Προϊόντα για και κρέμες (209)

Χρήση οξειδίου του αζώτου σε αυτοκίνητα

Χρήση οξειδίου του αζώτου σε αυτοκίνητα

Έχετε περιέργεια να μάθετε πώς λειτουργεί το νιτροξείδιο στα αυτοκίνητα; Έχουμε ετοιμάσει ένα σύντομο blog για να κατανοήσουμε πώς λειτουργεί το νιτροξείδιο στους αγώνες αυτοκινήτων, μια άλλη γνήσια χαρακτηριστική αυτού της ένωσης. Πώς λειτουργεί το νιτροξείδιο στα αυτοκίνητα; Σκεπτόμενοι πώς λειτουργεί το νιτροξείδιο στα αυτοκίνητα, το όνομα της διάσημης ταινίας δράσης “Fast & Furious” σίγουρα έχει περάσει από το μυαλό σας. Λοιπόν, η σύντομη έκρηξη ταχύτητας με το πάτημα ενός κουμπιού είναι ένα πραγματικό γεγονός. Έχουμε ετοιμάσει το παρακάτω blog για να κατανοήσουμε αυτή τη μεγάλη χρήση του νιτροξειδίου. *Οι φορτιστές κρέμας ExoticWhip δεν προορίζονται για ανεφοδιασμό αυτοκινήτου. Οι φιάλες μας είναι 100% βρώσιμες. Αυτό το blog είναι καθαρά ενημερωτικό. Το νιτροξείδιο στους αγώνες αυτοκινήτων Το νιτροξείδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς. Μεταξύ αυτών, να ενισχύσει τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Αλλά πώς λειτουργεί;
Βήματα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την σαντιγί

Βήματα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την σαντιγί

Αν χρησιμοποιείς έναν σιφόν κουζίνας για να φτιάξεις σαντιγί, σίγουρα κάθε λίγο και λιγάκι ψάχνεις νέες συνταγές για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυνατότητές του και να φτιάξεις νόστιμα πιάτα. Σε προσκαλούμε να γνωρίσεις τις προτάσεις μας. Όταν χρησιμοποιείς τον σιφόν κουζίνας μαζί με τις κάψουλες N2O για να πετύχεις τη σαντιγί, σίγουρα σε ενδιαφέρει όχι μόνο να δοκιμάσεις νέες συνταγές, αλλά και να πειραματιστείς με την περίσσεια σαντιγί. Αν έχεις ήδη έτοιμο τον διανομέα σαντιγί, παρακάτω σου δίνουμε 7 συνταγές για να γλείφεις τα δάχτυλά σου (και που μπορείς επίσης να κάνεις με χτυπημένη κρέμα). Γέμιση τούρτας Μία από τις συνταγές που είναι πάντα επιτυχία είναι να γεμίζεις τις τούρτες με σαντιγί. Απλά χρειάζεται να έχεις στη διάθεσή σου τους σιφόνες σαντιγί και η υφή και η συνέπεια είναι ιδανικές. Επιπλέον, αν σου βγει νόστιμη, σίγουρα θα λατρέψεις το αποτέλεσμα. Frosting για cupcake Οι μαφίνες τύπου cupcake είναι σε άνοδο και αρέσουν πολύ.
N2O

N2O

Πού μπορείτε να αγοράσετε N2O; Και πού μπορείτε να το βρείτε σωστά; Σε αυτό το blog θα εξετάσουμε μερικούς ανταγωνιστικούς προμηθευτές N2O και θα δείξουμε τι προσφέρει κάθε εταιρεία. Όπως σίγουρα έχετε παρατηρήσει, η είσοδος στην αγορά του διξειδίου του αζώτου είναι εξαιρετικά κερδοφόρα και αναπτύσσεται ραγδαία. Η ζήτηση αυξάνεται μέρα με τη μέρα και μαζί της και ο αριθμός των μεταπωλητών από διάφορους τομείς που ισχυρίζονται ότι έχουν το καλύτερο N2O. Αλλά πού μπορείτε να αγοράσετε N2O; Και πού μπορείτε να το βρείτε σωστά; Σε αυτό το blog θα παρουσιάσουμε μερικούς ανταγωνιστικούς προμηθευτές N2O και θα δείξουμε τι προσφέρει κάθε εταιρεία. Αγορά διξειδίου του αζώτου (N2O) Σήμερα υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε όταν πρόκειται για το διξείδιο του αζώτου. Σκεφτείτε το Amazon, το eBay και το Aliexpress, ως τα πρώτα ονόματα που έρχονται στο μυαλό. Ο ανταγωνισμός είναι αναμφίβολα πολύ μεγάλος.
12x Κάψουλες Κρέμας – 640 γραμμάρια N2O - Κάψουλες Κρέμας

12x Κάψουλες Κρέμας – 640 γραμμάρια N2O - Κάψουλες Κρέμας

Με κάθε κύλινδρο που αγοράζετε, λαμβάνετε 10 % περισσότερα N2O σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα των ανταγωνιστών μας, και χάρη στους αδιάβροχους κυλίνδρους μας, μπορείτε να αποχαιρετήσετε τις δυσάρεστες χημικές γεύσεις. Κάψουλες κρέμας – 12x 640 γραμμάρια N2O Με το Exotic Whip, λαμβάνετε 10 % περισσότερα αέρια ανά κύλινδρο. Αυτό σημαίνει 640 γραμμάρια καθαρού N2O αντί για τα 580 γραμμάρια που προσφέρονται συνήθως στην αγορά. 640 γραμμάρια καθαρού N2O Με τους ουδέτερους κυλίνδρους, λαμβάνετε 10 % περισσότερα αέρια ανά κύλινδρο. Αυτό σημαίνει 640 γραμμάρια καθαρού N2O αντί για τα 580 γραμμάρια που προσφέρουν οι ανταγωνιστές μας. Καμία χημική επίγευση Χάρη στη μοναδική διαδικασία παραγωγής μας, η γεύση που επιλέγετε για το Exotic Whip θα είναι απλά τέλεια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι κύλινδροι μας δεν έχουν ραφές.
Πώς να Χρησιμοποιήσετε Έναν Σιφόνι Κουζίνας

Πώς να Χρησιμοποιήσετε Έναν Σιφόνι Κουζίνας

Ο σωλήνας κουζίνας είναι ένα από τα απαραίτητα προϊόντα για τους λάτρεις της καλής κουζίνας και των γλυκών. Με αυτό το άρθρο, μπορούμε να φτιάξουμε νόστιμες κρέμες σαντιγί και να τις προσθέσουμε σε σάλτσες, λικέρ, επιδόρπια κ.λπ. Αλλά, ξέρετε πώς να τον χρησιμοποιήσετε; Στον παρακάτω οδηγό, θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά έναν σωλήνα κουζίνας. Οδηγός | Μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά έναν σωλήνα κουζίνας Στην κουζίνα, έχουμε διάφορα προϊόντα που μπορούν να μεταμορφώσουν εντελώς τις παρασκευές που κάνουμε καθημερινά. Αν θέλετε περισσότερα, ο σωλήνας κουζίνας είναι η επόμενη πρόκληση που σας προτείνουμε. Πρώτα απ' όλα, πρέπει να ξέρετε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ασφαλές δοχείο και με έναν αξιόπιστο μηχανισμό που λειτουργεί, εφόσον ακολουθήσετε τις συνιστώμενες οδηγίες χρήσης.
Κύλινδροι οξειδίου του αζώτου

Κύλινδροι οξειδίου του αζώτου

Πού να αγοράσετε κυλίνδρους οξειδίου του νιτρώδους; Τι είναι το N2O; Ας ξεκαθαρίσουμε σύντομα όλες τις απορίες σας! Κυλίνδροι οξειδίου του νιτρώδους – Πού να αγοράσετε Μιλώντας για κυλίνδρους οξειδίου του νιτρώδους, πρέπει να μιλήσουμε για το κύριο συστατικό τους, το N2O. Τι είναι το N2O και πού να το αγοράσετε; Μην χάσετε τον παρακάτω οδηγό όπου σας λέμε τι είναι αυτές οι φιάλες και πού να τις αγοράσετε στην καλύτερη τιμή. Τι είναι οι κυλίνδροι οξειδίου του νιτρώδους; Μια φιάλη οξειδίου του νιτρώδους είναι μια δεξαμενή που περιέχει N2O. Χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς στον τομέα της ζαχαροπλαστικής ή της μαγειρικής και επιτρέπει τη δημιουργία διαφόρων παρασκευών με επαγγελματικά αποτελέσματα. Έτσι, αυτό είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται μαζί με έναν αφρό για κρέμα και είναι πολύ βολικό για το μαγείρεμα και την παρασκευή γλυκών με διαρκή αποτελέσματα. Για παράδειγμα, μεταξύ των πλεονεκτημάτων του, τονίζουμε ότι το μείγμα μπορεί να διατηρηθεί έως και 10 ημέρες στο ψυγείο και προσφέρει πολύ υψηλούς όγκους παραγωγής.
Πίνα Κολάντα

Πίνα Κολάντα

Η Πίνα Κολάδα είναι ένα από τα πιο κλασικά κοκτέιλ στον κόσμο, συχνά φτιαγμένο με ρούμι, κρέμα και ανανά. Ωστόσο, ίσως να μην γνωρίζατε ότι η χρήση ενός διανομέα κρέμας και μιας κάψουλας κρέμας είναι κρίσιμη για την επιτυχημένη προετοιμασία αυτής της συνταγής. Στο προτελευταίο βήμα, το μείγμα ανανά τοποθετείται σε έναν διανομέα κρέμας, ο οποίος στη συνέχεια επαναφορτίζεται δύο φορές με μια κάψουλα κρέμας N2O. Αφού το ποτό διατηρηθεί στο ψυγείο για μία ώρα, είναι έτοιμο προς σερβίρισμα και μπαίνει σε ένα ποτήρι κοκτέιλ. Μπόνους πόντοι για το γαρνίρισμα της Πίνα Κολάδα με μια φέτα ανανά και φύλλο ανανά! 120ml χυμός ανανά 60ml λευκό ρούμι 60ml κρέμα Φέτα ανανά Φύλλο ανανά
Κέικ Τεσσάρων Τετάρτων με Κρέμα Βανίλιας

Κέικ Τεσσάρων Τετάρτων με Κρέμα Βανίλιας

Αληθινό κλασικό, αυτό το κέικ αντιπροσωπεύει την αρτοσκευαστική κουλτούρα των Βρετανών στην καλύτερή της μορφή. Η συνταγή του είναι αρκετά απλή και κερδίζει τις καρδιές όπου κι αν σερβίρεται, είτε πρόκειται για οικογενειακές συγκεντρώσεις, είτε για γενέθλια, είτε για εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους. Σε αυτή την περίπτωση, η κρέμα σαντιγί είναι κυριολεκτικά η κερασάκι στην τούρτα. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε ποιοτικούς φορτιστές κρέμας σαντιγί N20 από μια αξιόπιστη μάρκα. Λίστα υλικών 3 ραβδιά 1 1/2 φλιτζάνι μη αλατισμένο βούτυρο, μαλακωμένο 3 φλιτζάνια λευκή ζάχαρη 6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 3 φλιτζάνια κοσκινισμένο αλεύρι για κέικ 1 φλιτζάνι παχύρρευστη κρέμα σαντιγί 1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
διανομέας οξειδίου του αζώτου - Η αγορά του οξειδίου του αζώτου γνωρίζει σημαντική ανάπτυξη, καθώς η ζήτηση

διανομέας οξειδίου του αζώτου - Η αγορά του οξειδίου του αζώτου γνωρίζει σημαντική ανάπτυξη, καθώς η ζήτηση

Η αγορά του οξειδίου του αζώτου γνωρίζει σημαντική ανάπτυξη, καθώς η ζήτηση αυξάνεται. Θέλετε να εισέλθετε στην αγορά αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε; Σας δίνουμε μερικές συμβουλές σχετικά με αυτό. Γιατί η αγορά του οξειδίου του αζώτου γνωρίζει τόσο γρήγορη ανάπτυξη; Το οξείδιο του αζώτου χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο σε διάφορους τομείς. Στην αγορά τροφίμων και ποτών ειδικότερα, παρατηρείται μεγάλη αύξηση λόγω της μοριακής κουζίνας, ενώ η ιατρική αγορά επίσης αναπτύσσεται. Προσφορά οξειδίου του αζώτου Καθώς η ζήτηση είναι υψηλή, η προσφορά δεν λείπει επίσης. Οι περισσότερες μάρκες έχουν ήδη τα δικά τους κανάλια διανομής, γεγονός που καθιστά δύσκολη την είσοδο μιας νέας μάρκας στην αγορά. Οι νέες επιχειρήσεις και τα νέα προϊόντα γίνονται ολοένα και πιο αστεία για να εισέλθουν στην αγορά, και επιπλέον, η αγορά θεωρείται επίσης κερδοφόρα.
Μοριακή Γαστρονομία

Μοριακή Γαστρονομία

Το θέμα που ακούγεται περισσότερο σήμερα μεταξύ των σεφ είναι η μοριακή γαστρονομία. Αυτή η γαστρονομική τέχνη αναδεικνύει τις φυσικές και χημικές πτυχές των αλληλεπιδράσεων μεταξύ τροφίμων και υγρών. Σε αυτό το blog παρουσιάζονται μερικά παραδείγματα τεχνικών μοριακής γαστρονομίας. Τι είναι η Μοριακή Γαστρονομία; Από καιρού εις καιρόν, κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς σε ένα εστιατόριο, μπορεί να βιώσετε τις επιτυχίες της σύγχρονης κουζίνας, πιο συγκεκριμένα της μοριακής γαστρονομίας. Η μοριακή γαστρονομία είναι επίσημα μια επιστημονική πειθαρχία που συνδυάζει φυσικές και χημικές διαδικασίες μαγειρέματος. Εμείς προτιμούμε να την αποκαλούμε "Η τέχνη του να πετυχαίνεις μαγικά αποτελέσματα με βασικά υλικά στην παραδοσιακή κουζίνα". Ναι, λίγο πιο εμπνευσμένο. Η αλήθεια είναι ότι, δυστυχώς για εμάς, δεν μπορεί ο καθένας να χειριστεί αυτή την πειθαρχία. Μόνο άτομα ή εστιατόρια που είναι εξειδικευμένα εφαρμόζουν τις τεχνικές της μοριακής γαστρονομίας.
Τι είναι ένα σιφόνι κρέμας;

Τι είναι ένα σιφόνι κρέμας;

Ένας σιφόνι για σαντιγί είναι μια συσκευή από αλουμίνιο ή ατσάλι που μπορεί να περιέχει περίπου 8 γραμμάρια πρωτοξειδίου του αζώτου (N2O) για να πιέσει το δοχείο και να απελευθερώσει το πρωτοξείδιο του αζώτου, επιτρέποντάς του να διαλυθεί στα προστιθέμενα υγρά. Όταν το αέριο νιτροξυγόνου απελευθερώνεται ανοίγοντας τη βαλβίδα του σιφόνι και πιέζοντας το μοχλό, το υγρό εκτοξεύεται από το ακροφύσιο υπό υψηλή πίεση. Δημιουργούνται φυσαλίδες για να μετατρέψουν το υγρό (ανάλογα με τον τύπο του υγρού) σε αφρό ή κρέμα. Πώς φτιάχνει ο σιφόνι για σαντιγί κρέμα σαντιγί; Όταν θέλετε να φτιάξετε κρέμα σαντιγί, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια παχύρρευστη κρέμα. Αυτή η κρέμα μπορεί να έχει περιεκτικότητα σε λιπαρά από 27 έως 36%. Όταν χρησιμοποιείτε το σιφόνι για σαντιγί, η πίεση απελευθερώνεται, προκαλώντας την επέκταση του νιτρικού οξειδίου στη μοριακή δομή του λιπαρού και δημιουργείται η κρέμα σαντιγί.
Βοήθεια για τον διανομέα σαντιγί

Βοήθεια για τον διανομέα σαντιγί

Γιατί ο διανομέας κρέμας μου δεν απελευθερώνει τίποτα; Σε περίπτωση που δεν βγαίνει τίποτα από τον διανομέα κρέμας όταν πατάς τον διακόπτη, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι η βαλβίδα κεφαλής σου έχει σταματήσει να λειτουργεί σωστά. Αντικατέστησε τη βαλβίδα κεφαλής του διανομέα κρέμας και δες αν αυτό λύνει το πρόβλημα. Η σαντιγί βγαίνει από την άκρη όταν φορτώνεις τον διανομέα; Αυτό υποδηλώνει κυρίως ότι η βαλβίδα στην κορυφή του διανομέα είναι σπασμένη ή κοντά στο να σπάσει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι απλά να αντικαταστήσεις τη βαλβίδα. Σαντιγί που απελευθερώνεται σε υγρή μορφή, και όχι ως σταθερή κρέμα Έλεγξε ότι η κρέμα που χρησιμοποιείς έχει αρκετά υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, γενικά, η κρέμα για χτύπημα και πήξιμο πρέπει να έχει ποσοστό λιπαρών 32%.
Τεχνικό αέριο

Τεχνικό αέριο

Όταν μιλάμε για τεχνικό αέριο, αυτό χρησιμοποιείται κυρίως στην βιομηχανική αγορά. Αυτός ο τύπος υποξειδίου του αζώτου (N2O) είναι λιγότερο καθαρός. Ονομάζεται επίσης ακάθαρτο αέριο και επομένως η τιμή αυτού του τύπου είναι επίσης πιο οικονομική. Το αέριο έχει ένα επίπεδο καθαρότητας. Το επίπεδο καθαρότητας του τεχνικού υποξειδίου του αζώτου είναι 98%. Ο λόγος που αυτό το αέριο είναι ακάθαρτο είναι ότι δεν εφαρμόζεται κανένα φίλτρο για να γίνει το υποξείδιο του αζώτου πιο καθαρό. Αυτό που διαφέρει επίσης είναι ότι αυτός ο τύπος φιάλης υποξειδίου του αζώτου (N2O) δεν έχει βαλβίδα υπολειπόμενης πίεσης. Αυτή η βαλβίδα υπολειπόμενης πίεσης μπορεί να εγγυηθεί και να αποτρέψει τη σκουριά, τη βρωμιά ή άλλα σωματίδια που δεν θα έπρεπε να είναι στη φιάλη να εισέλθουν στη φιάλη. Το τεχνικό υποξείδιο του αζώτου (N2O) μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, ως οξειδωτικό σε έναν κινητήρα πυραύλου.
Δοχείο κρέμας - Παρατείνετε το καλοκαίρι με ένα δοχείο κρέμας αερίου

Δοχείο κρέμας - Παρατείνετε το καλοκαίρι με ένα δοχείο κρέμας αερίου

Με έναν εκτοξευτή κρέμας αερίου, μπορείτε να παρατείνετε το καλοκαίρι. Τι είναι το καλοκαίρι χωρίς ένα ωραίο κοκτέιλ; Μια γιορτή στο σπίτι χωρίς την κρεμώδη επικάλυψη ως στέμμα. Ωστόσο, τώρα υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο. Οι κάψουλες με γεύση και αυτό με μια εξωτική ολοκλήρωση. Ο εκτοξευτής κρέμας με κάψουλες CO2 αποτελείται από επιλεγμένα και σταθερά υλικά. Τα εξαρτήματα είναι εύκολα στην καθαριότητα. Σε ελάχιστο χρόνο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξωτική κρέμα για το κοκτέιλ και τα επιδόρπια. Με τις οδηγίες του εκτοξευτή κρέμας, κάθε κρέμα θα πετύχει. Καμία κουραστική χτύπημα κρέμας. Με τις οδηγίες και λίγες κινήσεις, η κρέμα θα πετύχει πάντα! Η λειτουργία του εκτοξευτή κρέμας είναι τόσο απλή, που δεν μπορεί να πάει στραβά. Δεν απαιτείται καμία μεγάλη τεχνική κατανόηση. Ακολουθήστε ακριβώς τις οδηγίες και με λίγες κινήσεις θα δημιουργήσετε μια σταθερή κρέμα.
Κέικ Σοκολάτας με Χτυπημένη Κρέμα

Κέικ Σοκολάτας με Χτυπημένη Κρέμα

Καμία λίστα με κέικ από σαντιγί δεν είναι πλήρης χωρίς την προσθήκη μιας σοκολατένιας επιλογής. Αυτό το κέικ από σαντιγί με σοκολάτα έχει μια εξαιρετικά γευστική, τρυφερή και μαλακή βάση με μια κρεμώδη γέμιση που το καθιστά αφράτο, ελαφρύ και εξαιρετικά νόστιμο. Η πραγματική μαγεία αυτού του σοκολατένιου κέικ βρίσκεται στην κρέμα του. Αν φτιάχνετε το κέικ στο σπίτι, χρησιμοποιήστε N20 8 g κρέμας για να δημιουργήσετε μια κρέμα επαγγελματικού επιπέδου ως γέμιση για το κέικ. 2 Κέικ BusyDay Dump, ψημένα σε 2 στρογγυλές φόρμες κέικ 8 ιντσών 2 πίντες βαριάς σαντιγί 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Μους λεμονιού

Μους λεμονιού

Για μια νόστιμα φρέσκια ολοκλήρωση μιας ευχάριστης ιταλικής βραδιάς, αυτή η μους λεμονιού είναι η ιδανική εναλλακτική για το τυπικό επιδόρπιο. 2 αυγά – 40 γρ ζάχαρη – 100 ml χτυπημένης κρέμας (σπιτική) – 50 ml λικέρ λεμονιού (limoncello) – 1 λεμόνι – 1 κουταλιά ζάχαρη άχνη – 20 γρ φιστίκια – Συσκευή χτυπημένης κρέμας – Σιφόν χτυπημένης κρέμας Ξεκινήστε χτυπώντας τους κρόκους των αυγών, τη ζάχαρη και τη φλούδα λεμονιού μέχρι να γίνουν σφιχτοί. Βεβαιωθείτε ότι αυτά τα υλικά σχηματίζουν μια ωραία αφράτη μάζα. Στη συνέχεια, στύψτε το λεμόνι και ζεστάνετέ το ελαφρώς. Προσθέστε αυτόν τον χυμό στο μείγμα αυγών και ανακατέψτε απαλά. Σε ένα άλλο μπολ, χτυπήστε τα ασπράδια των αυγών μαζί με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να σχηματιστεί μια αφρώδης μάζα. Στη συνέχεια, προσθέστε το λικέρ λεμονιού στο μείγμα αυγών και λεμονιού. Και στη συνέχεια, ανακατέψτε την χτυπημένη κρέμα και την αφρώδη μάζα των ασπραδιών μέχρι να γίνουν ένα.
N2O Φορτιστές κρέμας – Τέσσερα από τα μεγαλύτερα οφέλη της χρήσης φορτιστών

N2O Φορτιστές κρέμας – Τέσσερα από τα μεγαλύτερα οφέλη της χρήσης φορτιστών

Οι φορτιστές κρέμας N2O έχουν σχεδιαστεί για να επαναφορτίζουν τους διανομείς κρέμας και να τους γεμίζουν με οξείδιο του αζώτου, διευκολύνοντας την παρασκευή της χτυπητής κρέμας πιο γρήγορα και εύκολα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές άλλες αιτίες που εξηγούν τη δημοτικότητα και τη γενική χρήση τους, μερικές από τις οποίες έχουμε παραθέσει παρακάτω σε αυτό το blog. Οι φορτιστές κρέμας N2O και τα μεγαλύτερα οφέλη τους Οξείδιο του αζώτου, γιατί είναι ένα από τα πιο χρήσιμα αέρια για χρήση στην κουζίνα σας. Το οξείδιο του αζώτου που βρίσκεται στους φορτιστές κρέμας είναι ένα χρήσιμο αέριο, κυρίως στην κουζίνα, που έχει πολλές ειδικότητες. Για αρχή, αυξάνει τον όγκο της κρέμας έως και τέσσερις φορές, επομένως είναι δύο φορές πιο αποτελεσματικό από το οξυγόνο. Σε αντίθεση με αυτό, το οποίο διευκολύνει την ανάπτυξη βακτηρίων, το N2O τα σκοτώνει. Το N2O είναι αυτό που προωθεί αποτελεσματικά την χτυπητή κρέμα έξω από έναν διανομέα και βοηθά στη συντήρησή της για σχεδόν μια ολόκληρη εβδομάδα αν διατηρηθεί σωστά.
Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα σιφόνι κουζίνας

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα σιφόνι κουζίνας

Ο σιφόν είναι ένα από τα απαραίτητα προϊόντα για τους λάτρεις του καλού φαγητού και των γλυκών. Με αυτό το άρθρο μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχες σαντιγί και να τις προσθέσουμε σε σάλτσες, λικέρ, επιδόρπια κ.λπ. Αλλά, ξέρεις πώς να το χρησιμοποιήσεις; Στον παρακάτω οδηγό θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά έναν σιφόν. Οδηγός | Μάθε να χρησιμοποιείς σωστά έναν σιφόν Στην κουζίνα διαθέτουμε διάφορα προϊόντα που μπορούν να μεταμορφώσουν εντελώς τις παρασκευές που κάνουμε καθημερινά. Αν ψάχνεις για περισσότερα, ο σιφόν είναι η επόμενη πρόκληση που σου προτείνουμε. Πριν από όλα, πρέπει να ξέρεις ότι έχουμε να κάνουμε με ένα δοχείο που είναι ασφαλές και έχει έναν αξιόπιστο μηχανισμό που λειτουργεί, εφόσον ακολουθούνται οι συνιστώμενες οδηγίες χρήσης. Προτεινόμενες συμβουλές πριν χρησιμοποιήσεις τον σιφόν - Δεν συνιστάται να αναμιγνύεις συστατικά και φορτίσεις διαφορετικών μαρκών. - Δεν πρέπει να ανοίγεται αν δεν είναι άδειος (βεβαιώσου ότι έχεις βγάλει όλο το περιεχόμενο πριν).
Εξωτικές γεύσεις για τον φορτιστή κρέμας σας

Εξωτικές γεύσεις για τον φορτιστή κρέμας σας

Πιστός στο όνομά του, ο φορτιστής κρέμας Exotic είναι μάλλον εξωτικός με πολλούς τρόπους. Για αρχή, το μέγεθος των κυλίνδρων N2O είναι μεγαλύτερο σε σύγκριση με άλλους κυλίνδρους N2O στην αγορά. Ενώ οι άλλες φιάλες N2O περιέχουν γενικά 580g υποξειδίου του αζώτου, οι φορτιστές Exotic Whip είναι γεμάτοι με 10% επιπλέον υποξείδιο του αζώτου, και η χωρητικότητά τους είναι συνολικά 640g. Οι μικροί φορτιστές κρέμας συνήθως αγοράζονται χύμα, έτσι μπορείτε να γλιτώσετε την ταλαιπωρία της συνεχούς αλλαγής φορτιστή κρέμας και να αποκτήσετε 10% επιπλέον υποξείδιο του αζώτου με τον φορτιστή κρέμας Exotic Whip. Αλλά περισσότερο από το μέγεθός του, ο φορτιστής μας έχει μια άλλη ειδικότητα που τον καθιστά ένα από τα πιο μοναδικά του χαρακτηριστικά. Ο φορτιστής κρέμας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τις ειδικές γεύσεις μας που μπορούν εύκολα να προστεθούν στον φορτιστή κρέμας που χρησιμοποιείτε για να προετοιμάσετε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες.
Σύκα με μους γκοργκονζόλα

Σύκα με μους γκοργκονζόλα

Το καλοκαίρι είναι έτοιμο να τελειώσει, που σημαίνει ότι μπορούμε να αρχίσουμε να ανησυχούμε ξανά για τα Χριστούγεννα. Και πάνω απ' όλα, τι να κάνουμε με το χριστουγεννιάτικο δείπνο; Έχουμε την τέλεια ιταλική λύση για εσάς: Σύκα με μους γκοργκοντζόλα. 3 φρέσκα σύκα – 75 γρ γκοργκοντζόλα – 100 ml σαντιγί – Συσκευαστής σαντιγί – Σιφόν σαντιγί Αρχίστε χτυπώντας τη γκοργκοντζόλα, αυτό θα είναι πιο εύκολο αφού έχει μείνει σε θερμοκρασία δωματίου για λίγο. Βεβαιωθείτε ότι χτυπάτε τη γκοργκοντζόλα μέχρι να γίνει κρεμώδης. Όσο περισσότερο χτυπάτε, τόσο πιο κρεμώδης θα είναι η γκοργκοντζόλα. Προσθέστε τη σαντιγί και ανακατέψτε μέχρι να γίνει κρεμώδης και να σας τρέχουν τα σάλια. Προσθέστε τη σαντιγί στο σιφόν σας και, με μια κάψουλα σαντιγί, βάλτε μια καλή δόση σε ένα κομψό μπολ. Προσθέστε ένα τέταρτο από φρέσκο σύκο και καλή όρεξη!
24x Φορτιστές Κρέμας – 640 γραμμάρια Φιάλη Νιτροξειδίου - Φορτιστές Κρέμας

24x Φορτιστές Κρέμας – 640 γραμμάρια Φιάλη Νιτροξειδίου - Φορτιστές Κρέμας

10 % περισσότερα αέρια N2O ανά κύλινδρο. 640 γραμμάρια συνολικά N2O, αντί για τα 580 γραμμάρια που προσφέρονται συνήθως. Φορτιστής Κρέμας – 24 κύλινδροι των 640 γραμμαρίων Φιάλη Οξειδίου του Αζώτου 10 % περισσότερα αέρια N2O ανά κύλινδρο. 640 γραμμάρια συνολικά N2O, αντί για τα 580 γραμμάρια που προσφέρονται συνήθως. 640 Γραμμάρια καθαρού N2O 640 γραμμάρια N2O σε έναν μόνο κύλινδρο, το ισοδύναμο με 80 ατομικούς φορτιστές κρέμας, και 10 % περισσότερα N2O σε σύγκριση με τους φορτιστές κρέμας των 580 γραμμαρίων που είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Χωρίς χημικές γεύσεις Χάρη στην κατασκευή τους, η γεύση που θα επιλέξεις για το Exotic Whip σου θα είναι τέλεια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι κύλινδροι μας δεν έχουν σφραγίδες. Το αποτέλεσμα είναι ότι σχεδόν εξαφανίζεται η πιθανότητα να νιώσεις μια δυσάρεστη χημική γεύση. Γίνε διανομέας και απόκτησε τις καλύτερες τιμές για τους φορτιστές κρέμας μας
Επιπτώσεις και Χρήσεις του N2O

Επιπτώσεις και Χρήσεις του N2O

Οι φορτιστές κρέμας N2O είναι σχεδιασμένοι για χρήση σε διανομείς κρέμας και χρησιμοποιώντας το υποξείδιο του αζώτου που περιέχουν στον εκτοξευτή κρέμας σας, μπορείτε να ετοιμάσετε μερικές φανταστικές συνταγές, μερικές από τις οποίες θα αναφέρουμε σε αυτήν την ανάρτηση του ιστολογίου. Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το υποξείδιο του αζώτου. Σε αυτό το ιστολόγιο θα εξετάσουμε τα διάφορα αποτελέσματα και τις χρήσεις του N2O. Όταν πρόκειται για εστιατόρια ή τη βιομηχανία catering, οι σεφ και το προσωπικό της κουζίνας χρησιμοποιούν το υποξείδιο του αζώτου σε διατροφική ποιότητα E942 ως προωθητικό για αεροζόλ για να φτιάξουν αφρούς, ορεκτικά, σάλτσες και χτυπημένη κρέμα με φαγητό ή ποτά. Διαβάστε αυτήν την ανάρτηση και ανακαλύψτε πώς χρησιμοποιείται ένας εκτοξευτής κρέμας στην προετοιμασία κρεμών και επιδορπίων. Εκτός από τη χρήση του στη βιομηχανία τροφίμων και σε αναψυκτικά περιβάλλοντα, το υποξείδιο του αζώτου μπορεί να λειτουργήσει ως αποτελεσματικός κατασταλτικός παράγοντας που, σε συνδυασμό με το οξυγόνο, μειώνει το άγχος στους ασθενείς.
Χτυπητής κρέμας – Espuma - Οι espumas είναι μια αφράτη έκρηξη γεύσης

Χτυπητής κρέμας – Espuma - Οι espumas είναι μια αφράτη έκρηξη γεύσης

Οι Εσπούμα είναι μια αφράτη έκρηξη γεύσης. Ο τέλειος Εσπούμα Σίφωνος δημιουργεί σε χρόνο μηδέν νόστιμα αφράτα και καπάκια από βότανα, ραπανάκι ή κάρυ. Αλλά και οι γλυκές παραλλαγές είναι παιχνιδάκι με την κατάλληλη συσκευή Εσπούμα. Γλυκά όνειρα από ανανά, καρύδα ή και σμέουρα μαγεύουν κάθε καλεσμένο που προσκαλείτε στο τραπέζι. Τι είναι όμως το Εσπούμα; Η λέξη προέρχεται από τα ισπανικά και δεν σημαίνει τίποτα άλλο από αφρό. Και ακριβώς αυτός, με την απαράμιλλη υφή του, παρασκευάζεται με μια συσκευή Εσπούμα σε λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήστε τον Εσπούμα Σίφωνά σας μια φορά για να δημιουργήσετε ελαφριές δημιουργίες από τυρί κατσίκας. Οι συνταγές για σπρέι κρέμας προσφέρουν μια ποικιλία διαφορετικών ιδεών για τη χρήση του Εσπούμα Σίφωνος. Ο Isi Gourmet Whip επιτρέπει την αφράτη αρωματοποίηση των πιάτων σας. Αυτό που παλαιότερα θεωρούνταν εξαιρετικά χρονοβόρο και συχνά απαιτούσε πολύ χρόνο, γίνεται με τον Gourmet Whip σε λίγα λεπτά.
Πόσο διαρκεί η χτυπημένη κρέμα σε έναν αφυγραντήρα κρέμας;

Πόσο διαρκεί η χτυπημένη κρέμα σε έναν αφυγραντήρα κρέμας;

Η σαντιγί μπορεί να διατηρηθεί στο σιφόνι για μέγιστο διάστημα 10 ημερών στο ψυγείο. Για να την ξαναχρησιμοποιήσουμε, αρκεί να κουνήσουμε δυνατά το σιφόνι μερικές φορές. Αν θέλουμε η υφή να είναι πιο παχιά, λειτουργεί καλά να προσθέσουμε μια δεύτερη καψούλα, αλλά δεν είναι πάντα απαραίτητο. Πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσεις ένα σιφόνι για την σαντιγί; Η πραγματικότητα είναι ότι το χτύπημα της σαντιγί για γλυκά μπορεί να φαίνεται απλό, και στην πραγματικότητα είναι. Φυσικά, είναι πιο εύκολο για εκείνους που είναι συνηθισμένοι να ασχολούνται με αυτό το είδος συσκευής. Την πρώτη φορά μπορεί να είναι περίπλοκο και είναι σημαντικό να έχεις κάποιες βασικές γνώσεις πριν χρησιμοποιήσεις αυτό το εργαλείο κουζίνας. Τα πλεονεκτήματα της χρήσης σιφονιού για σαντιγί στη μαζική εστίαση Στον τομέα της εστίασης, είναι ένα βασικό εργαλείο γιατί προσφέρει πολλές δυνατότητες και έχει πολλά πλεονεκτήματα, μεταξύ των οποίων Μια αυθεντική γεύση η γεύση είναι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές όταν πουλάμε προϊόντα.
Σιφόνι Κρέμας – Αφρός - Οι Αφροί είναι μια αφράτη έκρηξη γεύσης

Σιφόνι Κρέμας – Αφρός - Οι Αφροί είναι μια αφράτη έκρηξη γεύσης

Οι Espumas είναι μια αφράτη έκρηξη γεύσης. Ο τέλειος σιφόνι κρέμας Espumas δημιουργεί νόστιμες αφρούλες και καπέλα από βότανα, ραπανάκι ή κάρυ σε χρόνο μηδέν. Αλλά οι γλυκές παραλλαγές είναι επίσης παιχνιδάκι με τη σωστή συσκευή αφρού. Τα γλυκά όνειρα από ανανά, καρύδα ή ακόμα και σμέουρα θα ενθουσιάσουν κάθε καλεσμένο στο τραπέζι. Τι είναι ο αφρός; Η λέξη προέρχεται από τα ισπανικά και δεν σημαίνει τίποτα άλλο από αφρό. Και ακριβώς αυτός, με την ασύγκριτη υφή του, παρασκευάζεται με μια συσκευή Espuma σε λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήστε τον δοσομετρητή κρέμας Espuma μία φορά για να δημιουργήσετε ελαφριές παρασκευές με τυρί κατσίκας. Οι συνταγές από τον χτυπητήρα κρέμας παρέχουν μια ποικιλία διαφορετικών ιδεών για τη χρήση του σιφόνι Espumas. Ο Isi Gourmet Whip επιτρέπει να δώσετε μια αφράτη γεύση στα τρόφιμά σας. Αυτό που προηγουμένως θεωρούνταν εξαιρετικά χρονοβόρο και συχνά απαιτούσε πολύ χρόνο, γίνεται σε λίγα λεπτά με το Gourmet Whip.
Μεγάλα και ανθεκτικά

Μεγάλα και ανθεκτικά

Ο άλλος φορτιστής κρέμας για τον οποίο θα μιλήσουμε τώρα είναι πολύ μεγαλύτερος και καλύτερος σε πολλούς τομείς από τον μικρότερο ομόλογό του, εκτός από το μέγεθος. Οι επιλογές όπως το MagicWhip, ExoticWhip, FAST GAS κ.λπ. είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε όταν αποφασίσετε να ανανεώσετε το σιφόνι κρέμας σας με έναν μεγαλύτερο φορτιστή κρέμας. Η χωρητικότητα αυτών των φορτιστών μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 580g και 640g και σας γλιτώνει από την ταλαιπωρία να χρειάζεται να γεμίζετε συνεχώς το αέριο από το δοχείο σας. Έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε τη μέγιστη χωρητικότητα του διανομέα σας και αυτό σε μία μόνο προσπάθεια. Θα το διαπιστώσετε όταν συνδέσετε τον σωλήνα πλήρωσης του φορτιστή κρέμας σας με τον διανομέα κρέμας σας. Και ο παράγοντας χρόνου είναι ακόμη πιο ενθαρρυντικός. Δεν θα σας πάρει περισσότερα από μερικά δευτερόλεπτα. Οι μεγαλύτεροι φορτιστές κρέμας είναι γνωστοί για τη μείωση του χρόνου πλήρωσης κατά σχεδόν 50% και είναι τόσο καλοί όσο 70 συμβατικοί φορτιστές.
Ρυθμιστής πίεσης - Κάψουλες κρέμας

Ρυθμιστής πίεσης - Κάψουλες κρέμας

Με τον ρυθμιστή πίεσης Exotic Whip μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα και γρήγορα την πίεση της κάψουλας κρέμας σας μέσα σε δευτερόλεπτα. https://exoticwhip.com/de/produkt/druckregler/
Σιφόνι κρέμας - Οι αφροί είναι μια έκρηξη γεύσεων

Σιφόνι κρέμας - Οι αφροί είναι μια έκρηξη γεύσεων

Οι Espumas είναι μια έκρηξη γεύσεων. Ο τέλειος αφρός κρέμας Espumas δημιουργεί σε ελάχιστο χρόνο νόστιμες μικρές μους και καπέλα από βότανα, ραπανάκι ή κάρυ. Αλλά οι γλυκές παραλλαγές είναι επίσης παιχνιδάκι με την κατάλληλη συσκευή espuma. Οι γλυκές ονειρεμένες γεύσεις ανανά, καρύδας ή ακόμα και σμέουρων θα μαγέψουν όλους τους καλεσμένους που θα προσκαλέσετε στο τραπέζι. Αλλά τι είναι το espuma; Η λέξη προέρχεται από την ισπανική γλώσσα και δεν σημαίνει τίποτα άλλο από αφρό. Και αυτό ακριβώς είναι, με την ασύγκριτη υφή του, που παρασκευάζεται με μια συσκευή Espuma σε λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήστε μια φορά τον διανομέα κρέμας Espumas για να δημιουργήσετε ελαφριές δημιουργίες με βάση το τυρί κατσίκας. Οι συνταγές του αφρού κρέμας παρέχουν μια πληθώρα διαφορετικών ιδεών για τη χρήση του αφρού Espumas.
Πόσο καιρό διαρκεί η χτυπημένη κρέμα σε έναν αφυγραντήρα κρέμας;

Πόσο καιρό διαρκεί η χτυπημένη κρέμα σε έναν αφυγραντήρα κρέμας;

Η σαντιγί μπορεί να διατηρηθεί στον ψυγείο σε σκεύος σαντιγί για έως και 10 ημέρες. Για να την ξαναχρησιμοποιήσετε, απλώς ανακινήστε τον σιφόν λίγες φορές δυνατά. Αν η υφή πρέπει να είναι πιο παχιά, είναι καλό να προσθέσετε μια δεύτερη δόση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητο.
Κοκτέιλ γαρίδας

Κοκτέιλ γαρίδας

Μπορείτε να δώσετε σε αυτό το κλασικό πιάτο μια μοντέρνα πινελιά με μια ελαφριά και αέρινη βινεγκρέτ. Ο καλύτερος τρόπος να το σερβίρετε είναι σε παγωμένα ποτήρια κοκτέιλ με μερικές μαγειρεμένες γαρίδες, κρεμασμένες στην άκρη του ποτηριού. Αυτή η συνταγή είναι κατάλληλη για τέσσερα άτομα. Λίστα υλικών 1 κιλό αποφλοιωμένες, αποκεφαλισμένες και μαγειρεμένες γαρίδες 200 γραμμάρια νεαρών φύλλων μαρουλιού 1 λεμόνι κομμένο σε φέτες Βινεγκρέτ Μια μισή κούπα μαγιονέζα 2 κουταλιές της σούπας ελληνικό γιαούρτι 3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ ντομάτας 1 κουταλάκι του γλυκού κρέμα ραπανάκι 1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Worcestershire Πιπέρι καγιέν Χυμός λάιμ Αλάτι Διαδικασία Ανακατέψτε όλα τα υλικά για να φτιάξετε τη σάλτσα και περάστε την από έναν αφρό κρέμας. Φορτίστε με μια φιάλη N2O και ανακινήστε έντονα. Αφαιρέστε τον φορτιστή της κρέμας και τοποθετήστε το καπάκι σφιχτά. Βάλτε το στο ψυγείο για 15 λεπτά.