Προϊόντα για Ρύζι Carattle (11)

Άμυλο ταπιόκας 300γρ

Άμυλο ταπιόκας 300γρ

Η ταπιόκα διακρίνεται από το γεγονός ότι αυξάνει την ιξώδη του προϊόντος χωρίς να το χρωματίζει. Οι ιδιότητες της ταπιόκας είναι πολύ παρόμοιες με τις ιδιότητες του αμύλου πατάτας. Χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές ψησίματος χωρίς γλουτένη για να βελτιώσει την εμφάνιση του πιάτου ή για να επιτύχει μια χρυσή κρούστα. Η άλεση με πέτρες μας επιτρέπει να διατηρούμε τη φυσική ισορροπημένη σύνθεση των σπόρων, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη, ενός σημαντικού δείκτη για όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους. Βάρος: 300 γρ.
Γκουαράνα - σκόνη

Γκουαράνα - σκόνη

Φυσική σκόνη γκουαράνα Καθαρό βάρος: 50 γρ Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ: 590 kcal Διάρκεια ζωής: 12 μήνες
Κινέζικο αποξηραμένο λάχανο - HoReCa

Κινέζικο αποξηραμένο λάχανο - HoReCa

Το λάχανο Πεκίνου ήταν δημοφιλές στην Ευρώπη μόνο στις ασιατικές συνοικίες μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα. Αλλά τις τελευταίες δεκαετίες, έχει φτάσει στην κορυφή της γαστρονομικής δημοτικότητας, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας. Η θρεπτική του αξία και η εξαιρετική γεύση διατηρούνται στο αποξηραμένο προϊόν. Από το αποξηραμένο λάχανο Πεκίνου παρασκευάζεται μια νόστιμη κορεατική σούπα σιριαγκόκ, καθώς και εθνικά πιάτα όπως το Ναμπούλ, το Ττίγκε και το Μπαλέ. Συνοδευτικά του αποξηραμένου κινέζικου λάχανου, που βοηθούν να αναδείξει την πλήρη γευστική του δυναμική, είναι το σκόρδο και τα κρεμμύδια. Χρήση για Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα κρέατος, πουλερικών και θηραμάτων. Γεύση Πικάντικη, γλυκιά Θρεπτική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 26 Λίπη (γ / 100γ)… 3,5 Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 34 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 270
Γαλέτες με Στέβια 200 Γ - Γαλέτες με στέβια MINI ΘΕΡΜΙΔΕΣ 200 γ

Γαλέτες με Στέβια 200 Γ - Γαλέτες με στέβια MINI ΘΕΡΜΙΔΕΣ 200 γ

Μπισκότα με στέβια, χωρίς ζάχαρη, χωρίς φρουκτόζη, χωρίς μελάσα. Βάρος: 200 γ.
Ρεβίθια - Όσπρια

Ρεβίθια - Όσπρια

Η ρεβίθι είναι ένα τρόφιμο, ένα από τα πιο αρχαία όσπρια στη Μέση Ανατολή, που άρχισε να καλλιεργείται πριν από περισσότερα από 7 χιλιάδες χρόνια. Είναι κοινό σε χώρες της Δυτικής και Κεντρικής Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Βόρειας Αμερικής. Από αυτό παρασκευάζονται σνακ όπως το χούμους και οι φαλάφελ. Οι τηγανητοί σπόροι ονομάζονται Λελεμπί. Τα ρεβίθια χρησιμοποιούνται ευρέως στη vegan, χορτοφαγική και ινδική κουζίνα. Παραδοσιακά, η χρήση των ρεβιθιών είναι επίκαιρη για την περιοχή της Μεσογείου. Το ρεβίθι χρησιμοποιείται για την παραγωγή αλευριού ρεβιθιού, που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στην ινδική κουζίνα. Και, για παράδειγμα, στην ιταλική κουζίνα χρησιμοποιείται για την παρασκευή επίπεδων κέικ, των φαρίντατα, αλλά οι ποσότητες καλλιέργειας ρεβιθιού στην Ιταλία είναι αμελητέες. Οι λευκές ποικιλίες σπόρων χρησιμοποιούνται κυρίως για τροφή. Η θερμική επεξεργασία απαιτεί περισσότερο χρόνο από ότι για φακές και μπιζέλια. Οι σπόροι ρεβιθιού χρησιμεύουν ως πηγή ψευδαργύρου και φολικού οξέος.
Κανέλα Σρι Λάνκα

Κανέλα Σρι Λάνκα

Στον 16ο αιώνα, οι Πορτογάλοι κατακτητές ανακάλυψαν την κανέλα Σρι Λάνκα και έφεραν αυτό το μπαχαρικό στην Ευρώπη τον 16ο και 17ο αιώνα. Η κανέλα Σρι Λάνκα προέρχεται από άγρια δέντρα που φτάνουν σε ύψος έως 10 μέτρα και φύονται στα δάση της Σρι Λάνκα και της Νότιας Ινδίας. Αυτό το μπαχαρικό παρασκευάζεται από τον πιο λεπτό εσωτερικό φλοιό, ο οποίος κόβεται από τριών ετών βλαστούς. Η αυθεντική κανέλα Σρι Λάνκα είναι ένα έντονα αρωματικό και γευστικά εξαιρετικό μπαχαρικό. Όποιος έχει δοκιμάσει ποτέ αυτή την κανέλα γνωρίζει καλά τις διαφορετικές γευστικές ποιότητες που μπορεί να έχει αυτό το μπαχαρικό. Καρβοhydrates (g / 100 g): 4,0 Λίπος (g / 100 g): 3,0 Πρωτεΐνη (g / 100 g): 28 Θερμίδες (kcal): 160 Ελάχιστη διάρκεια ζωής: 18 μήνες Καθαρό βάρος (g): 30
Άμυλο καλαμποκιού

Άμυλο καλαμποκιού

Το άμυλο καλαμποκιού χρησιμοποιείται συχνά σε κέτσαπ, μαγιονέζα, διάφορες σάλτσες και πουτίγκες, καθώς και σε γέμιση πίτας. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να βοηθήσει αν χρειαστεί να κάνετε τη ζύμη λιγότερο γλουτενική και να της δώσετε κάποια τρυφερότητα και απαλότητα. Το άμυλο καλαμποκιού έχει ελαφρώς περισσότερες θερμίδες από το άμυλο πατάτας. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα «Διασταυρωμένο Σιτάρι». Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες. Βάρος: 400 γρ.
Κόκκοι κακάο - φυσικοί

Κόκκοι κακάο - φυσικοί

Φυσικοί οργανικοί ωμοί κόκκοι κακάο Καθαρό βάρος: 100 γ Ενεργειακή αξία ανά 100 γ: 565 θερμίδες Διάρκεια ζωής: 18 μήνες
Camu camu - σκόνη

Camu camu - σκόνη

Φυσική οργανική σκόνη καμου καμου Καθαρό βάρος: 50 γρ Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ: 28 θερμίδες Διάρκεια ζωής: 12 μήνες
Αλεύρι καρύδας Garnec

Αλεύρι καρύδας Garnec

Η αλεύρι καρύδας είναι αλεύρι που παρασκευάζεται από αποξηραμένη σάρκα καρύδας. Χρησιμοποιείται σε διάφορα είδη ψημένων προϊόντων, κυρίως σε ζαχαροπλαστική, λόγω της ήπιας γλυκιάς γεύσης του, που είναι χαρακτηριστική της καρύδας. Το αλεύρι καρύδας έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από το μέσο αλεύρι δημητριακών και είναι επίσης πλούσιο σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και υγιή λιπαρά. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα «Διασταυρωμένο Δημητριακό». Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες. Βάρος: 300 γρ.
ειδικό αλεύρι για τηγανίτες

ειδικό αλεύρι για τηγανίτες

Αυτό το μείγμα καθιστά γρήγορο και εύκολο το μαγείρεμα τηγανίτων σίτου. Πρέπει απλώς να αναμίξετε το αλεύρι με νερό. Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων. Βάρος: 500 γρ.