Οι υπέρυθροι φούρνοι είναι κατάλληλοι για λεπτά προϊόντα όπως κρέπες, μπλίνι, μπισκότα… Επιτρέπουν μια πιο γρήγορη και ομοιόμορφη φάση θέρμανσης σε σύγκριση με τους συμβατικούς φούρνους. Οι χρόνοι και η απαιτούμενη ισχύς κατά τη διάρκεια της διατήρησης θερμοκρασίας μειώνονται.
Όπως και οι άλλοι υπέρυθροι φούρνοι μας, επηρεάζονται ελάχιστα από τις συνθήκες εργασίας και μπορούν, χάρη στην αντίδραση των εκπεμπτών τους, να διορθώσουν το συμβατικό μέρος που είναι εγγενές σε κάθε θερμικό τούνελ. Η ενέργεια παρέχεται στο συγκεκριμένο σημείο με κατάλληλες δόσεις και όταν είναι απαραίτητη.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φούρνοι μπορούν να γίνουν απλές υπέρυθρες πλάκες τοποθετημένες σε ανοιχτό χώρο (μαγείρεμα σε ακτινοβόλο καρουσέλ).
Στις μονάδες ζωοτροφών, διασφαλίζεται ότι τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη ζωοτροφή ζυγίζονται σε πολύ μικρές ποσότητες και με υψηλή ακρίβεια και προστίθενται στον αναμικτήρα.
Επιτρέπει τη μεταφορά του σπασμένου και θρυμματισμένου προϊόντος στους κυλίνδρους προς το κόσκινο και άλλες μηχανές. Απορροφά το σπασμένο ή θρυμματισμένο προϊόν μέσω μεταλλικών σωλήνων και το διανέμει σε κυκλώνες και εκκλυστές.
Αποτελείται από εξωτερικό σώμα και τμήμα ανεμιστήρα. Το εξωτερικό σώμα έχει δομή σαλιγκαριού.
Ο εσωτερικός ανεμιστήρας έχει σχεδιαστεί με πτερύγια ανάλογα με την ικανότητα. Είναι τοποθετημένος σε ζεύξη με τον κινητήρα που βρίσκεται στο εξωτερικό σώμα.
Ο ανεμιστήρας μέσα στο σώμα περιστρέφεται με υψηλή ταχύτητα και παρέχει αναρρόφηση και πίεση αέρα. Δεδομένου ότι ο ανεμιστήρας είναι ειδικά ισορροπημένος, δεν προκαλεί δονήσεις ή θόρυβο. Επιπλέον, καθώς το εξωτερικό σώμα είναι τοποθετημένο στο κύριο πλαίσιο σε ειδικά ελαστικά σφήνες, δεν προκαλεί δονήσεις στο πλαίσιο.
Ελαφρύνει το φορτίο των κυλίνδρων και του κόσκινου σπάζοντας τα κομμάτια σιμιγδαλιού που προέρχονται από τους κυλίνδρους σε πολύ μικρά κομμάτια.
Οι πείροι θραύσης στον περιστρεφόμενο ρότορα συναντούν τα εισερχόμενα αγαθά με πολύ υψηλή ταχύτητα και τα σπάνε.
Το τελικό προϊόν ωθείται προς τα πάνω από την έξοδο μέσω της φυγόκεντρης δύναμης που δημιουργείται από τον δίσκο που περιστρέφεται με υψηλή ταχύτητα.
Η Ομάδα Πνευματικού Κυκλώνα είναι ένα σύστημα που μεταφέρει το διαρρεύσαν προϊόν με ροή αέρα. Η διαδικασία μεταφοράς πραγματοποιείται σε σωλήνες και τα μεταφερόμενα υλικά αποστέλλονται στον Πνευματικό Κυκλώνα.
Οι κυκλώνες είναι κατασκευασμένοι από φύλλο χάλυβα.
Διαθέτει κυλινδρικό-κωνικό σώμα και αποτελείται από σωλήνα εισόδου και εξόδου.
Είναι σχεδιασμένος ώστε να διατηρεί την απώλεια αέρα του συστήματος στο ελάχιστο κατά τη διάρκεια της διαχωρισμού αέρα και προϊόντος στο πνευματικό σύστημα.
Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή συσκευών μαγειρέματος και βιομηχανικών εγκαταστάσεων μαγειρέματος για την παραγωγή μαρμελάδων, γλυκών, κομπόστες και ζελέ. Οι υψηλές ανάγκες παραγωγής, οι ειδικές απαιτήσεις για την προετοιμασία της πηκτίνης, η βέλτιστη θραύση και οι σύντομοι χρόνοι διαδικασίας ξυπνούν το πάθος μας.
Πάντα παρουσιάζουμε νέες λύσεις για τους πελάτες μας, κατασκευάζουμε ατομικές ή αρθρωτές εγκαταστάσεις που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις τους.
Φρέσκες πατάτες, καθαρισμένες, κομμένες σε φέτες και μαγειρεμένες.
Φέτες πάχους 4 mm και διαμέτρου 20 έως 55 mm.
Προέλευση 100% γαλλική.
Ποικιλία σφιχτής σάρκας: περισσότερη σταθερότητα, περισσότερη γεύση και λιώνει στο στόμα.
Προϊόν 100% φυσικό: χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, χωρίς θειώδη.
Φρέσκο μαγειρεμένο προϊόν: μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία (κάτω από 90°C) και συσκευασία σε σακούλα μετά το μαγείρεμα και την ψύξη.
Ανώτερη ποιότητα: βιταμίνες και ιχνοστοιχεία διατηρημένα.
Καμία απώλεια βάρους: 1 κιλό αγορασμένο = 1 κιλό σερβιρισμένο
Μαγειρέματα: βρασμένο, προμαγειρεμένο, μαγειρεμένο
Συσκευασία: TER Technifil
DLC: συνολική DLC 12 ημερών
Καθαρό βάρος: σακούλα 7 κιλών
Προβλεπόμενη χρήση: άμεση χρήση μετά το άνοιγμα. Χωρίς ξέπλυμα προϊόντος.
Εξασφαλίζει την ταξινόμηση του προϊόντος στο έδαφος με καθαρό και τακτοποιημένο τρόπο, χάρη στο ελεύθερα κρεμασμένο σώμα και τις κούτες διαφόρων μεγεθών σε κάθε πέρασμα μέσα στο σώμα.
Μετά την κοσκίνισμα και την ομοιόμορφη διαχωριστική διαδικασία, το προϊόν σε διάφορες αναλογίες κατευθύνεται αυτόματα προς το κανάλι εξόδου μέσω των καναλιών στο πλαίσιο, των καναλιών μεταξύ του πλαισίου και των καναλιών στο κύριο σασί, και εκφορτώνεται έξω από τους σωλήνες εξόδου μέσω σωλήνων ελέγχου.
Οι επιφάνειες των περιπτώσεων είναι καλυμμένες με φορμάικα. Οι εξωτερικές καλύψεις του περάσματος είναι μονωμένες, αποτρέποντας έτσι τη διαρροή σωματιδίων αλευριού.
Το προϊόν εισέρχεται στην πρώτη περίπτωση ως μία ή δύο παρτίδες από την είσοδο πάνω από το πέρασμα και ρέει κατά μήκος του ύψους του περάσματος όλων των περιπτώσεων.
Τοποθετώντας διαχωριστικά μεταξύ των πλαισίων των κύριων πλαισίων, ο όγκος εξόδου του προϊόντος αυξάνεται, συσσώρευση
Οι μερίδες μαγειρέματος περιέχουν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, έτοιμο προς μαγείρεμα. Για να το κάνετε αυτό, απλά τοποθετήστε την σακούλα σε βραστό νερό, προσθέστε αλάτι και μειώστε τη θερμότητα. Δεν χρειάζεται να στέκεστε και να ανακατεύετε το χυλό. Απλά να είστε υπομονετικοί για 35 λεπτά.
Χρησιμοποιείται για να διαχωρίσει τα προϊόντα που προέρχονται από βούρτσες ή φίλτρα.
Χάρη στο μη ισορροπημένο βάρος που είναι προσαρτημένο στον ρότορα, παρέχει πιο αποτελεσματική κοσκίνισμα κάνοντάς το να κινείται με δονήσεις.
Οι ελαστικοί κωδικοί στη βάση του πλαισίου αποτρέπουν τη μετάδοση των δονήσεων.
Καθαρίζει την πέτρα, το χώμα, όλα τα σωματίδια σκόνης και τα βακτήρια του σιταριού με νερό. Διαθέτει μια διπλή σφραγίδα που αποτρέπει την ανάμειξη λαδιού και νερού.
Το σημείο εισόδου του σιταριού στην δεξαμενή πλυσίματος κινείται μπρος-πίσω για να ρυθμίσει τον χρόνο που παραμένει το σιτάρι στο νερό. Η άνω βίδα περιστρέφεται γρήγορα και αναταράσσει το νερό, εκτελώντας τη διαδικασία πλυσίματος.
Ξένα υλικά (πέτρες κ.λπ.) βαρύτερα από το σιτάρι βυθίζονται στον πάτο και αποβάλλονται από την βίδα του γαστροκνήμιου που περιστρέφεται στην αντίθετη κατεύθυνση.
Ελαφριά υλικά όπως σκόνη, άχυρο και σκουπίδια στο σιτάρι συλλέγονται στην επιφάνεια του νερού και αποβάλλονται με το νερό μέσω της οπής του φλοιού.
Το σιτάρι που σέρνεται από την άνω βίδα πηγαίνει στην κατακόρυφη ενότητα ξήρανσης που λειτουργεί με το κεντρικό σύστημα. Οι γρήγορα περιστρεφόμενες παλέτες στην κατακόρυφη ξήρανση ρίχνουν το προϊόν προς
Σιτάρι κ.λπ. με διαφορετικές ιδιότητες μέσω των θυρίδων του διαφορετικών μεγεθών. Χρησιμοποιείται για να αναμειγνύει τα προϊόντα στην επιθυμητή αναλογία.
Υπάρχει ένας πίνακας στη μηχανή που δείχνει την ποσότητα του προϊόντος που θα περάσει από κάθε άνοιγμα ανά ώρα.
Μπορεί να εισαχθεί από ένα μόνο σημείο ή μπορούν να γίνουν πολλαπλές εισαγωγές από διάφορα σημεία του σιλό.
Εξασφαλίζει την παραγωγή του προϊόντος με τις επιθυμητές ιδιότητες παρέχοντας το κατάλληλο πρόσθετο για την κατάλληλη τροφοδοσία. Παρέχει συνεχή και ομοιογενή μείγμα με το σύστημα υγρού ψεκασμού και μπορεί να καθαριστεί εύκολα χάρη στις ευρείες καλύψεις του.
Χρησιμοποιείται για την ψύξη συμπαγών και κοκκωδών υλικών στη βιομηχανία τροφίμων και ζωοτροφών. Παρέχει αποτελεσματική ψύξη με την αρχή της κάθετης ψύξης με αντίστροφη ροή αέρα. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και η εξοικονόμηση ενέργειας είναι υψηλή.
Οι γρίλιες αερισμού χρησιμοποιούνται στους αεραγωγούς στο κάτω μέρος του σιλό.
Χάρη στη δομή και τις κάτω υποστηρίξεις των γριλιών, χιλιάδες τόνοι σιτηρών αερίζονται με ασφάλεια.
Χάρη στη δομή των οπών στη γρίλια, ο αέρας από τους ανεμιστήρες περνά εύκολα στα σιτηρά και παρέχεται αερισμός.
Οι διάμετροι των οπών της γρίλιας καθορίζονται σύμφωνα με τον τύπο των σιτηρών που θα αποθηκευτούν στο σιλό, αποτρέποντας έτσι την πτώση των σιτηρών στους αεραγωγούς.
Οι γρίλιες αερισμού παράγονται εξ ολοκλήρου από γαλβανισμένα φύλλα, ώστε τα σιτηρά να μπορούν να αποθηκεύονται με ασφάλεια για πολλά χρόνια.
Οι ανυψωτήρες κάδων είναι τα βασικά στοιχεία των συστημάτων αποθήκευσης σιτηρών.
Οι υψηλής ποιότητας ανυψωτήρες κάδων μας, οι οποίοι μπορούν να παραχθούν από 5 μέτρα έως 50 μέτρα σε μήκος, διαθέτουν πολλές επιλογές μεγέθους και παράγονται σε χωρητικότητες 10-500 τόνων/ώρα.
Οι ανυψωτήρες κάδων μας διαθέτουν αεροστεγείς καλύψεις παρατήρησης που διευκολύνουν τη συντήρηση και την εργασία καθαρισμού.
Οι ειδικοί KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή εξοπλισμού μαγειρικής και βιομηχανικών συστημάτων μαγειρικής για την παραγωγή μαρμελάδων, κομπόστας και ζελέ. Οι αυστηρές απαιτήσεις του προϊόντος, οι ειδικές απαιτήσεις για την προετοιμασία της πηκτίνης, η ιδανική υφή και η γρήγορη επεξεργασία ξυπνούν το πάθος μας.
Προσαρμοζόμαστε σε κάθε πελάτη και κατασκευάζουμε για αυτόν ατομικά ή αρθρωτά συστήματα που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις του.
Οι κόκκοι μπουλγκούρ είναι κόκκοι σιταριού σκληρού που έχουν καθαριστεί από ακαθαρσίες, υγρανθεί, ατμιστεί, στη συνέχεια αποξηρανθεί και αλεσθεί. Στις ανατολικές χώρες, το μπουλγκούρ αγαπιέται ιδιαίτερα και χρησιμοποιείται ως πλήρης υποκατάστατο του ρυζιού - χρησιμοποιείται για την παρασκευή πιλάφι, το ψήσιμο κέικ, την παρασκευή παχύρρευστων σούπας ντομάτας, τη δημιουργία γεμίσεων για πίτες και σαλάτες. Θέλετε να γίνετε πιο όμορφοι; Τότε συμπεριλάβετε το μπουλγκούρ στη διατροφή σας.
Οι ειδικοί της KASAG είναι καταρτισμένοι στην κατασκευή συσκευών μαγειρέματος και στην παραγωγή μαρμελάδας, γλυκό του κουταλιού, κομπόστας και ζελέ. Οι υψηλές απαιτήσεις προϊόντων, οι ειδικές ανάγκες για την προετοιμασία πηκτίνης, το βέλτιστο μέγεθος κομματιών και οι σύντομες διαδικασίες μας εμπνέουν.
Εστιάζουμε ειδικά σε κάθε πελάτη, παράγοντας ατομικά ή αρθρωτά συστήματα που ικανοποιούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις τους.
Η CSI αναπτύσσει επίσης πιο συμπαγή συστήματα που μπορούν να περιοριστούν σε έναν ή περισσότερους πίνακες ή μονάδες IR με στόχο τη βελτίωση των υπαρχόντων φούρνων (αύξηση της ταχύτητας, συγκεκριμένα κρύα σημεία, βελτίωση των καμπυλών θερμοκρασίας). Τα υπέρυθρα στοιχεία μπορούν να τοποθετηθούν μπροστά από τους υπάρχοντες φούρνους, στην είσοδο ή ακόμη και μέσα στον ίδιο τον φούρνο.
Είναι μια μηχανή που λειτουργεί με ένα πλήρως συμπιεσμένο σύστημα αέρα και χρησιμοποιείται για να μετατρέπει το σιτάρι που προέρχεται από τη μονάδα καθαρισμού σε αλεύρι σε εργοστάσια αλευριού.
Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από φύλλο μετάλλου, και το υποπλαίσιο έχει σαρωθεί πλήρως στον πάγκο borvek για να διασφαλιστεί η παράλληλη διάταξη των σφαιρών.
Ελαστικές κεριές τοποθετούνται κάτω από τις ολισθηρές επιφάνειες του κρεβατιού για να απορροφούν τους κραδασμούς.
Οι ιδιότητες των κυλίνδρων που είναι εγκατεστημένοι στη μηχανή ποικίλλουν ανάλογα με το διάγραμμα και καθορίζονται σύμφωνα με τον σκοπό της απόκτησης της επιθυμητής απόδοσης αλευριού από το εργοστάσιο.
Όλοι οι έλεγχοι στη μηχανή γίνονται με τη βοήθεια βαλβίδων που διεγείρονται από αέρα και δεν υπάρχει κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
Ανάλογα με την ποσότητα του εισερχόμενου προϊόντος, οι βαλβίδες διεγείρονται, οι έμβολα...
Αυτές είναι οι πίνακες όπου γίνεται η κύρια διανομή ηλεκτρικής ενέργειας σε χώρους εργασίας και εργοστάσια.
Οι πίνακες διανομής εξασφαλίζουν ότι η ηλεκτρική ενέργεια διανέμεται σύμφωνα με τις ανάγκες.
Ενώ οι πίνακες διανομής διανέμουν ενέργεια στην εγκατάσταση στην οποία είναι συνδεδεμένοι, περιλαμβάνουν επίσης στοιχεία προστασίας που εξασφαλίζουν την ασφάλεια της εγκατάστασης και των ατόμων που τη χρησιμοποιούν.
Στα πνευματικά συστήματα, χρησιμοποιείται για να διαχωρίσει τον αέρα και το προϊόν και να εκφορτώσει το προϊόν μέσα στους κυλίνδρους.
Το προϊόν μέσα στους κυλίνδρους εισέρχεται από το τμήμα του κλουβιού της μηχανής και η διέλευση του προϊόντος παρέχεται μέσω των θυρίδων στον ρότορα.