Με λείο και κυρτό χείλος:
Σταθερός σχεδιασμός σε μπλε λούστρο 0,70 mm
Μπλε λουστραρισμένο με Proficoat 100 ή Proficoat 300 ή
Αλουμίνιο 1,2 mm.
Οι στρογγυλές μορφές είναι κατάλληλες για:
Φρούτα και τυρί σε φύλλα κέικ
Βιεννέζικες τάρτες με φύλλα
Πιάτα κέικ "Classic"
Πιάτα πίτσας
Έχετε ειδικές αιτήσεις;
Κατασκευάζουμε τις πιο διαφορετικές διαστάσεις για εσάς.
Επίσης σε αλουμινωμένο χάλυβα.
Απλά ζητήστε μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικεντρωθείτε σε υψηλό όγκο B2B, λευκή ετικέτα, συμβατική εμφιάλωση. Ευέλικτες λύσεις συσκευασίας
Η καραμέλα χρώσης (E 150d) παράγεται υπό την πιστοποίηση FSSC 22000.
Καραμέλα Χρώσης (E 150d): Σιρόπι με υψηλή πυκνότητα χρώματος και εξαιρετική σταθερότητα κατά την κατάψυξη λόγω της ειδικής σύνθεσης ζάχαρης
Κρόκος αυγού E 104/E 110: Κίτρινο
Κερασί E123/E 124: Κόκκινο
Ανοιχτό πράσινο E 104/132: Πράσινο
Λαμπερό μπλε E 133: Μπλε
Φράουλα E 104/E 124: Ανοιχτό κόκκινο
{"text":"Αυτό το προϊόν παρασκευάζεται από τον ψημένο κόκκο κακάου\nΟΦΕΛΗ\nΟι νιφάδες κακάου περιέχουν αντιοξειδωτικά και θεοβρωμίνη, που διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, καθώς και αποτελούν ένα πλούσιο, υγιεινό και διαφορετικό σνακ.\nΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΑΚΑΟΥ\nΗ κύρια χρήση τους είναι στη ζαχαροπλαστική (ιδιαίτερα στα μπισκότα), στη ζαχαροπλαστική, στο παγωτό, στα ροφήματα σοκολάτας και ως επικάλυψη για διάφορες τροφές.\nΕλάχιστη παραγγελία: 20 κιλά"}
Η προσφορά μας περιλαμβάνει λωρίδες μαχαιριών για μια ποικιλία μηχανών κοπής ψωμιού, συμπεριλαμβανομένων των PS-Mako, IPEKA, HARTMANN, HOBA, UBE, Rego Herlitzius, Dovaina και πολλών άλλων.
Η RMBB είναι η ταχύτερη στην κατηγορία της και είναι κατάλληλη για ημερήσια παραγωγή 800-1000 τεμαχίων. Ο συμπαγής και ανθεκτικός σχεδιασμός έχει σχεδιαστεί για εύκολο καθαρισμό και υψηλό επίπεδο κινητικότητας.
Η πατενταρισμένη ντουζιέρα αλκαλίων και ο διπλός κουρτίνα αλκαλίων εγγυώνται
ένα βέλτιστο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα αλκαλίωσης με μικρές απαιτήσεις χώρου. Η θέρμανση της δεξαμενής αλκαλίων αποτρέπει τη μείωση της θερμοκρασίας του αλκαλίου και εξασφαλίζει ομοιόμορφη απορρόφηση αλκαλίου από τη ζύμη.
Με τον προαιρετικό αλατιστή βούρτσας, οι ζύμες μπορούν να πασπαλιστούν ομοιόμορφα με διάφορα υλικά.
Ο προζύμι είναι μία από τις αρχαιότερες μορφές ζύμης στον κόσμο. Ήδη πριν από 4000 χρόνια, οι Αιγύπτιοι ζύμωναν σιτηρέσιο σε προζύμι για να φτιάξουν αφράτο ψωμί.
Το βιολογικό προζύμι ολικής άλεσης Lecker δίνει σε όλα τα ψωμιά μίξης και ολικής άλεσης εξαιρετική δομή και γεμάτη, φρέσκια γεύση. Και αυτό έχει τους λόγους του.
• 100% αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια
Συστατικά: Βιολογικό αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης*
*= από ελεγχόμενη οικολογική παραγωγή
Αλλεργιογόνα: Γλουτένη
Χορτοφαγικό: Ναι
Βεγκανικό: Ναι
Μαρινάδα Hela για ψήσιμο BBQ, πικάντικη, καπνιστή και με μέλι σε κουβά 3 κιλών.
Ανακαλύψτε τη μαρινάδα Hela Bread Marinade BBQ με βάση το νερό για την προετοιμασία ψωμιού και μπισκότων. Αρωματικά μπαχαρικά όπως σκόρδο και κρεμμύδι, σε συνδυασμό με μια αποκλειστική γεύση καπνού, δίνουν στη ζύμη μια ιδιαίτερη γεύση BBQ.
Έχουμε αναπτύξει περαιτέρω υγρές καρυκεύσεις ειδικά για προϊόντα αρτοποιίας. Διακρίνουμε μεταξύ μαρινάδων ψωμιού και επικάλυψης ψωμιού.
Μαρινάδες ψωμιού: Μαρινάδες καρυκευμάτων με βάση το νερό για επικάλυψη ψωμιού και μπισκότων. Ιδανικές και για ενσωμάτωσή τους σε ζύμες, καθώς το αλάτι μειώνεται.
Επικαλύψεις ψωμιού: Μαρινάδες καρυκευμάτων με βάση το λάδι για επικάλυψη ψωμιού και μπισκότων.
Στον τομέα των υψηλής ποιότητας ξηρών καρυκευμάτων, προσφέρουμε αρκετές εκατοντάδες διαφορετικά μείγματα για παραγωγούς τροφίμων από όλους τους τομείς.
E-mail: info@hela.eu
Τηλέφωνο: +49 4102 496-0
Ιστοσελίδα: www.hela.eu
Στη γκάμα αεριωμένων μαζών, οι γαλακτωματοποιητές μας για ψήσιμο προσφέρουν λειτουργικότητα και σταθερότητα για τις διαδικασίες ψησίματος σας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε έτοιμα μείγματα ψησίματος για οικιακή χρήση, για καλλιτεχνικές τούρτες ή σε βιομηχανικές διαδικασίες ψησίματος.
Οι γαλακτωματοποιητές Edifett SCP είναι γαλακτωματοποιητές σε μορφή σκόνης που αποτελούνται από γαλακτωματοποιητές, γάλα και υδατάνθρακες.
Χαρακτηριστικά και οφέλη:
• Λεπτή και μαλακή δομή ψίχας
• Υψηλός παράγοντας ευκολίας
• Υψηλός όγκος
• Καλή ιδιότητα ενυδάτωσης
• Δυνατότητα ολοκληρωμένης διαδικασίας
• Κατάλληλο για χορτοφάγους
• Συμβάλλει σε σταθερή ποιότητα προϊόντος
• Σταθερότητα σε αεριωμένες μάζες
• Εύκολη αποθήκευση και χειρισμός
• Ελεύθερη ροή
• Σταθερότητα κατά τη διάρκεια του ψησίματος και της αποθήκευσης
Η γεύση του βιολογικού ελαίου φουντουκιού είναι γλυκιά και ξηρή, ιδανική για σαλάτες, σάλτσες, τηγανητά, κρέμες φουντουκιού-σοκολάτας, γλυκά αρτοσκευάσματα, κρέπες, φρουτώδη γιαούρτια, επιδόρπια και σοκολάτα.
Το βιολογικό έλαιο φουντουκιού SanaBio είναι αναμφίβολα ένα πολυδιάστατο γκουρμέ λάδι για τη βιομηχανία τροφίμων. Με αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε νόστιμα αλμυρά και γλυκά πιάτα. Η γλυκιά και ξηρή γεύση του ταιριάζει τέλεια με σαλάτες, σάλτσες και τηγανητά. Επίσης, αναβαθμίζει γλυκά αρτοσκευάσματα, κρέπες, φρουτώδη γιαούρτια και επιδόρπια. Χρησιμοποιήστε το βιολογικό έλαιο φουντουκιού μας για σοκολάτα ή κρέμες φουντουκιού-σοκολάτας και δημιουργήστε γλυκά όνειρα.
Το βιολογικό έλαιο φουντουκιού μας έχει κίτρινο χρώμα και χαρακτηριστικό, ξηρό άρωμα.
Η συγκομιδή διαρκεί από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο, ανάλογα με την περιοχή καλλιέργειας. Συνήθως, η συγκομιδή γίνεται με το να κουνάμε τα φουντούκια αφού έχουμε απλώσει πανιά. Στη συνέχεια, η συγκομιδή ξηραίνεται σε έναν αεριζόμενο, ξηρό χώρο.
Χειροποίητες γκουρμέ πατατοειδείς σπεσιαλιτέ, πλήρως ψημένες, πολύ εύκολες στην αναγέννηση. Αντέχουν σε μεγάλες περιόδους αναμονής χωρίς απώλεια ποιότητας. Χωρίς ενισχυτικά γεύσης, συντηρητικά κ.λπ.
Φρέσκο από το φούρνο! Φρεσκοψημένο και αρωματικό – έτσι αγαπάμε τα αρτοσκευάσματα, και παρουσιάζονται ιδιαίτερα καλά στα οχήματα πωλήσεων της Esselmann.
Μερική γωνία περιστροφής
Ροπή απόσβεσης 1.96 έως 3.43 N ・ m
Ο αποσβεστήρας TD69 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιβάλλον θερμοκρασίας έως 80°C χάρη στο ανθεκτικό υλικό ULTEM™.
Μέγιστη γωνία περιστροφής: 110°
Ροπή απόσβεσης: 1.96 έως 3.43 N ・ m
Κατεύθυνση απόσβεσης: CW / CCW
Μέγεθος κατασκευής: Ø20 mm
Θερμοκρασία λειτουργίας: -5 έως 80 ° C
Διάρκεια ζωής: 50,000 κύκλοι
Υλικό: Εξωτερικό σώμα, Άξονας, Καπάκι: PEI
Τύπος λαδιού: Σιλικόνη
Χώρα προέλευσης: Ιαπωνία
100 % έλεγχος της ζύμης στη βιομηχανία αρτοποιίας
Λόγω του ιδιαίτερα ανθεκτικού σχεδιασμού του, ο ζυγιστής CWPmaxx Bakery είναι ιδανικά κατάλληλος για χρήση στο υγιεινά ευαίσθητο περιβάλλον παραγωγής της βιομηχανίας αρτοποιίας. Ο υγιεινός σχεδιασμός που απαιτείται για αυτή τη βιομηχανία είναι υποδειγματικός. Ο ανοιχτός σχεδιασμός διευκολύνει τον καθαρισμό και ελαχιστοποιεί τις καταθέσεις προϊόντων. Δεν υπάρχουν ή υπάρχουν ελάχιστα μέρη που φθείρονται, μια συνεχής ταινία, χωρίς ρολά εκτροπής και χωρίς ρουλεμάν. Ένας μακράς διάρκειας κινητήρας τύπου τύμπανου παρέχει αξιόπιστη πρόωση. Βελτιστοποιήστε την αποδοτικότητα των γραμμών σας και αυξήστε τα κέρδη με τον έλεγχο της ποσότητας πλήρωσης και της διαδικασίας με τον ζυγιστή CWPmaxx Bakery.
Κανονικά, τα συστήματα ζύγισης μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγιεινής λόγω του συνολικού σχεδιασμού. Συνήθως στο σημείο όπου βρίσκονται οι ζώνες εισόδου, ζύγισης και εκφόρτωσης. Σε έναν κανονικό ζυγιστή, η ζύμη μπορεί να πέσει από τα συστήματα ταινιών μεταφοράς και να συσσωρευτεί στη μηχανή. Οι ταινίες είναι συνήθως πιο λεπτές από την ταινία μεταφοράς και έτσι μια συσσώρευση μπορεί...
Βασική έκδοση με πόρτες και χωρίς πάγκο εργασίας. Η βασική παραλλαγή μπορεί να προσαρμοστεί ατομικά στις ανάγκες σας με πάγκους εργασίας με ή χωρίς ανυψωμένα άκρα.
Ως εταιρεία σιτηρών, η RNK Impex GmbH είναι σε θέση να προμηθεύσει τα τέλεια συστατικά για αρτοποιία και ζαχαροπλαστική στις καλύτερες τιμές. Προμηθεύουμε τα συστατικά παραγωγής με πρώτες ύλες και έχουμε ισχυρές σχέσεις μαζί τους. Αυτό μας επιτρέπει να έχουμε τα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.
WIBREZ Σύστημα 1400
Για την εξομάλυνση ζυμών μήκους 550 mm
Σειριακή εξοπλισμός:
Επιπλέον μηχανή για την εξομάλυνση ζυμών μήκους 550 mm
Πολύ φιλική προς τη ζύμη
Μέγιστο πλάτος εξομάλυνσης 1400 mm, εξαρτάται από τη ζύμη
Ζώνη ανύψωσης για τη διανομή των ζυμών σε έναν πίνακα στήριξης ενσωματωμένη
Ζώνη εξομάλυνσης μπρετσέτας με 2 ειδικές πλάκες μορφοποίησης
Οι πλάκες μορφοποίησης είναι από πλαστικό κατάλληλο για τρόφιμα
Η ζώνη μπρετσέτας είναι από πλαστικό κατάλληλο για τρόφιμα
Ολόκληρη η περιοχή κίνησης σε τεχνολογία άξονα χωρίς συντήρηση
Πλήρης κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα ή κατάλληλη για τρόφιμα επικάλυψη των χρησιμοποιούμενων υλικών
Όλες οι ρυθμίσεις της μηχανής μπορούν να γίνουν από την αντίστοιχη πλευρά χειρισμού
Το πλαίσιο της μηχανής αποτελείται από έναν πολύ σταθερό ανοξείδωτο σκελετό
Μέχρι 3000 κομμάτια ανά ώρα, εξαρτάται από τη ζύμη
Εύρος βάρους 200 g – 500 g, εξαρτάται από τη ζύμη
Η μηχανή είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με την ισχύουσα οδηγία CE
Πρόσθετος εξοπλισμός:
Αυτόματη διανομή σε δύο λωρίδες
Ατελείωτη...
Σούπερ τροφή, φυτικό πυκνωτικό μέσο ή αλλιώς γνωστό ως αλεύρι σπόρων ταράκας, μπορεί να προσφέρει πολλά! Αρχικά, είναι μια διαιτητική ίνα που προάγει την πέψη και έχει εξαιρετικές, ζελατινώδεις ιδιότητες.
Οι ιδιότητες του αλευριού ταράκας είναι αρκετά παρόμοιες με αυτές του αλευριού σπόρων χαρουπιάς και του αλευριού σπόρων γκουάρ. Επιπλέον, υποστηρίζει και σταθεροποιεί τη ζελοποίηση του Agar-Agar, του Καραγενάν και του Ξανθάν και γι' αυτό το λόγο χρησιμοποιείται συχνά σε συνδυασμό με αυτά.
Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς γλουτένη, Χωρίς λακτόζη, Vegan
Επισήμανση τροφίμων: E 417
Παραγωγή: Προϊόν από τους σπόρους του τροπικού θάμνου ταράκας. Η θρεπτική στρώση αλέθεται σε λεπτό αλεύρι.
αυθεντικό σικελικό αμυγδαλωτό, με μια μαλακή μαρτσιπανένια καρδιά. Χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη και μάλιστα χωρίς γάλα και απλά μια γλυκιά πειρασμός σε διάφορες ποικιλίες:
Το γλυκό για αληθινούς γευσιγνώστες. Όχι απλά ένα μπισκότο, αλλά μάλλον ένα μικρό κομμάτι κέικ και βάλσαμο για την ψυχή. Στην υφή υπέροχα ζουμερό και απλά νόστιμο, το χωρίς γλουτένη αμυγδαλωτό μας παρασκευάζεται αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας μη ζυμωμένα σικελικά αμύγδαλα για εσάς.
χωρίς γλουτένη: χωρίς γάλα
Ανάπτυξη και υλοποίηση ειδικών επιθυμιών και στους τομείς πριν και μετά την επικάλυψη
Εδώ μερικές CAD εικόνες από τις αναπτύξεις μου
Ανάπτυξη και υλοποίηση ειδικών επιθυμιών και στους τομείς πριν και μετά την επικάλυψη
Γερμανία: Γερμανία
Σύνδεσμος Sandkuchen
Εκτύπωση, 5 κομμάτια για άμμο ή βασιλικό κέικ
Σύνδεσμος με αυγά Πάσχα
3 κέλυφος αυγού για όλες τις ζύμες
πλεξίματος
για κέικ με μαγιά και παντεσπάνι
Σύνδεσμος Καρδιάς Πίτα
3 κομμάτια με κυρτή βάση
Σύνδεσμος καμπάνας
3 μέρη
μορφή μαργαρίτας
Διακοσμητικό για στιφάδο και μπισκότο
Μεγάλη Μορφή Quark
Οβάλ μορφή με κυματιστό χείλος