... κατάλληλο για την παραγωγή φωτεινών χρωμάτων για την τέχνη της ζωγραφικής.
Περισσότερες πληροφορίες:
Η παπαρούνα καλλιεργείται κυρίως στη Μικρά Ασία. Μέσω της έκθλιψης των σπόρων παπαρούνας παράγεται το κόκκινολάδι παπαρούνας. Οι σπόροι παπαρούνας πρέπει πάντα να είναι φρέσκοι, καθώς τείνουν να μολύνονται γρήγορα με μούχλα. Τότε, το λάδι που παράγεται από αυτούς έχει ελαφρώς ξινή γεύση. Η...
... επιφανειών, για αφαίρεση χρωμάτων ή άλλων υλικών που φράζουν όπως αλάτι, σκουριά, λίπος, λάδι και προστατευτικά κεριά. Επιφάνειες εργασίας: Ανοξείδωτο χάλυβα, κανονικός ή κράμα χάλυβας, αλουμίνιο, τιτάνιο, μη σιδηρούχα υλικά και κράματα, ίνες γυαλιού, πλαστικό ή πλαστικό ενισχυμένο με ίνες γυαλιού, πέτρα ή ξύλο.
... λουλουδιών (Αφαιρούμενα πέταλα λουλουδιών) Κοσκίνισμα (Νεχάλα) (Μίγμα ολόκληρων λουλουδιών και πετάλων) Το λουλούδι ιβίσκου βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών. Μειώνει την πιτυρίδα και κάνει τα μαλλιά μαύρα. Το φυσικό λάδι σε αυτό το λουλούδι λειτουργεί ως καλός μαλακτικός παράγοντας. Ως βότανο τσάι, περιέχει πολλές ανόργανες και βιταμίνες. Αυτό το λουλούδι βελτιώνει την πέψη, ο ιβίσκος έχει...
... ντομάτα, ντοματίνια από λόφο, φιλέτα ντομάτας. Εμπορεύεται επίσης τα καλύτερα ιταλικά προϊόντα, με προσεκτική επιλογή ποιότητας και ανταγωνιστική τιμή: Όσπρια και λαχανικά σε κονσέρβα, ελαιόλαδο και λάδι σπόρων, βιομηχανικά ζυμαρικά (σπαγγέτι, πένες, πεννέτες... ζυμαρικά με χάλκινη εκτύπωση, γιουβέτσι, λαζάνια), μοτσαρέλα φιορντάτε και από βουβάλι, καβουρδισμένος καφές, σε κόκκους ή αλεσμένος, κάψουλες ή καψούλες συμβατές με Lavazza και Nespresso και πολλούς τύπους σαλτσών / συνοδευτικών / απεριτίφ. Όλα σε διάφορες μορφές για Retail και Catering.
Η New Britain Oils είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς πιστοποιημένου βιώσιμου φοινικέλαιου και παραγώγων του κόσμου. Το ακατέργαστο φοινικέλαιο (CPO) είναι το κύριο λάδι που παράγεται από την έκθλιψη του καρπού, ακολουθούμενο από καθαρισμό και ξήρανση. Το ακατέργαστο φοινικέλαιο είναι το πλουσιότερο φυτικό προϊόν σε βήτα-καροτένιο, το οποίο του δίνει κίτρινο-πορτοκαλί έως κόκκινο χρώμα...
... ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ είναι ο ίδιος ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ",
και τα παρακάτω συστατικά:
κόκκινο κρέας: ολόκληρο κρέας σφαγίου (συμπεριλαμβανομένου του ειδικού κρέατος του φιλέτου, μπριζόλας, ριμπάι, ψητού κρέατος κ.λπ.),
λάδι: λάδι ομεντούμ,
μπαχαρικά: αληθινό σκόρδο (όχι σκόνη σκόρδου), προσεκτικά επιλεγμένα μπαχαρικά, αλάτι από πέτρα και φυσικά ζωικά έντερα,
εκτός από αυτά, δεν χρησιμοποιούνται πρόσθετα προϊόντα, τεχνητά και συνθετικά πρόσθετα.
Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τη σουτζούκ μας για να μεταφέρετε τη φυσική κληρονομιά γεύσης στις μελλοντικές γενιές, αφήνοντας μια αξέχαστη γεύση στο στόμα σας.
...βάλσαμο αρνίκας, κόκκινο κρασί με λάδι jojoba, κρέμα γλυκερίνης με αλλαντοΐνη και πολλά άλλα. Η σύγχρονη τεχνολογία σε συνδυασμό με καινοτόμες διαδικασίες εγγυώνται μέγιστα πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα μας με βέλτιστο κόστος παραγωγής.
...Στην γαλλική κοιλάδα, μια μικρή κοιλάδα της Σεβέν στη Λοζέρ, ένας σιδεράς μάλλον ταυλανδής κατασκεύαζε εργαλεία, φτυάρια, μπαλτάδες, δρεπάνια και μαχαίρια. Η σιδηρουργία ήταν εγκατεστημένη στην άκρη του ρυακιού "Γκαλτερές" και το "σίδερο" που θερμαινόταν, σε κόκκινο κεράσι στη φωτιά, σχηματιζόταν με το μαρτενί (είδος σφυριού) και βυθιζόταν στο νερό του ρυακιού προστιθέμενο με λάδι από κέδρο για να ελέγχεται τέλεια η σκληρότητα.