Το HAPPY DÌ MIX DI FORMAGGI GRATTUGIATI των 150g είναι ένας νόστιμος συνδυασμός από ήπιους τυρούς και έντονες γεύσεις. Ιδανικό για να αρωματίσετε πιάτα ζυμαρικών, σαλάτες ή ως βάση για σάλτσες, αυτό το μείγμα τυριών θα προσθέσει μια πινελιά γεύσης και κρεμώδους υφής στις συνταγές σας. Απολαύστε το σήμερα!
Η αριστεία της ρικότα, των τυριών από πρόβατο και κατσίκι, χειροποίητα από γάλα που προέρχεται μόνο από το σικελικό ζωικό κεφάλαιο και σύμφωνα με τις αρχαίες περιφερειακές παραδόσεις.
Ο κατσαροκάβαλος είναι ένα ημι-ώριμο τυρί με ελαστική ζύμη, που παράγεται αποκλειστικά από αγελαδινό γάλα και παρασκευάζεται παραδοσιακά στο χέρι. Το όνομά του "κατσαροκάβαλος" προέρχεται από το γεγονός ότι αυτό το προϊόν ωριμάζει σε ζευγάρια "πάνω σε ξύλινες δοκούς" για τουλάχιστον 45 ημέρες.
Παρουσιάζεται σε έντονο κίτρινο χρώμα, έχει παχύρρευστη υφή και γλυκιά, ελαφρώς έντονη γεύση, εξαιρετικό αν καταναλωθεί μόνο του ή με ψωμί, ακόμη και ψημένο στη σχάρα ή συνοδευόμενο από ένα εξαιρετικό ποτήρι κρασί από την Πούλια.
Για την κοπή σκληρών και ημι-σκληρών τυριών προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ημι-αυτόματων μηχανών μερίδας κατάλληλες για την κοπή όλων των τύπων δώρων, που κυμαίνονται από μηχανές πάγκου έως αυτόματες γραμμές. Οι αυτόματες γραμμές παρέχονται σε μεγάλο μέρος της ιταλικής και ξένης GDO.
Ειδικότερα:
- Αυτόματες, ημι-αυτόματες και ημι-χειροκίνητες μηχανές κοπής τυριού.
- Μηχανές μερίδας, οι οποίες επιτρέπουν την ακριβή διαίρεση του τυριού σε φέτες προσαρμόσιμου μεγέθους.
- Οριζόντιοι αποσυνδετήρες, οι οποίοι εκτελούν την οριζόντια κοπή των μορφών.
- Αυτόματοι καθαριστές, για την εξάλειψη των ακαθαρσιών που υπάρχουν στην κρούστα των παλαιωμένων τυριών πριν από την κοπή και τη συσκευασία.
- Αυτόματοι τρίφτες, οι οποίοι επιτρέπουν την απόκτηση ενός ομοιογενούς και έτοιμου προς χρήση τελικού προϊόντος.
- Μηχανές επίπεδοσης, για την ακριβή κοπή της άνω και κάτω πλάκας των μορφών, για τη συσκευασία.
Ένα τυρί από κατσικίσιο γάλα που ενσωματώνει την ουσία και την παράδοση της Σαρδηνίας. Η ζύμη του, με χρώμα κίτρινο άχυρο, ξεχωρίζει για την αραιή του οπή και τη σταθερή και κόκκινη δομή, σύμβολο μιας προσεκτικής και παραδοσιακής επεξεργασίας. Η μυρωδιά αυτού του τυριού εντείνεται με την ωρίμανση, προσφέροντας μια πλούσια και ελκυστική οσφρητική εμπειρία.
Η γεύση του Mudosu κυμαίνεται από γλυκιά όταν είναι νεαρό έως ευχάριστα πικάντικη με την ωρίμανση, προσφέροντας μια τέλεια ισορροπία μεταξύ απαλότητας και έντασης. Παράγεται αποκλειστικά από κατσικίσιο γάλα που προέρχεται από την Ογλιαστρά, μια περιοχή γνωστή για την κατσικίσια κτηνοτροφία, αυτό το τυρί είναι ένας φόρος τιμής στην ποιότητα και την αριστεία της Σαρδηνίας.
Με κυλινδρικό σχήμα, μια λεία και σταθερή κρούστα που κυμαίνεται από ανοιχτό καφέ έως σκούρο και μια μη βρώσιμη κρούστα, το Mudosu είναι ένα ειδικό τυρί, τέλειο για όσους αναζητούν μια μοναδική γεύση, πλούσια σε κομψότητα και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα.
Επιλέγουμε το καλύτερο φρέσκο γάλα, προερχόμενο από εκτροφές αυτόχθονων φυλών της Σικελίας, και φροντίζουμε για κάθε λεπτομέρεια σε κάθε φάση της επεξεργασίας για να παράγουμε μια ευρεία γκάμα τυριών, συμπεριλαμβανομένων των λεγόμενων ιστορικών όπως το Pecorino Siciliano Dop και το Piacentinu Ennese Dop, που είναι ευρέως διαδεδομένα στην εθνική και ευρωπαϊκή αγορά. Ο κύριος στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες, Ιταλούς και ξένους, 20 διαφορετικές γεύσεις.
Είναι ένα μαλακό λευκό τυρί κατσίκας με ανθισμένη κρούστα. Η υφή είναι μαλακή, λεία και κρεμώδης; η γεύση είναι ευχάριστη και λεπτή.
100% ιταλικό γάλα.
Μέσο βάρος: 0,250 γρ.
Ελάχιστη ωρίμανση: 7-10 ημέρες
Παραγωγή "τυριών" vegan από φυτικά συστατικά. Ευρύ φάσμα (17 προϊόντα) vegan τυριών: μαλακά, φρέσκα, ημι-ώριμα και ώριμα. Βασική πρώτη ύλη το γάλα αμυγδάλου (ώριμα και ημι-ώριμα) και το γάλα σόγιας (φρέσκα και μαλακά). Ειδικές παραγωγές κατόπιν αιτήματος.
Το Pecorino Toscano DOP Stagionato είναι ένα παραδοσιακό τυρί, χαρακτηρισμένο από σκληρή ζύμη που προέρχεται από παστεριωμένο πρόβειο γάλα, με προσθήκη πυτιάς και αλατιού. Το Pecorino Toscano DOP Stagionato έχει ελάχιστη ωρίμανση 120 ημερών και είναι κατάλληλο για να εμπλουτίσει τα πιάτα της ιταλικής παράδοσης.
Παρμεζάνα Ρετζιάνο σε ολόκληρες μορφές (1η επιλογή)
Στηθάρι: 24 μήνες
Βάρος: 37 Kg / 40 Kg
Τιμή: € 9,60 ανά Kg
Ελάχιστη παραγγελία: 650 Kg
Παρμεζάνα Ρετζιάνο σε ολόκληρες μορφές κάτω από επιλογή
Στηθάρι: 24 μήνες
Βάρος: 37 Kg / 40 Kg
Τιμή: € 9,30 ανά Kg
Ελάχιστη παραγγελία: 650 Kg
Η Ρικότα από Βουβαλίσιο Γάλα Καμπάνα αποτελεί μέρος της ιστορίας και της παράδοσης του γαλακτοκομικού τομέα, ένα σύμβολο της γεωργίας μας και της κληρονομιάς των τοπικών προϊόντων που οι περιοχές του Νότου της Ιταλίας μπορούν να εκφράσουν.
Η Ρικότα από Βουβαλίσιο Γάλα Καμπάνα ΠΟΠ είναι ένα φρέσκο γαλακτοκομικό προϊόν, επομένως χωρίς ωρίμανση, που παράγεται μέσω της πήξης με θερμότητα των πρωτεϊνών του ορού γάλακτος από βουβάλι, πρώτη ύλη που προέρχεται από την παραγωγή Μοτσαρέλας από Βουβαλίσιο Γάλα Καμπάνα, η οποία της προσδίδει ιδιαίτερα δομικά χαρακτηριστικά κρεμώδους και μαλακής υφής, ένα χρώμα λευκό πορσελάνης, και έντονες αισθητηριακές ιδιότητες που περιγράφονται ως λεπτή φρεσκάδα γάλακτος και γλυκύτητα.
Ιταλική βιομηχανία του 1962, παρούσα στην περιοχή Αβερσάνο, τώρα στην τρίτη γενιά, η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε τυροκομεία για την επεξεργασία γάλακτος βουβαλιού, τώρα παρούσα στην Καμπανία και επίσης εκτός των εθνικών συνόρων. Κατασκευάζονται μηχανές για τυριά με ελαστική ζύμη - μοτσαρέλα, ρικότα, μπουράτα, κατσικίσιο τυρί, γιαούρτι κ.λπ. Επιπλέον, πραγματοποιούνται έργα κατόπιν αιτήματος και προσαρμοσμένα, υποστηριζόμενα από μια έμπειρη ομάδα μηχανικών και εξειδικευμένων τεχνικών. Οι μηχανές μας - Παστεριωτές, Πολυλειτουργικές, Δεξαμενές, Γιαουρτομηχανές, Μηχανές για μπουράτες, Μηχανές για κομμάτια, Ψυκτικά για γάλα, Μορφοποιητές, Νήματα κ.λπ. είναι όλες από ανοξείδωτο χάλυβα.
Έχεις σκεφτεί ποτέ να φτιάξεις τυρί στο σπίτι; Μοτσαρέλα ή Ρικότα;
Με το κιτ παραγωγής τυριού DIY είναι εφικτό, ένα πλήρες κιτ, απλό αλλά με επαγγελματικά εργαλεία για να φτιάξεις νόστιμα τυριά στο σπίτι.
Το κιτ (22 X 17 X 12,5 εκ.), μέσα σε μια χαρούμενη συσκευασία από χαρτόνι, αποτελείται από:
- 100 ml Υψηλής Ποιότητας Φυτικού Πηκτικού (πηκτώνει έως 200 λίτρα γάλα)
- 1 Μεζούρα με ενδείξεις σε ml 2,5-3-5-10-15.
- 1 Θερμόμετρο με κλίμακα -10 +110 °C
- 4 Μορφές για τυρί για να παρασκευάσεις 300/500 γρ τυρί η καθεμία.
- 2 Μορφές για ρικότα ή πρωμοσάλε από 200-300 γρ η καθεμία.
Συνταγές: Ένας οδηγός για την παρασκευή καλών τυριών με πολύ σύντομη και σύντομη ωρίμανση.
Ο Μισέλ Γκράσι, ειδικός στην τεχνολογία τυροκομίας, ασχολείται με την τεχνολογική έρευνα των ιταλικών τυριών από ωμό γάλα. Είναι σύμβουλος τυροκομίας και δάσκαλος για την εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου. Συγγραφέας ορισμένων τόμων που σχετίζονται με το τυρί, μεταξύ των οποίων το "Aroma, ένα αισθητηριακό ταξίδι στα ιταλικά τυριά DOP", εκδόσεις Tamellini, και το "Εγχειρίδιο του Τυροκόμου" εκδοθέν από την Hoepli.
Το Parmigiano-Reggiano παράγεται αποκλειστικά στις επαρχίες Πάρμα, Ρέτζιο Εμίλια, Μόντενα και σε τμήματα των επαρχιών Μάντουα και Μπολόνια, στις πεδιάδες, τους λόφους και τα βουνά που περιβάλλονται από τους ποταμούς Πάδο και Ρένο.
Αυτή είναι η περιοχή που φιλοξενεί τέσσερις χιλιάδες φάρμες όπου τα ζώα τρέφονται με τοπικά καλλιεργούμενα ζωοτροφές.
ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΤΟΣΚΑΝΟ,
ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΑΦΙΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΟ
ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΣΚΟΝΤΕΛΑΤΟ ΦΡΕΣΚΟ
ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΜΕ ΒΙΝΑΚΕΣ ΑΦΙΝΑΤΟ ΣΕ ΜΠΑΡΙΚ
ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ
ΠΛΗΡΗΣ ΓΚΑΜΑ ΠΕΚΟΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΓΜΑΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΒΑΚΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ
Το Parmigiano Reggiano 40 μηνών περιέχει μόνο το 30% νερού και το 70% θρεπτικών συστατικών: πρωτεΐνες, βιταμίνες, φώσφορο, ασβέστιο, μέταλλα και απαραίτητα αμινοξέα. Είναι εξαιρετικά εύπεπτο, χάρη στην παρουσία ενζύμων που τροποποιούν την καζεΐνη και την καθιστούν εύκολα απορροφήσιμη.
Οι tortelloni μας, ravioli σε σχήμα μεγάλων tortellini, γεμιστά με προσούτο και τυρί προσφέρουν μια πολύπλοκη και αρμονική γευστική εμπειρία. Κάθε μπουκιά είναι μια έκρηξη ισορροπημένων γεύσεων: η αλμυρότητα του προσούτο, η κρεμώδης και πολύπλοκη γεύση του τυριού, είναι ικανές να ευχαριστήσουν και να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Για την κατασκευή ευέλικτων συσκευασιών για τη συσκευασία κρεάτων, αλλαντικών και τυριών, οι ιδιότητες φραγμού είναι θεμελιώδεις για τη διασφάλιση της διατήρησης και της προστασίας του συσκευασμένου προϊόντος με την πάροδο του χρόνου. Η δέσμευση και η συνεχής αναζήτηση των καλύτερων λύσεων επιτρέπουν στην Renato Lusa να προσφέρει συνδυασμένα και συνθετικά φιλμ, τόσο ουδέτερα όσο και προσαρμοσμένα, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά θερμοδιαμόρφωσης, ευρύ φάσμα συγκόλλησης, φραγμό αερίου και αντοχή στη διάτρηση. Το φιλμ μπορεί να είναι ουδέτερο ή εκτυπωμένο έως 10 χρώματα, παστεριωμένο και αποστειρωμένο, ξεφλουδισμένο και μη, άκαμπτο ή ημι-άκαμπτο, κατάλληλο για τη συσκευασία μικροκυμάτων και κατάλληλο για οριζόντιες, κάθετες και θερμοδιαμορφωτικές μηχανές.