Προϊόντα για αρτοποιία σε (1)

Αρωματικά καραμέλες / Συστατικά καραμέλας - Για γαλακτοκομικά, αρτοποιία, ζαχαροπλαστική, αναψυκτικά ....

Αρωματικά καραμέλες / Συστατικά καραμέλας - Για γαλακτοκομικά, αρτοποιία, ζαχαροπλαστική, αναψυκτικά ....

Οι αρωματικοί καραμέλες χρησιμοποιούνται για να προσδώσουν γεύση καραμέλας σε μια τελική εφαρμογή. Ανάλογα με το πώς ψήνονται και τα σάκχαρα που χρησιμοποιούνται, μπορούν να προσφέρουν διαφορετικές γεύσεις: γλυκιά, πικρή, ξινή, κ.λπ. Χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων για να προσδώσουν μια καλή γεύση καραμέλας στο τελικό προϊόν και να προσθέσουν μια ορισμένη στρογγυλότητα. Η αρωματική καραμέλα μπορεί να χωριστεί σε 3 κατηγορίες: - ξανθιά καραμέλα, με γεύση μελιού και καραμέλας, με πολύ λίγη καραμελοποίηση - παραδοσιακή καραμέλα, η τυπική γεύση καραμέλας που έρχεται εύκολα στο μυαλό, συχνά χρησιμοποιούμενη σε επικάλυψεις και σάλτσες - γεμάτη καραμέλα, πολύ έντονη γεύση, χρησιμοποιούμενη σε μείγματα σε μπισκότα ή γαλακτοκομικά προϊόντα για να αποκτήσουμε μια καλή γεύση καραμέλας. ΚΥΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: - Γαλακτοκομικά επιδόρπια - Λαχανικά επιδόρπια - Παγωτό - Μπισκότα - Κέικ - Σάλτσες - Επικάλυψη - Ζαχαρωτά