ΕΛΑΒΑΜΕ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΦΑΓΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 25000 ΘΕΣΕΙΣ. ΠΑΕΛΛΕΣ, ΦΙΔΕΟΥΣ, ΨΗΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΖΩΑ (ΑΡΝΙ, ΧΟΙΡΙΝΟ, ΒΟΔΙΝΟ), ΟΜΕΛΕΤΕΣ, ΣΤΗΘΟΣ ΑΡΝΙΟΥ, ΤΑΥΡΟΥ, ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΜΠΟΚΑΔΙΛΛΕΣ, ΣΑΡΔΙΝΕΣ... ΚΛΠ. ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ: ΜΑΡΜΙΤΑΚΟ, ΕΜΠΕΔΡΑΟ, ΦΑΜΠΑΔΑ, ΜΠΑΚΑΛΑΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, ΕΣΠΑΡΔΕΝΙΑ, ΓΚΑΖΠΑΤΣΟ ΜΑΝΤΣΕΓΚΟ, ΜΙΓΚΑΣ, ΓΚΑΧΑΣ… ΚΛΠ. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ: ΧΑΤΖ ΑΡΡΟΖ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΡΙΛΑΔΕΣ. ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΥΛΙΚΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ. Η ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΤΙΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
με χοντρό αλάτι και λάδι σκόρδου. 2 ώρες μαγειρέματος.
-Χοιρινές μπριζόλες και Μιχάνες, καρυκευμένες με αλατοπίπερο.
ΧΟΙΡΙΝΟ:
-Ολόκληρα γουρουνάκια, στη σούβλα ή στη σχάρα. καρυκευμένα με άλμη, κρασί, λεμόνι και αρωματικά βότανα. 4 ώρες μαγειρέματος.
•-Ιβηρικά παϊδάκια στη σούβλα, καρυκευμένα με αλατοπίπερο και τσιμιτσούρι. 3 ώρες μαγειρέματος.
-Πόδι στη σούβλα, γεμιστό με μπέικον και καρυκευμένο με αλατοπίπερο και μπαχαρικά.
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Sobrasada"; δεδομένης της απουσίας περιοριστικών προσθέτων, είναι επιδεκτικό κατανάλωσης φρέσκο, αερισμένο και/ή ωριμασμένο μέσω διαδικασίας ωρίμανσης-αποξήρανσης.
Μορφή: κουτί 270g, σακούλα 3,6Kg
Ζαμπόν που παρασκευάζεται από καθαρόαιμα ιβηρικά χοίρους που εκτρέφονται εκτενώς στη dehesa. Πιστοποιημένα ποιοτικά κομμάτια που έχουν παραχθεί σύμφωνα με το ιβηρικό πρότυπο.