...Η παραγωγή του "Sagardo ozpin" γίνεται με "sagardo ozpin" και φυτικά συστατικά, όπως το "boilurra", μέσω φυσικών διαδικασιών. Είναι ένα αποκλειστικό προϊόν, πολύ αρωματικό με την μοναδική γεύση του μαύρου "boilur", που το καθιστά τέλειο και μαγνητίζει τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, με τέλεια υφή και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση του μαύρου "boilur", κάνοντάς το πολύ νόστιμο για οποιοδήποτε είδος πιάτου, ειδικά σαλάτες, ωμά λαχανικά και μαγειρεμένα λαχανικά, αυγά, μαριναρισμένο κρέας και ελαφριά κυνήγια, καρπάτσιο, κρέας, σπαγγέτι, πατέ, τυριά, επιδόρπια,...