Προϊόντα για κακάο (396)

Αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο 10/12% - Μαύρη

Αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο 10/12% - Μαύρη

Η σκόνη κακάο είναι μια θρεπτική τροφή που περιέχει ταυτόχρονα υψηλής θερμιδικής αξίας λίπος, πλούσια πρωτεΐνη και υδατάνθρακες. Η σκόνη κακάο περιέχει επίσης μια ορισμένη ποσότητα αλκαλοειδών, θεοβρωμίνης και θεΐνης. Η λειτουργία τους είναι να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να προάγουν την κυκλοφορία του αίματος. Τα προϊόντα κακάο είναι πολύ ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία. Κωδικός προϊόντος: GMKOS-96011-G Χρώμα: Μαύρο Περιεκτικότητα σε λίπος %: 10 – 12 PH: 7.7 – 9.3 Λεπτότητα: 99.0 ελάχιστο Υγρασία (%): 5.0 μέγιστο
premium κόκκοι κακάου πρώτης ποιότητας

premium κόκκοι κακάου πρώτης ποιότητας

Υψηλής ποιότητας κόκκοι κακάο πρώτης κατηγορίας, οι οποίοι συμβάλλουν στην κρεμώδη υφή και τη πλούσια γεύση της σοκολάτας.
Βούτυρο κακάο

Βούτυρο κακάο

Το βούτυρο κακάου είναι ένα φυσικό λίπος που εξάγεται από τους σπόρους κακάου (Theobroma cacao), τον ίδιο καρπό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή σοκολάτας. Είναι γνωστό για την απαλή του υφή, το χαμηλό σημείο τήξης του και το ελαφρύ άρωμα κακάου. Το βούτυρο κακάου χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων.
Κακάο - Βιολογικό Κακάο

Κακάο - Βιολογικό Κακάο

Κατασκευαστής βιολογικών κόκκων κακάο
Ωμά Βιολογικά Κόκκοι Κακάο - Να Αγοράσετε Ωμά Βιολογικά Κόκκοι Κακάο; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Ωμά Βιολογικά Κόκκοι Κακάο - Να Αγοράσετε Ωμά Βιολογικά Κόκκοι Κακάο; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Ιστορία και προέλευση: Ο κακάο (Theobroma) συλλέχθηκε ήδη το 1000 π.Χ. από τους Ολμέκους στο Μεξικό. Τότε χρησιμοποιούνταν κυρίως για την εμπλουτισμένη παρασκευή ποτών. Με την πάροδο των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριτών, και οι κόκκοι κακάο χρησίμευαν ως μέσο πληρωμής. Τον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί έφεραν τον κακάο στην Ευρώπη. Μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Οι κακαόδενδροι εισήχθησαν μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τις τροπικές κλιματικές ζώνες της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Ο κακαόδεντρος (Theobroma cacao) είναι ιερός για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο συλλέγονται με το χέρι από το δέντρο και στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό.
Σοκολάτα Snickers

Σοκολάτα Snickers

Η σοκολάτα Snickers είναι μια αγαπημένη λιχουδιά που συνδυάζει νουγκά, καραμέλα, φιστίκια και γάλακτος σοκολάτα για ένα ικανοποιητικό σνακ. Εξάγουμε και προμηθεύουμε Snickers σε διάφορα μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων των 100g, 160g και 200g, κάνοντάς την ιδανική για κάθε περίσταση. Είτε ψάχνετε για ένα γρήγορο σνακ είτε για μια γλυκιά λιχουδιά να μοιραστείτε, η Snickers προσφέρει γεύση και ικανοποίηση. Η δέσμευσή μας για ποιότητα διασφαλίζει ότι θα λάβετε την καλύτερη σοκολατένια εμπειρία με κάθε μπουκιά.
Κόκκοι κακάο

Κόκκοι κακάο

Οι εκλεκτές μας κόκκοι κακάου, προερχόμενοι από τη Δυτική Αφρική, μαρτυρούν τη δέσμευσή μας για ποιότητα και βιωσιμότητα, εμπλουτίζοντας τα προϊόντα σας με την ουσία της σοκολάτας. Προέλευση: Ακτή Ελεφαντοστού Τύπος καλλιέργειας: Βιολογική, Συμβατική Στυλ: Πρώτη ύλη, ζυμωμένη, αποξηραμένη/ταξινομημένη Χρώμα: Καφέ ΟΣΜΗ: Φρουτώδης, φουντουκιά Ξένες ύλες: Μέγ. 1 % Ελαττώματα: Μέγ. 3 % Υγρασία: -7,5 % μέγ. Μέσο μέγεθος: 22 ελάχιστο και όχι περισσότερο από 12 % εκτός της ζώνης Διαστάσεις: Ελάχιστο 35/100 γρ. Συσκευασία: Σακούλα από σάκκο Δοκιμαστική παραγγελία: 14 μετρικοί τόνοι (ένα κοντέινερ 20 ποδιών)
Κακάο Καϊκάρα ντελ Ορινόκο - Εξωτικό

Κακάο Καϊκάρα ντελ Ορινόκο - Εξωτικό

Αυτό είναι κακάο ποικιλίας Forastero, κατάλληλο για την καλλιεργητική περιοχή με κάποιες προσθήκες από Trinitario, ένα μείγμα από τις κακαοπαραγωγικές συνεταιρισμούς Rimoaje και Sabana de Cardona.
Ένα χτύπημα με γεύση σοκολάτας

Ένα χτύπημα με γεύση σοκολάτας

Ένα χτύπημα με γεύση σοκολάτας
Ταχίνι με κακάο 500 γρ

Ταχίνι με κακάο 500 γρ

Το σουσαμέλαιο είναι επίσης γνωστό με το όνομα ταχίνι και αποτελεί δημοφιλή συστατικό για το ψήσιμο και το μαγείρεμα από την ανατολική κουζίνα. Ας δώσουμε τώρα προσοχή στην μοναδική γλυκιά παραλλαγή του ταχινιού: Μπορείτε τώρα να αγοράσετε την πάστα σουσαμιού με κακάο.
Κόκκοι κακάο

Κόκκοι κακάο

Κόκκοι κακάο
Σκόνη σοκολάτας για πάρτι

Σκόνη σοκολάτας για πάρτι

Καθαρό βάρος: 350γ Όταν η παράδοση συνδυάζεται με την απόλαυση. Δοκιμάστε την αυθεντική σκόνη γιορτινού σοκολάτας Elot, κρεμώδη και αρωματική. Από το 1911, η σοκολάτα Elot είναι μια πραγματική θεσμός στις Αντίλλες, νόστιμη και γλυκιά, έχει μια ιδιαίτερη, ρουστίκ, αυθεντική γεύση. Η σοκολάτα Elot είναι 100% Μαρτινίκας, παρασκευασμένη με καλό κακάο και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Απλά νόστιμη!
Μάζα Κακάο (Λικέρ) - ΚΑΚΑΟ

Μάζα Κακάο (Λικέρ) - ΚΑΚΑΟ

σε μορφή μπλοκ 25 κιλών, μαζική ρήξη ή υγρό σε βυτιοφόρο
Βιολογικό Βούτυρο Κακάο

Βιολογικό Βούτυρο Κακάο

Προσφέρουμε βιολογικό βούτυρο κακάο σε μορφή βάφλας και αποσμημένο βιολογικό βούτυρο κακάο για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας. Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το βιολογικό μας βούτυρο κακάο.
Βιολογικές φλούδες κακάου

Βιολογικές φλούδες κακάου

Χρησιμοποιείται σε έγχυση σε νερό, γάλα ή φυτικό ρόφημα για να επιτευχθεί μια λεπτή γεύση κακάου, χωρίς λιπαρά.
Βιολογική Σκόνη Κακάο - ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: ΠΕΡΟΥ

Βιολογική Σκόνη Κακάο - ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: ΠΕΡΟΥ

Ο Βιολογικός Σκόνη Κακάο Χύμα της Vegantis, διαθέσιμος σε χονδρικές τιμές και μεγέθη, είναι 100% φυσικός, από ωμές κακάο. Πιστοποιημένος Βιολογικός. Παράγεται στο Περού από φυτείες Theobroma Cacao, αποξηραίνεται και επεξεργάζεται σε χαμηλές θερμοκρασίες σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους, για να διατηρηθούν αναλλοίωτες οι οργανοληπτικές ιδιότητες και τα μικροθρεπτικά συστατικά. Πηγή μαγνησίου και φωσφόρου, εμφανίζεται ως μια λεπτή και αρωματική σκόνη, ιδανική για χρήση στην παρασκευή τροφίμων, υγρών, ημι-υγρών και στερεών, χάρη στην εξαιρετική διαλυτότητά της. Κατάλληλο για την παρασκευή ποτών, παγωτού, σοκολάτας, αρτοποιημάτων, ζυμαρικών και πολλά άλλα.
Φασόλια κακάο Μαγαδασκάρη Σαμπιράνο Νο. 1 - Άψητα, ολόκληρα φασόλια κακάο

Φασόλια κακάο Μαγαδασκάρη Σαμπιράνο Νο. 1 - Άψητα, ολόκληρα φασόλια κακάο

{"Region and Country":"Περιοχή και Χώρα\nΚοιλάδα Σαμπιράνο, βορειοδυτική Μαδαγασκάρη\n\nStory\nΗ κακάο εισήχθη στο νησί της Μαδαγασκάρης τον 19ο αιώνα από Γάλλους αποίκους. Αρχικά περιορισμένη σε αποικιακές φυτείες, η παραγωγή κακάου γνώρισε αύξηση όταν οι μικροκαλλιεργητές άρχισαν να το καλλιεργούν στα χωράφια τους. Σήμερα έχει γίνει η κύρια καλλιέργεια στην περιοχή και παρέχει τακτικό εισόδημα για την πλειονότητα των αγροτών της. Αυτό το κακάο συλλέγεται από μικρούς παραγωγούς που καλλιεργούν, ζυμώνουν και ξηραίνουν το δικό τους κακάο.\n\nHarvest\nΟκτώβριος – Νοέμβριος και Μάιος – Ιούνιος\n\nGenetics\nΓενετική Τρινιτάριο με μικρές ποσοστώσεις Κριόλο και Φοραστέρο\n\nPost Harvesting Process\nΟι κόκκοι από κάθε φάρμα ζυμώνονται ξεχωριστά. Η ζύμωση γίνεται σε ξύλινες κούτες για μια περίοδο 5 έως 7 ημερών. Η ξήρανση γίνεται σε ξύλινες τραπέζες για περίπου μία εβδομάδα.\n\nFlavour\nΜέτριο σώμα με ευχάριστη εσπεριδοειδή οξύτητα και φωτεινές νότες αποξηραμένων κράνμπερι με ξηρούς καρπούς στο τέλος."}
κόκκοι καφέ αραβικά, ρομπούστα και κομμάτια κακάου

κόκκοι καφέ αραβικά, ρομπούστα και κομμάτια κακάου

Οι κόκκοι κακάο είναι μικρά κομμάτια από τον φυσικό ψημένο κόκκο κακάο. Πολύ θρεπτικοί και υγιεινοί. Ένα superfood με όλη την αρωματική γεύση του κακάο. Τραγανοί και με μια νόστιμη και έντονη γεύση καθαρού, ελαφρώς πικρού σοκολάτας. Είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνη και υγιεινά λιπαρά. Οι κόκκοι είναι οι κόκκοι κακάο που έχουν ψηθεί, ξεφλουδιστεί και σπαστεί σε μικρότερα κομμάτια. Επίσης, όντας στην αρχική τους μορφή, δεν προστίθενται επιπλέον λιπαρά ή περιττά σάκχαρα. Πλούσιοι σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνη, σίδηρο, μαγνήσιο και κάλιο. Μπορείτε να τους απολαύσετε με φρούτα, δημητριακά, παγωτό ή το αγαπημένο σας γιαούρτι. Μπορούν ακόμη να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν γλυκά ή να προστεθούν σε smoothies.
Ferrero-Nutella - Nutella Σοκολατένια Κρέμα

Ferrero-Nutella - Nutella Σοκολατένια Κρέμα

Προσφέρουμε πωλήσεις σε παλέτες Nutella σε μεγέθη 750 γρ, 630 γρ και 400 γρ.
Προμηθευτής ποιοτικής σκόνης κακάο

Προμηθευτής ποιοτικής σκόνης κακάο

είμαστε αξιόπιστος προμηθευτής κακάου σε σκόνη από την Ινδονησία, προσφέροντας τρεις διακριτές ποιότητες για να καλύψουμε όλες τις βιομηχανικές, διατροφικές ή καλλυντικές σας ανάγκες. τα προϊόντα μας προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου της Ινδονησίας, επεξεργασμένα με προσοχή για να εξασφαλίσουν μια καθαρή και πλούσια σε άρωμα σκόνη κακάου. προέλευση: Ινδονησία συσκευασία: σακίδιο 25kg πιστοποιητικά: φυτοϋγειονομικό, προέλευσης και υγειονομικό διαθεσιμότητα: προσφέρουμε ασφαλή αποστολή, με επιλογές χονδρικής αγοράς σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. οι τρεις βαθμίδες σκόνης κακάου είναι διαθέσιμες για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας. μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να αποκτήσετε την προσφορά μας.
SoloCoco Βιολογική Σκόνη Κακάο

SoloCoco Βιολογική Σκόνη Κακάο

Το SoloCoco κακάο σε σκόνη ή κακάο για ψήσιμο είναι βιολογικό και πιστοποιημένο Fair Trade, δηλαδή εγγυάται ότι δεν υπάρχει παιδική εργασία. Παράγεται εξ ολοκλήρου στη Δομινικανή Δημοκρατία. Κακάο σε σκόνη με υψηλή και χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, που δημιουργεί μια ιδιαίτερη γεύση χάρη στη σύνθεσή του από διάφορες ποικιλίες κακάου.
Ferrero Nutella Σοκολάτα - Σοκολάτα

Ferrero Nutella Σοκολάτα - Σοκολάτα

Τύπος προϊόντος: Σοκολάτα Τύπος: Σοκολάτα γάλακτος Χρώμα: Καφέ Μορφή: Παστός Συσκευασία: 24 Τεμάχια / Κουτί - 12 Κουτιά Διάρκεια ζωής: 18 Μήνες Βάρος (kg): 350g, 400g, 725g & 100g Όνομα Μάρκας: Nutella Σοκολάτα Τόπος προέλευσης: Γερμανία Βάρος (kg): 350g Συσκευασία: 24 Τεμάχια / Κουτί - 12 Κουτιά Καφέ Μορφή: Παστός
εισαγωγή και εξαγωγή σοκολάτας κάλυψης

εισαγωγή και εξαγωγή σοκολάτας κάλυψης

Σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες ζαχαροπλαστικής και τεχνίτες σοκολάτας, η σοκολάτα κάλυψης μας ξεχωρίζει για την υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο και το εκλεπτυσμένο γευστικό προφίλ της.
Κόκκοι κακάο και πάστα

Κόκκοι κακάο και πάστα

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΚΑΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΚΑΚΑΟ CHUAO ΚΑΚΑΟ ΑΜΑΖΟΝΑΣ ΚΑΚΑΟ RIO CARIBE ΚΑΚΑΟ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΚΑΟ CARENO ΚΑΚΑΟ OCUMARE ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, ΔΕΙΓΜΑΤΑ BL
Σκόνη κακάο

Σκόνη κακάο

Επιλέγουμε υψηλής ποιότητας κόκκους κακάου που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή καθαρού κακάου σε σκόνη από τη Γκάνα, τη Μαλαισία, την Κολομβία, το Μεξικό κ.λπ. Τύπος: - Φυσική σκόνη κακάου 4-9% - Φυσική σκόνη κακάου 10-12% - Αλκαλική σκόνη κακάου 4-9% - Αλκαλική σκόνη κακάου 10-12%
ΚΑΚΑΟ - ΚΑΚΑΟ

ΚΑΚΑΟ - ΚΑΚΑΟ

ΚΑΚΑΟ
Εισαγωγή και εξαγωγή κακάου - Κακάο για επεξεργασία

Εισαγωγή και εξαγωγή κακάου - Κακάο για επεξεργασία

Ως ειδικοί στις πρώτες ύλες της Αφρικής, προσφέρουμε την εμπορία τροφίμων, προϊόντων που σχετίζονται με την κοσμετολογία, καθώς και λίθων και πετρωμάτων ως χονδρέμποροι.
Κέικ κακάο και μέλι MARLENKA 800g

Κέικ κακάο και μέλι MARLENKA 800g

Κέικ κακάο και μέλι MARLENKA 800g
Κόκκοι κακάο από τη Μαδαγασκάρη - μείγμα κριόλο, φοραστέρο, τρινιτάριο

Κόκκοι κακάο από τη Μαδαγασκάρη - μείγμα κριόλο, φοραστέρο, τρινιτάριο

μείγμα κόκκων κακάου κριόλο, φοραστέρο, τρινιτάριο, πασίγνωστο κακάο και επισημασμένο ως εκλεκτό κακάο, είμαστε στην τιμή του χρηματιστηρίου κακάου, ευχαριστώ με εκτίμηση, doms
καφές και κακάο

καφές και κακάο

Εξάγουμε καφέ και κακάο από την Ουγκάντα, την Τανζανία και το Κονγκό. Επιπλέον, προμηθεύουμε επίσης προϊόντα όπως σουσάμι, βανίλια, κάσιους και μακαντάμια.