... Quetzal διαθέτει 40% αμπελώνες με λευκές ποικιλίες, κατανεμημένες σε Antão Vaz, Roupeiro, Arinto και Verdelho, και 60% αμπελώνες με ερυθρές ποικιλίες, κατανεμημένες σε Trincadeira, Aragonês, Alfrocheiro, Petit Syrah, Alicante Bouschet και Cabernet Sauvignon.
Το CHÂTEAU FONTESTEAU βρίσκεται 50 χιλιόμετρα βόρεια-δυτικά του Μπορντό. Ο αμπελώνας αποτελείται από 32 εκτάρια αμπελιών μέσης ηλικίας 25 ετών σε ένα εδάφος από άμμο και χαλίκι πάνω σε ασβεστόλιθο, φυτεμένα με ευγενείς ποικιλίες του Μεντόκ: 60% Cabernet Sauvignon, 29% Merlot noir, 10% Cabernet Franc και 1% Petit Verdot. Τα κρασιά πωλούνται κατά 80% στο εξωτερικό υπό διάφορες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Château Fontesteau (Crû bourgeois) και Messire de Fontesteau (Haut Médoc).
...Το Château Rioublanc είναι μια οικογενειακή οινοποιία 47 εκταρίων που βρίσκεται στην περιοχή Bordeaux. Οι αμπελώνες είναι φυτεμένοι σε υψηλή πυκνότητα (5000 φυτά/εκτάριο) και καλλιεργούνται βιολογικά χωρίς ζιζανιοκτόνα ή συνθετικά προϊόντα. Οι κόκκινες ποικιλίες που υπάρχουν είναι οι merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc και malbec. Στις λευκές: sauvignon, sémillon και colombard.
Το château...
Ελάτε να ανακαλύψετε όλη την ιστορία των κρασιών μας που προέρχονται από την ποικιλία Cabernet Franc στους αμπελώνες μας από το τυφέα. Αγορασμένο το 1932 από την οικογένεια Ratron, το κτήμα έχει καταφέρει να αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια τεσσάρων γενεών, ενώ εκσυγχρονίζεται και διατηρεί τη φήμη του «Saumur-Champigny». Αφεθείτε στη γοητεία του κτήματος μας, που εκτείνεται σε 23 εκτάρια, όπου θα...
Η Mont Reaga είναι μια οικογενειακή οινοποιία με χρόνια εμπειρίας, που βρίσκεται μεταξύ της Mota del Cuervo και του Belmonte, στην Κουένκα, Ισπανία. Οι ποικιλίες σταφυλιού που χρησιμοποιούμε είναι Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Sauvignon Blanc, Verdejo και Moscatel. Με αυτές τις ποικιλίες παράγουμε Νεαρά Κρασιά (Isola Blanco και Isola Tinto), Crianza (Tempo, La Esencia και Blanco...
Το κτήμα Pouybet είναι πιστοποιημένο AB (βιολογική γεωργία) από το 2010. 11 εκτάρια αμπελώνων εκμεταλλεύονται σε πλαγιές του Gers, στην IGP Côtes de Gascogne, απέναντι από τις Πυρηναίες, σε ένα αργιλοαμμώδες έδαφος. Οι κύριες ποικιλίες που καλλιεργούνται είναι: Tannat, Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon και Gamay.
... μοναδική ποικιλία κρασιού που ονομάζεται CLARET. Το Chateau de Val παράγει επίσης: "Cabernet Sauvignon", "Merlot", "Chardonnay", "Sauvignon Blanc" και "Cuvée". Όλα τα κρασιά μας παράγονται με παραδοσιακό τρόπο (φυσική παραγωγή σταφυλιών), υποχρεωτική ζύμωση και ωρίμανση σε αμερικανικά, γαλλικά και βουλγαρικά βαρέλια. Τα κρασιά του Chateau de Val εκτιμώνται παγκοσμίως και έχουν βραβευτεί με πολλές διακρίσεις σε διάφορους διαγωνισμούς. ΚΕΛΑΡΙ ΚΡΑΣΙΟΥ...
... τομέα την καθιστούν γνώστη πολλών πληροφοριών και τεχνικών γνώσεων που προσφέρει στους πελάτες της. Τεχνική συμβουλευτική. Πιστοποιημένες ποικιλίες όπως Tempranillo, Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Monastrell, Graciano, Macabeo, Verdejo, Petit Verdot, Moscatel de Grano Menudo, Moscatel de Alejandría, Viognier, Pinot Noir, με τους πιο ενδιαφέροντες κλώνους από τα πιο αναγνωρισμένα κέντρα της Ευρώπης (I.T.A., E.N.T.A.V., I.N.R.A.,) και μια πολύ ευρεία γκάμα εθνικών και διεθνών ποικιλιών. Όλα τα φυτά μας πληρούν την ισχύουσα Ευρωπαϊκή νομοθεσία για το διεθνές πεδίο.
Παράγουμε αφρώδη και ήσυχα κρασιά PROSECCO DOC TV EXTRA DRY καταρχάς. Στη συνέχεια, παράγουμε λευκό αφρώδες κρασί ως BOLLICINE και κόκκινο αφρώδες κρασί ως RABOSO και ήσυχο κόκκινο κρασί ως CABERNET SAUVIGNON. Το CHARDONNAY είναι ένα άλλο είδος λευκού κρασιού που ταιριάζει πολύ με ψάρι. Όλα αυτά τα κρασιά είναι δικής μας παραγωγής και η εργασία γίνεται απευθείας από εμάς. Τα κρασιά μας...
Ο ξίδι του Ορλεάν, είναι ένας συνδυασμός τριών στοιχείων: της θερμοκρασίας, του αέρα και του χρόνου. Στην Martin Pouret, ένας άλλος παράγοντας μπαίνει στην εξίσωση, η ποιότητα των κρασιών που χρησιμοποιούνται ή πώς ένα κρασί γίνεται καλό ξίδι. Χρησιμοποιούμε μόνο κρασιά που προέρχονται από τις καλύτερες ποικιλίες του γαλλικού αμπελώνα, όπως αυτές της κοιλάδας του Λίγηρα (Cabernet franc, ...), του...
... από νέο αμερικανικό και γαλλικό δρυ. Έχουμε 650 μέλη στον συνεταιρισμό που προσφέρουν 3.600 εκτάρια ιδιόκτητου αμπελώνα με τις εξής ποικιλίες: Λευκά: Airen, Macabeo, Sauvignon blanc, Chardonnay, οικολογικό Airen, Verdejo και Moscatel. Στα ερυθρά διαθέτουμε Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah και οικολογικό Tempranillo. Οι αμπελώνες μας βρίσκονται στα καλύτερα εδάφη της περιοχής του Μανθανάρες. Διαθέτουμε πιστοποίηση ποιότητας σε όλες τις διαδικασίες μας: Πρότυπα ISO-BRC και έλεγχο κρίσιμων σημείων, καθώς και ιχνηλασιμότητα των προϊόντων μας.
Μια αγροτική επιχείρηση που παράγει και πωλεί απευθείας τα Τυπικά Κρασιά της παραδοσιακής Βενετίας, όπως το Prosecco, το Raboso, το Refosco dal Peduncolo Rosso, καθώς και τα διεθνή Pinot Grigio, Pinot Bianco, Cabernet Franc και Merlot. Μια εξαιρετική προσοχή στη φροντίδα των λεπτομερειών σε κάθε φάση παραγωγής και εμπορίας εγγυάται ένα προϊόν απόλυτα ακεραιό και που εκπροσωπεί μια χαρακτηριστική περιοχή όπως αυτή της περιοχής του Caorle.
Παράγουμε δύο τύπους κρασιών, ένα κόκκινο πολύ δομημένο που προέρχεται από Barbera και Cabernet Sauvignon, και ένα λευκό Brut που προέρχεται από σταφύλια Pignoletto. Τα κρασιά μας προέρχονται από σταφύλια υψηλής ποιότητας από τους αμπελώνες μας, που καλλιεργούνται χωρίς ζιζανιοκτόνα και άλλα χημικά προϊόντα.
Πώληση τυπικών, γνήσιων και βιολογικών ιταλικών προϊόντων, αναγνωρισμένων DOP, DOC, IGT. Αριστουργήματα όπως Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Κρασί Cesanese, Μοτσαρέλες από βουβαλίσιο γάλα από το Amaseno, Τρούφες από το Campoli Appennino, Κρασί Cabernet από το Atina, φασόλια cannellini από το Atina, πιπεριές από το Pontecorvo, Amaretti από το Guarcino, καθώς και μέλι, τυριά, ντομάτα, λαχανικά σε λάδι, καφές, κονσέρβες, βιολογικές ελιές. Ποιότητα ιταλικής γαστρονομίας.