Κατά την παραλαβή της ALBORA σας, ένας ειδικός θα είναι στη διάθεσή σας για να επιβλέψει την εγκατάσταση, να θέσει τη μηχανή σε λειτουργία και να ελέγξει την ποιότητα των προϊόντων. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίησή σας και την άνεση στη χρήση από την αρχή.
Ως αφοσιωμένος συνεργάτης σας, εμείς και οι συνεργάτες μας θα είμαστε στη διάθεσή σας καθ' όλη τη διάρκεια ζωής της ALBORA σας. Είτε πρόκειται για τρέχουσες ανάγκες είτε για μελλοντικές εξελίξεις, θα είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε και να σας προσφέρουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.
Ο Caciocavallo al Peperoncino είναι ένα ωριμασμένο τυρί, παραγόμενο από γάλα υψηλής ποιότητας και εμπλουτισμένο με την πικάντικη νότα του πιπεριού. Αυτό το τυρί χαρακτηρίζεται από μια ισχυρή και αποφασιστική γεύση, που το καθιστά ιδανικό για τους λάτρεις των έντονων γεύσεων. Ο caciocavallo al peperoncino είναι ένα χειροποίητο προϊόν, φτιαγμένο σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους και με γνήσια υλικά. Η χειροποίητη επεξεργασία του και η μοναδική του γεύση το καθιστούν ένα προϊόν αριστείας της ιταλικής τυροκομικής παράδοσης.
Γάλα αγελάδας και παστεριωμένη κρέμα (προέλευση Γαλλία), Αλάτι, Μικροβιακό πήκτωμα, Γαλακτοκομικοί και ωριμαντικοί οργανισμοί, Σταθεροποιητής: χλωριούχο ασβέστιο.
Αλλεργιογόνα Γάλα και προϊόντα που περιέχουν γάλα (συμπεριλαμβανομένων λακτόζης και πρωτεΐνης γάλακτος)
Τα προϊόντα μας δεν υπόκεινται σε σήμανση ΓΤΟ σύμφωνα με τους κανονισμούς 1829/2003/ΕΚ και 1830/2003/ΕΚ. Σεβασμός στην απουσία ΓΤΟ με όριο 0.9% σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς ΕΚ 1829/2003 και 1830/2003.
Βεβαίωση ιονισμού Δηλώνουμε, βάσει των εγγυήσεων και πιστοποιητικών που έχουμε λάβει από τους προμηθευτές μας, ότι τα προϊόντα, τα συστατικά και τα πρόσθετα μας: δεν υπόκεινται σε επεξεργασία με ιονισμό σύμφωνα με το διάταγμα αριθ. 2001-1097 της 16/11/01.
Ανάλυση για:100g
Λίπη:32.85g
Πρωτεΐνες:17.8g
Ζάχαρη (g):0.5
Νάτριο (mg):1.168g
Ενέργεια Kcal:375.5
Ενέργεια KJ:1553
Μορφή:Στρογγυλή
Βάρος:Περίπου 3kg
Συσκευασία:Χαρτί
Εξωτερική συσκευασία:Κουτί
Θερμοκρασία αποθήκευσης:+2°C/+8°C
Η Servi Doryl προσφέρει δύο διαφορετικές σειρές φορμών, οι οποίες μπορούν να συναρμολογηθούν είτε ως μεμονωμένες φόρμες είτε σε μπλοκ: με ή χωρίς πάτο.
Εάν χρειαστεί, οι φόρμες μπορούν να εξοπλιστούν με προσαρτήματα.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Φόρμες και στραγγίσεις όλων των τύπων μαλακών τυριών
ΥΛΙΚΑ: Μέρες έγχυσης από κοπολυμερές πολυπροπυλένιο
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: - Ø 45 έως Ø 340 mm - Διάφορες μορφές: τετράγωνες, ορθογώνιες, οβάλ, στρογγυλές κ.λπ.
Το Happy Baby Cereal είναι μια θρεπτική και υγιεινή επιλογή για να εισάγουμε τα μωρά σε στερεά τροφή. Αυτό το δημητριακό από βιολογικά συστατικά έχει σχεδιαστεί ειδικά για να υποστηρίζει την υγιή ανάπτυξη των βρεφών. Είναι εμπλουτισμένο με απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, όπως σίδηρο, ασβέστιο και βιταμίνη D, που είναι κρίσιμα για την ανάπτυξή τους και τη γενική τους ευημερία.
Το Happy Baby Cereal διατίθεται σε διάφορες γεύσεις, όπως βρώμη, καστανό ρύζι και πολυδημητριακά, επιτρέποντας στα μωρά να ανακαλύψουν μια ποικιλία γεύσεων. Αυτό το δημητριακό είναι εύπεπτο και χωρίς τεχνητά πρόσθετα, προστατεύοντας έτσι το ευαίσθητο στομάχι τους. Με την απαλή υφή και τη ήπια γεύση του, το Happy Baby Cereal είναι μια ιδανική επιλογή για να εισάγουμε τα μωρά σε στερεά τροφή.
Rijvac quadri: Comtés affinés durant une période allant de 8 à 10 mois.
Rijvac rouge: Comté Extra sélection: ce comté a été spécialement sélectionné pour répondre à la demande spécifique du client, son affinage dure de 6 à 8 mois.
Rijvac vert: Comté Extra, d'un minimum de 4 mois d'affinage.
Με παράδοση και με γεύση στην πρόκληση, σχεδιάζουμε, κατόπιν αιτήματος, ειδικές μηχανές που καλύπτουν τις συγκεκριμένες χειροτεχνικές ή βιομηχανικές ανάγκες σας, ακόμη και εκτός τυροκομίας. Οι λύσεις πλυσίματος μας είναι επίσης εφαρμόσιμες σε αυτές τις μηχανές.
Είμαστε οι μόνοι σχεδιαστές και κατασκευαστές γαλλικών υλικών για τον τομέα της Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής.
Ειδικοί στις δρεσέρες/τσάντες, μηχανές για τάρτες και δονητικές τράπεζες.
Στόχος μας είναι να σας απαλλάξουμε από τις επαναλαμβανόμενες εργασίες, διατηρώντας παράλληλα την ιδιαιτερότητα της παραδοσιακής παραγωγής.
Το VG Titans W65-L Textured Wheat Protein είναι ένα ξηρό, φυτικής προέλευσης προϊόν που προσφέρει υφή παρόμοια με αυτή του κρέατος κατά την ενυδάτωσή του. Φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη σίτου και αλεύρι σίτου, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για τη δημιουργία μιας ποικιλίας φυτικών πιάτων. Τα μεγάλα κομμάτια του και η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη το καθιστούν τέλειο συστατικό για μπιφτέκια, λουκάνικα και αλλαντικά, καθώς και προσθήκη σε προϊόντα κρέατος και πουλερικών. Με ρυθμό ενυδάτωσης 1:3 και προτεινόμενο χρόνο επαναϋδάτωσης 30 λεπτών, το VG Titans W65-L προσφέρει ευκολία και ευελιξία για γαστρονομικές δημιουργίες.
Αυτή η πρωτεΐνη σίτου με υφή δεν είναι μόνο μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, αλλά και ένα ευέλικτο συστατικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία εφαρμογών. Από σάλτσα μπολονέζ φυτικής προέλευσης μέχρι κιμά, το VG Titans W65-L προσφέρει μια πλούσια και ικανοποιητική υφή που ενισχύει οποιοδήποτε πιάτο. Συσκευασμένο σε σακούλα PE 6kg, είναι εύκολο να αποθηκευτεί και να χρησιμοποιηθεί, καθιστώντας το πολύτιμη προσθήκη σε οποιαδήποτε κουζίνα που επιθυμεί να εξερευνήσει τα οφέλη της φυτικής μαγειρικής.
Ένας τύπος ζυμαρικού σε στρογγυλό σχήμα, μια λιχουδιά που συνδυάζει την κομψότητα της τρούφας, με το αναγνωρίσιμο άρωμά της, με τη στέρεα γεύση του pecorino (τυρί από κατσικίσιο γάλα), για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. "Πλούσιος" είναι ο πιο κατάλληλος όρος για να περιγράψει αυτό το ζυμαρικό με μια διαφορετική μορφή, στρογγυλή και ελαφρώς μεγαλύτερη από το κλασικό ζυμαρικό.
Το λουκάνικο Paiola είναι ένα παραδοσιακό πορτογαλικό λουκάνικο που έχει τελειοποιήσει η Monte Safira με την αφοσίωσή της στην ποιότητα και την παράδοση. Φτιαγμένο από τα καλύτερα εθνικά κρέατα, αυτό το λουκάνικο είναι καρυκευμένο με ένα μείγμα μπαχαρικών, προσφέροντας μια πλούσια και διακριτική γεύση που είναι ταυτόχρονα αλμυρή και ικανοποιητική. Η παραδοσιακή διαδικασία καπνίσματος προσθέτει μια μοναδική αρωματική νότα, κάνοντάς το μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια αυθεντική γεύση της Πορτογαλίας.
Το λουκάνικο Paiola της Monte Safira είναι ιδανικό για ψήσιμο, προσθήκη σε στιφάδο ή απόλαυση μόνο του. Οι τολμηρές γεύσεις και τα υλικά υψηλής ποιότητας το καθιστούν μια ευέλικτη προσθήκη σε οποιοδήποτε γεύμα, προσφέροντας μια γεύση της Πορτογαλίας που είναι ταυτόχρονα αυθεντική και ικανοποιητική. Ζήστε την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Πορτογαλίας με το λουκάνικο Paiola της Monte Safira.
Παραγωγοί τυριού καθώς και αντλίες πλήρωσης και δοσολογίας, συσκευές διήθησης τυριού και αναμικτήρες - Για την παραδοσιακή παραγωγή τυριού ή τυριού τύπου Topfen προσφέρουμε πρακτικούς παραγωγούς τυριού και άλλες συσκευές όπως αντλίες πλήρωσης και δοσολογίας, συσκευές διήθησης τυριού και αναμικτήρες για την ανάμειξη κρέμας, μπαχαρικών ή φρουτοπαρασκευασμάτων. Ο παραγωγός τυριού A·S·T·A eismann – μια εξέλιξη του παραγωγού Schulenburg – αποτελείται από μια ημικυκλική, επιμήκη δεξαμενή πάχυνσης, η οποία μπορεί να θερμαίνεται και να ψύχεται. Κατασκευάζουμε τους παραγωγούς τυριού μας με ωφέλιμο όγκο από 500 l έως 10.000 l, και μάλιστα σε προσιτές τιμές με πνευματική πίεση.
Ο λεπτοκομμένος πιεστικός κάδος είναι προσαρμοσμένος σε αυτή τη μορφή και μετά την "πάχυνση" πιέζεται σταδιακά αυτόματα και έτσι ήπια στη ζελατίνα. Μετά από μερικές ώρες, όλος ο ορός γάλακτος βρίσκεται στον κοσκινιστή και μπορεί να αντληθεί. Με την ανύψωση του κοσκινιστή, το έτοιμο τυρί πιέζεται μέσω μιας μεγάλης εξόδου.
Η υψηλής πρωτεΐνης απομεταλλωμένη σκόνη ορού γάλακτος παράγεται με τη συγκέντρωση 70% (1D) παστεριωμένου ορού γάλακτος, μειώνοντας τα μέταλλα μέσω της διαδικασίας απομετάλλωσης και ξηραίνοντάς την με τη μέθοδο ψεκασμού. Περιέχει υψηλό επίπεδο πρωτεΐνης γάλακτος και είναι ένα μοναδικό γλυκό προϊόν λόγω της μείωσης του επιπέδου των μετάλλων.
Η Sacco System, εταιρεία ειδικευμένη στην παραγωγή γαλακτικών καλλιεργειών για τον τομέα γαλακτοκομικών προϊόντων, παράγει μια σειρά από λυοφιλοποιημένες και κατεψυγμένες γαλακτικές καλλιέργειες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την παραγωγή σκληρών τυριών, ιδιαίτερα για την παραγωγή τυριών με ποσοστό υγρασίας στη μη λιπαρή ξηρή ουσία 56%:
- Grana Padano
- Emmental
- Gruyere
- Comtè
- Pecorino a pasta dura
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.saccosystem.com/ για να κατεβάσετε τα φυλλάδια!
Σχεδιασμένη για να κόβει το τυρί σε έναν προγραμματιζόμενο αριθμό δίσκων. Η Rock21 προσφέρει τη δυνατότητα να αφαιρεθούν από την κρούστα το πάνω και το κάτω πιάτο, χωρίς να δημιουργείται απόβλητο, και να προετοιμαστεί το τυρί για συσκευασία.
Οι δίσκοι μπορούν να έχουν σταθερό ή μεταβλητό πάχος, ανάλογα με τις παραγωγικές ανάγκες. Η μηχανή μπορεί να προγραμματιστεί τόσο για το κόψιμο στη μέση της μορφής, όσο και για την υποδιαίρεσή της σε δίσκους, με μεταβλητό ύψος.
Η κεντράρισμα του τυριού γίνεται κατακόρυφα και, αν χρειαστεί, είναι δυνατή η εξαγωγή του κεντρικού μέρους της μορφής με προσαρμόσιμο διάμετρο, για να αποκτηθούν στη συνέχεια κομμάτια με ιδιαίτερα μειωμένο βάρος. Η εξαγωγή της “καρδιάς”, στην πραγματικότητα, αποτρέπει τη δημιουργία φέτας με πολύ λεπτές άκρες, που κινδυνεύουν να σπάσουν ή να θρυμματιστούν.
Είναι προαιρετικά: τραπέζι, πλευρικοί εκτοξευτές της μορφής πάνω σε αφιερωμένο επίπεδο.
Διαστάσεις: 123x111x90
Υλικό: ανοξείδωτο χάλυβα
Στη σημερινή Ελλάδα, όπου το κόστος είναι ένα κύριο ζήτημα, η στήριξη των τοπικών, μικρών επιχειρήσεων μπορεί να προσφέρει την ώθηση για ανάπτυξη. Ο παραγωγός γίνεται ιδιοκτήτης μιας ολοκληρωμένης μονάδας παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων που ανταγωνίζεται, λόγω τοποθεσίας, με τα αντίστοιχα εισαγόμενα προϊόντα. Επιπλέον, γίνεται ανεξάρτητος και αυτόνομος όσον αφορά την διάθεση των τελικών προϊόντων και παρακάμπτει προμηθευτές ή μεσάζοντες. Τέλος, η πλειονότητα των παραγωγών έχει την επιλογή να εγκαταστήσει, με πιο προσιτό κόστος, μια μικρή και ευέλικτη μονάδα, που παρέχεται από τις κοινοτικές οδηγίες, αντί να κατασκευάσει ένα κτίριο.
Η κάθετη παραγωγή είναι μια οικονομική λύση που προσφέρεται από την κατασκευή μιας μικρής τυροκομικής μονάδας σε χώρο τύπου κοντέινερ. Η απλοποίηση της διαδικασίας παραγωγής τυριού, καθώς και η εγκατάσταση του κοντέινερ, απεικονίζονται στις παρακάτω φωτογραφίες.
Λίστα εξοπλισμού ενός TYPOBOX® (διαδικασία παραγωγής):
- Δεξαμενή ψύξης παραλαβής
- Αντλία
- Εναλλάκτης θερμότητας
- Διαχωριστής κρέμας
- Παστερίωση
- Αντλία
Ύφασμα τυριών από βαμβάκι για να γεμίζετε τις φόρμες
Η υφή του ευνοεί την αποστράγγιση του γάλακτος και διευκολύνει την έξοδο του ορού γάλακτος
Αποτρέπει επίσης την απόφραξη των οπών της φόρμας, ευνοεί στη συνέχεια την ωρίμανση και τη συντήρηση του τυριού
Διαστάσεις 35x45εκ
60x40εκ
70x70εκ
80x80εκ
120x120εκ
ή μέγεθος κατά παραγγελία
Λειτουργίες Αποστράγγιση, Πίεση
Επαγγέλματα Γαλακτοκομεία – Τυροκομεία
ΠΙΝΤΣΟΣ ΑΛΕΙΦΩΝ
Πίντσο αντζούγια με μποκερόν
Πίντσο διπλό μποκερόν
Πίντσο σκουμπρί
Πίντσο ζαμπόν και τυρί
Πίντσο μύδι
Πίντσο σολομού και τυρί
Πίντσο σαρδέλας με πιπεριά
Πίντσο μποκερόν και πιπεριά
Η διαδικασία παραγωγής μας μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε οποιοδήποτε πίντσο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη.
Κρεμώδης με αναδευτήρα δαπέδου/αναδευτήρα άγκυρας και ξύστρα, τοποθετημένος σε πλαίσιο με ζυγιστικά στοιχεία.
Χωρητικότητα, απαιτήσεις λειτουργίας σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.
Στον αναμικτήρα τυριού KASAG, η χωρητικότητα μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
Η ανάμειξη της τυροκομικής μάζας γίνεται με τη βοήθεια δύο αντίστροφων κοχλιών τροφοδοσίας.