Πολωνία, Warszawa, Poland
...Το γάλα UHT είναι ένα γάλα που υποβάλλεται σε επεξεργασία σε πολύ υψηλή θερμοκρασία, μια τεχνολογία επεξεργασίας τροφίμων που αποστειρώνει τα υγρά τρόφιμα. Γίνεται θερμαίνοντας για 2-5 δευτερόλεπτα σε θερμοκρασία άνω των 135 °C (275 °F). Αυτή είναι η θερμοκρασία που απαιτείται για να σκοτωθούν οι βακτηριακές ενδοσπόρες. Αυτή η διαδικασία διασφαλίζει ότι το προϊόν είναι αποστειρωμένο. Το γάλα UHT συσκευασμένο σε αποστειρωμένα δοχεία και μη ανοιγμένο έχει διάρκεια ζωής έως και εννέα μήνες.
Χαρτοφυλάκιο (278)
Φινλανδία, Turku
...Βιολογικό Φρέσκο Τυρί Γεμιστό με Βιολογική Κρέμα Συστατικά Βιολογικό Παστεριωμένο Γάλα, Βιολογική UHT Κρέμα 41%, Ρυθμιστής Οξύτητας: Γαλακτικό Οξύ, Φυσικό Ορός, Αλάτι, Πυτιά Προέλευση Βιολογικού Γάλακτος Ιταλία-Απουλία Όγκος: 125γ...
Χαρτοφυλάκιο (177)
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., το γάλα της Ρώμης: επιχείρηση ειδικευμένη στην παραγωγή και μεταποίηση φρέσκου γάλακτος στη Ρώμη, φρέσκο γάλα υψηλής πεπτικότητας, γάλα UHT, γιαούρτι, κρέμα, βούτυρο, μοτσαρέλα, ρικότα, κατσιότα, αποξηραμένα, γρανά παδάνου, πουτίγκα γάλακτος και κακάο, γάλα υψηλής ποιότητας.