Ιταλία, Treviso
... περιπτέρων, αλλά η αλληλεπίδραση μεταξύ εκθετών, κοινού, παραστάσεων και θεσμών. Αυτή είναι η δύναμή μας. Έχουμε έναν μοναδικό στόχο: να γίνουμε η εικόνα των εκθετών μας, προωθώντας τους όχι μόνο σε κάθε μεμονωμένη εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν, αλλά ακολουθώντας τους στην πορεία τους και παρουσιάζοντάς τους σε εναλλακτικές αγορές, γιατί μόνο όποιος το κάνει αυτό σήμερα... θα κερδίσει αύριο!
Ιταλία, Saviano
Η εταιρεία μας παράγει ζυμαρικά από σιμιγδάλι σκληρού σίτου με παραδοσιακό τρόπο, αλλά με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, ακολουθώντας μια εντελώς παραδοσιακή διαδικασία, όπως η αργή και μακρά ξήρανση (περίπου 3-4 ημέρες) σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (40°-45°). Οι μήτρες είναι αποκλειστικά από ορείχαλκο, για μια μοναδική πορώδη υφή. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ειδική επιλογή σιμιγδαλιού μας και την τέχνη του Μάστερ Ζυμαρικών μας, δημιουργούν ένα μοναδικό προϊόν.
Ουγγαρία, Dombovar
... τυριού. Η παραγωγή των διαφόρων τυριών από κατσικίσιο γάλα γίνεται στην μικρή μας επιχείρηση με μοναδικό εξοπλισμό, όπου η συνεχής παρακολούθηση της ποιότητας διασφαλίζεται από κατάλληλες εγκαταστάσεις. Αυτή τη στιγμή παράγουμε φυσικά, διάφορα πικάντικα και καπνιστά, ημιμαλακά τυριά, αποκλειστικά από κατσικίσιο γάλα! Κατά την παραγωγή των προϊόντων μας, διατηρούμε πάντα την ποιότητα και την υψηλή...
Τουρκία, Hatay Antakya
... έντονο ενδιαφέρον με τις ποιοτικές του αναρτήσεις και είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό και δίκτυο ειδήσεων που έχουν ιδρύσει νέοι επιχειρηματίες. Η Οπτική Γωνία του Ergomedya 1- Μοναδικό-Ελεύθερο και Ειδικό 2- Σχετικό με την Είδηση- Ανεξάρτητο από την Είδηση 3- Στιγμή-Χρόνος και Χώρος 4- Ανάπτυξη και Καινοτομία...