...Μαρσέπαν, Καρύδα, Gianduja, Parfait. Μακαρόν: Καφές, Φουντούκι, Σοκολάτα, Βιολέτα, Ρόδι, Φιστίκι, Βανίλια. Κρέμα φουντουκιού 100% φυσική. Φρούτα γεύσεις: Φράουλα, ρόδι, ακτινίδιο, μαύρη σταφίδα και φρούτο του πάθους. Στην περίσταση των εορτών του Πάσχα, θα μπορείτε να ανακαλύψετε μια ποικιλία από σοκολατένια αυγά διακοσμημένα στο χέρι με την πιο αγνή παράδοση, καθώς και μια πληθώρα από φιγούρες και γεμιστά θέματα που σίγουρα θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.
συνεργαζόμενοι παραγωγοί με 15 ώρες παραγωγής φυτών: διπλανδένια, ιβίσκος, αργυρανθέμιο, διανθός, δεντρολίβανο, θυμάρι, γιασεμί, μπουγκαβίλια, αντιρρίνο, βιολέτα, ποϊνσετία, κ.λπ. Εβδομαδιαίες αποστολές σε τοπικό επίπεδο και στη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία.
...βιολέτα της Τουλούζης, απολεπιστικό με σπόρους παπαρούνας. Διατίθενται επίσης προϊόντα περιποίησης: κρέμα μπάνιου, γαλάκτωμα σώματος, κρέμα περιποίησης, μάσκα ομορφιάς και αφρόλουτρο. Η ασινερία προσφέρει επίσης υπηρεσίες εκτροφής και πώλησης γαϊδουριών.
... ποιότητας για να επιτύχουμε απαράμιλλες γεύσεις. Εκτός από τις αποκλειστικά χειροποίητες αγορές στις οποίες συμμετέχουμε, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να παραγγείλετε στη διεύθυνσή σας. Μεταξύ μιας ποικιλίας πολύ διαφορετικών γεύσεων, η παρασκευή της καραμέλας με βιολέτα έχει φήμη σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό. Εκτός από την παραγωγή καραμελών, το κατάστημα της Γιαγιάς μας προσφέρει αποκλειστικά χειροποίητα προϊόντα: Φρούτα σε ζάχαρη, Κριθάρι και Αμύγδαλα, Ζάχαρη Κάντι.
...Bernard Schonmacker είναι ένας τεχνίτης σοκολατοποιός. Εκτός από τις κλασικές σοκολάτες (λευκή, μαύρη και πραλίνα), ο Bernard Schonmacker σας προσφέρει μερικές πιο εκπληκτικές γεύσεις: γκανάς με τζίντζερ, με πιπέρι, με μπαχαρικά, κρέμα με σιρόπι Λιέγης, βιολέτα, τριαντάφυλλο, λεβάντα, όλες αυτές οι σοκολάτες προέρχονται επίσης από κόκκους 'κακάο 100% βούτυρο'. Στο κατάστημα Schonmacker, θα βρείτε μια ευρεία γκάμα από χειροποίητα προϊόντα αλλά και άλλες ειδικότητες σε μπισκότα, γλυκά, καφέ, τσάι, αλκοολούχα ποτά,…...
...Το κάστρο Garreau είναι επίσης γνωστό ως το κτήμα Gayrosse. Το κάστρο Garreau βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά του Bas Armagnac, σε μια ηλιόλουστη και δασώδη περιοχή. Ο αμπελώνας του κάστρου εκτείνεται σε 80 εκτάρια. Τα Armagnacs του κάστρου Garreau παράγονται από τις ποικιλίες Baco (<80%), Ugni Blanc και Folle Blanche που αποστάζονται ξεχωριστά πριν αναμειχθούν. Αυτά τα Armagnacs ωριμάζουν σε βαρέλια από δρυ στο υπόγειο του κτήματος, γεγονός που τους προσδίδει μια απαράμιλλη γεύση και άρωμα, όπου αναδύονται οι μυρωδιές από δαμάσκηνο και βιολέτα.
... και με φυσικά αρώματα), δίνει τον καλλιτεχνικό χαρακτήρα στα προϊόντα μας. Για τα συσκευασμένα προϊόντα, έχουμε δημιουργήσει: τη ράγα με 5 αυθεντικά κυβερντόν (δηλαδή με γεύση σμέουρου) ή φρουτώδη (με 5 διαφορετικές γεύσεις: πεπόνι, κεράσι, βιολέτα, λεμόνι και μήλο), το κουτί με 16 αυθεντικά ή φρουτώδη κυβερντόν (4 γεύσεις: λεμόνι, κεράσι, βιολέτα και μήλο).
... Αυτοκίνητα, υπάρχουν επίσης κορυφαίες άδειες όπως η Ψυχρή Καρδιά, η Βιολέτα, ο Μπάιμαξ, ο Πόλεμος των Άστρων, η Χέλο Κίτι, ο Σπάιντερμαν, οι Μίνιον, το Μικρό Πόνι και πολλά άλλα. Στα προϊόντα μας δίνουμε μεγάλη σημασία σε υλικά υψηλής ποιότητας, που είναι ανθεκτικά και μακράς διαρκείας. Η εταιρεία μας διακρίνεται για τους γρήγορους χρόνους παράδοσης, επωφελείστε από ευέλικτα συστήματα πληρωμών καθώς...
CAPE FIORE είναι μια φημισμένη επιχείρηση που ειδικεύεται στην χειροποίητη κατασκευή αρωματικών κεριών, pralines για καυστήρες αρωμάτων καθώς και διακοσμητικών ξύλων. Απευθυνόμαστε αποκλειστικά σε επαγγελματίες. Μερικές από τις αρωματικές επιλογές της συλλογής μας: πορτοκάλι κανέλα, εσπεριδοειδή, fragolino, κόκκινα φρούτα, πατσουλί, Εδέμ, βιολέτα, αγγλικός κήπος, θαλασσιά αύρα, μαρμελάδα κερασιών, άνθος βανίλιας, μπαχαρικά και ξύλα,…...
... φρούτα), από βότανα (τσουκνίδα, αψίνθιο, αγιόκλημα, ροζ, βιολέτα, λεβάντα,…), ιδιαίτερα (σπέκλος, κουμπερντόν και σοκολάτα). Πολυφρούτα και σιρόπια: ροζαλίν, σιρόπι από elderflower, σιρόπι από αρωματική ασπερούλα. Ζελέ και σιρόπια: από αχλάδια, σμέουρα, τρούφα,…...
...Οι ξηροί καρποί μας παρουσιάστηκαν στην XXVIII έκδοση του "Salón de Gourmets" (έκδοση του 2014) αποσπώντας κάθε είδους επαίνους και διάφορα βραβεία από διάφορους σεφ και την ίδια την οργάνωση. Αυτή η επιτυχία ήταν δυνατή χάρη σε όσα αναφέρθηκαν προηγουμένως και στην καινοτομία μας στις συνταγές. Καταφέραμε να επιλεγεί η "Αμυγδαλιά Βιολέτα" (Αμυγδαλιά ποικιλίας "Largueta" παρασκευασμένη με ζάχαρη...