ο θάλαμος ψησίματος 80×90 εκατοστών προσφέρει περισσότερο χώρο για να ψήσετε περισσότερα πιάτα ταυτόχρονα, κάνοντάς την εξωτερική κουζίνα ακόμη πιο γρήγορη, πιο ευχάριστη και πιο ανέμελη. Ξεκινά και θερμαίνεται σε 10 λεπτά, και χρειάζονται μόλις 2 λεπτά επιπλέον για να ψήσετε εξαιρετικές πίτσες και πολλά άλλα.
Ο αεραγωγός είναι κατασκευασμένος από φύλλο μετάλλου.
Είναι δυνατή η ρύθμιση του επιθυμητού αέρα με αεραγωγούς.
Χάρη στο γυαλί μίκας, η διαδικασία καθαρισμού του προϊόντος μπορεί να παρακολουθείται καθαρά.
Ο αεραγωγός χρησιμοποιείται για να διαχωρίσει ξένες ουσίες που είναι ελαφρύτερες από το προϊόν με τη βοήθεια του αέρα. Τοποθετείται μπροστά από τον διαχωριστή απορριμμάτων και στην έξοδο του αποφλοιωτή.
Ο τροφοδοτικός πίνακας που βρίσκεται στην είσοδο του προϊόντος εξασφαλίζει ομοιόμορφη ροή αγαθών σε όλη τη διαδρομή.
Η πίσω κουρτίνα, η οποία κινείται καθ' όλη τη διάρκεια, επιτρέπει την προσαρμογή της διατομής του αεραγωγού όπως επιθυμείται μέσω ρυθμιστικών βιδών. Αυτή η ακριβής ρύθμιση της ταχύτητας του αέρα στον αεραγωγό εξασφαλίζει ότι οι ελαφρές ουσίες στους κόκκους που περνούν από τον αεραγωγό διαχωρίζονται στην επιθυμητή ποσότητα.
Μέτρηση της υγρασίας του ρέοντος πρώτου υλικού με υψηλή ακρίβεια.
Υπολογισμός της ποσότητας νερού που πρέπει να δοθεί σύμφωνα με την επιθυμητή ποσότητα υγρασίας σε lt/ώρα.
Έλεγχος της υπολογισμένης ποσότητας με τον ηλεκτρονικό μετρητή ροής νερού που είναι τοποθετημένος στο σύστημα.
Υπολογισμός σφαλμάτων από τον πίνακα ελέγχου του χειριστή.
Άμεση παρακολούθηση της υγρασίας του πρώτου υλικού σε %.
Δυνατότητα άμεσης παρακολούθησης της ποσότητας νερού που δίνεται σε lt/ώρα.
Δυνατότητα παρακολούθησης της ποσότητας νερού που πρέπει να δοθεί σε lt/ώρα.
Δυνατότητα παρακολούθησης της συνολικής ποσότητας νερού που έχει δοθεί σε λίτρα.
Δυνατότητα σύνδεσης του συστήματος με τον υπολογιστή οποιαδήποτε στιγμή και εκτέλεσης όλων των ελέγχων από τον υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται να πλησιάσετε τη συσκευή.
Είναι μια μηχανή που λειτουργεί με ένα πλήρως συμπιεσμένο σύστημα αέρα και χρησιμοποιείται για να μετατρέπει το σιτάρι που προέρχεται από τη μονάδα καθαρισμού σε αλεύρι σε εργοστάσια αλευριού.
Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από φύλλο μετάλλου, και το υποσκελετό είναι πλήρως σκαναρισμένο στον πάγκο borvek για να διασφαλιστεί η παράλληλη διάταξη των σφαιρών.
Ελαστικές κλωστές τοποθετούνται κάτω από τις ολισθηρές επιφάνειες του κρεβατιού για να απορροφούν τις δονήσεις.
Οι ιδιότητες των κυλίνδρων που είναι εγκατεστημένοι στη μηχανή ποικίλλουν ανάλογα με το διάγραμμα και καθορίζονται σύμφωνα με τον σκοπό της απόκτησης της επιθυμητής απόδοσης αλευριού από το εργοστάσιο.
Όλοι οι έλεγχοι στη μηχανή γίνονται με τη βοήθεια βαλβίδων που διεγείρονται από αέρα και δεν υπάρχει κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
Ανάλογα με την ποσότητα του εισερχόμενου προϊόντος, οι βαλβίδες διεγείρονται, οι έμβολα κλείνουν και οι σφαιρικοί κόκκοι ενεργοποιούνται.
Χάρη στην πλάκα στους κυλίνδρους σιτηρών, η ποσότητα του προϊόντος μπορεί να ρυθμιστεί και παρέχεται ροή ως κουρτίνα μεταξύ των κυλίνδρων.
Οι ανεμιστήρες εξαγωγής οροφής προλαμβάνουν την αλλοίωση των σιτηρών παρέχοντας αποδοτικό αερισμό. Αυτοί οι ανεμιστήρες υψηλής χωρητικότητας λειτουργούν ως ηλεκτρική σκούπα και απομακρύνουν τη σκόνη από τα σιτηρά σας.
Η πιο ιδανική μορφή αερισμού σιλό; Ενώ οι ανεμιστήρες αερισμού είναι σε λειτουργία, οι ανεμιστήρες εξαγωγής παραμένουν ανοιχτοί ανά πάσα στιγμή. Έτσι, ενώ τα σιτηρά αερίζονται πλήρως, ο υγρός αέρας αποβάλλεται εύκολα από το σιλό.
Οι ηλεκτρικοί ή αερίου υπερύθριοι φούρνοι είναι τόσο ποικιλόμορφοι και συγκεκριμένοι όσο και οι εφαρμογές για τις οποίες χρησιμοποιούνται. Η επεξεργασία ονομάζεται χρυσό για τις κρέμες, γκρατινέ για τα έτοιμα πιάτα, λιώσιμο για τα τυριά (πίτσες, κροκ-μινιόν,…), κρούστα για τα ψωμιά του τοστ, σιγοβράσιμο ή ψήσιμο για τα κρέατα, καραμέλωμα ή γλάσο για τα γλυκά και την ζαχαροπλαστική.
Η λείος μαϊντανός είναι ένα αρωματικό βότανο, που χρησιμοποιείται για να δώσει γεύση σε μεγάλο μέρος των τροφίμων, τόσο λαχανικών όσο και κρεατικών.
Πλούσιος σε βιταμίνες και μέταλλα, βοηθά στην καταπολέμηση της κακής αναπνοής.
Διαθέσιμο σε συσκευασίες ή πολυστυρένιο διαφόρων βαρών.
Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή μαγειρικών λέβητων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων μαγειρέματος για την παραγωγή πρώτων υλών φρούτων, λαχανικών και σαλτσών. Οι συνολικές εγκαταστάσεις με λέβητα, ψυγείο, συμπυκνωτή, σωληνώσεις και βαλβίδες κατασκευάζονται σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις σε αποστειρωμένη εκτέλεση. Η αποφυγή της μόλυνσης του προϊόντος από μικροβιακή ή διασταυρούμενη μόλυνση μεταξύ των προϊόντων είναι κεντρικής σημασίας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω βελτιστοποιημένου σχεδιασμού συσκευών, ειδικών σφραγίδων ολίσθησης και λειτουργικής εγκατάστασης CIP (Καθαρισμός Εντός Θέσης).
Προσαρμόζουμε κάθε φορά τις εγκαταστάσεις μας στις ανάγκες του πελάτη, κατασκευάζοντας του ατομικές ή αρθρωτές εγκαταστάσεις που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις του.
Για την παραγωγή πρώτης ύλης φρούτων, λαχανικών, μαρμελάδας, ζελέ και σαλτσών χρησιμοποιούνται οριζόντιοι ή κατακόρυφοι αναδευτήρες. Για την επίτευξη μέγιστης ποιότητας προϊόντος, οι αναδευτήρες είναι ένα κρίσιμο κριτήριο. Στοχεύουν σε ομοιογενή ανάμειξη και κατανομή θερμοκρασίας με τις χαμηλότερες δυνατές δυνάμεις κοπής στα κομμάτια του προϊόντος. Δεδομένου ότι αυτό σε συνδυασμό με ποιοτικά δοχεία διαδικασίας επιτρέπει επίσης σύντομες διαδικασίες, η KASAG έχει την ιδανική τεχνολογία αναδευτήρων για εσάς. Για τους οριζόντιους αναδευτήρες, η KASAG διαθέτει επίσης μια ειδική σφράγιση με δακτύλιο ολίσθησης, η οποία έχει αποδειχθεί εξαιρετική για χρόνια. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τους αναδευτήρες και τις σφραγίσεις δακτυλίων ολίσθησης μας για βέλτιστη ποιότητα προϊόντος και αδιάλειπτη λειτουργία.
Η δάφνη είναι ένα αρωματικό βότανο με πολύ ευωδιαστά σκούρα πράσινα φύλλα.
Χρησιμοποιείται στην κουζίνα για να δώσει γεύση σε κρέας και ψάρι, και επεξεργάζεται με αλκοόλ για να δημιουργήσει ένα αρωματικό λικέρ με πεπτικές και διεγερτικές ιδιότητες.
Διατίθεται σε συσκευασία ή πολυστυρένιο διαφόρων βαρών.
Η CSI αναπτύσσει επίσης πιο συμπαγή συστήματα που μπορούν να περιοριστούν σε ένα ή μερικά πάνελ ή μονάδες IR, προκειμένου να ενισχύσουν υπάρχουσες θερμοκοιτίδες (αύξηση ρυθμών, συγκεκριμένα κρύα σημεία, βελτίωση καμπυλών θερμοκρασίας). Τα στοιχεία υπέρυθρης ακτινοβολίας μπορούν να τοποθετηθούν πριν από τις υπάρχουσες θερμοκοιτίδες, σε θάλαμο εισόδου ή ακόμη και μέσα στην ίδια τη θερμοκοιτίδα. Όπως και οι μεγαλύτερες εγκαταστάσεις που περιγράφηκαν παραπάνω, τα πάνελ IR μπορούν να προσφέρουν πολύ ποικιλόμορφες πυκνότητες ισχύος σε ένα ευρύ φάσμα μηκών κύματος.
Ο θερμαντήρας μαρμελάδας KASAG χρησιμοποιείται σε βιομηχανικές γραμμές ψησίματος για την παρασκευή μαρμελάδας και ζελέ. Η μαρμελάδα ή το ζελέ μεταφέρεται μέσω αντλίας σε θερμαινόμενες σκληρές σωληνώσεις. Στατικοί αναμικτήρες εξασφαλίζουν εξαιρετική μεταφορά θερμότητας και πολύ σύντομους χρόνους διαδικασίας.
Συσκευή θέρμανσης για σοκολάτα
Η συσκευή θέρμανσης KASAG χρησιμοποιείται για τη θέρμανση, την ψύξη, τη διατήρηση της ομοιογένειας της σοκολάτας και για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής που περιλαμβάνουν σοκολάτα.