Confettura Extra di Pera Coscia και εκλεκτό
μέλι από Τίλιο. Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα και
συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι από την παραγωγή μας. 100%
made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή,
συνιστάται να καταναλώνεται σε θερμοκρασία
μεταξύ 5-10 °C.
Συστατικά: Αχλάδι 65%, μέλι από Τίλιο 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Εξαιρετική για να συνοδεύει τυριά μεγάλης
ωρίμανσης όπως το Parmigiano Reggiano, πεκορίνο;
μπλε τυριά όπως το Gorgonzola και το Roquefort.
CAPSULE DOLCE GUSTO CAFFE' MISCELA RED 48 ΤΕΜ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 80 ΤΕΜ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 10 ΤΕΜ
Miscela Red
Miscela Black
Miscela Green
Miscela Dek
Caffè e Cortado
Caffè e Sambuca
Miscela Dek
Παραγόμενο τον Μάρτιο, είναι ένα μέλι που τείνει να κρυσταλλώνεται ξαφνικά. Στην υγρή του κατάσταση έχει σκούρο κεχριμπαρένιο χρώμα με κοκκινωπές ανταύγειες, ενώ κατά την κρυστάλλωση αποκτά καφέ-πορτοκαλί αποχρώσεις. Η μυρωδιά είναι μέτρια έντονη και φρέσκια, θυμίζει καραμέλα, σκόνη καφέ, χαμομήλι, σαφράν. Το άρωμα είναι μέτρια έντονο και επίμονο από καραμέλα μού, ταμάρινδο, γλυκόριζα.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Στην κουζίνα μπορεί να συνδυαστεί με ώριμα και πικάντικα τυριά, με φρέσκα και πικάντικα αλλαντικά, πορκέτα και κοτετσίνo ή απλά να απλωθεί σε ψωμί ή φρυγανισμένες φέτες για το πρωινό.
Παραγόμενο μεταξύ άνοιξης και καλοκαιριού, δεν είναι ένα μέλι με ομοιογενή χαρακτηριστικά, αλλά πρόκειται για ένα προϊόν που χαρακτηρίζει κάθε τόπο και χρονιά, μπορεί να οριστεί ως το αποτύπωμα του ανθοκομικού πλούτου της περιοχής στην οποία παράγεται. Το χρώμα μπορεί να είναι χρυσό, κεχριμπαρένιο ή σκούρο. Το άρωμα μπορεί να κυμαίνεται από φρουτώδες, λουλουδάτο και λεπτό αν είναι ανοιξιάτικο; έως αρωματικό, καραμελωμένο, μενθολώδες, έντονο και επίμονο αν είναι καλοκαιρινό.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Γαρνίρει τούρτες και παγωτά, σε ροή πάνω από την panna cotta, γλυκαίνει ζεστά ροφήματα; συνοδεύεται προτιμότερα από φρέσκα τυριά και μαλακή ζύμη stracchino, taleggio.
Παραγόμενο τον μήνα Μάιο, είναι ένα μέλι με σχεδόν άχρωμες έως κίτρινες αποχρώσεις. Έχει πολύ ήπια, ανθώδη αρώματα και μια λεπτή γεύση από καραμέλα, βανίλια και γλυκιά αμυγδαλιά, που δεν παραμένει πολύ έντονη στη γεύση.
ΑΒΒΙΝΑΜΕΝΤΙ
Εξαιρετικός γλυκαντικός παράγοντας, τέλειος για να γλυκάνει τον καφέ, το τσάι και άλλα ποτά, χωρίς να αλλοιώνει τη γεύση τους. Ιδανικό για να σιροπιάσει και να γλυκάνει φρούτα, σε φρουτοσαλάτες και σε ζύμες για γλυκά. Συνοδεύει πολύ καλά τα τυριά, τις φρέσκες ρικότες και τα μπλε τυριά.
Confettura Extra di Mela Annurca με τη
φλούδα της και εκλεκτό μέλι από Sulla. Χωρίς
πρόσθετα σάκχαρα και συντηρητικά. Μόνο φρέσκα
φρούτα εποχής και χειροποίητο μέλι από την παραγωγή μας. 100% made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή, συνιστάται να καταναλώνεται σε θερμοκρασία
μεταξύ 5-10 °C.
Συστατικά: Μήλο 65%, μέλι από Sulla 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ιδανικό για γέμιση σε τούρτες και τάρτες, για το πρωινό
να απλώνεται σε ψωμί και φρυγανιές.
Να δοκιμαστεί με ωριμασμένα τυριά, για γαρνίρισμα και
συνοδεία λευκών κρεάτων.
Παραγόμενο μεταξύ άνοιξης και καλοκαιριού, δεν είναι ένα μέλι με ομοιογενή χαρακτηριστικά, αλλά πρόκειται για ένα προϊόν που χαρακτηρίζει κάθε τόπο και χρονιά, μπορεί να οριστεί ως το αποτύπωμα του ανθοκομικού πλούτου της περιοχής στην οποία παράγεται. Το χρώμα μπορεί να είναι χρυσό, κεχριμπαρένιο ή σκούρο. Το άρωμα μπορεί να κυμαίνεται από φρουτώδες, λουλουδάτο και λεπτό αν είναι ανοιξιάτικο; έως αρωματικό, καραμελωμένο, μενθολώδες, έντονο και επίμονο αν είναι καλοκαιρινό.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Γαρνίρει τούρτες και παγωτά, σε ροή πάνω από την panna cotta, γλυκαίνει ζεστά ροφήματα; συνοδεύεται προτιμότερα από φρέσκα τυριά και μαλακή ζύμη stracchino, taleggio.
Παραγωγή τον Μάρτιο, είναι ένα μέλι που τείνει
a να κρυσταλλώνεται ξαφνικά. Στην
υγρή του κατάσταση έχει ένα σκούρο κεχριμπαρένιο χρώμα
με κοκκινωπές ανταύγειες, κατά την κρυστάλλωση
υιοθετεί καφέ-πορτοκαλί αποχρώσεις. Η οσμή
είναι μέτρια έντονη και φρέσκια, θυμίζει
καραμέλα, σκόνη καφέ, χαμομήλι,
σαφράν. Το άρωμα είναι μέτρια έντονο
και επίμονο από καραμέλα μού, ταμάρινδο,
γλυκόριζα.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Στην κουζίνα μπορεί να συνδυαστεί με ωριμασμένα
και πικάντικα τυριά, με φρέσκα και πικάντικα αλλαντικά, πορκέτα και
κοτετσίνo ή απλά να απλωθεί σε ψωμί ή φρυγανισμένες φέτες για το πρωινό.
Confettura Extra di Albicocca Ievulese και
ποιοτικό μέλι Τριφύλλι. Χωρίς πρόσθετα ζάχαρα
και συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι παραγωγής μας.
100% made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή, συνιστάται
να καταναλώνεται σε θερμοκρασία μεταξύ
5-10 °C.
Συστατικά: Αβοκάντο 65%, μέλι Τριφύλλι 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ιδανικό για γέμιση σε τούρτες και τάρτες, για το πρωινό
να απλώνεται σε ψωμί και φρυγανιές.
Αξίζει να δοκιμαστεί με ώριμα και πικάντικα τυριά.
Δυνατό και αποφασιστικό άρωμα, με ευχάριστες καβουρδισμένες νότες και ζωηρή, διαρκή επίγευση. Ο Ιταλικός Espresso στην πιο έντονη μορφή του. Χωρίς συμβιβασμούς.
Μια λεπτή συνδυαστική, για να γείρει η ζυγαριά ανάμεσα σε αρώματα και αντοχή, από την πλευρά των πρώτων. Χωρίς να χάνει την τυπική πληρότητα του ιταλικού εσπρέσο.
Το Blend Soave χαρακτηρίζεται από τις ανθισμένες και σοκολατένιες νότες του που επικαλούνται μια βαθιά επίγευση καπνού και λιβανιού.
Η τέλεια ισορροπία μεταξύ κρεμώδους υφής και του τυπικού φρουτώδους αρώματος της Αραβικής μας. Το Blend Supremo απελευθερώνει φρουτώδεις νότες από τις εκλεκτές του μίξεις, που θυμίζουν αρώματα όπως το μήλο και η κερασιά.
Αφιερωμένο στον Φράνκο, η αρχή αυτού του ταξιδιού. Ο λόγος για τον οποίο συνεχίζουμε να κάνουμε αυτή την πάθος τη δουλειά μας. Γλυκά και καθησυχαστικά αρώματα, αποφασιστικά και αξιόπιστα. Όπως τα χέρια που μας έφεραν μέχρι εδώ.
Η επιλογή Arabica ξεχωρίζει για τα μπαχαρικά αρώματά της που θυμίζουν τις μυρωδιές της κανέλας, του κάρδαμου, του φασολιού τόνκα και ιδιαίτερες νότες που ανακαλούν τα αρωματικά ξύλα, όπως το ροζ και το σανταλόξυλο.
Ο καφές σε σκόνη είναι καφές σε κόκκους που έχει μετατραπεί σε μια λεπτή ή χοντρή σκόνη με τη βοήθεια ενός μύλου καφέ. Είναι έτοιμος να παρασκευαστεί για να ετοιμάσει ροφήματα όπως ο φίλτρο καφές, ο εσπρέσο, ο καφές με γαλλική πίεση (French press) και άλλες μεθόδους εκχύλισης.
Η τέλεια ισορροπία μεταξύ κρεμώδους υφής και του τυπικού φρουτώδους αρώματος της Arabica μας. Το Blend Supremo απελευθερώνει φρουτώδεις νότες από τις εκλεκτές του μίξεις, που θυμίζουν αρώματα όπως το μήλο και η κερασιά.