Διάφορες ποιότητες βιταμίνης B12. Οι προδιαγραφές μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Για ερωτήσεις και διευκρινίσεις, μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα.
Οι νήματά μας χρησιμοποιούνται στην ύφανση, πλέξιμο και πλεκτά, καθώς και σε γυναικεία / ανδρικά ρούχα, στρατιωτικά, ρούχα ασφαλείας και εξωτερικής χρήσης, καθώς και σε δαντέλες, κάλτσες, ρούχα χωρίς ραφές, αθλητικά ρούχα και τεχνικά υφάσματα.
Νήματα πολυαμιδίου (νάιλον) χρησιμοποιούνται επίσης στην παραγωγή υφασμάτων μαζί με φυσικά ή άλλα συνθετικά νήματα.
Denier :70
Filament :34
Τύπος νήματος :FDY
Τύπος νήματος :Textured
Διατομή νήματος :στρογγυλή
Χρώμα :ημι-ματ
Χρώμα:Πλήρως ματ
Χρώμα:Dope Dyed
Σχεδόν κανένα πιάτο δεν κερδίζει από τη χρήση θυμαριού, αλλά είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για πιάτα από τη Μεσόγειο.
Το μπαχαρικό θυμάρι έχει έντονη αρωματική μυρωδιά και γεύση πικάντικη-αρωματική, με ήπια, πιπεράτη πικράδα. Το θυμάρι μπορεί να μαγειρευτεί και έτσι αναδεικνύει πλήρως το άρωμά του.
Γευστικά, το μπαχαρικό θυμάρι ταιριάζει καλά με δάφνη, μοσχοκάρυδο, δεντρολίβανο και φασκόμηλο. Ενισχύει επίσης τη γεύση τους, χωρίς να κυριαρχεί.
Το θυμάρι ταιριάζει εξαιρετικά με κρέατα στη σχάρα, ψάρι και ραγού. Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις καλύτερα σε μεσογειακά λαχανικά πιάτα με ντομάτες, μελιτζάνες, πατάτες, κολοκυθάκια και πιπεριές. Και επιπλέον για τη μεσογειακή κουζίνα, σούπες και στιφάδο.
Περιεχόμενο: 100,00 γρ
Αριθμός άρθρου: 206102
Η ταπιόκα διακρίνεται από το γεγονός ότι αυξάνει την ιξώδη του προϊόντος χωρίς να το χρωματίζει. Οι ιδιότητες της ταπιόκας είναι πολύ παρόμοιες με τις ιδιότητες του αμύλου πατάτας. Χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές ψησίματος χωρίς γλουτένη για να βελτιώσει την εμφάνιση του πιάτου ή για να επιτύχει μια χρυσή κρούστα. Η άλεση με πέτρες μας επιτρέπει να διατηρούμε τη φυσική ισορροπημένη σύνθεση των σπόρων, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη, ενός σημαντικού δείκτη για όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους.
Βάρος: 300 γρ.
Το τεχνικά καθαρό θειικό κάλιο μας με καθαρότητα >99,8% παράγεται μέσω χημικής αντίδρασης.
Το θειικό κάλιο μας διακρίνεται από τα εξής χαρακτηριστικά:
Υψηλός βαθμός καθαρότητας: Το τεχνικά καθαρό θειικό κάλιο μας καθαρίζεται σε μια πολυδιάστατη διαδικασία και πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.
Για την βέλτιστη επεξεργασία σας, το θειικό κάλιο μας είναι σχεδόν ελεύθερο από αλκαλικές γαίες και χλωρίδια καθώς και βαρέα μέταλλα.
Πολύ καλή ροή: Το θειικό κάλιο είναι μια κρυσταλλική στερεά ουσία που έχει πολύ καλή ροή. Είναι εύκολο να μεταφερθεί, να αποθηκευτεί και να δοσολογηθεί.
Το λάχανο Πεκίνου ήταν δημοφιλές στην Ευρώπη μόνο στις ασιατικές συνοικίες μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα. Αλλά τις τελευταίες δεκαετίες, έχει φτάσει στην κορυφή της γαστρονομικής δημοτικότητας, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας. Η θρεπτική του αξία και η εξαιρετική γεύση διατηρούνται στο αποξηραμένο προϊόν. Από το αποξηραμένο λάχανο Πεκίνου παρασκευάζεται μια νόστιμη κορεατική σούπα σιριαγκόκ, καθώς και εθνικά πιάτα όπως το Ναμπούλ, το Ττίγκε και το Μπαλέ. Συνοδευτικά του αποξηραμένου κινέζικου λάχανου, που βοηθούν να αναδείξει την πλήρη γευστική του δυναμική, είναι το σκόρδο και τα κρεμμύδια.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα κρέατος, πουλερικών και θηραμάτων.
Γεύση
Πικάντικη, γλυκιά
Θρεπτική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 26
Λίπη (γ / 100γ)… 3,5
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 34
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 270
*Φρεσκάδα, καθαριότητα και η καλύτερη ποιότητα εγγυημένα από την 3K Global
*Για διαθεσιμότητα τρεχουσών ποικιλιών παρακαλούμε επικοινωνήστε
*Βιολογική Γεωργία
*Όλες οι Διαστάσεις
*Ο απαιτούμενος τύπος συσκευασίας μπορεί να εφαρμοστεί
*Από την Αντάλια, Τουρκία
*Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας
Το Oxxy+ είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα που έχει αναπτυχθεί με βάση τη μεσογειακή διατροφή, το οποίο όταν λαμβάνεται καθημερινά ικανοποιεί τις συστάσεις για 5 γεύματα φρούτων και λαχανικών.
Αποθήκευση:
Συμπύκνωμα 11 φρούτων: (50-60%) κόκκινα και λευκά σταφύλια, μύρτιλα, γκρέιπφρουτ, παπάγια, ανανάς, φράουλα, μήλο, βερίκοκο, κεράσι, πορτοκάλι, μαύρη σταφίδα.
Συμπύκνωμα 11 λαχανικών: (30-40%) πράσινο τσάι, καρότα, ντομάτες, μπρόκολο, λευκό λάχανο, κρεμμύδια, σκόρδο, φύτρο σιταριού, σπαράγγια, ελιές, αγγούρι.
Υψηλό επίπεδο αντιοξειδωτικής δραστηριότητας (ORAC) >5 000 ммоль TE/g
Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιοχημικά στοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στον οργανισμό: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την ομαλή λειτουργία του νευρικού, κυκλοφορικού, πεπτικού και σκελετικού συστήματος, καταπολεμά την υπερπηκτικότητα του αίματος και τον σχηματισμό νεφρικών λίθων, επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης και ενισχύει την ανοσία του οργανισμού. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά με κακή απορρόφηση. Από τις τροφές απορροφάται μόλις το 15-40%. Ξηροί καρποί, σπόροι, προϊόντα δημητριακών, χυλοπίτες, καστανό ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα πράσινα φυλλώδη λαχανικά και σοκολάτα είναι μερικές από τις τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο. Για εκείνους που η διατροφή τους δεν είναι πλούσια στα αναφερόμενα προϊόντα, η συμπλήρωση μπορεί να αποδειχθεί απαραίτητη. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να προμηθευτείτε συμπληρώματα μαγνησίου σε μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος. Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, αυτή η μέθοδος εξασφαλίζει την καλύτερη απορρόφηση.
• 11 βιταμίνες + 8 μέταλλα.
• Βασισμένο στις απαιτήσεις του σώματος ανά ηλικία σε χρήσιμες ουσίες.
• Παρέχει θρεπτικά συστατικά και υποστήριξη στις αρθρώσεις, επεκτείνοντας την ενεργή περίοδο ζωής.
• Κατάλληλο για καθημερινή κατανάλωση κατά την περίοδο ARVI, δίαιτες και άλλους διατροφικούς περιορισμούς, καθώς και κατά την ανάρρωση από ασθένειες και υπερκόπωση.
Συστάσεις χρήσης: Για ενήλικες, πάρτε 1 δισκίο 2 φορές την ημέρα με τα γεύματα.
Προϊόν Επισκόπηση
Χημική εμφάνιση
Η Αμινο Διθιοφωσφορική ή Θειοφωσφορική Οξύ που περιέχει άζωτο έρχεται σε μορφή σκόνης με λευκή έως ανοιχτό κίτρινη εμφάνιση. Δεν έχει έντονη χαρακτηριστική οσμή και μπορεί να διαλυθεί σε αλκοόλ. Έχει επίσης πυκνότητα 0,8 έως 0,85.
Χημική εφαρμογή και ισχύς
Η Αμινο Διθιοφωσφορική ή Θειοφωσφορική Οξύ που περιέχει άζωτο είναι πολύ καλός συλλέκτης διαφόρων μη σιδηρούχων θειούχων ορυκτών όπως ο μόλυβδος, το ασήμι, ο χαλκός και οι θειούχες ορές ψευδαργύρου (ενεργοποιημένες). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία ενεργοποίησης της φυγόκεντρης πλευστότητας του πυρίτη.
Είναι πολύ ισχυρός συλλέκτης σε σύγκριση με άλλες Διθιοφωσφορικές.
Χρησιμοποιείται συνήθως στη διαδικασία φυγόκεντρης πλευστότητας των ορυκτών χαλκού και μολύβδου παρουσία σιδήρου και θειούχου σφαλερίτη.
Είναι δημοφιλής λόγω της ικανότητάς του να αυξάνει τον λόγο ανάκτησης στη διαδικασία φυγόκεντρης πλευστότητας του ασημιού και του χρυσού. Είναι επίσης πολύ επιλεκτικός κατά τη διαδικασία συλλογής.
Αριθμός CAS: 3338 – 24 – 7
Κωδικός HS: 292019
Διάφορες ποιότητες βιταμίνης D3. Μπορείτε να βρείτε τις προδιαγραφές στην ιστοσελίδα μας. Για ερωτήσεις και διευκρινίσεις, μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα.
Στον 16ο αιώνα, οι Πορτογάλοι κατακτητές ανακάλυψαν την κανέλα Σρι Λάνκα και έφεραν αυτό το μπαχαρικό στην Ευρώπη τον 16ο και 17ο αιώνα. Η κανέλα Σρι Λάνκα προέρχεται από άγρια δέντρα που φτάνουν σε ύψος έως 10 μέτρα και φύονται στα δάση της Σρι Λάνκα και της Νότιας Ινδίας. Αυτό το μπαχαρικό παρασκευάζεται από τον πιο λεπτό εσωτερικό φλοιό, ο οποίος κόβεται από τριών ετών βλαστούς.
Η αυθεντική κανέλα Σρι Λάνκα είναι ένα έντονα αρωματικό και γευστικά εξαιρετικό μπαχαρικό. Όποιος έχει δοκιμάσει ποτέ αυτή την κανέλα γνωρίζει καλά τις διαφορετικές γευστικές ποιότητες που μπορεί να έχει αυτό το μπαχαρικό.
Καρβοhydrates (g / 100 g): 4,0
Λίπος (g / 100 g): 3,0
Πρωτεΐνη (g / 100 g): 28
Θερμίδες (kcal): 160
Ελάχιστη διάρκεια ζωής: 18 μήνες
Καθαρό βάρος (g): 30
Ένα στεφάνι από κοτσάνια και κλαδιά άνηθου στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία απονεμόταν στους διακεκριμένους μονομάχους. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαλατών, ορεκτικών, σούπας, πιάτων δεύτερου γεύματος.
Χρησιμοποιείται για
Ζεστές και κρύες σάλτσες, σούπες, πιάτα κρέατος, πιάτα πουλερικών, πιάτα ψαριών, πιάτα αυγών, καθώς και για τουρσί.
Γεύση
Πικρό χόρτο
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 16
Λίπη (γ / 100γρ)… 15
Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 12
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 250