Φαρμακευτική εταιρεία που ιδρύθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1927.
Η κύρια εμπορική της δραστηριότητα είναι η παραγωγή και εμπορία δικών της φαρμακευτικών ειδών, καθώς και η εμπορία προϊόντων τρίτων. Αριθμός Μητρώου 1247.
Στους διατροφικούς συμπληρώματα κατασκευάζουμε επικαλυμμένα δισκία σε μεγέθη από 0.8 έως 1.5 στρογγυλά και ωοειδή, κάψουλες σε μεγέθη 0-00 και 000 φυτικές hpmc, κ.λπ. καθώς και όλες τ...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Η AJOS MAJITO GÓMEZ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση αφιερωμένη στην καλλιέργεια, διαχείριση, εμπορία και εξαγωγή σκόρδου.
Προσφέρουμε σκόρδα σε διάφορες ποικιλίες: λευκό spring, βιολετί spring και μωβ. Διανέμουμε σκόρδα σε διάφορες κατηγορίες, μεγέθη και συσκευασίες. Διαθέτουμε εκτενή εμπειρία στον αγροτικό τομέα και εξάγουμε σε διάφορες χώρες. Σας εγγυόμαστε ένα προϊόν ποιότητας στην καλύτερη ...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Είμαστε αφοσιωμένοι στην καλλιέργεια, την ταξινόμηση, τη συσκευασία και την πώληση κρεμμυδιών και σκόρδου. Συλλέγουμε τις δικές μας καλλιέργειες από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να προμηθεύουμε φρέσκα προϊόντα στους πελάτες μας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας.
Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με οποιοδήποτε είδος κρεμμυδιού...
...Χρώμα: Πολύ έντονο χρώμα βουργουνδί, με βιολετί περιγράμματα, λαμπερό και καθαρό, με πολύ υψηλή πυκνότητα.
Άρωμα: Ισχυρά αρώματα από δρυ, κόκκινες φρούτες, βιολέτα, καβουρδισμένα, καπνιστά, ελαφριά πινελιά μπαχαρικών και γλυκάνισου.
Γεύση: Διακρίνονται ώρινοι τανίνες, γλυκά φρούτα και μεταλλικές νότες. Μακρύ και επίμονο τελείωμα με εξαιρετική ισορροπία μεταξύ στόματος και μύτης.
Συνιστώμενη...
συνεργαζόμενοι παραγωγοί με 15 ώρες παραγωγής φυτών: διπλανδένια, ιβίσκος, αργυρανθέμιο, διανθός, δεντρολίβανο, θυμάρι, γιασεμί, μπουγκαβίλια, αντιρρίνο, βιολέτα, ποϊνσετία, κ.λπ. Εβδομαδιαίες αποστολές σε τοπικό επίπεδο και στη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία.
...Οι ξηροί καρποί μας παρουσιάστηκαν στην XXVIII έκδοση του "Salón de Gourmets" (έκδοση του 2014) αποσπώντας κάθε είδους επαίνους και διάφορα βραβεία από διάφορους σεφ και την ίδια την οργάνωση. Αυτή η επιτυχία ήταν δυνατή χάρη σε όσα αναφέρθηκαν προηγουμένως και στην καινοτομία μας στις συνταγές. Καταφέραμε να επιλεγεί η "Αμυγδαλιά Βιολέτα" (Αμυγδαλιά ποικιλίας "Largueta" παρασκευασμένη με ζάχαρη...