Ροζέ από το Sinner Wine - Ροζέ Κρασί
Εσοδεία 2021
Κρασί από το Τολέδο, Καστίγια-Λα Μάντσα, Ισπανία:
Ποικιλία Γκαρνάτσα - Αφρώδες Ροζέ Κρασί – Αλκοόλ 9%
Φτιαγμένο με επιλεγμένα σταφύλια με δεύτερη ζύμωση στη φιάλη όπου αποκτά φυσικούς αφρούς.
Οπτική φάση: Έντονο ροζ χρώμα, που αναδεικνύει τους φωτεινούς τόνους του.
Οσφρητική φάση: Το ροζέ κρασί μας από Γκαρνάτσα είναι ελαφρύ, φρέσκο και φρουτώδες.
Κρασιά από την Ισπανία
Ποικιλία: Garnacha 100%
Έτος φύτευσης: 1917. 103 ετών αμπέλια που έχουν φτάσει σε ύψος 160 εκ.
Ρίζα: Rupestris du lot
Υψόμετρο: 542 μέτρα
Αλκοόλ: 15º
Επιφάνεια: 0,215 εκτάρια
Εκπαίδευση: Θάμνοι
Πλαίσιο φύτευσης: 1,60 x 1,60 μ
Φιάλη: 19 Σεπτεμβρίου 2019
Παραγωγή: 732 φιάλες, 800 κιλά. 3.700 κιλά/εκτάριο (η επιτρεπόμενη απόδοση Garnacha είναι 6.500 κιλά/εκτάριο)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Συλλέγεται με το χέρι σε κιβώτια των 12 κιλών.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ
Αφαιρείται ο στέλεχος, οι αλκοολικές και μαλολακτικές ζυμώσεις πραγματοποιούνται σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα 1.000 λ. Το κρασί στη συνέχεια ωριμάζει σε χρησιμοποιημένα γαλλικά δρύινα βαρέλια για μόλις 9 μήνες προκειμένου να διατηρηθούν οι λεπτές νότες και ο εξαιρετικός χαρακτήρας.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Εντατικά και ζωντανά κόκκινα φρούτα - βατόμουρα, κόκκινα φραγκοστάφυλα συνδυασμένα με μια φωτεινή, ζωντανή οξύτητα. Για να ολοκληρωθεί, η θεαματική ανθώδης μύτη αιωρείται πάνω από όλα.
Κρασί: Κόκκινο Κρασί
Ποικιλία: Garnacha 100%
Ρίζα: Rupestris du lot
Ονομασία προέλευσης (DO): Πιστοποιημένη DO Rioja
Αλκοολικός βαθμός: 15º
Παραγωγή: 732 φιάλες
Κρασιά σε 2 και 5 λίτρων δοχεία από την επωνυμία "Viña Serea". Διαθέτουμε επίσης 5 λίτρων δοχεία από PET.
Κρασιά σε "Bag in Box" των 3, "Volcano" και "Legado Anna", και 15 λίτρων για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών.
"Volcano"
"Legado Anna"
Ποικιλία: Viura 100%
Έτος φύτευσης: 1.948
Ρίζα: Rupestris de lot, μία από τις παλαιότερες υπάρχουσες ρίζες
Υψόμετρο: 525 μέτρα
Αλκοόλ: 13,5º
Επιφάνεια: 1,1 Ha
Σύστημα καλλιέργειας: Θάμνοι
Πλαίσιο φύτευσης: 1,80 x 1 μ (πολύ ασυνήθιστο)
Φιάλη: 17 Σεπτεμβρίου 2019
Παραγωγή: 1.632 φιάλες, 5.500 κιλά/Ha (η επιτρεπόμενη απόδοση της Viura είναι 8.520 κιλά/Ha)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Συλλέγεται με το χέρι σε μπανιέρα από ανοξείδωτο χάλυβα 2.000 κιλών.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ
Μόλις φτάσει στο οινοποιείο, πηγαίνει κατευθείαν στον πιεστήριο και ζυμώνεται σε βαρέλια γαλλικής δρυός. Μεταφέρεται και ωριμάζει για 7 μήνες στο ίδιο βαρέλι με εβδομαδιαία ανακάτεμα.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Καθαρό, φωτεινό σχεδόν διαφανές χρώμα. Στη μύτη εμφανίζονται αρώματα από άνθη λίνδου, ξύλινες νότες και γκρέιπφρουτ. Αρωματικό και γευστικό, στο στόμα είναι στρογγυλό και ισορροπημένο με ευχάριστη επίγευση.
Κρασί: Λευκό κρασί
Έτος φύτευσης: 1948
Ποικιλία: Viura 100%
Αλκοολικός βαθμός: 13,5º
Παραγωγή: 1.632 φιάλες
Arde by Sinner Wine - Λευκό Κρασί
Εσοδεία 2021
Κρασί με Ονομασία Προέλευσης Jumilla, Murcia, Ισπανία
Ποικιλία Verdejo - Αλκοόλ: 12.5%
Οπτική φάση: Παρουσιάζουν κάποιες κίτρινες αποχρώσεις με κάπως πράσινες ανταύγειες.
Είναι ένα είδος φρέσκου, έντονου, μεταλλικού κρασιού με ορισμένες εσπεριδοειδείς και λευκές φρουτώδεις νότες.
Κρασιά από την Ισπανία
Για όσους αναζητούν ένα Rioja διαχρονικό, χωρίς εκπλήξεις, το Rioja Bordón Crianza είναι το κρασί τους. Και αυτό γιατί η μακρά πορεία της οινοποιίας επιβεβαιώνει κάθε μία από τις παρασκευές της. Φρούτο και ξύλο σε ισορροπία.
Η Zhalbaus Roble πειραματίζεται με αρώματα μεγάλης πολυπλοκότητας, φρούτα, καπνιστά και μπαχαρικά με μια ισορροπία μεταξύ ξύλου και φρούτου που έχει επιτευχθεί με εξαιρετική επιτυχία. Οι καβουρδισμένες νότες της και ένα υπόβαθρο μεταλλικότητας της προσδίδουν μεγάλη πρωτοτυπία σε αυτή τη φάση της οσφρητικής εμπειρίας, με μεγάλη ένταση και κομψότητα.
Με εξαιρετική δομή, πολύ σάρκινη, πυκνή, συγκεντρωμένη, με ευγενικό, περιβάλλον και χωρίς αιχμές τανίνη, μεγάλης ποιότητας. Μαλακοί και ισορροπημένοι τανίνες.
Για την παραγωγή του Ribera Del Duero αποφασίσαμε να επιλέξουμε την περιοχή της La Horra λόγω των παλιών αμπελώνων της, των βαθιών εδαφών όπου αναμειγνύονται οι άμμοι με ασβεστολιθικούς ορίζοντες και αργιλώδη υποστρώματα και λόγω του πιο δροσερού κλίματος του βόρειου τμήματος της Ribera Burgalesa. Στην σύντομη εμπειρία μας στη Ribera del Duero έχουμε ήδη την ευκαιρία να παρασκευάσουμε κάποιες χρονιές.
Ποικιλίες: Tempranillo 100%.
Αμπελώνας: Οι αμπελώνες ανήκουν εξ ολοκλήρου στην οικογένεια, γεγονός που μας επιτρέπει να ελέγχουμε τις παραγωγές, τις θεραπείες που πραγματοποιούνται και την επιλογή των διαφορετικών αμπελώνων για να παρασκευάσουμε τους διάφορους τύπους κρασιού μας. Με αυτόν τον τρόπο, διατηρούμε τακτικά τους στόχους ποιότητας μας.
Επεξεργασία: Ανθρακούχα μακροχρόνια εκχύλιση με έλεγχο θερμοκρασίας.
Σημειώσεις γεύσης: Κερασί κόκκινο με μέτριο-υψηλό επίπεδο, έχει καθαρά αρώματα κόκκινων φρούτων, με νότες γλυκόριζας. Η γεύση του ξεχωρίζει στο στόμα, επίμονη και συνοδευόμενη από ισορροπημένη οξύτητα και μαλακούς τανίνες.
Ποικιλίες: Tempranillo 100%
Το κρασί μας έχει παραμείνει 12 μήνες σε βαρέλια από γαλλική δρυ 60% και αμερικανική δρυ 40% και διατίθεται προς πώληση μετά την 1η Οκτωβρίου του δεύτερου έτους μετά τη συγκομιδή.
Παρουσιάζει χρώματα που εξελίσσονται από έντονο κερασί σε κόκκινο βυσσινί. Διακρίνονται έντονες βιολετί αποχρώσεις σε λεπτό στρώμα που αποδεικνύουν ακόμα τις νότες της νεότητας.
Σε μια έντονη φρουτώδη βάση, το άρωμά του συνδυάζεται με τις νότες που προέρχονται από τα ευγενή ξύλα, καλύπτοντας από τις μπαχαρένιες νότες της βανίλιας, γλυκόριζας ή γαρίφαλου, μέχρι τις καβουρδισμένες και
toasted.
Στο στόμα είναι σάρκινο, δομημένο και στρογγυλό. Με ισορροπημένο τανικό συστατικό, η αίσθηση στο στόμα είναι βελούδινη, γεμάτη γεύσεις, εκφράζοντας μια ευρεία επιμονή και ισχυρή αναδρομική αίσθηση.
Κρασί φτιαγμένο με 80% σταφύλια Tempranillo και 20% ποικιλία Graciano από το οικολογικό αμπέλι Alto de Mindiarte, που συλλέγεται χειροκίνητα σε μικρές κούτες και επιλέγεται σε τραπέζι επιλογής.
Επεξεργασία σε στυλ Bordeaux, με αποσπασμένα και θρυμματισμένα τσαμπιά.
Η μηλογαλακτική ζύμωση πραγματοποιείται σε νέες αμερικανικές και γαλλικές δρύινες βαρέλες, ακολουθούμενη από μια διαδικασία παλαίωσης όπου παραμένει για 18 μήνες.
Μετά από αυτή τη διαδικασία, το κρασί έχει μια ελάχιστη παραμονή 12 μηνών στη φιάλη.
Τύπος κρασιού: Κόκκινο. Crianza. Βιολογικό
Προέλευση: D.O.Ca. Rioja
Ποικιλία σταφυλιών: 80% Tempranillo. 20% Graciano
Καλλιέργεια: Βιολογική Γεωργία
Έδαφος: ασβεστολιθικά μάρμαρα
Πρώτη σοδειά: 2004
Αριθμός φιαλών που παράγονται: 35.000
Μέγεθος φιάλης: 0,75cl & 1,5 lt.
Φτιαγμένο με το παραδοσιακό μείγμα Μακαμπέο, Σαρελλό και Παρελλάδα. Αυτή η κάβα παραμένει τουλάχιστον 18 μήνες σε παλαίωση. Είναι φωτεινή, ανοιχτό κίτρινη σε χρώμα, και προσφέρει ένα κομψό άρωμα, σε τέλεια ισορροπία με τις φρουτώδεις νότες. Με πολύ ήπια γεύση, επιτρέπει να εκτιμηθούν οι νότες λευκού φρούτου και μια καλά ενσωματωμένη ανθρακικότητα με ισορροπημένη οξύτητα.
Μέγεθος: 75 cl
Διαθέτουμε κάθε είδους μορφές, εκτός από το ότι έχουμε κρασιά διαθέσιμα από όλες τις πιο σημαντικές Προστατευόμενες Ονομασίες Προέλευσης της Ισπανίας, όπως η Ριμπέρα ντελ Ντούερο, η Ριόχα, η Τόρο, οι Ρίας Μπάιξας, τα Κανάρια Νησιά κ.λπ.
Μπορούμε να προσφέρουμε μεγάλες ποσότητες σε BIB ή Brick.
Πες μας για το έργο σου και θα σε συμβουλέψουμε πώς μπορούμε να το κάνουμε δυνατό.
Φελλός από φελλό που αποτελείται από τρία κομμάτια: ένα σώμα από πολύ πυκνό αλεσμένο ή μικροαλεσμένο φελλό και φυσικούς φελλούς που είναι κολλημένοι σε κάθε άκρο του φελλού.
Είναι χημικά πολύ σταθεροί και μηχανικά πολύ ανθεκτικοί.
Το 2014, ένα από τα πιο εμβληματικά μας προϊόντα κυκλοφόρησε: το Vermouth Vintage Espinaler 50cl. Λόγω της μεγάλης του επιτυχίας, το 2019 γεννιέται το νέο Vintage Vermouth σε μορφή 1 λίτρου, με την ίδια ποιότητα όπως πάντα αλλά με διπλάσια περιεκτικότητα. Μια νέα μορφή που ξεκινά μια συλλεκτική φιάλη, η οποία με τα σχέδιά της αφηγείται τι είναι η Εμπειρία Espinaler και πώς έχει εξελιχθεί η ιστορία της μάρκας μέχρι σήμερα.
Το Espinaler Vintage Black Vermouth είναι ένα vermouth που χρησιμοποιεί παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής. Περισσότερα από 80 αρωματικά βότανα μαλακώνονται με ένα υψηλής ποιότητας ξηρό κρασί που του δίνει μια μοναδική γεύση. Από τα περισσότερα από ογδόντα αρωματικά, μπορούμε να επισημάνουμε φυτά όπως η Κρητική Δίκταμος, η Κίνα και η Αρτεμισία η κοινή. Το Espinaler Red Vintage vermouth παρουσιάζεται σε διαφανή φιάλη εκτυπωμένη σε μαύρο χρώμα με διάφορα εταιρικά μοτίβα και σε μορφή 50 cl και 15% vol.
Μέγεθος: 1L, 50cl
Εξαιρετικό ποτό φτιαγμένο με παραδοσιακό τρόπο σύμφωνα με αρχαία συνταγή που κληρονομήθηκε από τον Ντον Καρμέλο Ροντρίγκεζ, ιδρυτή της αποσταγματοποιίας μας. Αναμειγνύοντας με λεπτότητα τα καλύτερα κακάο, αυτά θρυμματίζονται και αναμειγνύονται μέχρι να σχηματίσουν μια νόστιμη πραλίνα, στην οποία προσθέτουμε το καλύτερο μυστικό, δώδεκα συστατικά βασισμένα σε φρούτα και ποτό που κάνουν τη σοκολάτα Yara την καλύτερη και μοναδική της κατηγορίας της για το χρώμα της, το λεπτό άρωμά της και την γεύση της στον ουρανίσκο. Στο στόμα, εξαιρετικές νότες φρυγανισμένου ψωμιού και γλυκών φρούτων, που την κάνουν μαγική για την ισορροπία και την τυπικότητά της σε όλα τα συστατικά της.
17 % αλκοόλ βόλ.
Ελάχιστη Ποσότητα Παραγγελίας: 1 παλέτα (60 κουτιά)
Κουτί: 31x24x32εκ
Κουτί: 12 μπουκάλια
Μικρός Φελλός Αγκυρωμένος με κοκκομετρίες 0.5/1 ή 1/2 κατασκευασμένος μέσω ατομικής χύτευσης.
Η διαδικασία ατομικής χύτευσης αυτών των φελλών που είναι κατασκευασμένοι εξ ολοκλήρου από μικρούς κόκκους εξασφαλίζει έναν φελλό με ομοιόμορφη πυκνότητα και καλή κατανομή μικροκόκκων φελλού, γεγονός που του προσδίδει υψηλό επίπεδο φυσικής, χημικής και οινολογικής συμπεριφοράς.
Συνιστούμε αυτόν τον φελλό για κρασιά τραπεζιού ή γρήγορης κυκλοφορίας.
Η Ενοσιανίνη είναι μια φυσική χρωστική, που εξάγεται από τη φλούδα του σταφυλιού (σε μορφή σκόνης και υγρού). Έχει κόκκινο-βιολετί χρώμα και χρησιμοποιείται στον τομέα του κρασιού και των αποσταγμάτων, για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, όπως: να δώσει κόκκινες ή ερυθρές αποχρώσεις στο λευκό κρασί ή σε λευκά αλκοολούχα ποτά.