...Παρασκευάζονται απευθείας από κακάο και πρώτες ύλες, χωρίς χρωστικές, συντηρητικά ή αρώματα. Κατασκευαστής πάστες αταρτίνερ χωρίς λάδι φοινικέλαιου, από κακάο. Κατασκευαστής πάστες speculoos, γέμιση φουντουκιού, προϊόντα χωρίς ζάχαρη για διαβητικούς κ.λπ. Δημιουργικότητα χωρίς όρια, φαντασία, έμφαση στη γεύση, παράδοση, τεχνογνωσία και μυστικά παραγωγής δίνουν ζωή σε πάστες αταρτίνερ με φρεσκάδα, τραγανότητα, με πιπέρι Espelette AOC, καραμέλα με αλάτι βουτύρου, κρέμα speculoos και άλλα.
... χρήση τους μια διαφορετική και προσωπική εμπειρία. Αρωματίζουμε με αιθέρια έλαια και αρώματα που δεν βλάπτουν το δέρμα και που μετατρέπουν μια απλή πράξη καθαρισμού σε μια στιγμή ικανοποίησης που προσφέρεται από την απαλότητα και την τρυφερότητα και από το απλό και χαρακτηριστικό άρωμα των χρησιμοποιούμενων συστατικών. Δημιουργούμε συνεργασίες, B2B, άμεσες πωλήσεις, μεταπώληση.
Η La Boîte En Fer εμπορεύεται συσκευασίες για τσάι, καφέ, κακάο, γλυκά, σαπούνια και αρώματα, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από τρόφιμα.
Η La Boîte En Fer διασφαλίζει τη διανομή όλων των ειδών διακοσμημένων μεταλλικών κουτιών που ανανεώνονται δύο φορές το χρόνο.
Είστε καβουρδιστές, σοκολατοποιοί, ζαχαροπλάστες, διαχειρίζεστε ένα κατάστημα διακόσμησης, δώρων ή αρωμάτων, είστε υπεύθυνοι για τις...
... Λεντέν έχει σχεδιαστεί ως ένα πολυτελές κουτί. Οι συσκευασίες προσαρμόζονται σύμφωνα με την επιθυμία ή την επιθυμία σας σε 1, 2 ή 3 επίπεδα και μπορούν να περιέχουν από 1 έως 60 πραλίνες. Η τέχνη των Μεγάλων συνίσταται στο να οικειοποιούνται τις βασικές συνταγές και να τις προσαρμόζουν στην προσωπικότητά τους. Αυτό έχει κάνει θαυμάσια ο Πιέρ Λεντέν για τα μακαρόν του (εκπληκτικές γεύσεις, τολμηροί συνδυασμοί, μαγευτικά αρώματα). Σε ένα μακαρόν, η κρούστα είναι εξίσου σημαντική με τη γέμιση. Ο αποκλειστικός σχεδιασμός της συσκευασίας διατίθεται σε 3 κουτιά με αντίστοιχες χωρητικότητες 4, 8 ή 16 μακαρόν.
... συσκευασία τροφίμων και βιομηχανικών προϊόντων, γεγονός που υποδηλώνει όχι μόνο πρακτική αλλά και αισθητική διάσταση. ΜΕΜΒΡΑΝΗ BOPP Αυτές οι μεμβράνες χρησιμοποιούνται κυρίως για τη συσκευασία μη εκτυπωμένων αγαθών όπως π.χ.: τσάι, CD, αρώματα, καλλυντικά, ζαχαρωτά, κυρίως προϊόντα σοκολάτας και κέικ, αποξηραμένα φρούτα, ζυμαρικά, παγωτό, κακάο, σπίρτα.
...Η Pralin'Art παράγει κορυφαίας ποιότητας pralines με βάση την βελγική σοκολάτα με 100% βούτυρο κακάο, φυσική βανίλια και χωρίς προστιθέμενα λιπαρά. Η γέμιση μας με φουντούκι περιέχει τουλάχιστον 35% φουντούκια και στις άλλες γέμισές μας δεν χρησιμοποιούνται σκληρά λιπαρά, τα οποία είναι επίσης ελεύθερα από τρανς λιπαρά οξέα. Όλα τα προστιθέμενα αρώματα είναι φυσικά. Η εταιρεία λειτουργεί από το 2005 σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας της 'διεθνούς διατροφικής προδιαγραφής' (IFS).
Η δέσμευσή μας για την ανάδειξη της ιδιαιτερότητας των προϊόντων συνοδεύεται συνεχώς από τον σεβασμό προς το περιβάλλον, με τη χρήση ηλιακού συστήματος για ζεστό νερό και σύντομα ενός φωτοβολταϊκού για ηλεκτρική ενέργεια, καθώς και από τον σεβασμό των πολιτικών δικαιωμάτων, με τη χρήση προϊόντων όπως καφές, τσάι, ζάχαρη, κακάο και αρώματα που προέρχονται από το δίκαιο και αλληλέγγυο εμπόριο. Γύρω...
...ΠΕΠΕΡΧΟΚ (σοκολάτα και πιπέρι). Επιπλέον, παρουσιάζουμε μια γκάμα από γκράπες με γεύση δάφνης, φινόκκιου και γλυκόριζας. Ως τελευταία μας καινοτομία, το LIQUIRIZIA E SAMBUCA. Η παραγωγή μας γίνεται αυστηρά χειροποίητα σε κάθε στάδιο της επεξεργασίας. Λικέρ γλυκόριζας 25% vol; Κρέμα γλυκόριζας 18% vol. (συστατικά: γάλα; ζάχαρη; αλκοόλ; καθαρή γλυκόριζα); Λικέρ σοκολάτας (συστατικά: νερό, ζάχαρη, αλκοόλ, καθαρή γλυκόριζα, κακάο, φυσικά αρώματα). Φινόκκιετο (συστατικά: νερό, ζάχαρη, αλκοόλ, άγριο φινόκιο). Πολύ ιδιαίτερη είναι επίσης η αρμονική γεύση.